Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty 4
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Stron: 1, 2, 3
Zeratul
zakladam temata, bo zara bedzie potrzebny... jak se kurna juz kupicie kol of djuti for to walcie tu by sie ustawic na ustawke...

jak co... to ja gram po nocach od ok 24 do 6 rano w tyg i w weekendy roznie... glownie gram w HA CZY, ale CoD bedzie moim numero duo multi, wiec tez sie z kims chetnie ustawie...

Fanów Calla zapraszamy do nowego grupowca na naszym forum:

http://www.psxextreme.info/index.php?showforum=181
Zeratul
Dobra to założyłem z CEESTem Klana, co by nie być bezklanowym
Nasz klan: PZPR
Czyli
Przeje.bane Zostac Polskim Rolnikiem.

Alexej
CoD4 zamowilem w PSXE, kiedy dojdzie to dolaczam sie do aktywnego grania w MP (wrazenia po becie bardzo pozytywne). Kod na golda juz czeka ;]
zwierzakX360
Ja też chętnie się dołączę ...;d
zolwik777
Ja klanu narazie nie szukam, ale mam niedostatek friendsów. Grę dostanę pewnie w czwartek/piątek dopiero. Ale jak ktoś chce/ma jeszcze miejsce na liście to dodajcie już: Raphael PL.
yaczes
Xx 2Fast4ya
Alexej
CoD4 juz mam i gram. Idzie mi calkiem niezle, ale chcialbym pograc z Polakami.
Dziabong
GT: Ralistin ja tez chetnie zazgram z Polakami pozdrawiam
Salwador
Clan: Chainsaw Squad (CSQ) wkrótce oficjalna strona klanu na csquad.pl ;)
jarken
Jestem zawsze chętny na multi smile.gif GT w sigu.
Maiden
Michał: W ogóle nie aceptujesz moich invitów. Nie lubię Cię już.

Evil: Chowaj się, nie szarżuj, podchodź do wszystkiego spokojnie i cierpliwie. To chyba najlepsze rady.
Wiecie kiedy ukażą się nowe mapy do CoD'a?

Jędrula: Grasz dzisiaj? To samo Bobek.
BalloO
ja moge panowie zagrac wieczorem >20.00
Gt: BalloO PL

gierka naprawde spoko, obawialem sie tego przejscia do recent time, ale wszystko wyszlo ladnie i zgrabnie

w singlu przeszedlem 1,5 misji, przelaczylem na chwile na multi i do singla nie wrocilem

golda mam do konca roku wiec korzystam
Soul
Właśnie gramy coś w the best MP game ever made ?:P
Maiden
Małpiasty. Dziś o 22.

Pamiętaj że niedułgo turniej na online center. A że wyjądę prawdopodobnie będziesz musiał mnie zastąpić. No i liga rusza w styczniu, tu już 5 vs 5 ... Więc, jak chcesz pograć w CoD na "poważnie" to... = )
Soul
Kończę pracę o 23 ;/

BTW Zapisaliście mnie na ten turniej ?
CichyGrzmot
Maiden- Ja gram codziennie cool.gif
Hummer
Ja gram prawie codziennie o różnych godzinach po południu i wieczorem.
Mój GT: Big Daddy PL jak coś to proszę o invite'a.
SaQll
Panowie i Panie ma może ktoś ochotę pograć po necie w CoD4???
Jak by co to proszę pisać na gg 634691:)

Owiec
Co trzeci polak z 360 w to gra, pojdz na liva pograj i napewno kogos znajdziesz ,jak masz 1 osobe potem z gorki.
Wampis
Może ktoś formuje jakiś klan? Chętnie dołączę.
Neosikman
Ja z milą chęcią z kimś zagram do klanu też dołączę.
Mój GT to NEOSIKMAM.
Dziobak_
Wie ktoś czemu mój kumpel nie moze sie podłaczyć do żadnego Hosta w CoD4?
Fredder
jest za NATem (3) ?
Dziobak_
NAT ma Open...
Xymek
Polecam filmik - http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured

Koles ma nieludzkiego skilla - a przy okazji filmik jest bardzo fajnie zmontowany i dobrze sie oglada...
Ciekawe ile godzin dziennie poswieca na gre tongue.gif
Doneth
CYTAT(Xymek @ 23 01 2008, 21:57) *
Polecam filmik - http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured

Koles ma nieludzkiego skilla - a przy okazji filmik jest bardzo fajnie zmontowany i dobrze sie oglada...
Ciekawe ile godzin dziennie poswieca na gre tongue.gif

Fajny filmik. Tylko jedno mnie dziwi. Z jakiej on snajperki strzela?
Master_Lukas
Barretta smile.gif
Wampis
Akcje z rozwaleniem kilku kolesi jedno serią z pistoletu maszynowego to nic specjalnego, natomiast gościu idealnie trafia bez przycelowywania i rozwala gości celując podczas skoku, a tu już wymaga pewnych zdolności i świetnego refleksu.
Inna sprawa, że z takim skillem, grając z przypadkowymi graczami musi mu się nieco nudzić.
Xymek
CYTAT(Wampis @ 23 01 2008, 23:43) *
Akcje z rozwaleniem kilku kolesi jedno serią z pistoletu maszynowego to nic specjalnego, natomiast gościu idealnie trafia bez przycelowywania i rozwala gości celując podczas skoku, a tu już wymaga pewnych zdolności i świetnego refleksu.
Inna sprawa, że z takim skillem, grając z przypadkowymi graczami musi mu się nieco nudzić.

dlatego pewnie sie nie bawi w takie mecze tylko gra glownie klanowki smile.gif
CichyGrzmot
CYTAT(Xymek @ 24 01 2008, 00:28) *
CYTAT(Wampis @ 23 01 2008, 23:43) *

dlatego pewnie sie nie bawi w takie mecze tylko gra glownie klanowki smile.gif

Musze przyznać że tak jak ten, rajcowały mnie tylko montage z H1. Nie myślałem że ta gra ma taki potencjał jeżeli chodzi o montage właśnie...
A co do celowania ze snipy bez zooma- to LUCK z małą domieszką skilla... siądzie 1/20
A ja pozwole sobie zapodać link do jeszcze bardziej zaje,bistego montage... tyle że z COD3 ( nie chcesz, nie oglądaj tongue.gif)
http://gameroom.mlgpro.com/view/JWymgsulpDzNLE.html
Maiden
Kuuuuuur.de jak on gra. Prawie jak ja normalnie cwaniak_.gif

Jak to ściągnąć ; p ?
Dziobak_
Jak widze takie filmiki, to skłaniam sie jednak bardziej ku CoDzikowi, a nizeli H3. Tutaj zabicie dwoch jednym strzałem naprawde cieszy oko smile.gif. Tylko cholercia czemu nie pokuszono sie o rozbudowanie społecznosci. Stronka ala Bungie.net, coś na kształt Theater- to byłoby coś. A co do tego filmu Grizza, czy jak go tam- ciekawe czy gra na Xie czy na PC. Na PC niektóre snajperki maja inne celowniki smile.gif

EDIT: Kolo gra na konsoli for sure. U nas za zabice w TDM jest 10pkt, na PC tylko 5. To tym bardziej big mega szacun smile.gif
Maiden
Stronkę mają rozbudować ; ) Będzie coś na kształt B.net właśnie.

Dziobak: Może jakaś ustaweczka? CBA na twój klan. Hmmm? wink.gif
Dziobak_
Nie mam klanu, a konsola w czechach sad.gif. Myślę, ze dzisiaj wróci, zrób sobie miejsce, to Ci wyslę Friend Requesta, to coś pogramy for sure smile.gif. Aha, wpadnij na forum Morfeusz minusa, Syon twierdzi, ze montaż suaby jest smile.gif
Maiden
Jak na grę którą nie ma opcji Theater to montaż jest b. dobry.
Sam muszę w końcu kupić jakąś porządną kartę TV. Trzeba coś w końcu zrobić.

Na forum N+ nie wejdę bo ich forum nie obsługuje przeglądarki Safari - Możesz im to powiedzieć (Modom) i poprosić by naprawili.
Dziobak_
I tak całe sie sypie, co chwilę są white screeny. Koniec offtopa.

Aha, mały updejcik: nie pogram sobie w CoD ani w nic, gdyż konsolka sobie leży i jeszcze jej nie naprawili (od wtorku, O_o)

Co do montażu, to Syon po prostu twierdzi, że to nic specjalnego. Ot- 90% luck.
CichyGrzmot
CYTAT(Dziobak_ @ 24 01 2008, 12:01) *
Co do montażu, to Syon po prostu twierdzi, że to nic specjalnego. Ot- 90% luck.

Syon ma racje... ale Montage ma cieszyć oko i cieszy smile.gif
Dziobak_
Cicho tam, nie znacie się tongue.gif
Wampis
CYTAT(Dziobak_ @ 24 01 2008, 08:42) *
EDIT: Kolo gra na konsoli for sure. U nas za zabice w TDM jest 10pkt, na PC tylko 5. To tym bardziej big mega szacun smile.gif

Łatwiej to zobaczyć po zaproszeniu które pojawia sie w pewnym momencie na ekranie.

CYTAT(CichyGrzmot @ 24 01 2008, 03:33) *
A ja pozwole sobie zapodać link do jeszcze bardziej zaje,bistego montage... tyle że z COD3 ( nie chcesz, nie oglądaj tongue.gif)

Obejrzałem i nie było ani jednej akcji która by zrobiła na mnie szczególne wrażenie.
CichyGrzmot
CYTAT(Wampis @ 24 01 2008, 18:56) *
CYTAT(CichyGrzmot @ 24 01 2008, 03:33) *

Obejrzałem i nie było ani jednej akcji która by zrobiła na mnie szczególne wrażenie.

A poświęciłeś COD3 troche czasu?? Bo ja dość sporo i montage mną pozamiatał tongue.gif
Maiden
No kurcze, Bobi, jakie tam fajne akcje cool.gif

Podniecasz się nie wiadomo czym ;f xD
Dziobak_
Ten z CoDa4 wymiatał i to okrutnie, nawet gdyby to była kwestia wyłącznie szczęscia. A ten z 3 to takie tam, male ziemniaczki smile.gif
CichyGrzmot
CYTAT(Dziobak_ @ 25 01 2008, 08:06) *
Ten z CoDa4 wymiatał i to okrutnie, nawet gdyby to była kwestia wyłącznie szczęscia. A ten z 3 to takie tam, male ziemniaczki smile.gif

Ja Ci dam ziemniaczki... trzy miesiące nad nim siedziałem wink.gif
Valeq
Chętnie bym pograł z Polakami w CoDa 4. Narazie strasznie newbie ale się uczę ;P. GT: Szpaner
CichyGrzmot
Możesz mnie dodać , jak będe grał to Cie zaprosze
NeMoS87
pozdro
Wampis
Klan Polish Warriors uaktualnia swój skład i rekrutuje nowych członków.
Zainteresowani mogą wejść na stronę klikając na link w mojej sygnaturze.
Gazi
Chętnie dołączę do jakiegoś klanu. Gram dość intensywnie od około miesiąca. Mam lvl 48 i ciągle leci . Z serią CoD mam już trochę doświadczenia ( multi CoD 3 i CoD 2 ( w dwójkę przegrałem ok 200h )). Lubię rywalizację i szybką grę (w kampieniu nie jestem zbyt dobry smile.gif ). Nie zawsze mam czas grać ze względu na to , że sieć jest używana przez kilku ludzi i mam wtedy lagi. Najchętniej dołączę do takich składów jak Bio Hazard bądź 2REP(inne też są mile widziane o ile mają jakąś organizację klanową ).
Szabla8
Szukam ludzi do klanu. Chętni zagadać na gg: 11139600 lub na pw
Century Child
Witam, Klan Green Street Elite poszukuje nowych wyzwań, chętni proszę uderzać na mój GT: CenturyChild PL. Jeśli jakieś klany mają konto na www.gamebattles.com to także miło będzie się ustawić na swiatowym rankingu smile.gif. Pzdr.
elsaint360
Poszukuję dobrego klanu, który gra mecze lub spary. O 2REP nawet nie mam co śnić, ale może się znajdzie jakiś klan, który mnie przygarnie,co? Gram od 07.12, a skill cały czas rośnie biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.