Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PSP Store
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3, 4
michal89a23
Witam dzisiaj została zaktualizowana strona store.playstation.com ale ........... szału nie ma no ewentualnie Everybody's Golf 2
skypawel
Taki problem mam. Chcialem sciagnac Beats. Mam konto w inteligo podaje numer karty itd., tyle ze.. W moim nazwisku jest Ń. I dupa... Wyskakuje blad ze moje nazwisko ma invalid character. A jak wpisuje przez N to nie rozpoznaje karty. Czy ktos sie z tym spotkal?? A moze to kwestia karty z inteligo?
stona
Raczej karty. Musisz mieć albo specjalna do zakupów przez neta albo kredytową. Zwykła visa electron nie da rady.
skypawel
No wlasnie to jest visa, nie electron. (nie wiem czy electron jeszcze wogole wydaja w PKO..). Bardziej mnie zastanawia to Ń.. Spróbuje dziś jakaś inną jak wróce z pracy.
Qjon
Ja osobiście płaciłem Visą Electron (bankomatowo-płatnicza z BZWBK) na amerykańskim PS Store bez problemu...
Mikes
Na amerykańskim? he? Da się kupować nasza kartą na amerykanskim?

Anyway, wyszedł Pierwszy comand & conquer, warto?
stona
IMHO nie jest fajny. Tzn wolał bym Red Alert smile.gif

Poza tym nowości na EU Store to :
flOw
Bishi Bashi Special
Chains of Olympus Demo
Command And Conquer™
Suavek
CYTAT
Anyway, wyszedł Pierwszy comand & conquer, warto?
Grałem na emulatorze w PSP i przyznać muszę, że sprawdza się wyjątkowo dobrze (sterowanie, gameplay, czytelność grafiki). Jednak boli fakt, iż gra oparta jest na passwordach, nie save'ach. Tym samym jeśli ktoś myśli o poważniejszej rozgrywce to jednak sugeruję wersję PC, którą dorwać można w pakiecie The First Decade. IMO lepiej wydać 80zł na całą kolekcję C&C niż 20zł na jeden plik PSP.
Qjon
CYTAT(Mikes @ 25 04 2008, 16:11) *
Na amerykańskim? he? Da się kupować nasza kartą na amerykanskim?

Jakby się nie dało to bym o tym nie pisał... tongue.gif
Mikes
Działa wam Store pod Mozillą? U mnie nie wyswietla sie srodkowe menu, działa tylko jak ma wyswietlic pojedyncza gre.

A tutaj wyzej ktos pisał, ze mu nie szła karta. Pamietajcie, zeby nie podawac za duzo informacji bo są zbedne. Imie, nazwisko i w miare dokładny adres w zupełnosci wystarczą, województwo i te pierdoły są zbedne.
Komar
CYTAT
Działa wam Store pod Mozillą? U mnie nie wyswietla sie srodkowe menu, działa tylko jak ma wyswietlic pojedyncza gre.
Działa, lecz przez totalnie durnych projektantów tej strony trzeba dosyć długo czekać, aż się ten content załaduje (ajax).

btw. Kupował ktoś Kula World? Gra na PSXie była świetna i jak dobrze pamiętam była to jedna z pierwszych gier które w pełni obsługiwały DualShock'a. Jak jest tu ze sterowaniem i samym działaniem gry? Z góry dzięki smile.gif
Mendrek
Ej no co wy, C&C na PSX była lepsza moim zdaniem o oryginału, brakowało myszki, ale przynajmniej gra była jakaś taka zrównoważona. IMO oczywiście smile.gif Ogółem mało strategii na PSP, a ta to rarytas.

Czemu nikt nie wspomniał o Bishi Bashi Special? smile.gif
Coati
Stona wspomniał przy okazji wypisania nowosci na pss
stona
Co z tą kula world. Gierka ryła beret na PSX. Coati , weź to sprawdź i opisz jak sie sprawuje na PSP wink.gif

Wiesz? nawet nie głupi pomysł tongue.gif - Coati
Suavek
CYTAT
Ej no co wy, C&C na PSX była lepsza moim zdaniem o oryginału, brakowało myszki, ale przynajmniej gra była jakaś taka zrównoważona. IMO oczywiście smile.gif Ogółem mało strategii na PSP, a ta to rarytas.
Nawet gdyby, to uważasz, że w obecnej formie jest to gra nadająca się na PSP? Poza domem nie pograsz gdyż musisz poświęcić większą ilość czasu na przejście jednej misji bez save'a. W chacie natomiast osobiście bym wolał zagrać wygodnie w wersję PC. Prawdę mówiąc już lepszym wyborem na PSP byłby Warcraft 2 - tego przynajmniej dało się normalnie zapisać w trakcie zabawy.
stona
Nie ma sejwa ale zawsze możesz uśpić konsolkę c'nie?
Suavek
Co nie zmienia faktu, że dopóki nie ukończysz misji to nic innego z konsolką nie zrobisz. Tymczasem niektóre zadania, szczególnie te późniejsze, mogą trwać nawet parę godzin. No i zawsze jest też kwestia nagłej przegranej, po której musimy przechodzić całą misję od nowa.
Mendrek
CYTAT(Suavek @ 30 04 2008, 13:26) *
Co nie zmienia faktu, że dopóki nie ukończysz misji to nic innego z konsolką nie zrobisz. Tymczasem niektóre zadania, szczególnie te późniejsze, mogą trwać nawet parę godzin. No i zawsze jest też kwestia nagłej przegranej, po której musimy przechodzić całą misję od nowa.

Cały urok dawnych gier smile.gif Mi się to akurat podobało, a summa summarum jak pamiętam, poza wyjątkami, misje nie bywały aż tak długie. Mi jednak w poście chodziło o zrównoważeniu sił i jednostek. W wersji na PC nie podobało mi się, że dużo jednostek było bezużytecznych, albo osłabionych. W wersji na PSX świetny użytek robiło się np. z grenadierów, a atomówka była atomówką smile.gif

Ps. Mogliby wydać KKND: Krossfire smile.gif
stona
CYTAT(Mendrek @ 8 05 2008, 01:04) *
Ps. Mogliby wydać KKND: Krossfire smile.gif

I multi po wifi? GODDAMN!!
Mikes
Wczorajsza aktualizacja POWALA!!

wtf.gif
stona
Chodzi Ci o dodanie "fenomenalnego" Street sk8 ? XD
Mikes
Nie, to doszło już we wtorek.

W ten czwartek dostaliśmy jedno wielkie, niesamowite NIC!
Coati
nom nic... a ponoc w sony maja rozpiske na wszystkie czwartki... na us tez tak jest?
Mikes
Red Alert na Store.

Brać?
Suavek
Tak jak w przypadku zwykłego C&C - save'ów brak, tylko passwordy ;>
Mikes
Sony sie rozkreca. Dostałem od nich maila, neidługo na Store pojawi sie darmowa muzyka malo znanych zespołów słuzaca wypromowaniu ich, wiadomo, duzo sciagniec i Sony Records podpisze z nimi kontrakt.

Poza tym pojawił sie Killzone libearation w platynie i rainbow six. Nad tym drugim sie zastanawiam.
Qjon
Na amerykańskim PSStore co tydzień jak dają tematyczny update (przedtem The Con, teraz SOCOM2) dają do ściągnięcia mp3ki z gier za free smile.gif Więc jakaś promocja już jest sweat.gif
the_m
SE kilka dni temu oznajmiło, ze wyda na PSS swoje klasyki RPG z PS1!!!!jedenjedenascie Na pierwszy ogień idzie Xengears. O wersjach Eu nic nie wiem.

Na razie bez linka, nie chce mi sie szukać ale info jest oficjalne.

edit znalazłem linka przypadkowo: http://www.kikoo.pl/news/987-1/SE-wesprze-PSN/
FredDie
Żeby wydali XG w EU/US (bo na PSP region nie ma znaczenia),a będę w ósmym niebie. Ci co grali w XG wiedzą, że ta gra dorównuje wielkie "siódemce", gdyby wyszło normalnie w Europie, kto wie może zdeklasowałoby FFVII ...
Mikes
No ja mam nadzieje ze wyjdzie, obok MGSa, japonce przeciez juz to mają...

Mam pytanie

http://store.playstation.com/game/product....RAYMANXXX000001

Czemu Anglicy to mają a my nie? Ten sam region, wtf??

To jest głupie jakieś, link do PL:

http://store.playstation.com/game/index.vm...PC.GAME.PL-TAB3

Link do UK:

http://store.playstation.com/game/index.vm...PC.GAME.GB-TAB3

Co odpierdala Sony Poland?
Pan Pieczarka
CYTAT(Mikes @ 6 06 2008, 19:56) *
Sony sie rozkreca. Dostałem od nich maila, neidługo na Store pojawi sie darmowa muzyka malo znanych zespołów słuzaca wypromowaniu ich, wiadomo, duzo sciagniec i Sony Records podpisze z nimi kontrakt.

Miło to słyszeć. Wcześniej, jeszcze za czasów yourpsp, często ściągałem utworki, niektóre do dzisiaj mam na dysku. ;]
rafaelvdv
jak założyc konto na psp store ?
tworze master account i na @ mi nic nie przychodzi mam na tlenie poczte ??
Coati
w spamie sprawdzales?
napisales tego posta po 3min czekania?
rafaelvdv
było w spamie wielkie dzieki za pomoc

jak pobierać gry z psp store ? ssciaga mi sie plik 1 KB ??
ghost.
Wszystko jest napisane na PS Store, na stronie, która pojawia sie gdy chcesz sciagać pliki - na górze jest chyba napis "How to Download from PlayStation Store". Podpowiedź - trzeba od nich sciagnąc mały program i wszystko sciagać za jego posrednictwm, z podłaczoną pod USB konsolą.
Mikes
Da się jakos przemianowac konto na PL na UK? Jeśli nie, to gdy załoze nowe i kupie jakas gre, majac gry z konta PL na PSP(flOw i CTR) będę mogł grac we wszystkie bez aktywowania PSP na dane konto?
stona
Zassajcie sobie Space Invaders Extreme - fajna gierka happy.gif
lodziarz
napisze mi ktoś na chłopski rozum jak bez routera zciągnąć gre ze store prubóje się zarejestrować i nie mogę help
stona
Na PSP musisz zasysać przez PieCa.
lodziarz
no podobno można że wpierw sciągam na kąpa a potem z kąpa przez kabel do kasolki ale wchodze na store i niewiem co dalej wybieram gre i musze ię zalogować adres mam na wp i tlenie?
stona
Tak można ale nie z PSPstore tylko z innych stron. Z PSPstore możesz jedynie bezpośrednio na konsolkę. Żeby coś ściągnąć musisz się zalogować.
lodziarz
jakie sa to te inne strony własnie ze store próbowałem ale kicha niedość że długo to jeszcze coś się posrało i kicha
are91
CYTAT(lodziarz @ 7 07 2008, 21:19) *
jakie sa to te inne strony własnie ze store próbowałem ale kicha niedość że długo to jeszcze coś się posrało i kicha

http://www.pspdemocenter.org/
manchester
Siema, od razu przepraszam za bledy, pisze z psp. A wiec, nie wiem czy w odpowiednim temacie pisze, chcialem zapytac czy jest mozliwosc w psp czy jakims programie miec liste przyjaciol tak jak w ps3? Mam kilku znajomych ktorzy maja psp i chcialbym miec ich na liscie zeby popisac czy pograc razem.;] PZDR
are91
Chyba co najwyżej Go! messenger, żadnego homebrew nie znam
Coati
gadu gadu?
manchester
My się chyba niestety nie rozumiemy:/ juz sie co nieco dowiedzialem:] Chodzi mi o PSNetwork, czy to kiedykolwiek bedzie na psp? Chodzi mi o funkcje podobne do TEGO:
http://pl.youtube.com/watch?v=AaRSOP5kMJo&...feature=related

PS: Gadu Gadu tylko na sofcie nieoryginalnym?
Coati
rozumiemy, rozumiemy wink.gif podalismy tylko alternatywy do tego czego chcesz.

i tak, gg tylko na sofcie zmodyfikowanym wink.gif
Crazy Wolf
Kupiłem Crasha i nie mogę go zainstalować na konsolce. Używam tego programu ale wyskakuje mi komunikat "A system software update for the psp system is required . For up date methods ,refer to the instructions for the psp system" Mam soft 3.95 i nie wiem z skąd mam ściągnąć nowszy .... Help
Coati
z strony sony lub qj.net
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.