Troche quote'ow nawalilem.
Mam dobry humor, to sobie popisze troche...
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 2 09 2008, 20:50)

lider jednego z polskich klanow i zalozyciel polskiej ligi powinien chociaz sie interesowac scena FPSow. Oczywiscie przecietny gracz moze sie tym nie interesowac ale jesli ktos zaklada wlasna lige powinien czerpac wzorce od najlepszych : )
Nie chce mi sie tu juz z nikim klocic wiec ja juz koncze swoje wypowiedzi tym postem : )
Sam zaprzeczasz sobie piszac ze jak ktos zaklada wlasna lige to powinien czerpac wzorce od najlepszych. Jakby wszyscy czerpali wzorce od najlepszych, to wszystko by bylo takie samo. To jest moja wlasna liga na moich wlasnych zasadach. Ja juz wam kilka razy pisalem, ze jak nie chcecie, to nie musicie tam grac. Jeden przez drugiego pisze, jaki to pro nie jest, to grajcie sobei w pro ligach. Ja zorganizowalem to tak, zeby wszyscy mogli sobie pograc i jakos 90% klanow nie ma zadnego ale, a wam, wielkim pro graczom to przeszkadza. Jak ktos chce przeczytac zasady "noobowskiej" ligi zapraszam na
www.cod4pl.phorum.pldalej...
CYTAT(POSNANIAK @ 2 09 2008, 21:11)

CYTAT(Mihau_ALU @ 2 09 2008, 18:15)

CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 2 09 2008, 17:14)

CYTAT(otaku84 @ 2 09 2008, 13:34)

Cholera,dziala!!:) W koncu moge grac w ukochana pozycje,a tak sie stesknilem: P Juz chcialem dzwoic do UPC i maly skandal robic.Daruje sobie tym razem;) Tylko z jakiej przyczyny nie moglem grac przez trzy dni?Dzieki wielkie za chec pomocy.Jesli takie cos sie powtorzy to nie omieszkam zadzwonic do kochanego proviera jak mi sugerowano.To zycze milego przechwalania sie;)
Nie zdziw sie jak za pare dnie znow sie to powtorzy (u kazdego kto ma UPC tak jest)
@Alu:
Posnaniak ma 29 lat, zone i wkrotce dziecko wiec troche twoj post nie pasuje

A co do ligi to zeby wojny znow nie wywolac, musisz wiedziec ze to samo powiedzieli by czlonkowie wszystkich lepszych klanow takich jak BsE, Dignitas, B-D itd. wiec to nie jest opinia tylko Posnaniaka i klanu POL
A z reszta ja juz sie wypowiadalem u was na ligowym forum wiec tez sobie daruje...
Co do posnaniaka, to zachowuje sie jak dziecko. Pozatym widze, ze kazdy z was ma swojego adwokata. Co do opini o lidze, to mam gdzies zdanie osob, ktore nawet w niej nie uczestniczyly, ba! nawet nei zajrzaly na forum. Te nicki nic mi nie mowia, tak wiec ich opinie wkladam miedzy podloge, a dywan. Forum nie ma za zadania byc najlepszym na swiecie, ma byc forma zorganizowanej ligi dla Polakow, bo z niczym takim sie nie spotkalem ( cg i gb to co innego, inna skala do ktorej nie dojdziemy ). Tak wiec prosze o choc troche realizmu, bo pisaniem ze temu i tamtemu sie to nei podoba jest bez celu, bo niby kto to jest B-D, czy jakis BsE ? Bog ? Bog Cod4 ? Jego zdanie sie tylko liczy ? Powiedzial ze liga jest do dupy, to znaczy ze jeszcze dzisiaj mam to zamknac ? Sorry, ale wk..wia mnie takie (twoje Adi) myslenie.

nie pogrążaj się całkiem. twoje osobiste wycieczki pod moim adresem mam całkowicie w (pipi)e. brak argumentów zastępujesz bluzgami. naprawdę nie jesteś w stanie mnie obrazić. swoim atakiem nie zmienisz tego że w twojej śmiesznej lidze zastosowaliście n00bowskie zasady. w żadnej liczącej się e-gamingowej lidze takich nie ma. nie potraficie grać tak jak uznane firmy europejskie więc zamiast podnosić swoje umiejętności chwytacie sie najprostszych sposobów aby powiększyć swe szanse. jak jesteś taki wymiatacz to zarejestruj swój klan na CG albo GB i zagraj w/g zasad które obowiązują w najlepszych ligach od lat , a nie po najmniejszej linii oporu. jako wielki ekspert powinieneś zanc choć kilka klanów z czołówki europejskiej i światowej. mimo wszystko pozdrawiam
ps. wez wyzwij takie BsE i ucz się od najlepszych , a nie tylko granatnik i rpd. w ostateczności możecie wykonać całym klanem akcje pod tytułem: "press PS BUTTON & quitt"
A gramy na GB. teraz prawie co tydzien mamy mecze i jak narazie same wygrane, czy to znaczy ze jestesmy bardziej pro od was ? No napisz ze tak, to mi sie morale podniesie.... Caly czas zreszta jeden przez drugiego ( ty posnaniak i adi ) zachowujecie sie i piszecoie to samo, a wiem ze roznica wieku to ok 10 lat. Nie chce byc niemily, ale to tyllko zabawa, a traktujecie to jak by mialo od tego zalezec zycie. Co do BsE to poszukamy na GB i zagramy z nimi dla zasady, a wynik umieszcze tutaj na forum. Sam jestem ciekawy ile przegramy, skoro sa tacy najlepsi.
next...
CYTAT(POSNANIAK @ 2 09 2008, 21:28)

CYTAT(bolekps3 @ 2 09 2008, 21:13)

kłótnie we własnych szeregach

no no tylko nie stawiaj mnie z nim w jednym szeregu 8 )
No bo on jest fajniejszy...
CYTAT(bolekps3 @ 2 09 2008, 22:02)

CYTAT(karol885 @ 2 09 2008, 21:59)

Po generalnym w(pipi)ieniu jakie przyszlo wczoraj wraz ze zgonem PS3 postanowilem stac sie lepszym czlowiekiem. Moze ktos zauwazy moja poprawe
nie

a ten alu z jakiego klanu jest nie chciał mi opchnąć mgsa.
GTW ;p A nie chcialem ci opchnac mgs'a bo dawales smieszne pieniadze, a poem byles tak upierdliwy, ze za punkt honoru postawilem sobie to, ze Ci go nei sprzedam nawet jakbys dawal tysiac zlotych monet.
CYTAT(Incognitos @ 2 09 2008, 23:51)

To jak tu się luzacko zrobiło to ja mam "noobowskie" pytanie hehe : )
Jakie są podstawowe zasady w takiej nie noobowskiej lidze?? Jakieś bany broni? Czy może specjalny tryb rozgrywania konkretnych spotkań czy też konkretna formuła prowadzenia całej ligi??
ogolnie to w becie ligi ( aktualnei trwa ) gramy 3 tryby na 3 roznych mapach zmienianych co kolejke ( pozniej zmieniane rotacyjnie). 1 tryb to hardcore Search&Destroy ( do 4 wygranych ), Headquarters ( do 250 pkt ) i hardcore Team Deathmatch ( do 750 pkt ). W nowej lidze beda 4 tryby: najprawdopodobniej to: Domination, Sabotage, hS&D i hTDM.
CYTAT(karol885 @ 3 09 2008, 12:35)

CYTAT(Wooyek @ 3 09 2008, 12:25)

CYTAT(POSNANIAK @ 2 09 2008, 21:11)

CYTAT(Mihau_ALU @ 2 09 2008, 18:15)

CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 2 09 2008, 17:14)

CYTAT(otaku84 @ 2 09 2008, 13:34)

Cholera,dziala!!:) W koncu moge grac w ukochana pozycje,a tak sie stesknilem: P Juz chcialem dzwoic do UPC i maly skandal robic.Daruje sobie tym razem; ) Tylko z jakiej przyczyny nie moglem grac przez trzy dni?Dzieki wielkie za chec pomocy.Jesli takie cos sie powtorzy to nie omieszkam zadzwonic do kochanego proviera jak mi sugerowano.To zycze milego przechwalania sie; )
Nie zdziw sie jak za pare dnie znow sie to powtorzy (u kazdego kto ma UPC tak jest)
@Alu:
Posnaniak ma 29 lat, zone i wkrotce dziecko wiec troche twoj post nie pasuje : )
A co do ligi to zeby wojny znow nie wywolac, musisz wiedziec ze to samo powiedzieli by czlonkowie wszystkich lepszych klanow takich jak BsE, Dignitas, B-D itd. wiec to nie jest opinia tylko Posnaniaka i klanu POL
A z reszta ja juz sie wypowiadalem u was na ligowym forum wiec tez sobie daruje...
Co do posnaniaka, to zachowuje sie jak dziecko. Pozatym widze, ze kazdy z was ma swojego adwokata. Co do opini o lidze, to mam gdzies zdanie osob, ktore nawet w niej nie uczestniczyly, ba! nawet nei zajrzaly na forum. Te nicki nic mi nie mowia, tak wiec ich opinie wkladam miedzy podloge, a dywan. Forum nie ma za zadania byc najlepszym na swiecie, ma byc forma zorganizowanej ligi dla Polakow, bo z niczym takim sie nie spotkalem ( cg i gb to co innego, inna skala do ktorej nie dojdziemy ). Tak wiec prosze o choc troche realizmu, bo pisaniem ze temu i tamtemu sie to nei podoba jest bez celu, bo niby kto to jest B-D, czy jakis BsE ? Bog ? Bog Cod4 ? Jego zdanie sie tylko liczy ? Powiedzial ze liga jest do dupy, to znaczy ze jeszcze dzisiaj mam to zamknac ? Sorry, ale wk..wia mnie takie (twoje Adi) myslenie.
: D
nie pogrążaj się całkiem. twoje osobiste wycieczki pod moim adresem mam całkowicie w (pipi)e. brak argumentów zastępujesz bluzgami. naprawdę nie jesteś w stanie mnie obrazić. swoim atakiem nie zmienisz tego że w twojej śmiesznej lidze zastosowaliście n00bowskie zasady. w żadnej liczącej się e-gamingowej lidze takich nie ma. nie potraficie grać tak jak uznane firmy europejskie więc zamiast podnosić swoje umiejętności chwytacie sie najprostszych sposobów aby powiększyć swe szanse. jak jesteś taki wymiatacz to zarejestruj swój klan na CG albo GB i zagraj w/g zasad które obowiązują w najlepszych ligach od lat , a nie po najmniejszej linii oporu. jako wielki ekspert powinieneś zanc choć kilka klanów z czołówki europejskiej i światowej. mimo wszystko pozdrawiam
ps. wez wyzwij takie BsE i ucz się od najlepszych , a nie tylko granatnik i rpd. w ostateczności możecie wykonać całym klanem akcje pod tytułem: "press PS BUTTON & quitt"
A wy to nie używacie granatników? To szkoda bo z tego co pamiętam to ostatnio jak miałem "zaszczyt" zagrać z wami to właśnie tego używaliście w HS&D
No wiesz jak przez 9 kolejek grasz "ladnie" a przeciwnicy napiepszaja z granatnikow to w pewnym momencie cierpliwosc sie konczy. A ze byliscie pierwsza ofiara to coz, pech. Kiedy przebywasz miedzy wronami musisz krakac tak jak one.
A ja mam pytanko, czy jak ktos uwaza sie za wielkiego pro gracza i uzyje granatnika mimo wczesniejszych zasad jakie wyznawal, to juz nei jest pro i jest okreslany mianem nooba ? Bo mi sie wydaje, ze tak. Jak sie ma zasady, to sie ich trzyma bez wzgledu na wszystko : )
CYTAT(POSNANIAK @ 3 09 2008, 13:37)

A wy to nie używacie granatników? To szkoda, bo z tego co pamiętam to ostatnio jak miałem "zaszczyt" zagrać z wami to właśnie granatniki latały i to z waszej strony w HS&D, ale Ty nie grałeś, więc pewnie nie wiesz o tym.Własna drużyna Cię w (pipi)a robi.
Sorry, no bonus this time
nie chodzi o to czego my używamy ale o n00bowskie zasady wprowadzone w tej lidze. jak juz napisałem są jedyne i niepowtarzalne wręcz unikatowe w skali światowej , możemy określić się prekursorami nowoczesnego e-gamingu. chyba nie sądzisz żę ktoś będzie się wysilał z kamperą jak wszystkie n00by z granatnikami biegają. tak naprawdę to żałuję że [POL] w tym uczestniczy.
i snowu sie powtarza. i pewnie jeszcze ze sto razy tak napisze, chociaz jak wspominalem wczesniej nie gra w lidze, nie jest zarejestrowany na forum a ma najwiecej do powiedzenia. Trudny przypadek : )
Pozdrawiam wszytkich. Tych lubianych i tych nielubianych rowniez