Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Soldier of Fortune: Payback
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
WildFirePL
No i panowie mamy grę którą na PC okrzyknąłem mianem hitu, jak dla mnie jest to gra która zachowała szczgólne miejsce w mojej pamięci, latanie kończyn, jak u rzeźnika, niby nic a jednak coś, 20 listopada premiera, nastepna gra na która trzeba wydać pieniążki, Activision i wszystko jasne smile.gif

info o grze z ign:
http://xbox360.ign.com/objects/946/946738.html
Dante
Co do samej gry to fajnie powrócić do całkiem dobrej serii. Nie wiem jednak czy się sprawdzi w praniu bo to co wyróżniało poprzedników to dość duża dawka brutalności a teraz to może być za bardzo żeby sie z tłumu wybić.
Prime Hunter
Trochę ostudza mój zapał, podobno niski budżet produkcji huh.gif
Specu
łubudu i fruwające kończyny. Me like
ale w ślepo kupować nie będę, niech jakieś demko puszczą czy coś.
Matriks_1111
Lol? Nowy Soldier of Fortune już wyszedł biggrin.gif Wprawdzie jest w tym momencie na torrentach, ale to pozwala sugerować, że niedługo dotrze na półki sklepowe biggrin.gif Gorzej, że np. DVD Crave pokazuje datę ukazania jako 2008/01/01...
Mastah27
Według gamefaqs w USA gra ukazała się 2 dni temu, w Europie wyjdzie 7 grudnia, a w Australii została zbanowana ohmy.gif.

Na trailerach wszystko ładnie, pięknie, ale bez demka albo ocen na poziomie 70%, nie widzi mi się w to inwestować.
2razyjot
CYTAT(Mastah27 @ 15 11 2007, 13:35) *
Według gamefaqs w USA gra ukazała się 2 dni temu, w Europie wyjdzie 7 grudnia, a w Australii została zbanowana ohmy.gif.

Na trailerach wszystko ładnie, pięknie, ale bez demka albo ocen na poziomie 70%, nie widzi mi się w to inwestować.

Bo grafika przecietna, zostalo rozcwiartowywanie zwlok rodem z 1 czesci ale na boga smierdzi infantylnoscia i w obliczu COD4 czy innych fpsow na boxa wypada sredniacko. Pozyczyc, przejsc jak ktos naprawde nie ma w co grac i zapomniec! To juz nie to, co rewolucja w postaci 1 czesci - polecam w nia na PC zagrac dla odswiezenia! wink.gif
signap
Graficznie (mowi o PC bo to 100% port z konsoli - 0 ustawien textur czy innych opcji jedynie rozdzielczosc) b. dobrze mi tam odpowiada, masa filtrow, blurow,itp i jest OK, grywalosc - tez niczego sobie, idziesz, strzelarz, konczyny odpadaja itd. Sadzilem ze to bedzie crap a wyszla dobra gierka do odstresowania i nie myslenie czy uda nam sie przejsc ten level bo gra jest prosta nie ma co ukrywac. Gra bardziej mi przypadla do gusty niz (megaprzereklamowany) Crysis.

Moj GP chytry_.gif http://www.youtube.com/watch?v=MggcUWLGiNI
Salwador
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/115511.html <--kolejny gameply..UWAGA JEST W NIM DUżO KRWI JAK...LATAJąCE NOGI ,RęCE ITD...:D...
Jak dla mnie wygląda smakowicie!!:)
TEAM Dabrowa Tar.
crap-pamietam jak dzis SOF na konsole DC-i kilku minutowe loadingi...ale wtedy ta gra wymiatała!Dzis po 2h grania stwierdzam bez rozpisywania sie badziewie!! jesli mam wydac 200zł to wybór jest oczywisty(COD4,assasin...)
ArkejD
ale animacja typków jest bardzo fajna
BiSoN
shit happen . . . . again.

totalny crap, gra na 10 minut, postrzelac, ucieszyc morde z latajaych konczyc i wylaczyc closedeyes.gif
rozz
i dotego te zwolnienia jak sie podjedzie kogos zablisko:(
Kac_r
czyli kiedy wkoncu jest premiera w europie ? tak jak ktos juz wspomnial 7 grudnia ?
2razyjot
Wlasnie dorwalem SoF:P na 360tke i cholernie milo sie rozczarowalem! icon_twisted.gif

Graficznie rzez, porownywalnie do CoD4, piekne wybuchy, moc giwer doskonale oddana i to, czego CoDowi zabraklo - oddzialywanie mocy strzalow na oponentow. Odpadaja rece, nogi, mozna odstrzelic lepetyne a gejzery krwi znacza wszystko dookola. Jest wesolo. A to dopiero 1 misja. Z urozmaicen dosiadlem sie do stacjonarnego dzialka i zrobilem mala rzez w szeregach nieprzyjaciela, hehehe.

No naprawde milo sie rozczarowalem, gralem w to chwile na PieCu i nie porwalo mnie - jednak kanapa, 37'' i joypad w rece rzadzi! smile.gif
signap
bez sensu porywnywac SOFa do CODa (nadodatek COD mozna ocenic znacznie wyzej chodz na budzetowke SOF dobrze wyglada)... gdyby COD byl taki jak SOF nie trafil by do nastolatkow (15lat)...
2razyjot
CYTAT(signap @ 14 01 2008, 14:20) *
bez sensu porywnywac SOFa do CODa (nadodatek COD mozna ocenic znacznie wyzej chodz na budzetowke SOF dobrze wyglada)... gdyby COD byl taki jak SOF nie trafil by do nastolatkow (15lat)...

Pierwsza miejscowka mocno mi sie skojarzyla z CoD4 i nie powiesz mi ze mylnie. hyh.gif Tez rozwalone miasto, arabusy z kalachami, zadyma, czajenie sie za przeszkodami, pieknie wybuchajace auta - mi sie z miejsca spodobalo. B. dobra grafika, patent kurzu ograniczajacy widocznosc, yeah!

Obecnie smigam po dzungli - cholernie mi sie miejscowki podobaja w tym SoFie, wiem, ze to czysta rzez gdzie o taktyke w sumie trudno i jakies innowacje ale naprawde jako odstresowujaca jatka wyszlo swietnie!

Oczywiscie CoD4 i tak roxx. wink.gif
Michael7
Dla mnie to Crap, nie wiem jak inni sądzą ale mi ta gra nie przypadła do gustu:( Gdy zagrałem w nią u kumpla na kompie to od razu mi nie podeszła. Dla mnie to niewypał a nie hit <lol>
artur z londynu
Witam

Takie male pytanko. Ktos w to gra ??? Ja probuje zagrac w mecz rankingowy a tam pusto - nikogo. No i mam problemy z sinlgem. Normalnie gierka jst niby latwa ale nie radze sobie z jej przejsciem. Lama ze mnie czy co ???

Pozdrawiam

ps. jezeli grales w ten tytul lub jeszcze grasz, to daj znac na PM-ke
signap
ja ukonczylem gre na PC i jakos problemow nie mialem - wystarczy isc tylko do przodu
artur z londynu
CYTAT(signap @ 20 04 2008, 17:32) *
ja ukonczylem gre na PC i jakos problemow nie mialem - wystarczy isc tylko do przodu

Teoretycznie wystarczy, ale ja nie mam pomyslu na, np rozwalenie smiglowca w 3 misji ( jakiegos nigera musze ukatrupic ).
Bede wdzieczny za pomoc - musze znalesc wyrzutnie Stingerow albo co......

Pozdrawiam

Artur
signap
jak pamietam to byl tylko 1 boss - heli - naginalem do niego ciagle z karabinu
artur z londynu
Ja chyba zaczne misje od oczatku i jako wyposazenie wybiore RPG czy inna wyrzutnie. Podstawowa giwera to AK47 z kolimatorem i granatnikiem.
Moze sie uda.

Pozdrawiam

Artur
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.