Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PSP z Anglii/Holandii
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
wiedziu
Czym sie rozni PSP kupione w Anglii czy Holandii od tego zakupionego w PL? czy moze w tym z anglii klawisze sa na odwrot (jak w samochodach kiera po prawej;)) ,a tak na serio sa jakies roznice ? bede mial jakies problemy z grami? jakies nie wiem blokady regionalne czy problemy ze sciagnieciem update'u w PL na konsole z Anglii/Holandii? prosze o odpowiedz poprata jakimis linkami do oficjalnych strony czy odpowiedzi osob z doswiadczeniem
Afroman
Czołgiem,

Ja mieszkam w Holandii, tu kupiłem PSP (moje drugie psp) i niczym sie one nie różni od polskiego. W europie wszystkie psp są takie same, na filmy masz blokade regionalną czyli pooglądasz umdeki smile.gif regionu 2 (europa i australia). Gry nie maja blokady, tzn. nieważne skąd są.
Yano
a po ile sa slimy w angli? ;p
the_m
Yano pewnie mniej wiecej po tyle

Co do roznic. To jest ich brak. Nie liczac tego ze ekran jest w Polskich bardziej ten tego.
Temat do zamkniecia bo to pytanie powinno sie w ogolnym znalezc.
wiedziu
CYTAT(the_m @ 7 11 2007, 14:43) *
Co do roznic. To jest ich brak. Nie liczac tego ze ekran jest w Polskich bardziej ten tego.
Temat do zamkniecia bo to pytanie powinno sie w ogolnym znalezc.

Ty "ogolny" o co chodzi z ekranem bardziej ten tego? bo generalnie pomoc w sensie ekran jest "ten tego" to nie za wiele.Ale dziekuje wszystkim za odpowiedz.W Grejt Briten PSPS&L stoi po 99£ ,chociaz widzialem rowniez za 89.99£ niestety promocja byla do 31.10
the_m
Ty "tworco-niepotrzebnych-tematow" to byla tylko mala uszczypliwośc z mojej strony. Rozumiem ze Polske uwazasz za kraj 3ego swiata ale bedac w UE dostajemy to samo co reszta, ot taka niespodzianka smile.gif
HenX
W Londynie PSP stoja po 129Ł za tyle ja kupilem swojego S&L. 139 to boundle z gra.
wiedziu
dziekuje wszystkim za pomoc ,tez juz kupilem swojego S&L za 99 £ ,pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.