Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z grami i softem
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Software
Thomas_998
Witam po zmianie płyty głównej i procka mam problem z stałym zawieszaniem sie gier i różnorakich programów. Zwiecha wygląda następująco ze program albo gra po jakimś czasie automatycznie sie zamyka ,a w okienku które mi wyskakuje jest napisane ze ów program wykonał niedozwolona operacje i zostanie on zamknięty wirus odpada jestem po formacie bo myślałem ze to coś pomoże ale sie pomyliłem. Płyta główna to via P4V~ procek intel pentium 4 1500 grafa ati radeon 9550. Bardzo bym prosił o jakąś rade z góry dziękuje. Pozdrawiam Jeśli nie w tym dziale napisałem to uprzejmnie proszę o przeniesienie tematu.
Antares
Zadam być może głupie pytanie bo to raczej niemożliwe, żeby po zmianie płyty i procka działała Winda ale czy po tych zmianach instalowałeś system na nowo? A może komp stoi w jakimś nagrzanym miejscu? Ja myślalem, że mi się coś na płycie psuło gdy latem była fale upałów - sypało mi wtedy często niebieskimi ekranami podczas pracy wymagającej obciążenia procka, zwłaszcza gier.
Thomas_998
CYTAT(Antares @ 12 11 2007, 23:07) *
Zadam być może głupie pytanie bo to raczej niemożliwe, żeby po zmianie płyty i procka działała Winda ale czy po tych zmianach instalowałeś system na nowo? A może komp stoi w jakimś nagrzanym miejscu? Ja myślalem, że mi się coś na płycie psuło gdy latem była fale upałów - sypało mi wtedy często niebieskimi ekranami podczas pracy wymagającej obciążenia procka, zwłaszcza gier.

Jasne ze system zainstalowałem na nowa a co do grzania kompa ty chyba raczej nie możliwe temperatury pokazywane mi przez everesta oscylują w granicach 40-50 stopni wiec to raczej nie jest żle, a poza tym jeśli by mi sie on przegrzewał to by sie sam restartował,a nic takiego sie nie dzieje.
Kocmax
Całkiem możliwe ze to wina zasilacza
Thomas_998
CYTAT(Kocmax @ 17 11 2007, 23:32) *
Całkiem możliwe ze to wina zasilacza

Wymieniłem dziś zasilacz hmm i dalej mam te same kiksy już holera nie wiem co robić może ktoś z was zna program do testowania kart graficznych(nie 3d mark)za jakakolwiek pomoc byłl bym wdzięczny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.