tomci23
13 11 2007, 22:10
KTO JEST CHETNY NA WIECZORNE GRANIE DZISIAJ ???
Fanów Calla zapraszamy do nowego grupowca na naszym forum:
http://www.psxextreme.info/index.php?showforum=181
Nie mozna by w dzien od poludnia do ok 22 ???

tak pozatym dzisiaj z kolega inside gralismy bylo ok 10 polakow dopuki serwer sie nie rozpadl a ja musialem sic
tomci23
14 11 2007, 12:16
Widze ze moj temat przeniesiono wiec jestem za tym ze by tutaj organizowac wszelkiego rodzaju ustawki itd piszcie kto ma ochote zagrac bo niema to jak z rodakami
Ja gram codziennie po 20. Nie mam wszystkich na liście friends więc można zapraszać łańcuszkowo. Mam LisoQuana, Adamcy'iego, Gawlicka więc jak będziecie grać razem to dajcie im znać żeby mnie zaprosili.
BartIrlandia
14 11 2007, 17:09
mksbart , moge grac o kazdej porze do poznej nocy

(przynajmniej dopoki zona nie zarzada rozwodu

)
ja jestem wieczorami (od 19 jakoś), tzn staram się być bo czasami (z powodu średniego łącza) w multi mogę ciąc tylko rano.
GMB - dodaj mnie (wiadomo gdzie).
LiSoQuan
15 11 2007, 10:03
Ja dostaje duzo zaproszeń od Was ale ciezko sie wbić...
Mam pomysła bo czasami jest tak żeKilku z Was juz pyka razem i np ja dochodze później... zanim Wy zauważycie ze jestem mija troche czasu wiec kazda osoba która jest sama wysyła zaproszenie do Kogos ale będzie to oznac że sama chce zaproszenie i jesli ktos jest na serverze z gdzie juz jest ekipa to zap[rasza taka osobe... troche zakrecone ale chyba rozumiecie :)
UPDATE
Jesli chodzi o ta mape z kontenerami to pisałem o tym jakis czas temu.. chaos kompletny.. po jednym meczu zeszłem z moim ratio poniżej 1:0
A na WETWORK tez nie byłem.. ciekawi mnie ta mapa.
ziemia1
15 11 2007, 10:08
CYTAT(LiSoQuan @ 15 11 2007, 10:03)

... wiec kazda osoba która jest sama wysyła zaproszenie do Kogos ale będzie to oznac że sama chce zaproszenie i jesli ktos jest na serverze z gdzie juz jest ekipa to zaprasza taka osobe... troche zakrecone ale chyba rozumiecie

no prawie,
ale jaką metodą wybierzemy metodę głosowania (pipi) jak w takich chwilach brakuje dostępu xmb. Przedwoczoraj nazapraszaliśmy się z Błażejem1980, aż miło i qpa bo zawsze mnie i pewnie jego wywalało.
LiSoQuan
15 11 2007, 11:44
M<nie tez dodawajcie, Ci ktorzy mnie nie maja... Amer wysle Ci zaproszenie na PSN .. zaszczyt miec zgreda na liscie :P
1. nie zgreda a współpracownika

2. również sie cieszę (bo nie ma to jak Czytelnik), a zatem ślij
z powodu Duty 4 trzeba będzie zorganizować sprzątanie na liscie friendsów - mocna ekipa musi być, a co
tomci23
15 11 2007, 17:43
cos sie dzieje z serwerami nonstop wywala mnie z gry
ehhh mnei tak samo a dokladnie wylogowuje mnie z PSN co za szit ..;/ nie mozna pograc nawet
tomci23
15 11 2007, 17:48
to dobrze ze nie jestem sam bo mysalem ze ja tylko tak mam
NIECH ROBIA TE SERWERYYYYY BO CHCEMY GRAC:D
BartIrlandia
15 11 2007, 17:50
CYTAT(tomci23 @ 15 11 2007, 16:43)

cos sie dzieje z serwerami nonstop wywala mnie z gry
zdarza mi sie to od czasu do czasu tez, zazwyczaj jak host wyjdzie z gry.
Ps. juz 11 lvl

dobije do 15 dzisiaj moze
Chodzi oto ze wogole wywala z psn wylogowuje mnie z internetu a nie z serwera czy cod 4....najgorsze jest to ze tak maja tylko nieliczni bo z mojej listy tylko 3 friendsow
tomci23
15 11 2007, 17:55
Ja tez tak mam jak ty OlooS dokladnie tak jak piszesz
OlooS dalej masz ten problem bo ja narazie sie wkur.... i nie probuje
no ciagle mam....nie da sie grac moze zmienie ip na neo cos pomoze
tomci23
15 11 2007, 18:11
ja probowalem zrestartowac router ale nic to nie dalo
CHYBA JUZ DZISIAJ NIE POGRAMY!!!??
Wszedłem teraz do gry i mi multi działa. Może już naprawili.
Ooo ku..a ale przed chwilą miałem polewkę. Grałem z jakimiś Amerykanami i czekaliśmy w Lobby na rozpoczęcie nastepnej rundy i nagle u jakiegoś gościa przez headset słychać jak mama się na niego zaczyna drzeć że nie poszedł do szkoły, że cały dzień gra i że jest Retarted! Buhaha! Wszyscy płakali ze śmiechu.
juz wszystko dziala ale i tak koncze na dzis gre
Don_Kaorle
15 11 2007, 20:18
U mnie dziala non stop bez problemu.
niezle sie gralo co OlooS? kule smigaly mnogo

to lubie:)
tak ale dzisiaj juz nie gram mam straszne lagi ping utrzymuje mi sie na poziomie 1-2 kropek ledwo co utrzymywalem sie w pierwszej trojce
Gawlick
15 11 2007, 21:03
Tez mam lagi, grać się nie da normalnie. Ach ta neo....
Don_Kaorle
15 11 2007, 23:53
Ponoc pecety dostaly dzisiaj patcha a i xbox tez ma problem z online'm z glowy. Ciekawe kiedy my dostaniemy update, gdzies czytalem, ze juz nad nim pracuja. Oby na czasie:)
tomci23
15 11 2007, 23:56
znowu mam problem rozlancza mi psn ja czytalem na stronce cod4 chcesz moge dac lina?
maUpEck
16 11 2007, 00:13
no i niestety ja również dołączam do tych, którzy nie mogli dzisiaj pograć ;/ jak tylko odpalałem CoD4, momentalnie wywalało mnie z psn ;/ A co dziwne ten sam kłopot pojawił się dzisiaj z ratchetem ;o nie żebym do Tools of Destruction potrzebował net'a - wszak brak tam trybu on-line - ale w momencie odpalania gry wywala mnie z psn. Wcześniej tak nie miałem.
Cóż ... a tak bym sobie pociorał przez neta w cod ;/
Don_Kaorle
16 11 2007, 00:14
ta chyba tam to czytalem.
w głównym menu systemu jestem zalogowany do ps network a w call of duty daje komunikat, ze error, tez ktos cos takiego ma?
narazie mecze singla.. co by nie byc kaczka do wystrzeliwania na multi.
maUpEck
16 11 2007, 00:47
właśnie pisałem w wątku o newsach, że cześć serwerów sony padła ;P
Wczoraj trafiłem na serwer z Amerykańcami. Kurde jak ja nie lubię tej nacji. Wielcy obrońcy świata, cwaniaki i burole. Zaczęli się coś zbijać a jak powiedziałem że jestem z Polski to już w ogóle się frajerzy rozkręcili i opowiadali jaki to ich kraj jest potężny. Koleś miał 54 lvl a ukończyłem z takim samym wynikiem jak on. Jak by nie lagi to bym pojechał tych cieniasów. Nienawidzę z nimi grać bo ciągle gadają przez headset i przeszkadzają. To buraki.
maUpEck
16 11 2007, 11:37
uhm z moich doświadczeń podobnie gra się z niemcami ;/ a niemiecki szwargot działa na mnie gorzej niż angielski - pewnie dlatego, że po yngliszu umiem, a po niemiecku ledwo się przedstawię
PS. BoBan nie miałeś wczoraj wieczorem kłopotów z rozłączaniem z PSN ?
tomci23
16 11 2007, 11:48
Bardzo duzo osob mialo wczoraj problem z serwerami.Wracajac do tego niemieckiego ja mam panowie tak samo np wczoraj lecial film tornado niepowiem mogl byc ciekawy ale odpuscilem sobie :D
CYTAT(maUpEck @ 16 11 2007, 11:37)

PS. BoBan nie miałeś wczoraj wieczorem kłopotów z rozłączaniem z PSN ?

Nie. Ale kiedyś miałem takie problemy, jeszcze za czasów kiedy na PS3 wszyscy grali w MotorStorm i Resistance. Ale samo przeszło. Myślałem że to wina Neo albo połączenia z kompem i coś tam poszperałem ale ostatecznie wróciłem do poprzednich ustawień i jest OK.
_Michcio_
18 11 2007, 14:22
Kto może niech dodaje mnie do friendsów, dzisiaj będe online ok 20.00 wiec jak będziecie coś rozgrywać to prosiłbym o zaproszenie
Oto lista osób PL:
tomekPL
Xeda
Sybir
bartek1015
Kukles-PL
arthasred
Robtrop
tuff85
mastadave
BoBaN
k1kS
TalkO
chudini22
cwir
kenet
donalduck
Fazipl
kerrang
Reflect
sebastian007
bartekk1000
CYTAT(Memory @ 18 11 2007, 14:41)

Oto lista osób PL:
tomekPL
Xeda
Sybir
bartek1015
Kukles-PL
arthasred
Robtrop
tuff85
mastadave
BoBaN
k1kS
TalkO
chudini22
cwir
kenet
donalduck
Fazipl
kerrang
Reflect
sebastian007
bartekk1000
Ale że co ?? Niby to wszyscy gracze z PL ?? Hmmm ja widziałem w grze dużo więcej osób z PL, (np z naszego forum).
Jeśli ta lista to takie info a propo ników do dodania do friendsów to ok
lothronik
18 11 2007, 15:19
Przepraszam, ale na podstawie czego ta lista została sporządzona, bo czuję się zapomniany.
tomci23
18 11 2007, 15:19
LOL co to za lista niema bardzo duzo osob z ktorymi ja gram moj login to tomci22_pl gram czesto z OIP_PL a niema nas na tej liscie
DOKLADNIE JA TAK SAMO CZUJE SIE GORSZY

MAM PROPOZYCJE W DZIALE ONLINE JEST TEMAT COD4 MOZE TAM BEDZIEMY WPISYWAC NICKI OSOB CHCACYCH GRAC ONLINE??
moze memory podal osoby z ktorymi gra
tomci23@
RACJA !! Jak można było o nas zapomnieć ?!?!?!
Wnoszę wniosek o natychmiastowe wpisanie WSZYSTKICH graczy PL (tych na uchodztwie też

) do wyżej wymienionej listy !!!
kuwabara
18 11 2007, 17:17
amffon - na uchodztwie ale moge zagrac:)
nick : Turas dodajcie mnie jak bedziecie coś grali, jestem cały czas wieczorami prawie
blazej1980
19 11 2007, 04:20
a ja jestem prawie zawsze, wiec mozecie mnie spokojnie inv i dodac do friends, jestem slaby wiec se nabijecie staty:D
male pytanie, czy jak ktos nie jest w grze ale jest zalogowany do PSN to takze tej osobie mozna wyslac zaproszenie i dostanie? czy musze miec gre uruchomiona?
moj id blazej1980
elvis004
19 11 2007, 11:24
CYTAT(blazej1980 @ 19 11 2007, 04:20)

a ja jestem prawie zawsze, wiec mozecie mnie spokojnie inv i dodac do friends, jestem slaby wiec se nabijecie staty:D
male pytanie, czy jak ktos nie jest w grze ale jest zalogowany do PSN to takze tej osobie mozna wyslac zaproszenie i dostanie? czy musze miec gre uruchomiona?
moj id blazej1980
Możesz wysyłać zaproszenia tylko tym z listy, którzy mają odpalone CoD4 (multi). Ja to tak widzę i chyba nie jest inaczej

Pozdro
Kuba
mczaper
20 11 2007, 15:51
CYTAT(elvis004 @ 19 11 2007, 11:24)

Możesz wysyłać zaproszenia tylko tym z listy, którzy mają odpalone CoD4 (multi). Ja to tak widzę i chyba nie jest inaczej

Pozdro
Kuba
Potwierdzam jest tak jak mowisz

Dzisiaj o 20.00 wracam z roboty i cioramy w CoD4 multi !!!
jutro wracam do gry

mozemy sie umawiac na wieczory poniewaz nie bede musial przesiadywac w salonie wiec granie po nocach juz bedzie mozliwe
jest ktos chetny wieczorkie miedzy 20-24 ? na granie ? niech dodaje mnie do friends jakos sie zbierzemy w lobby
elvis004
21 11 2007, 18:22
CYTAT(OlooS @ 21 11 2007, 18:17)

jest ktos chetny wieczorkie miedzy 20-24 ? na granie ? niech dodaje mnie do friends jakos sie zbierzemy w lobby
Ja będe napewno tylko jak narazie znowu się coś z(pipi)ało z serwerami. Zagrałem przed chwilą 3 rundy - odpalam 4 zonk. Komunikat o treści: Aby módz grać online musisz być zalogowany do PS Network, spoko tylko, że ja jestem zalogowany
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.