o kuba czesto ze soba gramy

zawsze szczyt tabeli heheheh teraz moge nocami rac na swoim tv a cod 4 nie odpalalem od dobrego tygodnia to nie wiem co sie dzieje oby nie bylo bledow jak wejde

narazie mi sie sciaga nowy firm ware
elvis004
21 11 2007, 18:30
CYTAT(OlooS @ 21 11 2007, 18:26)

o kuba czesto ze soba gramy

zawsze szczyt tabeli heheheh teraz moge nocami rac na swoim tv a cod 4 nie odpalalem od dobrego tygodnia to nie wiem co sie dzieje oby nie bylo bledow jak wejde

narazie mi sie sciaga nowy firm ware
Mam nadzieje, że wieczorem będzie można już swobodnie zabijać

Narazie jest zonk

przynajmniej u mnie, wogóle 1 raz mam takie jaja z CoDem, wcześniej owszem zdarzało się czekać w lobby nawet z 10 min. ale dało się przeżyć.
zagranie w cod multi to ejst poprostu cud no za hu** wejsc nnie moge
elvis004
21 11 2007, 21:33
CYTAT(OlooS @ 21 11 2007, 19:56)

zagranie w cod multi to ejst poprostu cud no za hu** wejsc nnie moge
U mnie też to samo za nic (pipi) nie idzie wejść na multi
mnie sie udalo

gram jzu od kilku minut
Ale dzisiaj była przednia zabawa w gronie Polaków. Świetnie się grało. Poziom bardzo wysoki. Raz w tym trybie z przejmowaniem flag (chyba Domination) udało mi się ukończyć na 1st miejscu i ze dwa lub trzy razy podczas trybu z bombą a tak to ciężko było w pierwszej trójce się uplasować. Polacy mają na prawdę bardzo wysoki poziom. Respect panowie bo nieźle wymiatacie.
Ostatnia runda Free-for-All była rzeźnicza. Na tej małej mapce z kontenerami każdy na każdego. To była dopiero zadyma. Udało mi się zająć drugie miejsce (pierwszy gracz odskoczył sporo wszystkim). W sumie to mogłem się rzucić w trawę i czekać na tych co podejdą pod lufę.
Kurna a mnie dziś strasznie często rozłączało albo długo łączył albo HS szwankował, niech w końcu tego patcha wypuszczają bo dłużej tego nie sniosę

.
Najprzyjemniej jak pomiedzy meczami z lobby wyp...dala, poprostu bajka
CELL7777
24 11 2007, 20:15
kupilem headseta pod usb do ps3 i cos nie chce dzialac ... mikrofon dziala ale niema glosu np z gry... co jest grane ??
wczoraj wyczailem ze czasami mozna strzelac przez sciany

.....
CYTAT(CELL7777 @ 24 11 2007, 20:15)

kupilem headseta pod usb do ps3 i cos nie chce dzialac ... mikrofon dziala ale niema glosu np z gry... co jest grane ??
wczoraj wyczailem ze czasami mozna strzelac przez sciany

.....
strzelac przez sciany zawsze mozna lecz zalezy jaka bronia

w hs nie slychac dzwieku z gry mozesz uslyszec tylko ludzi lub do nich powiedziec <rotfl> nie wiem ale chyba chodzilo ci oto ze nie slyszysz np strzelania
CELL7777
24 11 2007, 21:34
to slabo bo jak gram w nocy to niemoge miec glosu w tv wloczonego ...wogule niekumam dlaczego tak jest:/
tomci23
24 11 2007, 21:47
dziwne by bylo zeby w HD bylo slychac dzwiek z gry proponuje zakup dobrych sluchawek i podlaczyc pod tv ja tak robie jak gram w nocy
CELL7777
24 11 2007, 21:51
a co z mikrofonem po to kupilem headseta zeby porozumiewac sie z ludzmi w COD4 podczas akcji:/ dla mnie to porojone!!!
tomci23
24 11 2007, 21:52
niewiem czeum ci nie dziala ja kupilem jabre i smiga mi bezproblemu
Lebi gramy cos w nocy czy niedasz rady? sorry ze nie napisalem poprawnie nicku ale niemam polskich znakow
adaroth
25 11 2007, 11:21
Mozecie podac serwery i czas kiedy mozna spotkac bratnia polska dusze na multi w cod4. Wczoraj uruchomilem i gdyby nie corka i jej nocne przebudzenia jeszcze bym gral.
CYTAT(adaroth @ 25 11 2007, 11:21)

Mozecie podac serwery i czas kiedy mozna spotkac bratnia polska dusze na multi w cod4. Wczoraj uruchomilem i gdyby nie corka i jej nocne przebudzenia jeszcze bym gral.
Na razie nie ma wybierania serwerów na ps3, podobno patch ma to zmienić. Póki co pozostaje Ci dodanie do listy friends w XMB naszych PSN ID, które jeśli będziemy grać w coda wyświetlą się w menu friends w samej grze. Wystarczy wtedy dac invite friends i czekac na odpowiedź.
adaroth
25 11 2007, 13:35
CYTAT(Łebi @ 25 11 2007, 11:26)

CYTAT(adaroth @ 25 11 2007, 11:21)

Na razie nie ma wybierania serwerów na ps3, podobno patch ma to zmienić. Póki co pozostaje Ci dodanie do listy friends w XMB naszych PSN ID, które jeśli będziemy grać w coda wyświetlą się w menu friends w samej grze. Wystarczy wtedy dac invite friends i czekac na odpowiedź.
Thx. Wlasnie cos mi nie gralo z wyborem serwerow:)
Ale Polacy mają wysoki poziom w COD4. Jak sobie gram z obcokrajowcami to nie muszę się tyle napocić żeby ukończyć na pierwszym miejscu co grając z Polakami i załapać się do pierwszej trójki. Jest tak równy i wysoki poziom naszych rodaków że ciężko wytypować zwycięską drużyną patrząc kto w niej gra.
Dwa screen'y z dzisiejszej rankingowej gry:

Ale mi się przyfarciło.
Gawlick
25 11 2007, 23:36
Ja jak wchodziłem do Was to miałem ping czerwony i za wuja nie dało sie tak grać
bolekps3
25 11 2007, 23:39
ta jak ci nieszło to uciekaleś
CYTAT(Gawlick @ 25 11 2007, 23:36)

Ja jak wchodziłem do Was to miałem ping czerwony i za wuja nie dało sie tak grać

Ja tak miałem parę godzin wcześniej. Zaprosiły mnie ziomki i jak się dołączyłem to ping miałem duży i grać się nie dało. Wszyscy inni mieli OK tylko mój na czerwono był zaznaczony (czyli świecił się tylko jeden słupek).
nie mogles dac poprzedniej sesji gdy ja bylem pierwszy hehe

akurat na tej mapie poszedłem na film <lol> a na jeszcze poprzednich pierwszy lub w pierwszej trojce-dwojce najgorzej szlo mi na domination nie lubialem i nie lubie tego trybu choc i to mi nie sprawialo klopotow byu plasowac sie w piewrszej trojce ani razu za nia nie wyszedłem

tak pozatym jak gralismy to chyba sami polacy tam byli
Oj wysoki poziom rodacy prezentują oj wysoki

Wogóle jakoś tak przyjemniej jak przekleństwa w polskim języku latają hehe.
Niech się tylko z tym patchem pośpieszą (kloniarze już mają podobno) bo te rozłączenia w lobby naprawdę wkurzają.
CYTAT(OlooS @ 25 11 2007, 23:49)

nie mogles dac poprzedniej sesji gdy ja bylem pierwszy hehe

akurat na tej mapie poszedłem na film <lol> a na jeszcze poprzednich pierwszy lub w pierwszej trojce-dwojce najgorzej szlo mi na domination nie lubialem i nie lubie tego trybu choc i to mi nie sprawialo klopotow byu plasowac sie w piewrszej trojce ani razu za nia nie wyszedłem

tak pozatym jak gralismy to chyba sami polacy tam byli

Ja też nie przepadam za Domination. Wczoraj chyba ten wurstverkaufer nie był Polakiem i nie kojarzę też smokebird'a. Fajnie jest posłuchać przekleństw w ojczystym języku.
PS. OlooS poprzedniego screen'a nie łapałem bo pod koniec rundy odpuściłem i spadłem na 4 miejsce.

Kup sobie headset bo parę razy krzyczałem do Ciebie żebyś osłaniał jak odbijałem flagę albo żebyśmy się plecami do siebie odwrócili przy przejmowaniu bazy. Trzeba przyznać że ładnie wymiatasz w COD4. Zresztą wszyscy Polacy prezentują wysoki poziom i myślę że w pojedynkach z zagranicą mielibyśmy spore szanse.
Proszę mnie wpisać. Mój id: TalkO
ja mam headset tylko ladowal mi sie

wiec luzik dzisiaj tez mozna pograc jak spotkam rodakow w grze
elvis004
26 11 2007, 14:58
CYTAT(OlooS @ 26 11 2007, 14:46)

ja mam headset tylko ladowal mi sie

wiec luzik dzisiaj tez mozna pograc jak spotkam rodakow w grze

Witam,
Oloos, o której dzisiaj wbijasz na multi ? Ja będę cisnoł gdzieś od 18.00-18.30.
Pozdro
sadze ze od 18 juz do jakiejs 22-23 bedzie mozna mnie spotkac

moze troche wczesniej zaczne wiec jak cos zbieramy sie w party i gramy
Adi_TEAM LBN
26 11 2007, 15:54
Tez dzis bede w tych godzinac
tomci23
26 11 2007, 22:00
Mam pytanie wiem ze to ne ten temat macie moze problem z PSN wogole mi sie nie laczy a jak polaczy to sie rozlancza
mnie wszystko dziala jak i cod 4 jak i psn
tomci23
26 11 2007, 22:25
Ja pierd jak mnie to wkur...... od wczoraj mam masakryczne problemy z netem w PSN
Przez 1 godz. udalo mi sie zegrac 2 razy free-for-all...
ZA(pipi)IOZA.........
A z ziomkami to juz wogole nie moge bo wyp.ierdala...
Mialem kupic headset ale na hooy mi w takim przypadku
Incognitos
27 11 2007, 00:44
U mnie bez problemów może to wina netu a nie gry czy PSN...
CYTAT(Incognitos @ 27 11 2007, 01:44)

U mnie bez problemów może to wina netu a nie gry czy PSN...
Mam nat 3 .Moze to przez to ? Mozna go jakos zmienic ?
Nie mam routera
Ja nie wiem skąd Wy macie takie problemy z wejściem do gry.
U mnie zazwyczaj jest taka sytuacja jak wchodzę wieczorem że za pierwszym razem nie przyłącza mnie do żadnej gry tylko tworzy osobny pokój dla mnie i tam czekam na graczy. Ale jak tylko wyjdę z tego pokoju i drugi raz spróbuję się dołączyć do gry to już bez problemu znajduje lobby z graczami i zaraz zaczyna się runda.
Ale tak się dzieje wieczorem. Jak mam wolne w pracy i gram sobie w południe albo rano to od razu wbijam do gry z innymi ludźmi.
elvis004
27 11 2007, 14:09
Oloos dostałeś wczoraj odemnie jakieś "party invitate" ?? Wysłałem chyba z 30, czytałem gdzieś, że z tym też jest zonk i osoba do której wysyłasz party nie widzi tego

Wypas poprostu gdzie jest q.rwa patch IW ?
wlasnie dziwilem sie czemu nie chcesz przyjac moich zaproszen tez ci wysylylalem sadzilem ze sie pogra razem twojego zadnego nie dostalem
elvis004
27 11 2007, 14:59
CYTAT(OlooS @ 27 11 2007, 14:48)

wlasnie dziwilem sie czemu nie chcesz przyjac moich zaproszen tez ci wysylylalem sadzilem ze sie pogra razem twojego zadnego nie dostalem
No to się sprawdziło to co czytałem na forum Infinity Ward

Cisnołem wczoraj do 23.30 i co mape wysyłalem Ci invitate. Od Ciebie też nie dostałem żadnego. Q.rwa wypuścili by już ten patch bo co raz to nowe babole wychodzą
LiSoQuan
28 11 2007, 07:28
... no juz chiałem naskarżyć na Was.. Oloos, Gawlick, Arti.. nikt mnie nie zaprosił a byłem kilka godzin w online :( .. tak sie zasmuciłem ze wogóle mi gra "nie szła", takie mary robiłem ze musiałem zakonczyć :)
elvis004
28 11 2007, 12:22
Mamy "przciek" odnośnie patcha

Oby to była prawda i ukazał się jutro
http://www.infinityward.com/community/foru...pic,4214.0.htmlPozdro
LiSoQuan
28 11 2007, 16:00
Kule.. te patch to juz jakies uzaleznienie i mania... wyjdzie nowa gra to juz wszycy wyczekuja patcha :) ... fajnie ze bedzie ale ja w tej chwili nie idze zadnych przeszkod w grze online czy single i nie wyczekuje tego patcha :P
ps tak se napisałem bo nie miałem co robic
elvis004
29 11 2007, 12:31
CYTAT(LiSoQuan @ 28 11 2007, 16:00)

Kule.. te patch to juz jakies uzaleznienie i mania... wyjdzie nowa gra to juz wszycy wyczekuja patcha

... fajnie ze bedzie ale ja w tej chwili nie idze zadnych przeszkod w grze online czy single i nie wyczekuje tego patcha

ps tak se napisałem bo nie miałem co robic
Spoko ale są "kwiatki" które Infinity Ward musi poprawić, które to liczną grupę Graczy w.qrwiają jak np.:
- Wysyłasz zaproszenie 30 razy po czym dowiadujesz się na forum, że żadne party invitate nie zostało od Ciebie wysłane
- "Download Settings"
- Kasowanie leveli i rang (to mnie na szczęście nie spotkało)
- Brak "przeskoku" hostowania na inego gracza, gdy ten że właśnie host się rozłącza a My automatycznie razem z nim

- Rozłączanie z serwerem
- Brak opcji "Mute" (słuchanie niedo.je.banych dzieciaków, a tym bardziej "hamburgerów" drzaźni strasznie. Jeszcze lepiej jak jakiś debil słucha muzyki z HS przyłożonym do głośnika...)
- Lagi na Ground War (nie zawsze ale się zdarzają)
- Czas oczekiwania (czasem/często) na rozpoczęcie rundy w lobby - mój rekord 20 pare minut

To tyle co mnie boli hahaha.. Po za tym gra zamiata i uzależnia

Jeśli nie spotkały Cię żadne z powyższych zonków to zazdroszcze bezkitu.
Pozdro
LiSoQuan
29 11 2007, 15:46
Jasen ze mnie spotkały wszystkie wymienione problemy :)
Ale cieakwe jakbyśmy byli jeszce w erze PSX i brako internetu w konsolach to wtedy nikt by nie myslał o poprawkach... hmmm czy pamietacie wogole jakies błedy techniczne w grach na psx ?? bo ja nie.. moze i były ale nikt niezwracał na to uwage bo i tak to nic by nie dało ale teraz jak sa "patche" to tyle człowie błedów znajduje ze nigdy gra nie bdzie w 100% jakby chciał :)
elvis004
29 11 2007, 16:16
CYTAT(LiSoQuan @ 29 11 2007, 15:46)

Jasen ze mnie spotkały wszystkie wymienione problemy

Ale cieakwe jakbyśmy byli jeszce w erze PSX i brako internetu w konsolach to wtedy nikt by nie myslał o poprawkach... hmmm czy pamietacie wogole jakies błedy techniczne w grach na psx ?? bo ja nie.. moze i były ale nikt niezwracał na to uwage bo i tak to nic by nie dało ale teraz jak sa "patche" to tyle człowie błedów znajduje ze nigdy gra nie bdzie w 100% jakby chciał

To, że Gra nie będzie nigdy taka jakby każdy z nas osobno chciał jest oczywiste a nawet nie realne do zrobienia

No chyba, że sami sobie takową stworzymy

Nie chodzi mi o szukanie/znajdywanie błędów (beta testerem nigdy nie chciałem być) a o błędy które ewidentnie są i nerwią człowieka. Na szczęście (a może na nieszęście?) nie żyjemy już w czasach ery PSX-a gry są o wiele bardzie złożone/ rozbudowane itd. itp. i łatwiej o błąd, a właśnie te "patche" mają je poprawiać. Błędy techniczne napewno były za czasów PSX-a ale prawie nikt na nie nie zwracał aż tak dużej uwagi jak na tytuły dzisiaj. Sam takowych nie pamiętam, czasem mi ciężko sobie przypomnieć tytuł jakiegoś szpila z 1 a co dopiero jakiegoś błędu. Tak na dobrą sprawę to mogli by wrzucić na PS Store MGS-a jedynkę

Się offtop zrobił zaraz pewnie pójdzie do kasacji haha.
Pozdro
Faranell
29 11 2007, 19:42
Gra miazdzy!!!;d Ale to juz pewnie wszyscy wiedza;) Zagralem dopiero 2 mapki w tym na TD bylem pierwszy w swoim teamie;d Dodawajcie do friendsow : faranel PRZEZ JEDNO L;d
Gawlick
29 11 2007, 19:48
A ja zaliczyłem zona, bo miałem 95 killi w challengu dla barretta, wylazłem na 30 min, wchodze i mi wyzerowało

Niby nic, ale 500 xp by było
Adi_TEAM LBN
29 11 2007, 23:10
Mi juz pare razy nie zaliczylo challenge'y: slasher,extreme cruelity i rival. Chociaz w czasie gry wyskakiwal napis ze to zaliczylem to po wejsciu do lobby dalej byl niezaliczony. Slashera musialem robic 4 razy zanim sie zaliczyl
LiSoQuan
30 11 2007, 07:55
Mnie naszczecie nic nie wykasowało... a co z tym patchem :P ... cisza jakas...
Wczoraj fakrtycznie zaczeły mnie denerwowac lagi na 9vs9 .. musza to porawic.. kiedy ten patch :) :)
Mi dziś cofnęło rangę przez co odebrało mi nieco chęć do gry. Ale panowie bardzo miło się grało przeciw Niemcom. Daliśmy im wycisk na mapie Pipeline.
BTW. Podczas Private Match na mapce Wet Job (ta na statku) dopiero pod sam koniec skapnąłem się że zabić można jedynie strzałem w głowę albo nożem i zdążyłem od 0 nabić 12 frag'ów przez niecałe 2 minuty. Myślałem zę coś się zwiesiło. Strzelałem np. do LisoQuana, wpakowałem ze dwa magazynki a tu nic. No i odpuściłem grę bo po prostu myślałem że coś się zacięło. A tu ktoś przez headset rzucił hasło że można zabijać nożem i strzałem w głowę.
Faranell
2 12 2007, 10:27
Nie no ja pierd*** szlak mnie juz tafia!!! Z piatek na sobote siedzialem do 4 w nocy i gralem,mialem cos 18 lvl,zrobione challenge i takie (pipi)y,budze sie rano,odpalam... i mam 9 lvl;) nosz kur*a. To samo jest dalej,gralem wczoraj nabilem lvle i wszystko,teraz patrze dalej 9 lvl. W (pipi)e ich mam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.