Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 ost
Forum PSX Extreme > Kąciki > Muzyka Gracza
kopaa
Nooo to podajcie trackliste i powiedzcie jaki kawalek wam sie najbardziej podoba? Co w nim jest zlego. Zapraszam do dyskusji
firana140
gdzieś tam ci już podali tracka więc skupię się na swoich odczuciach

gry jeszcze nie mam ale piosenki sesciaglem

no i muszę przyznać że jest to pozytywna odskocznia od tych brzdęków które zawsze były w PESie
o wiele lepiej słucha się "normalnej" muzyki niż tego co było w poprzednich częściach.
jednak do EA jeszcze trochę im brakuję wink.gif

nie chce tu osądzać bo nie grałem jeszcze ale to chyba jedna z odczuwalniejszych zmian względem poprzedniczek (przynajmniej dla mnie taka będzie bo na punkcie soundtracków mam bzika tongue.gif )

ale.
nie zapadły mi w pamięc jakoś szczególne nazwy poszczególnych wykonawców/utworów

IMO jest dobrze, lepiej w skali serii ale dobór utworów na pewno mógłby być lepszy wink.gif
krzystofik
najlepszy song w PES 2008 to "DREAM TEAM"
Figlarz
tez mi się bardzo podoba. jest jeszcze pare kawalkow, ktore sobie na stale ustawilem w master league menu, a reszte wywaliłem. nie pamietam dokladnie tytulow, ale imo ost dobry w porownaniu do poprzednich PESków
Sojer
Song z intra - Kaiser Chiefs - Thank you very much , bardzo mi przypasil cool.gif

Za to cala reszta kawalkow lecacych w menu nie specjalnie wpadla trafia do mnie.

pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.