Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty 4
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Tomasson225
Ok smile.gif Trzymam za słowo smile.gif A za ile i gdzie ją kupiłeś???
OlooS
mialem w zestawie z warhawkiem
Litwin25
Ja moją motorole musze aktywować za każdym razem w menu konsoli przed grą,da się tą tutaj pokazaną właczyć w dowolnym momencie i rozmawiać?
elvis004
@ Szakal v1

"...Mnie też wkurzają na S&D camperzy ale..." dobre smile.gif A jak Ty sobie wyobrażasz granie w S&D ?? Bonanza Winetu i Janosik na Wojnie ?? smile.gif To już nie jest kwestia campy jeśli chodzi o obronę tylko o rozkmine jak wybić tych sqrw.... Zresztą pograsz dłużej sam zobaczysz. Owszem są campy nawet i tu (a gdzie ich niema ??smile.gif). Ale nie myl obrony pkt z kampieniem...

Ze złotych broni jest jeszcze Dragunov
Litwin25
Wczoraj szok,kolesia miałem w grupie,praktycznie tylko my zabijaliśmy,ja miałem 7:3 a on...20:3 i 1000 pkt. i zero campowania,biegał po całej planszy.W free doszedłem do 180 wygranych,nie wiem czy to dużo czy mało,to info dla tych którzy mówią że szybko awansuje tongue.gif
Incognitos
Ja też po prostu "nie chcem ale muszem" się pochwalić wink.gif http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=631c30cf8dc226a2
Litwin25
ładnie,ale tamten kolo to chyba ze 2 tys. musiał dostac bo 1 tysiak to miał w tej tabeli ogólnej,za 20 killsów,a wiadomo że są jeszcze od tego premie
Szakal v_1
CYTAT(Litwin25 @ 25 02 2008, 15:07) *
ładnie,ale tamten kolo to chyba ze 2 tys. musiał dostac bo 1 tysiak to miał w tej tabeli ogólnej,za 20 killsów,a wiadomo że są jeszcze od tego premie

Ja też takieg scora miałem z 2 razy na S&D 20:4 i dostałem 1500 chyba coś takiego zresztą jeszcze bomby podkładałem i rozbrajałem.Elvis004 ja nie myle obrony bomby z campieniem mi chodzi o dzieci które lecą do fraga jak do cycka.Siedzą w jednym miejscu cały czas z MP5 albo ze snajperą i to jest najbardziej denerwujące.Zresztą sporo osób nie kupiło gry albo ją sprzedało wiecie z jakiego powodu ja już go słyszałem.CAMPERZY!! dry.gif
FIFI_PL
CYTAT(Szakal v_1 @ 25 02 2008, 16:02) *
CAMPERZY!! dry.gif

Po to masz KillCam by takowi Cię dwa razy z jednej miejscówki nie zaskoczyli wink.gif No a jeśli i to nie pomaga to raczej już skilla brak tongue.gif

Prawda, że z campera szczwany lis, no ale w tym rzecz, że trzeba być sprytniejszym i tyle happy.gif
Tomasson225
Ja nigdy nie campiłem i nie zamierzam smile.gif A zazwyczaj gram w TD bo to mi najbardziej odpowiada smile.gif Staty na koniec mam nie za dobre bo tak kończy się na ratio 0.8 confused.gif A z tymi HS'ami to jest lekka kicha bo ten BT125 kosztuje w MM 130 zł confused.gif A wiecie coś może o BT 2040?? Bo ten zestaw kosztuje 60 zł smile.gif Wiem, że to dziwne że ktoś kogo stać na PSa ten nie ma kasy na dobry BT no ale... smile.gif Pozdrawiam wszystkich CoD-owcow i zapraszam do listy znajomych smile.gif Dzisiaj mogę grać do północy lub jeszcze dłużej biggrin.gif
OlooS
CYTAT(Tomasson225 @ 25 02 2008, 16:14) *
Wiem, że to dziwne że ktoś kogo stać na PSa ten nie ma kasy na dobry BT no ale... smile.gif

to troche zle porownanie bo rownie dobrze moge byc biedny ale odkladac przez lata na konsole
Litwin25
FIFI nie raz mi 3 życia schodziły,zanim takiego utłukłem tak był schowany
jungli
Tomasson

Bierz byle jakiego BT, ja mam Blutreka za 60zl i dziala idealnie, na marginesie i tak go nie uzywam, bo gram o takiej porze, ze zona spi i nie moge pitolic przez HS bo mnie na konsole klodke zalozy:) dlatego tez moze gine nadprzecietnie czesto czego Litwin jest swiadkiem w meczach ktore gramy i oczywiscie dlatego ze nie slysze jak ktos nadciaga bo mam tv sciszony na totalne minimum a sluchawek nie mam do czego podlaczyc heh:)

co do kamperow to sa ich 2 rodzaje: debile kamperzy - ktorzy siedza ciagle w jednym punkcie z dobra bronia i czekaja na losia, takich mecze az do skutku bywa ze kilka razy ale zawsze do skutku, moge nawet 5x zginac a i tak najezdzam goscia caly czas, potem juz tam nie siedzi i sie przenosi gdzie indziej,
drugi rodzaj to kamperzy inteligentni - ktorzy maja swiadomosc perspektywy killcama i przenosza sie w niedlekie inne miejsce wiedzac ze gosc bedzie zaraz najezdzal na ich pozycje, z tymi gorzej sobie radze biore przy respawnie zestaw rozpierducha (ciezka bron) i wale przez sciany + granaty...

Wczoraj nie mialem dnia jak nigdy, zebrala sie fajna ekipa w hardcore sami polacy, a ja glownie sluzylem jako mieso armatnie:)

obiecuje sie poprawic!
(BaT)
CYTAT(Tomasson225 @ 25 02 2008, 16:14) *
Ja nigdy nie campiłem i nie zamierzam smile.gif A zazwyczaj gram w TD bo to mi najbardziej odpowiada smile.gif Staty na koniec mam nie za dobre bo tak kończy się na ratio 0.8 confused.gif A z tymi HS'ami to jest lekka kicha bo ten BT125 kosztuje w MM 130 zł confused.gif A wiecie coś może o BT 2040?? Bo ten zestaw kosztuje 60 zł smile.gif Wiem, że to dziwne że ktoś kogo stać na PSa ten nie ma kasy na dobry BT no ale... smile.gif Pozdrawiam wszystkich CoD-owcow i zapraszam do listy znajomych smile.gif Dzisiaj mogę grać do północy lub jeszcze dłużej biggrin.gif

Ja wczoraj kupiłem Jabre 2040 za 69 zł , i sprawuje sie dobrze (testowane na COD4)
Na dodatek nie trzeba po każdym włączeniu konsoli wyszukiwac jej
Jakim
Chyba żadnej Jabry nie trzeba ustawiać po pierwszym ustawieniu. Włączasz w dowolnym momencie gry i hula.
Tomasson225
No to zapewne za tydzień będę już mógł gadać z Wami po ludzku a nie machaniem bronią biggrin.gif CO do CoD 4 to Polacy to dwa razy inni ludzie smile.gif Graliśmy na showdown i jak się zasadziliśmy w jednym rogu to nie było bata żeby do nas wtargnąć xD Niestety później grałem na showdown z jakimiś idiotami (nie ma to jak stać tyłem do okna tongue.gif) i grając sam zdobyłem 172 pkt biggrin.gif Poza tym zdenerwowaliście mnie bo jak dostałem zaproszenie do party to wszyscy z HS'ami tylko ja muszę słuchać xD
Litwin25
Ja się teraz zagrywam w Search Hardcore,to jest prawdziwa gra,żadnej pomocy,nic,sam sobie radzić musisz.Dzisiaj na szybkiego przed pracą odpaliłem Free,wygrałem,czyli źle nie jest tongue.gif

No nic,zamówiłem tą jabre,co prawda używana ale będzie.Jara mnie motyw że moge ja właczyć za każdym razem a nie przed kazdym uruchomieniem gry.Jak wszystko bedzie dobrze działało moge komuś kto nie ma headset'a oddać moją motorole
Szakal v_1
Właśnie camperzy debile to łatwi są do wykrycia ale jak ja patrze w grze albo na Youtube jakie camperzy inteligentni rzeczy wyczyniają.Na tej mapie co ten jarmark jest zauważyłem ze na samą górę wchodzą ,nad tymi dachami boże.Sam już się takich manewrów nauczyłem po tych ludziach z którymi gram ale to przesada by tak campować.Zresztą Litwin ma racje po rozpoczęcoiu gry na paru mapach(np na tym jarmarku)czekam w miejscu a cała drużyna co wybiegła z respa ginie po 2granatach od jakiegos gościa icon_evil.gif
jungli
To samo jest na wielu innych planszach, backlot, tej z wyrzutniami itd, szkoda sie pchac pod granat:)
Mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej bo rano gralem i dostawale tak w d... ze glowa boli i to od takich leszczy eh... jednak po nocce w pracy trzeba sie najpierw przespac a potem grac a nie na odwrot:)

do zobaczenia po 22:)
Tomasson225
Dzisiaj przyznam, że sobie pograłem smile.gif Tylko jak grałem z jakąś bandą idiotów przeciwko ludziom z POL to nie było zbyt ciekawie xD Ale jak zaprosili mnie do siebie to już inna gra tongue.gif Nawet podłożyłem bombę w sabotage i jej dzielnie strzegłem tongue.gif To już widział chyba tylko Litwin
Litwin25
Mam headseta już(jabra).DOkładnie z Tomassonem poszaleliśmy wczoraj,a najbardziej wkrzyły mnei buraki,które dostały od polaków i zaczeli wyzywac naszych rodziców i kraj,nie reagowali na wyzwiska dopóki ich noobami nie wyzwałem.Dodatkowo teksty w stylu że mamy gadac w zrozumiałym języku(angielski) wkurzają,dlatego mi się podobają hiszpanie i francuzi,mają wywalone na ich angielski i zawsze mówią że mają swój język
jungli
Heh, no to ja juz jestem calkiem utwierdzony w przekonaniu, ze ze mna nie jest az tak zle, w prawdzie gine czesciej niz chocby Litwin ale jak gram to po pierwsze, nie mam wlaczonego headseta, a po drugie mam sciszony telewizor tak, ze nawet jakbym mial ucho przy glosniku to bym nie slyszal skad ktus nadchodzi:) czego sie nie robi by nie budzic kochanej zony i dzieciatka:)))))

Zrobmy w koncu jakas druzynke na Search and destroy, ze strategiami na plansze itd, a tak czesto widze ze kazdy sobie, ktos z naszych niesie bombe a polowa sie rozbiega bez sensu, zgodnie z zasada:
kiedy ludzi na cie kupa to i Arnold d...

pozdroofka
Incognitos
CYTAT(jungli @ 5 03 2008, 19:41) *
Heh, no to ja juz jestem calkiem utwierdzony w przekonaniu, ze ze mna nie jest az tak zle, w prawdzie gine czesciej niz chocby Litwin ale jak gram to po pierwsze, nie mam wlaczonego headseta, a po drugie mam sciszony telewizor tak, ze nawet jakbym mial ucho przy glosniku to bym nie slyszal skad ktus nadchodzi:) czego sie nie robi by nie budzic kochanej zony i dzieciatka:)))))

Zrobmy w koncu jakas druzynke na Search and destroy, ze strategiami na plansze itd, a tak czesto widze ze kazdy sobie, ktos z naszych niesie bombe a polowa sie rozbiega bez sensu, zgodnie z zasada:
kiedy ludzi na cie kupa to i Arnold d...

pozdroofka

Na twoim miejscu zainwestowałbym w jakieś dobre słuchawy DD 5.1 smile.gif Oprócz wiadomych zalet takiego rozwiązania np. dźwięk w grze wink.gif dodatkowym plusem jest to, że są skonstruowane w taki sposób, że słyszysz co sie dzieje w domu, co w twoim wypadku - płaczące dziecko czy wołająca do łóżka żona może sie przydać smile.gif
jungli
Ok tylko do czego ja je podlacze?smile.gif

podaruje sobie jakos nie narzekam na razie, poza tym jestem lekko wypaczony na punkcie dzwieku i wiem, ze jakbym posluchal chwile to by bylo be.....

pozdroofka
tomci23
ok pytanie jakie sluchawki mozecie polecic do nocnego grania bo mam ten sam problem moze dzieciatka jeszcze niemam ale nie chce budzic ukochanej acha sluchawki chcialbym podlaczyc do tv
Incognitos
CYTAT(jungli @ 6 03 2008, 08:09) *
Ok tylko do czego ja je podlacze?smile.gif

podaruje sobie jakos nie narzekam na razie, poza tym jestem lekko wypaczony na punkcie dzwieku i wiem, ze jakbym posluchal chwile to by bylo be.....

pozdroofka

Bezprzewodowo biggrin.gif
Adi_TEAM LBN
CYTAT(tomci23 @ 6 03 2008, 13:05) *
ok pytanie jakie sluchawki mozecie polecic do nocnego grania bo mam ten sam problem moze dzieciatka jeszcze niemam ale nie chce budzic ukochanej acha sluchawki chcialbym podlaczyc do tv

Sharkoon x-tatic 5.1 version 2 lub second revision
nightrunner
Czyli co ? z sygnalu stereo (jack) sluchawki robia 5.1?? jesli juz to chyba cos w rodzaju "prologic"...?
grzes_l
Skadze - maja np. 8 glosnikow rozmieszczonych tak by miec true 5.1. Nie korzystasz z jacka tylko wyjsc na glosniki, badz USB...
Litwin25
Ale miałem wczoraj akcje w COD4 online,na mapie Crash.Aż musze się z wami tym podzielić tongue.gif .Zostałem ja i jakiś ziomek,przeciwko 3 z drugiej drużyny.Usadowiłem się z M4(tym strzelającym po 3)w budynku,zaraz na poczatku jak się bombę podkłada,obok tego garaży z samochodem na stojaku.Widze że kolo biegnie do punktu"B",czyli na drugi koniec mapy,tam gdzie zawsze kolesie w trawie czatują ze snajperką.Widze rozbłysk w rogu i napis że mój kompan poległ,nie mają Red Dota strzeliłem serie w kierunku rozbłysku i ... trafiłem kolesia,istny szok.Dostałem info że jestem sam na mapie i musze podłożyć bombe,ja przeciwko dwóm kolesiom schowanym w budynku na przeciwko wraku helikoptera.Wyposażony skromnie w broń(15 level nowego prestiża) poginam tam,widze że kolo wychodzi i rzuca ogłuszający,zdążyłem odsunąć się na tyle że miałem jako takie pole widzenia i dałem serie w ciemno przed chwilą zdobytym P90,kolo wyłapał wybiegając.Czas zbliża się ku końcowi,obszedłem czy nie ma min i podkładam bombę,kolo za mną stoi i mi w plecy gdy skończyłem ją instalować,ale był nie rozwazny bo przestał strzelac po 1 serii,a ja miałem last stand,obróciłem się i kolesia zabiłem,wygraliśmy 4:3 poprzez wyeliminowanie przeciwnika.Może ten przy długi wykład was nei jara,ale emocje jakie mi towarzyszyły były grube,szkoda ze znowu mi tego nie zapisało.Beczny był entuzjazm zawodników z mojej drużyny,jak we mnei strzelił to żal a zaraz ja się obracam i posyłam kolesia,euforia tongue.gif
OlooS
nie takie sytuacje wsie zdarzały a lepsze tongue.gif i to o wiele tongue.gif zwlaszcza na klanowkach tongue.gif tak pozatym to m16 a nie m4
Litwin25
Wiem ze pewnie lepsze,ale dla mnie to był lekki fart tongue.gif zawsze mis ie mylą te bronie
LiSoQuan
Ahh ile to sie razy zdarzyło ze przez przypadek kule trafiły Kgoso innego.. a najgorsze jak ja gine a później w deathcam widze ze koles celował w całkiem Kogso innego haha...
OlooS
CYTAT(LiSoQuan @ 12 03 2008, 12:25) *
a najgorsze jak ja gine a później w deathcam widze ze koles celował w całkiem Kogso innego haha...

to jest niestety straszne ;p nadzianie sie na ostrzal do kogos innego
ziolo69
A już najgorsze są "na ślepo" rzucane granaty. dry.gif Szlag mnie trafia jak widzę w deathcam'ie jak gościu rzuca granat "na pałę". No kuźwa...
Tomasson225
Ziolo69 mnie też biggrin.gif A co do tych spoko sytuacji to też mam jedną. Plansza Backlot (ten budynek gdzie na górę można wejść po schodach lub drabinie i jest tam karabin) i lokacja A. Zostaję sam na planszy przeciwko trzem gościom, szybkie rozejrzenie się dookoła - nikogo więc podkładam bombę. Skończyłem i dostałem w plecy od wszystkich trzech no i już wszyscy że noob ale zmienili słowa jak ujrzeli jak z mojego granata (martyrdom) ginie cała ekipa biggrin.gif No i też wygrana 4:3 tongue.gif
Litwin25
W końcu się przydał granat w Search tongue.gif ,bo na ogół zabija swoich tongue.gif . Moja sytuacja była o tyle nadzwyczajna,że się tak wyraże,gdyż koleisie z nami pojechali 3:0 praktycznei bez strat,chyba 2 im zabilismy przez 3 tury,gdy się ogarneliśmy,zaczała się zabawa a ja dołożyłem kropke nad "i" tongue.gif
jungli
No to ja wam opowiem ostatnio co sie wydarzylo ciekawego:

Gralismy Pipeline Hardcore Search, w druzynie przeciwnej jeden ziom na chyba 8 prestizu po przeciwnej stronie (ja juz dead) 5 kolo i to calkiem niezlych (3-4 prestiz) na 1 typa, prawy hangar patrzac od strony obrony masakrator biegal u gory wparowali wszyscy roznymi wejsciami i wszystkich polozyl ze swojej P90, po prostu bylem w ciezkim szoku,

potem okazalo sie, ze byl nie do zajechania, po prostu to bylo niemozliwe, wpakowalem mu w plecy lecac za nim prawie 2 magazynki z mini kalacha i kurna nic, przypominam, ze to bylo Hardcore!

A co do granatow, wiem, ze sa niemile widziane sam od nich czesto gine ale jesli cos jest dozwolone w grze to mozna tego uzywac i koniec, trzeba sie do tego przyzwyczaic albo wiedziec gdzie leciec zeby nie dostac od razu na starcie, a niektore plansze jak district, backlot, ambush temu sprzyjaja

pozdroofka
OlooS
prestiz to nie wszystko nie oceniajcie lepiej ludzi po prestizu bo mozecie sie zdziwic ;p tak pozatym przestancie juz opowiadac te swoje historie bo jak ja opowiem to sie goraco zrobi cool.gif
jungli
A co gole baby lataly po Ambushu?smile.gif

Uwazam, ze jak temat jest o COD4 to wszystko jest dozwolone do opisania,

ostatnio testowalem wszelkie glitche z neta i nie wiem jak u was ale u mnie nic nie dziala i nigdzie nie da sie wlezc/wskoczyc, w sumie to i dobrze, bo przynajmniej kazdy ma rowne szanse.

A w hardkorze wpieniaja mnie debile, ktorzy zabijaja swoich, bo im sie nie uklada w grze i albo mam pecha albo ostatnio jest ich coraz wiecej, albo host ended game albo granat na starcie albo strzal w plecy, kary punktowe sa za male powinno byc 10x tyle moze wtedy by sie szanowali ludzie,

czasem zas trafi sie fajna zgrana ekipa, ktora pomimo roznego rozlosowania daje rade, kazda mape wtedy mozna odkryc na nowo i uczyc sie od ludzi taktycznych zagrywek.

Ostatnio ograniczam sie do rozgrzewki w mercenary TDM albo HC TDM i potem wchodze na HC S&D, osobiscie staram sie nie grac w zwyklego S&D bo staly radar zabija ta gre, a tak mamy przynajmniej namiastke prawdziwej taktyki, ktorej ogolnie COD4 brakuje.

pozdroofka

ps
Tomasson tylko HC S&D!!!
LiSoQuan
Jak to nie da sie wskoczyc.. wszedzie sie da.. ja tez ostatnio "trenowałem" i udało sie prawie w kazdym wypadku... i nie zawsze to "glitch" .. w niektórych miejscach jest to zamierzone... np sa drabiny w miejscach do których w "normalny" sposób nie da sie wejsc i raczej one nie sa jako ozdoba...
jungli
Nie mowie tu o long/high jumpach tylko o normalnej rozgrywce, dla przykladu w backlot nie da sie przejsc z budynku z karabinem na dach i budynek z garazem, a z gory masz widok na cala plansze, to samo jest z budynku na srodku na lampe sie da ale na palme juz nie, to samo bloc, nie da sie wejsc na gzyms na wysokosci 5-6p, analogicznie bog, gdzie w singlu pruja z ckm-ow za plotem....

pozdroofka
Tomasson225
Jungli wiem smile.gif Dzisiaj zacząłem grać i teraz będę pykał tylko i wyłącznie HC TDM i HC S&D biggrin.gif A tak poza tym to moja sytuacja nie była by dziwna gdyby nie fakt, że to był zwykły S&D więc ikonka granatu była tongue.gif Do Twojej listy map z rzucaniem na ślepo dodałbym jeszcze countdown (tu to się dzieje) smile.gif Jungli poślij gg na PW wink.gif
LiSoQuan
Ja tez nie mówiłem o long high jumpach tylko normalnej rozgrywce... np.
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/186566.html

jest wiele ciekawych miejsc do ktorych mozna sie dostasc w normal mode
Szakal v_1
Siemka dawno nie sprawdzałem tego tematu.Co do tych glitchy kolega mnie tego nauczył(wszędzie da się wskoczyć tylko trzeba pomyślec jak happy.gif )Ostatnio opuściłem hardcore S&D bo np jak wszyscy biegną do bomby to jeden nobek bierze bazooke strzela w to miejsce i rozwala 5 osób,dziękuje za taką gre,a co druga plansza z takimi nobami się trafia.
diolek
dopiero dzisaj zaopatrzylem sie w coda , z nerwow na brak gt5p w sklepach:-).
no i multi zasadzil mi mega kopa w dupala!! miodzio
kto gra jeszcze w to multi to moze mnie dodac do listy moj nick na PSN to diolek
Tomasson225
diolek wiedz, że długo nie spojrzysz na inne multi biggrin.gif To wciąga na maksa wink.gif Jak chcesz to dodawaj: Tomasson_PL smile.gif
Szakal v_1
Mnie też zapodajcie Szakal777.Może jakiś clan stworzymy?
Litwin25
Ty to lepiej na zaproszenia odpowiadaj tongue.gif
Szakal v_1
To samo moge o tobie powiedzieć;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.