CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 26 12 2007, 22:38)

CYTAT(drako @ 26 12 2007, 17:44)

Ja dzis kupilem gre i jutro wystawiam na allegro:( .Gra na konsoli w gry tego typu to tragedia moim skromnym zdaniem

Na pc gra sie o klase lepiej!!
Tragedia? Po prostu nie umiesz

Naucz sie dobrze grac na padzie a nie odrazu to sprzedajesz.
Dokladnie Nie Umiem:)Dla mnie celowanie gałkami t oczarna magia.Nie wierze ze moglbym dojsc do takiej wprawy jak na myszce

I jeszcze jedna sprawa.Moge grac tylko w dwa tryby TDM i DM chyba .Dlaczego nie moge wybrac np S&D ??
Faranell
27 12 2007, 16:25
CYTAT(drako @ 27 12 2007, 15:12)

CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 26 12 2007, 22:38)

CYTAT(drako @ 26 12 2007, 17:44)

Ja dzis kupilem gre i jutro wystawiam na allegro:( .Gra na konsoli w gry tego typu to tragedia moim skromnym zdaniem

Na pc gra sie o klase lepiej!!
Tragedia? Po prostu nie umiesz

Naucz sie dobrze grac na padzie a nie odrazu to sprzedajesz.
Dokladnie Nie Umiem:)Dla mnie celowanie gałkami t oczarna magia.Nie wierze ze moglbym dojsc do takiej wprawy jak na myszce

I jeszcze jedna sprawa.Moge grac tylko w dwa tryby TDM i DM chyba .Dlaczego nie moge wybrac np S&D ??
Wszystko masz napisane dokladnie dlaczego... musisz osiagnac wymagany lvl,nie pamietam juz dokladnie ktory.
Szakal v_1
27 12 2007, 17:38
Prubuje się od dłuższego czasu połączyć z kolegą(blobem) i zawsze pisze unable to join session albo bląd hosta.Wiem ze identyczny post juz byl,ale pokój był wolny.wiecie jak to naprawic???
Wczoraj grałem z jakimiś kolesiami na mapie Bloc było nas 4 każdy miał snajperke i przyczajka po oknach i nie tylko.No i do tego ta mapa, klimat na niej mnie zabija, jest za(pipi)ista w chu*j szczególnie do takiego rodzaju gry

.I właśnie odnośnie tego mam pytanie.Czy są na tym forum jakieś osoby chętne do takiej właśnie rozgrywki ? Wydaje mi się że jest to miła odskocznia od ciągłego biegania i naparzania do wszystkiego i ze wszystkiego

normalnie jak w filmie IMO za(pipi)istym "Wróg u bram"
Szakal v_1
30 12 2007, 16:03
Ja mapy Block wręcz nie cierpie.Ci snajperzy kampujący w krzakach bardzo denerwują.Chociaż niekiedy można się zabawić w snajpera.

A ostatnio zauważyłem dziwny bląd,przynajmiej u mnie.Jak gościa chce rozwalić z noża(jest odwrócony) to nic nie wbija mu w plecy,nie poderżnie gardła po prostu macha se koło niego a z tym gostkiem wręcz się stykam i jak wiadomo colo mnie usłyszał i z heavy guna rozwala
Litwin25
3 01 2008, 21:45
Myśle o jakimś słuchawkach specjalnie żeby besztać angoli i szkopów w COD4

jakie uwazacie za godne polecenia?
zajebisty
3 01 2008, 21:49
CYTAT(Litwin25 @ 3 01 2008, 21:45)

Myśle o jakimś słuchawkach specjalnie żeby besztać angoli i szkopów w COD4

jakie uwazacie za godne polecenia?
Besztac szkopow zawsze jestem gotow pomoc:)))
CYTAT(Wooyek @ 28 12 2007, 12:42)

Wczoraj grałem z jakimiś kolesiami na mapie Bloc było nas 4 każdy miał snajperke i przyczajka po oknach i nie tylko.No i do tego ta mapa, klimat na niej mnie zabija, jest za(pipi)ista w chu*j szczególnie do takiego rodzaju gry

.I właśnie odnośnie tego mam pytanie.Czy są na tym forum jakieś osoby chętne do takiej właśnie rozgrywki ? Wydaje mi się że jest to miła odskocznia od ciągłego biegania i naparzania do wszystkiego i ze wszystkiego

normalnie jak w filmie IMO za(pipi)istym "Wróg u bram"

Ja też lubie takie klimaty więc z chęcią bym się dołączył do takiej rozgrywki.
Z powodu tych wszystkich zdałnionych problemów zakładam dziś o godzinie 18.00 prywatny pokój. Każdy kto chce bezstresowo pograć niech zaprasza mnie do przyjaciół (D3v3loping). Zaczynamy o 6.00 PM

Do usłyszenia na PSN!
Wczoraj na Amushu miałem całkiem nie zły meczyk :
31 Kill s
1 Asysta
1 Deaths
Fotkę wrzucę później:)
alexx-1
11 01 2008, 10:07
To niezłe nooby Ci się trafily
Na jakim trybie grałeś?
również wczoraj w nocy tak po godzinie pierwszej miałem ładnych pare meczyków w których przy 25 killsach miałem 3 zgony. Coś wieczorem gorzej wyszkoleniu ludzie grają:D
elvis004
11 01 2008, 11:44
Adi_TEAM LBN
11 01 2008, 12:37
CYTAT(Jakim @ 11 01 2008, 10:15)

Coś wieczorem gorzej wyszkoleniu ludzie grają

Jak u nas jest wieczor/noc to gra wiecej amerykanow, a amerykanie nie graja na najwyzszym poziomie.
Witam Was żołnierze hehehe. Dziś o godzinie 16.30 organizuję mecze prywatny - team deatmatch na nowych mapkach. 0 nerwów i 0 lagów

. Każdy chętny niech do godziny 16.10 wyśle do mnie zaproszenie do przyjaciół (D3v3loping). O 16.30 wszystkich zapraszam i jazda:).
CYTAT(alexx-1 @ 11 01 2008, 10:07)

To niezłe nooby Ci się trafily :lol:
Na jakim trybie grałeś?

Nie no coś tam chłopaki grali :PP
Tryb tema deatch mach
ciąg ofiar 24.
elvis004
22 01 2008, 10:27
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 22 01 2008, 10:03)

CYTAT(MajinBroda @ 22 01 2008, 00:17)

Czytam tak, czytam i śmiać Mi się chce
Widać że część z was dobrze nie pograła a już marudzi że niby za łatwo jest...
Jakby co, może na siebie trafimy z naszym kl. GROM...
Wierz mi ze pare osob z tego forum gralo dlugo, pewnie dluzej od ciebie.
Multi jest zalosnie latwe w porownaniu do UT czy Resa. CoD jest n00b friendly i tyle.
Z tego co wiem to macie klan na CG wiec POL czeka na wyzwanie

Czy multi jest łatwiesze od UT nie wiem nie grałem ale mam podstawy by wierzyć Adiemu na słowo. Napewno jest łatwiejsze od RESA. Co do klanów "zapraszamy" na CG

Pozdro

Multi jest zalosnie latwe w porownaniu do UT czy Resa. CoD jest n00b friendly i tyle.

jak już zagracie ten mecz to mam nadzieje że pochwalicie sie wynikiem tego pojedynku, bo miałem przyjemność pograć właśnie kiedyś z GROMEM i chłopaki tam miotają pięknie ,więc to może być bardzo ciekawy pojedynek tym bardziej że ten drugi klan POL tez podobno wymiata choć nie widziałem ich w akcji
Adi_TEAM LBN
22 01 2008, 16:28
CYTAT(Wooyek @ 22 01 2008, 16:06)

jak już zagracie ten mecz to mam nadzieje że pochwalicie sie wynikiem tego pojedynku, bo miałem przyjemność pograć właśnie kiedyś z GROMEM i chłopaki tam miotają pięknie ,więc to może być bardzo ciekawy pojedynek tym bardziej że ten drugi klan POL tez podobno wymiata choć nie widziałem ich w akcji

Moge nawet go nagrac
Fredder
22 01 2008, 16:33
stawiam na POL chociaż nie widziałem gromu w akcji... ale skoro każdy w POL ma skilla 5x mojego w RESie to u
przeciętnego gracza w CoD będzie to jakieś x37
elvis004
22 01 2008, 16:34
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 22 01 2008, 16:28)

Moge nawet go nagrac

Miałem pisać Adi, żebyś wysłał im "wyzwanie" na CG ale oblukałem ich tam i mają tylko w klanie zarejestrowanych 4 Graczy. Więc jak narazie lipa, a szkoda trzeba pokazać któren klan w Polsce tylko i wyłącznie wymiata

Q.rwa jak ja kocham być skromny
Klan RAYA poszukuje graczy z wersją NTSC tej gry... chcemy zrzeszyć polskich graczy którzy posiadają tą właśnie wersję tej gry. Po szczególy zapraszam
TUTAJ
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 22 01 2008, 16:28)

Moge nawet go nagrac

no no czekam z niecierpliwością na taki filmik
LiSoQuan
22 01 2008, 17:52
Ale przeciez GROM to nie klan tylko hmm duzo grupa ludzi , ktorzy sie łączą w grze online w COD4 na ps3 ... ,?
elvis004
22 01 2008, 18:19
CYTAT(LiSoQuan @ 22 01 2008, 17:52)

Ale przeciez GROM to nie klan tylko hmm duzo grupa ludzi , ktorzy sie łączą w grze online w COD4 na ps3 ... ,?
Klan czy nie, na CG są jako klan.
Faranell
22 01 2008, 20:20
CYTAT(klim @ 22 01 2008, 16:53)

Klan RAYA poszukuje graczy z wersją NTSC tej gry... chcemy zrzeszyć polskich graczy którzy posiadają tą właśnie wersję tej gry. Po szczególy zapraszam
TUTAJCo za debilizm,zbietac ludzi z wersja NTSC lol
CYTAT(Faranell @ 22 01 2008, 20:20)

PS.Co za debilizm,zbietac ludzi z wersja NTSC lol
Nie jest to debilizm, bo po łatce jakie pobrały cod4 wersje ntsc nie da się zaprosić kumpla który ma pal…przez ten numer zdechły mi prywatne meczyki bo 50% osób z listy miało wersje ntsc.
Faranell
22 01 2008, 22:37
CYTAT(SM1 @ 22 01 2008, 21:06)

CYTAT(Faranell @ 22 01 2008, 20:20)

PS.Co za debilizm,zbietac ludzi z wersja NTSC lol
Nie jest to debilizm, bo po łatce jakie pobrały cod4 wersje ntsc nie da się zaprosić kumpla który ma pal…przez ten numer zdechły mi prywatne meczyki bo 50% osób z listy miało wersje ntsc.
Hmm nie ma bata zeby tak bylo,przeciez jak gramy klanowki z kolesiami z Usa or smth,to jakos nas zapraszaja? Gdzie jak mniemam,prawie caly Pol ma wersje Pal. Chociaz kto wie;)
CYTAT(LiSoQuan @ 22 01 2008, 17:52)

Było tak do czasu... GROM mógł mieć każdy Polski gracz - wszyscy GROMOWcy to rodzina i grali ze sobą - nikogo nie obchodził level lub umiejętności, niestety jeden z moich dobrych znajomych (sorry) przywłaszczył sobie GROM i zarejestrował go jako klan do tego robiąc beznadziejny dobór nowych członków. Tak się nie robi, ale lać na to! Według mnie grom jest dla każdego szanującego się gracza
Wiśnia San
24 01 2008, 21:18
ja gram już od pięciu dni i jakoś tryb on-line nie porwał mnie raczej taki mocno przecietny, wkurzające sa momenty gry postać blokuje się o śmietnik czy inny przedmiot. I najwazniejsze jakimś cudem nie moge grać w party z ludź z mojej listy, cały czas pisze że nie może się połączyć. Z tego co słysząłem to wina słebgo neta ale mierzyłem sobie moje łacze i wyszło mi coś koło 700kbs więc nie jest to mało, na resistanca wystarczało. Jesli ktos mnie zapraszął do gry a ja nie wchodziłem to sorrki nie dałem rady i niestety nie mozna wysłac wiadomość do kogoś innego.
zajebisty
26 01 2008, 10:29
CYTAT(Wiśnia San @ 24 01 2008, 21:18)

ja gram już od pięciu dni i jakoś tryb on-line nie porwał mnie raczej taki mocno przecietny, wkurzające sa momenty gry postać blokuje się o śmietnik czy inny przedmiot. I najwazniejsze jakimś cudem nie moge grać w party z ludź z mojej listy, cały czas pisze że nie może się połączyć. Z tego co słysząłem to wina słebgo neta ale mierzyłem sobie moje łacze i wyszło mi coś koło 700kbs więc nie jest to mało, na resistanca wystarczało. Jesli ktos mnie zapraszął do gry a ja nie wchodziłem to sorrki nie dałem rady i niestety nie mozna wysłac wiadomość do kogoś innego.
Dodam jeszcze dlugie wyszukiwanie meczy...chociaz ostatnio nawet troche lepiej mnialem.
Tragiczny problem z serwerami ... ble!!
Wiśnia San
2 02 2008, 14:13
hmm jesli chodzi o wyszukiwanie meczy to jakoś nie sprawia to zbytniego problemu, moze poprostu nie było wolnego miejsca zeby cię dołozyć i trzeba było czekać aż servewr kogoś wywali. Servery faktycznie czasami potrafia zirytować np. kończąc za szybko mecz ale nie zdarza się to zbyt często. Jesli chodzi o nie mozliwość dołączenia się do party z innymi graczami z PL to doszlismy do wniosku że musze zmienić moją kopie gry z USA na EU w poniedziałek zobaczymy co to da.
Mam takie pytanie do was ,moj kumpel ma headseta platronics 320 i nie moze go sparowac z konsola bo prosi o pass key co ma zrobic, jaki kod wpisac.Znalezlismy na necie zeby wpisac kod 0000 ale to nie dziala .Wie ktos o co chodz jak to zrobic poprawmie.Pytam bo gramy razem w cod4.
W instrukcji sluchawki poszukajcie jaki kod jest domyslny
coś mi sie zdaje, że najczęściej to 0000

Ale mogę się mylić

Kurde, ja dalej czekam na swojego CoDa4

Może w Poniedziałek, może w Poniedziałek
ramzes_1981
4 02 2008, 22:26
A czy jak chce grac w COD4 po sieci to musze miec odblokowany port 5730 czy nie jest to potrzebne?
Wiśnia San
7 02 2008, 22:20
nom gra doszła i wszytko smiga pięknie mogę grać z chłopakami i cała EU ale jedno co zauwazyłem to to że Amerykanie prezentują słabszy poziom. Czasami zdarzały się perełki ale wiekszości to mieso armatnie pierwszej klasy i faktycznie w EU jakoś serwery dziwnie szaleją.
ramzes_1981
8 02 2008, 14:39
Musze powiedziec ze patch duzo poprawil jesli chodzi o online!!! A jak u was?
Szakal v_1
10 02 2008, 11:47
nie wiem czy to prawda ale po 10killsach pod rząd mozna wywołać owczarki niemiecki na dany teren?

tak pisalo w tym psxextreme.
elvis004
11 02 2008, 09:49
Tak a po 35 robisz nalot laserowy z UFO...
Szakal v_1
11 02 2008, 19:43
xD hehe.No racja dzisiaj sprawdziłem i niedziała.elvis zapisz moje id Szakal777 a sobie pogramy
madsteez
13 02 2008, 14:41
witam
chciałbym pograć online z polakami
psn JanekPL
zapraszam
tomci23
13 02 2008, 15:11
moj tomci22_pl od jutra praca 4dni a potem 4 dni wolne

ale jeszcze dzisiaj po 18 mozemy cos zagrac
Szakal v_1
16 02 2008, 16:03
Ja niby wysyłam wam zaproszenia ale chyba nie dochodzą.Moje id to
Szakal777
Chyba udało ie juz z łącznościa bo jak kumpel mnie zapraszał oto pisało server is full już żadnych unable joined.Na gorze mam wersje 1.1475 cos takiego
Jakby ktos chcial pograc przez neta w CoD 4, to walic - Saiki92.
Chetnie pogram z polakami

pzdr.
Szakal v_1
24 02 2008, 21:25
Litwin musiałes się namordować 1prestige 35lvl na free wow podziwiam i wiem dlaczego grasz odemnie o 1dzien wiecej i mniejszy lvl

Mnie też wkurzają na S&D camperzy ale można wyczuć gdzie są ,zresztą po co jest radar jak sie 3 kolesi pod rząd wykończy.Litwin musimy zagrać bo ty wogóle nie akceptujesz moich zaproszeń.Zreszta na S&D trzeba dużo czasu i cierpliwości by nauczyć sie na tym grac.Free a S&D to dwie różne rzeczy.
Litwin25
24 02 2008, 22:40
Akceptyje,tylko że wiesz jak to jest,ty wysyłasz zaproszenie,a ktoś w między czasie dołącza się do gry i już miejsce jest zajęte.Tak się zastanawiam,czy masterować levele wyżej,bo mnie wkurza zaczynać bez wszystkiego,coś czuje ze zakończe na 2 prestiżu

.Ollos'a chciałem zaprosić,ale ma już za dużo znajomych i nie da rady
Tomasson225
24 02 2008, 23:00
Litwin niestety nie pograliśmy dzisiaj za dużo xD Co przyjąłem Twoje zaproszenie to mi pokazywało, że niema więcej miejsc...

Ale ze mną zabawa jest nikła bo dopiero 16 lvl

Teraz tylko red dot do M4 i już będzie spoko (w M16 wnerwia strzelanie seriami...)

No i muszę sobie sprawić jeszcze słuchaweczkę BT i pełnia szczęścia

Pozdrawiam i dodawajcie mnie do friends'ów

EDIT: A tak a propo... Macie jakąś niedrogą, godną polecenia słuchawkę (dobry dźwięk)??? Myślałem nad tą
http://www.allegro.pl/item311767704_nowa_s...gwarancja_.html Dobra jest???
kupuj ta jabre jest za(pipi)sta mam ja
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.