Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty 4
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Hudy
no u mnie to samo, wsumie nie tak żle, ale dwa razy mi cofnęło z 46 na 44 i odechciało mi się grać w multi chociaż jest to moja gra numer 1 ,heh nawet w assassina nie chce mi się grać bo cay czas multi mlti nawet singla nie skończyłem hehe

tylko jestem ciekaw czy jak mi level spadł z 46 na 44 a ja dwa razy to poprawiałem, i czy jak wyjdzie patch
to mi podliczy i zamiast 46 bede miał to 50

moje ID: Hudyx-Pl-

pozdrawiam i do zobaczenia w boju:D catfight.gif biggrin.gif
drk2
Juz jest ok ,przez ten czas jak nie zapisywalo pkt.ugralem okolo 1000 ,dzisiaj odpalilem gre i mam okolo 300 wiecej ,reszta przepadla
quill
Em a jak wy sobie zorganizowaliscie miejsce do gry? biggrin.gif Wiecie trudno sie gra siedzac z mycha i klawiatura na kolanach wink.gif
Łebi
CYTAT(quill @ 3 12 2007, 17:36) *
Em a jak wy sobie zorganizowaliscie miejsce do gry? biggrin.gif Wiecie trudno sie gra siedzac z mycha i klawiatura na kolanach wink.gif

Wygodny fotel lub kanapa to podstawa, w optymalnej odległości od tv, do tego support w postaci napitku i zagrychy (red bull, soki, piwo smile.gif) stojący nie za daleko ani nie za blisko (by nie machnąć tego na dywan ). Na oczy oczywiście specjalne okulary sportowe do strzelectwa z antyrefleksem. A myszek pokroju Frag FX nie uzywamy bo jesteśmy mężczyznami a nie p.ip.ami wink.gif
tomci23
i to by bylo na tyle:D Lebi ktory masz lvl?
Centosz
Mnie tez możecie dopisac.Moje ID. Centosz.
LoCKer
wpisuje sie na liste : AlienPL (dla wtajemniczonych locker PL z x360 i COD3 smile.gif)
OlooS
moj najwiekszy streak to 40 a tak to 76/9
dzisiaj sie pieknie gralo smile.gif sami polacy miazga i jeszcze wlochow mietlismy i hamburgerow niezle "klanowki" byly tongue.gif
Styku
Niech mnie ktos do pisze do listy friendsow odnosnie call of duty , gram dosc duzo a tylko raz trafilem na polaka, skad wiem ?? z przeklenst jakie rzucal na antenie hehe
login : styku
najczescie gram w TD
elvis004
CYTAT(OlooS @ 9 12 2007, 01:33) *
moj najwiekszy streak to 40 a tak to 76/9
dzisiaj sie pieknie gralo smile.gif sami polacy miazga i jeszcze wlochow mietlismy i hamburgerow niezle "klanowki" byly tongue.gif

Macaronim ładnie dokopaliśmy biggrin.gif Przednami 2 kolejne klanówki smile.gif
Soniak
Witam!
Jako iż rozpocząłem moją przygodę z CoD 4 szukam osób z PL którzy lubią pograć w Polskim gronie przeciwko Bergerom laugh.gif . Jeśli możecie to wysyłajcie mi zaproszenia na PSN mój login to D3v3loping - chętnie z Wami pogram
pozdro
Łebi
CYTAT(Soniak @ 10 12 2007, 22:13) *
Witam!
Jako iż rozpocząłem moją przygodę z CoD 4 szukam osób z PL którzy lubią pograć w Polskim gronie przeciwko Bergerom laugh.gif . Jeśli możecie to wysyłajcie mi zaproszenia na PSN mój login to D3v3loping - chętnie z Wami pogram
pozdro

Kolego, wystarczy powertowac pare stron w tył a znajdziesz psn id nas wszystkich. Pad w dłoń i do roboty smile.gif
MajinBroda
No wreszcie i do mnie gra wczoraj doszła i cóż tu mówić...OGIEŃ Z D*PY

PS id : BrodaMGS
MeL
mam pytanie.

Assassins czy Uncharted ? tongue.gif
Mam problem. A obydwa tytuły mi się podobają biggrin.gif Szkoda że nie ma multi.
Mam GRAW2 ale mnie znudził
DJ1988
CYTAT(MeL @ 11 12 2007, 15:52) *
mam pytanie.

Assassins czy Uncharted ? tongue.gif
Mam problem. A obydwa tytuły mi się podobają biggrin.gif Szkoda że nie ma multi.
Mam GRAW2 ale mnie znudził

Uncharted. Gre można przejść wiele razy i się nie nudzi.

Assassin's Creed jest dobrą grą ale tylko na raz. Przechodząc ją drugi raz zauważam jak nudne i monotonne jest wspinanie się na wieże, ratowanie cywili, zbieranie informacj nt.celu itd.
bocius
Wczoraj gralem z lebim tomcim23 neo granatem i gra sie zupelnie inaczej z polskimi graczami przeciwko hamburgerom i nie tylko. Nie jestem zbyt dobrym graczem ale gralo sie spoko.Mam pytanie czy headset z warhowka nadaje sie do cod4 czy lepiej kupic osobno cos innego. Zaznaczam ze zalezy mi bardziej na bezprzewodowym.
elvis004
CYTAT(bocius @ 12 12 2007, 03:19) *
Wczoraj gralem z lebim tomcim23 neo granatem i gra sie zupelnie inaczej z polskimi graczami przeciwko hamburgerom i nie tylko. Nie jestem zbyt dobrym graczem ale gralo sie spoko.Mam pytanie czy headset z warhowka nadaje sie do cod4 czy lepiej kupic osobno cos innego. Zaznaczam ze zalezy mi bardziej na bezprzewodowym.

Jabra się nadaje ale polecam coś innego, sam zamierzam zmienić bo już mnie szlak trafia z tą Jabrą BT135
Łebi
CYTAT(elvis004 @ 12 12 2007, 09:39) *

Jabra się nadaje ale polecam coś innego, sam zamierzam zmienić bo już mnie szlak trafia z tą Jabrą BT135

Taaak, grało się fajnie... biggrin.gif. Skończyłem o 5 a do roboty budziłem się o 6:30 hehehe (syndrom jescze tylko jeden mecz)

A co do headseta to polecam platronicsy (sam mam explorera 330), lekkie, wygodne, szybko się ładują.
Litwin25
Headset wystarczy podpiąć np. do PS3 i działa,czy trzeba bawić się w jakieś ustawienia w konsoli?
Łebi
Najpierw musisz go sparowac z konsolą (tak samo jak z telefonami). W menu konsoli masz accesory settings, tam skojarzysz hs z konsolą, włączysz odbiór mowy w hs lub w tv (mówisz do hs a slyszysz odpowiedzi w hs lub w tv).
Po tych zabiegach konsola sama będzie się łączyć z hs zaraz po jego włączeniu.
Litwin25
Chyba musze o tym pomyśleć,bo mnie w Restistance wyzywają jakieś angole a ja nie moge im odpowiedzieć happy.gif
Druciak_PL
hehehehe bo pewnie lagujesz
Litwin25
Wątpie,mam 4 mega net,chodzi o to że kilka razy udało mi się ustrzelić Supreme Comandera
Druciak_PL
a po ile wychodzisz po meczu ????? ( ile zabitych a ile smierci )
?????? i jaka celnosc masz
Litwin25
Szczerze to nigdy nie sprawdzałem,raz wygrałem "przetrwanie" a w deathmatch na ogół jestem w pierwszej 5
Gawlick
Kij tam oni zawsze wyzywaja jak coś nie pojdzie po ich myśli. Jeszcze jak w to grałem to po meczach dostawałem notki w stylu you are a cheat itd. wink.gif hehe
owca
Chamburgery zwłaszcza są upierdliwe jak sie im dupy łoji to bluźnią i są upierdliwi smile.gif
bocius
CYTAT(Łebi @ 12 12 2007, 06:39) *
CYTAT(elvis004 @ 12 12 2007, 09:39) *

Taaak, grało się fajnie... biggrin.gif. Skończyłem o 5 a do roboty budziłem się o 6:30 hehehe (syndrom jescze tylko jeden mecz)

A co do headseta to polecam platronicsy (sam mam explorera 330), lekkie, wygodne, szybko się ładują.

Dokladnie tak jest jeszcze tylko ten jeden mecz.A czy ktos z was gra poza granica kraju,chodzi mi o to ze w tej chwili jestem w stanach i jest roznica czasu 6 godzin a chetnie bym kogos dopisal do listy przyjaciol.A tak to musze czekac do soboty i niedzieli zeby z wami zagrac. Dzieki za odpowiedz chlopaki i do zobaczenia w boju he he.
Soniak
Witam!
Poszukuję tworzącego się lub dobrego Polskiego klanu w grze CoD 4. Teraz zbliżyłem się do rangi Korporala (2 srebrne odznaki). Na liczniku mam 11 godzin gry. Najczęsciej jestem 1 albo 2 na mapie (chyba że gram przeciwko Olosowi hehe). Moja ulubiona broń to M60 a statystyki to jakieś 1100/740. Jako dowód załączam zdjęcia robione po zakończeniu meczu: (D3v3loping [niekiedy z brzydkim przydomkiem]) pozdrawiam i zachęcam do pisania do mnie.

Fotki:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0391870dae665df9.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/259504cb8f1f28b1.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6220cd6f4d88288c.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bda7268d0965d1ea.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ba35bdeb66ccb3b.html
w00t
Może zorganizujemy jutro jakiś meczyk 4/4 lub 5/5 lub więcej około 20?
Adi_TEAM LBN
CYTAT(w00t @ 19 12 2007, 22:52) *
Może zorganizujemy jutro jakiś meczyk 4/4 lub 5/5 lub więcej około 20?

Dobry pomysl! Jutro gramy o mecz klanowy o 21 wiec bylaby to dobra rozgrzewka. Zagamy [POL] (polish e. t.) na reszte ok?
w00t
OK to jedziemy:

Mecz uliczny:

Data: 20.12.2007
Godzina: 20:00

Gracze: 6/6
Game Mode: Team Deathmatch lub Search and Destroy (do ustalenia)
Time Limit: 2 mapy po 15 minut (do ustalenia)
Reszta opcji: domyślne

----------------

Team [POL] vs Team [Random]

Team [Random]
alien_pl
incognitos

Team [POL]
Oloos
Kuba85pl
El_Bany
Luke-UK-PL
Faranel
Adi_INSANE_PL

------------------

Proponowane mapy:

- Bloc
- District

Wszyscy którzy chcą grać niech wpiszą swoje nicki z cod4 tutaj, lub do mnie na PM.
Adi_TEAM LBN
W [POL] jeszcze nie wiem kto bedzie gral ale zeby nie zostawiac pustego miejsca to wpisz:
Oloos
Kuba85pl
El_Bany
Luke-UK-PL
Faranel
Adi_INSANE_PL
Sklad moze sie zmienic. Zagrajmy 6 vs 6
Incognitos
CYTAT(w00t @ 19 12 2007, 23:24) *
OK to jedziemy:

Mecz uliczny:

----------------

Team [Random]
alien_pl

Team [POL]
Oloos
Kuba85pl
El_Bany
Luke-UK-PL
Faranel
Adi_INSANE_PL

------------------

Proponowane mapy:

- Bloc
- District

Wszyscy którzy chcą grać niech wpiszą swoje nicki z cod4 tutaj, lub do mnie na PM.

Ja sie piszę... nick: incognitos
Faranell
CYTAT(w00t @ 19 12 2007, 23:24) *
OK to jedziemy:

Mecz uliczny:

----------------

Team [Random]
alien_pl
incognitos

Team [POL]
Oloos
Kuba85pl
El_Bany
Luke-UK-PL
Faranel
Adi_INSANE_PL

------------------

Proponowane mapy:

- Bloc
- District

Spoko pomysl,mozna taki meczyk zagrac;) Ale mam juz dosc "Bloca",moze tak zmienimy mapke?biggrin.gif
elvis004
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 19 12 2007, 23:51) *
W [POL] jeszcze nie wiem kto bedzie gral ale zeby nie zostawiac pustego miejsca to wpisz:
Oloos
Kuba85pl
El_Bany
Luke-UK-PL
Faranel
Adi_INSANE_PL
Sklad moze sie zmienic. Zagrajmy 6 vs 6

Postaram się być, mam urwanie jąder z ilością roboty w pracy confused.gif PO robocie muszę jeszcze jechać na zakupy (pipi) mać świąteczne ale powinienem sie wyrobić na 20:00 na 21:00 napewno będę. Dzisiaj nie pije więc będzie zemnie większy pożytek niż ostatnio smile.gif

Pozdro
Adi_TEAM LBN
Ja bylbym za tym zeby zebysmy zagrali chociaz jeden raz domination na countdown lub backlot. Co wy na to?
Faranell
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 20 12 2007, 11:54) *
Ja bylbym za tym zeby zebysmy zagrali chociaz jeden raz domination na countdown lub backlot. Co wy na to?

Jestem jak najbardziej za.
elvis004
Podzielam zdanie przyda się na później smile.gif
OlooS
taaa tyle osob mialo byc a nikt z "random" sie nie zjawil baby.gif najwazniejsze ze klanowka wygrania !! biggrin.gif
Łebi
Hehe czyli jak to miało wyglądać ? Ich dwóch na Waszą resztę hehe ?

W takim razie dopiszcie mnie do "randomów" następnym razem co by masakra była ciut mniejsza wink.gif

Dobrze by było aby w opisach na psn dawać małe ogłoszonko o takich spotkaniach,
np: "POLvsRANDOM 21.12.07 20:00"
MajinBroda
CYTAT(w00t @ 20 12 2007, 01:24) *
OK to jedziemy:

Mecz uliczny:

----------------

Team [Random]
alien_pl
incognitos

Team [POL]
Oloos
Kuba85pl
El_Bany
Luke-UK-PL
Faranel
Adi_INSANE_PL

------------------

Proponowane mapy:

- Bloc
- District

ok dodajcie i Mnie wink.gif nick: BrodaMGS
w00t
Z meczu wyszła lipa, bo nie zauważyłem nawet, że posta przenieśli ;]

Jeszcze raz, tylko tym razem wszyscy którzy się wpiszą na mecz, proszę o obecność na PSN 15 minut przed meczem.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Mecz uliczny:

Data: 22.12.2007 // 23.12.2007

Gracze: Zobaczymy ilu będzie
Game Mode: Team Deathmatch // Search & Destroy
Time Limit: 2 mapy po 20 minut // 2 mapy po 20 rund = 40

----------------

Team [X] vs Team [Y]

Team [X]

alien_pl
OIP_pl

Team [Y]
incognitos
D3v3loping

------------------

Proponowane mapy:

22.12
- Bloc
- District

23.12
do ustalenia

-------------------------------------------------------------------------------------------

Nie robimy Random vs POL, bo nie wiadomo ilu stąd i stamtąd przyjdzie, dlatego składy się pomiesza.
Wpisywać się w temacie i siedzieć na PSN od 19:45.
Zrobiłem też na 23.12 żeby przyszło zobaczyło jak najwięcej osób.
Ile osób będzie w tyle zagramy, liczę na conajmniej 3v3.
Z racji tego, że nie mam jeszcze bluetootha prawdopodobnie ktoś inny będzie musiał prowadzić meczyk i porozumiewiać się z innymi.
bocius
Mam takie pytanie poniewaz nie moge sie z nikim polaczyc z mojej listy przyjaciol i wyskakuje mi unable to join game session albo unable to conect host czy cos takiego. A jak gram z amerykanami to laczy bez problemu. Lebi mowil ze to normalka ale wczesniej tak nie mialem. Moze to przez ten update 1.1 ktory zainstalowalem nie moge sie polaczyc z nikim z polski.
Łebi
unable to join game session może oznaczać że np. pokoj już jest pełny. Co do właściwości update 1.1 dotyczących regionalizacji to nie mam pojęcia smile.gif
owca
Też tak mam powiedział bym nawet że zawsze z polakami z listy. Recepta niech cie zapraszają po kilka razy u mnie pomaga, po paru próbach się łącze. Bardziej technicznego sposobu zaradzenia jeszcze nie poznałem smile.gif
w00t
Jak jesteś na serwerze (grasz) i ktoś cię zaprasza, nie ma szans na połączenie się, przynajmniej w moim przypadku. Lecz gdy siedzie w menu online, za każdym razem łącze się bez problemu.
drako
Ja dzis kupilem gre i jutro wystawiam na allegro:( .Gra na konsoli w gry tego typu to tragedia moim skromnym zdaniem wink.gif Na pc gra sie o klase lepiej!!
Szakal v_1
Ja też bym z wami chętnie pograł.Dopiszczie mnie.Mój nick na Ps3 to: Szakal777
Bardzo często grywam.Jutro jestem od 7:00.
Adi_TEAM LBN
CYTAT(drako @ 26 12 2007, 17:44) *
Ja dzis kupilem gre i jutro wystawiam na allegro:( .Gra na konsoli w gry tego typu to tragedia moim skromnym zdaniem wink.gif Na pc gra sie o klase lepiej!!

Tragedia? Po prostu nie umiesz smile.gif Naucz sie dobrze grac na padzie a nie odrazu to sprzedajesz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.