CYTAT(signap @ 18 11 2007, 06:51)

Po pierwsze slaba optymalizacja - na c2d 1,8, gf8600 gt, 1gb dzialala srednio, tzn czasami bywalo ponizej 30fps ale tez byly ponad 30 i to w 800x600 !!
Eee, w takim razie coś masz nie tak. U mnie na e2140 / Palit 8600GT Sonic+ / 2GB (800) działa płynnie (przycięć nie widać) w rozdziałce 1280x1024. Ściągnij patcha może, bo bez niego u mnie w ogóle było w cholerę błędów.
O grze trochę...
Po pierwsze nie zrażajcie się po pierwszym poziomie - jest beznadziejny. W drugim robi się ciekawie, bo klimat całkowicie się zmienia - znajdujemy się w dżungli, która jest NAPRAWDĘ bardzo ładnie wykonana, super to
wygląda, ale przede wszystkim mamy szersze pole do popisu, bo i teren rozleglejszy.
Największy minus to chyba to, że mechanika gry jest jak sprzed 10 lat - wrogowie wylatują grupkami, wszystko wydaje się umowne i przestarzałe (jak już jestem przy "przestarzałe" - Obso, jest brutalnie, krew ładnie chlapie, z przeciwnika można pięknie zrobić kadłubka, a kiedy pierdykniemy czymś większym,
np. granatem to ten kto ma pecha i stoi za blisko
jest pięknie rozrywany na kilka części, które lecą we wszystkie strony)
Mimo tego, że gra wydaje się trochę niedopracowana, wrogowie są głupi i ogólnie nie jest to może jakaś mega gra, to mi się całkiem przyjemnie w to gra, nie jest tak tragicznie jak to opisuja na większości for.