Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Guzzard
Forum PSX Extreme > Niezależni > UNDERGROUND > Alternatywa
_Milan_

Guzzard - get a witness

http://s008.wyslijto.pl/index.php?file_id=...574391146026912
tk
pierwszy wynik w wiki po wpisaniu hasła "guzzard" - today is the day. nie biore.

a poważnie: co to?
Obsolete
Ja chcialem. Noise-rock, ale nie wie mczy dobry, sie okaze. To ma wiecej plyt? Bo jak nie to wrzuce do tematu z linkami.
_Milan_
ma

i chce je
Colio
Guzzard - Quick, Fast, In A Hurry

http://amphetaminereptile.diinoweb.com/files/Guzzard/
_Milan_
ooo i nawet hammerhead tam jest
Colio
przyjemny ten Guzzard, ale do Chokebore raczej nie ma startu

Hammerhead całkiem całkiem się zapowiada
szczurek
wrzuc ktos Chokebore na jakis ludzki serwer, si?
Colio
chokebore - anything near water; motionless; black black

http://golemox.diinoweb.com/files/My%20Mus...ear%20water.rar

?

Robert, które Chokebore z powyższych stargać najsampierw?
_Milan_
ostatnio mamm zajoba na punkcie chokebore, wsyzstkie plyty nalezy miec.

"black black" ma zayebiste kawalki z mega po.(pipi)ym rytmicznie " perfect date", kocham ten kawalek, przypomina pixies.

pozniej "anything the water" z przezayebistym "weightless" na czele.

kazda plyta ma kawalki ktore mnie grzmaca, moglbym pisac elaboraty o tej kapeli ;]

i to nie dlatego ze grali na skladance z todayem i guzzardem, tylko dlatego ze s a z najlepszej wytworni jaka byla a jej juz niema ;]
chyba nie sluchalem jeszcze nic slabego z niej.
Obsolete
Wrzuc liste zespolow, na pewno cos znajdziemy.
_Milan_
google
Colio
o, Mudhoney u nich nawet wydawało

najs
Obsolete
Ok znalazlem, Killdozer i King Snake Roost sa do dupy.
_Milan_
dobrze Piotrek
Colio
Codeine z Amphetamine Reptile mam na oku, znasz to Robert?

a 'Black Black' smętne trochę jest, jednak 'Taste for Bitters' zamiata
Obsolete
Zaczalem sluchac tego chokebore, a to taki zwykly rock, myslalem, ze bedzie jakis na(pipi)iacz;/ Z zasady nudza mnie kapele, ktore obracajac sie wokol noise rocka, sa blizej tej drugiej czesci terminu. Chyba tylko Barkmarket i Big Black sa wyjatkami, chociaz one tez sa odpowiednio przybrudzone.

No slucham wlasnie Chokebore - Bad Things, fajnie, tak na poziomie Szymona Wydry. Zwykly rock, hurey.
Bartezoo
No bez kitu co tam jest nojz? O chokebore mówie.
_Milan_
CYTAT(Obsolete @ 15 03 2008, 01:15) *
Zaczalem sluchac tego chokebore, a to taki zwykly rock, myslalem, ze bedzie jakis na(pipi)iacz;/ Z zasady nudza mnie kapele, ktore obracajac sie wokol noise rocka, sa blizej tej drugiej czesci terminu. Chyba tylko Barkmarket i Big Black sa wyjatkami, chociaz one tez sa odpowiednio przybrudzone.

No slucham wlasnie Chokebore - Bad Things, fajnie, tak na poziomie Szymona Wydry. Zwykly rock, hurey.

spoko obso, z 5 lat temu tez tak stwierdizlem, po dosluchaniu stwierdzam ze sa przeza(pipi)isci, prawie kazdy kawalek ma iskre.

ale rozumiem ze moze sie wydawac zwyczajne, wiekszosc ludzi po odluchaniu np. todaya stwierdza ze to metal z darciem ryja i odklada do kosza ;]

jak slysze kawalki "perfect date" "ciao la" "weightless" "comeback thurstday" itp. to mam ochote spiewac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.