Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Fraps i nagrywanie filmikow z dzwiekiem
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Software
signap
mam taki problem probojac nagrac film np. z Freta czy COD4 z dzwiekiem i gdy go nagram sound jest strasznie mizerny oraz trzaskliwy

link

http://www.youtube.com/watch?v=es-bEKC0L3E

ustawienia
glosnosc w XP
realtek
ps. czemu niemoge zmienic suwaka w Miks Stereo (wczesneij go odznaczylem bo fraps mial ustawione nagrywane z ale nagrawal bez)

Sterowniki zaktualizowame do dzwieku bo wczesniej zainstalowalem te ktore byly na plycie a fraps wersja 292
signap
f5
ako
CYTAT(signap @ 12 11 2007, 22:13) *
mam taki problem probojac nagrac film np. z Freta czy COD4 z dzwiekiem i gdy go nagram sound jest strasznie mizerny oraz trzaskliwy

link

http://www.youtube.com/watch?v=es-bEKC0L3E

ustawienia
glosnosc w XP
realtek
ps. czemu niemoge zmienic suwaka w Miks Stereo (wczesneij go odznaczylem bo fraps mial ustawione nagrywane z ale nagrawal bez)

Sterowniki zaktualizowame do dzwieku bo wczesniej zainstalowalem te ktore byly na plycie a fraps wersja 292

Przyczyny moga byc dwie:

1. Bardzo wysoko ustawiona glosnosc nagrywania w mikserze. Ja mam ustawiona chyba na 30% a i tak zawsze po nagraniu jest glosniej niz podczas. Ustawienie wiecej niz 50% powoduje pojawienie sie trzeszczenia, pierdzenia i takich tam.

2. Masz audio na plycie, i tutaj to chyba nic Cie nie uratuje wink.gif
signap
1. niemoge zmiejszyc confused.gif
2. tak chytry_.gif
ako
CYTAT(signap @ 17 11 2007, 19:52) *
1. niemoge zmiejszyc confused.gif
2. tak chytry_.gif

1. Zadnym suwakiem nie mozesz poruszyc? Moze te stery do dzwiekowki blokuja ustawienia miksera systemowego?

2. Audigy 2 mozna wyrwac za 80zl smile.gif
signap
1. opcja jest praktycznie nieaktywna moge jedynie wycisz wybrac, pierw mialem stery z plytki do MOBO, ale zobaczylem ze niedziala to wiec sprobowalem aktualizacji i nic nie dala
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.