SM1
Nie wiem czy cię to zainteresuje ale masz

- to film mojego autorstwa
http://pl.youtube.com/watch?v=KNCOqIfhWPoWidać za(pipi)iście jak Sharp RD2 nie daje rady w grach. Masz też pięknie pokazaną fioletową czerń i kąty.
Przy zakupie miałem prezentacje
wybierałem pomiędzy XD1, JVC G80, RD2E.
Najlepiej grał RD2, czerń w nim jest identycznie kiepawa jak w XD1, JVC też praktycznie nie miał czerni.
Wzrok mam dobry, sygnał tak samo. Dla mnie czerń jest czarna, a nie fioletowa, jeżeli uważasz że 32 calowy panas z matrycą IPS ma dobrą czerń to nie mam pytań, przecież to kaszana! To najwieksza wada tego telewizora, owszem ma doskonałe kąty, ale czerń kiepska. Jeżeli chcesz moge ci przytozyć kilka opini użytkowników.
Najlepszą czerń jaką widziałem w LCD miał sony D3000, potem V2500. Ale i tak to nie jest kolor czarny, bo taki narazie w LCD nie występuje, nawet w panasonicu PV70 (plazma) nie byłem zadowolony z czerni
W swoim krótkim życiu miałem do czynienia z wieloma TV wiec mam jakieś zdanie wyrobione.
Ps. mój RD2 buczał
Najlepszy w tym wszystkim jest osobnik kiki, guru polskiego forum. Jak weszły te sharpy twierdził że mają doskonałą czerń, teraz już twierdzi inaczej. "Fioletowa czerń jak w sharpach jeżeli ktoś ją toleruje to będzie ok" to jest jego cytat
CYTAT
Lipa jest taka że wczoraj go kupiłem a dzisiaj mam czarna plamke na środku obrazu, porażka mniewiem co robić
Jak nie wiesz co robić? zwrócić towar, lub w ostateczności powołać się na gware ( zalezy gdzie go kupowałeś) bo taka czarna plama to nie jest normalne.