Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gry na PSN
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
adaroth
CYTAT(Ficuś @ 23 08 2008, 11:51) *
CYTAT(adaroth @ 23 08 2008, 11:39) *
CYTAT(Ficuś @ 23 08 2008, 08:22) *
Jeśli ktoś ma zamiar ją kupić z PL Store za 55zł ,a nie zaliczył ToD to zdecydowanie odradzam!!ToD nie dość ,że lepszy to spokojnie starcza na 20h gry smile.gif

F*** za późno już kończy mi się sciagać z PL Store, a ToD kupuje od 2 tygodni i jak zobaczyłem nową wersje na PSN to stwierdzilem że jednak nie będe kupował poprzedniej. A tu taki zonk gra na 4 h. Hmm mam nadzieję że będą to na prawdę dobre 4 h.

Dont worry to będą naprawdę dobre 4h w Twoim growym życiu.Jednakże mając do wyboru QfB za 55zł ,a ToD do kupienia za 80zł wybór jest oczywisty.ToD jest większy,ma tonę sekretów,masę planet i broni,etapy strzelankowe w kosmosie,skill pointy do robienia(szkoda,że nie połączone z Trophy) itp.Ja za mojego QfB płaciłem 30zł(US Store) i jako,że ToD swojego czasu wymasterowałem na 99%,dwókrotne przejście gry,pakowanie broni itp-na bank ok 50h spędzone z grą(brakowało tylko skilla w którym każdy typ przeciwnika musiał tańczyć-kto grał ten wie o co chodzi smile.gif) więc byłem spragniony nowych przygód Ratcheta-są dobre ale zdecydowanie za krótkie i za mało rozbudowane

Sciagłem i grałem - jeszcze nie skończyłem bo jak juz mi się browar skończył to ja byłem skończony wink.gif Gra jest na prawde dobra, chyba skuszę się jeszcze na pierwszą część na PS3.
Ficuś
Nie CHYBA się skuszę,a NA PEWNO się skuszę Adaroth tongue.gif

ToD to najlepszy platfoformer tej generacji jak do tej pory i jeśli podoba Ci się QfB to będziesz wręcz zachwycony ToD - więcej planet,sekretów,zadań,większe plansze,więcej broni,więcej godzin zabawy,etapy w kosmosie i mimo wszystko o wiele ładniejszy design plansz(w QfB jedynie ta kolorowa plansza z wiatrakami mi się podobała).

QfB jest dobry,ba jest świetny ale to tak naprawdę króciutki mission pack do ToD
....
CYTAT(Ficuś @ 25 08 2008, 18:13) *
Nie CHYBA się skuszę,a NA PEWNO się skuszę Adaroth tongue.gif

ToD to najlepszy platfoformer tej generacji jak do tej pory i jeśli podoba Ci się QfB to będziesz wręcz zachwycony ToD - więcej planet,sekretów,zadań,większe plansze,więcej broni,więcej godzin zabawy,etapy w kosmosie i mimo wszystko o wiele ładniejszy design plansz(w QfB jedynie ta kolorowa plansza z wiatrakami mi się podobała).

QfB jest dobry,ba jest świetny ale to tak naprawdę króciutki mission pack do ToD

naprawde nie zlosliwosc, ale ciekawosc mna kieruje:
wymienilbys jakas konkurencje, ok?
(chodzi mi o ps3 i x360)
Ficuś
szczerze to brak jest poważnej konkurencji na PS3 i x360 bo w dobie szału na fps ten gatunek gier jest zapomniany.X360 ma w sumie tylko Kameo i w przyszłości dostanie Banjo Kazooi.Na ps3 w gruncie rzeczy prócz Ratcheta nie ma nic podobnego,oczywiście w kolejce czeka nowy Jak and Dexter.No i pamiętajmy,że ten gatunek jako taki już nie istnieje-tak naprawdę każda z tych gier to hybrydy różnych gatunków.

Mimo wszystko nawet gdyby była konkurencja to duże prawdopodobieństwo ,że ToD i tak by wyszedł z niej zwycięsko-to zdecydowanie najlepsza część tej sagi i ma jedną jedyną wadę-że to tak naprawdę dalej identyczny schemat rozgrywki jak w ratchetach z PS2(dosłownie kalka) podany w oprawie rodem z bajer z Pixara
Mr. Blue
A jaka jest sensowna konkurencja w platformerach na tą generację? Praktycznie żadna.
....
no wlasnie
troche dziwne to bylo jak przeczytalem "najlepszy platfoformer tej generacji" i nie moglem sobie zadnego innego oprocz mario przypomniec (o kameo zapomnialem)

btw. zawsze razi mnie tez napis
najwiekszy w Polsce magazyn o konsolach
biorac pod uwage, ze sa tylko dwa w Polsce
koniec ot
ziemia1
Red Baron Arcade na PSN

http://www.youtube.com/watch?v=V3gW5IpvZHM
diolek
wie ktos kiedy dokladnie ma wyjsc unas quest for booty na plycie? jak dobrze kojarze to cos kolo 12 wrzesnia... ale niejeestem pewien
t3xz
Reka Last Guy: http://ps3.ign.com/articles/905/905778p1.html
Wysoko, jedna z najlepszych gier na PSN.
Jakim
no demko niczego sobie, tylko nie rozumiem aż tak wysokiej oceny dla tego tytułu. Ot pewna wariacja węza z komórek.
Oblesny
ktos wie kiedy pelna wersja 1942 bedzie na polskim PSStore dostepna?
xylaz
The Last Guy (demo) - nie nazwałbym tego wariacją węża. Jedyne podobieństwa to widok z lotu ptaka i wydłużający się korowód ludzi. W przypadku The Last Guy jest to logiczne bo w rzeczywistości im więcej ludzi biegnie po ulicy tym korowód jest dłuższy. Żadne zasady z węża tu nie istnieją, można biegać w dowolnym kierunku, zetknięcie ze ścianą nie zabija, również "ogon" nie jest zabójczy. W demo grało się przyjemnie, na pewno kupię pełną wersję. Czy gra jest warta oceny 9/10? Nie wydaje mi się, ale ocenię to po zagraniu w pełną wersję.

Bionic Commando Rearmed (demo) - dobra gierka, najbardziej przypomina mi Lethal Weapon z Amigi500. Ma fajny klimat w starym stylu. Też łykam.
Burth
Właśnie kupiłem The Last Guy, jestem po godzinnej sesyjce. Gorąco polecam, chyba najlepsza gra z pss ostatnich miesiecy.
YETI
CYTAT(Burth @ 30 08 2008, 13:06) *
Właśnie kupiłem The Last Guy, jestem po godzinnej sesyjce. Gorąco polecam, chyba najlepsza gra z pss ostatnich miesiecy.

Zgadza się, swietna gierka, a sama muzyka w tej grze rządzi! laugh.gif
t3xz
Yokohama w LG to jakiś koszmar. Łapię ~1000 ludzi i przechodzę przez most. A właściwie próbuję przez niego przejść.
t3xz
Lumines na PSN (premiera 15 października 2008)
http://www.1up.com/do/gameOverview?cId=3169073
Di
Ściągnąłem damo The Last Guy'a. Gra wydaje się ciekawa, ale niestety u mnie na TV CRT 21 cali praktycznie nic nie widać confused.gif Rozumiem, że nie da się na to nic poradzić? I bynajmniej nie mówię o zakupie nowego telewizora wink.gif
t3xz
W LG nawet na HDTV nie ma co się rozwalać na kanapie, tylko lepiej podejść bliżej telewizora. A w przypadku CRT, kosmos o_O
CELL7777
a kiedy nowe levele do last guy'a ?? bo stare wykatalem juz na maxa:). nie spodziewalem sie ze tak mnie ta giera wciagnie:)

CELL7777
mam problem z 1942 moje wyniki nie sa zapisywane na scoreboard wogule nie wykrywa moje nicka z psn o co chodzi ??
Hysz
http://ps3.ign.com/objects/142/14265756.html
Czemu mnie to ominęło? Jestem Fanem Megamana od tylu lat, że nawet zapomniałem xD. Tu wszyscy hype jeśli chodzi o WIpeoutHD a w ten sam dzień nagle wychodzi Megaman 9 na PS3! I to utrzymany w 8 bitowym stylu. No to chyba Wipeout sobie poczeka, szykuje się niezły hardcore...
Ktoś z Was też przeżył niemały szok czytając tego newsa z IGN?
xylaz
nigdy nie grałem w megamana, wygląda jak każda inna gierka z 8 bitowców...
kenaj
http://www.ps3fanboy.com/2008/09/22/burnou...ludes-trophies/

wooow .... niesamowity ten czwartkowy update smile.gif
t3xz
Wpierw WHD, teraz MegaMan9, w kolejce jeszcze BP w wersji dla PSS.

Gry retailowe odchodzą do lamusa.
Skotnik
A ten Paradise to tylko w US Store czy w nas tez sie pojawi ? A co do US Store. sprawdzał ktoś czy faktycznie nie mozna juz kupować w tamtejszym sklepie ?(to znaczy jakbym teraz zalozyl konto i dopiero dane karty wklepał, bo chyba Ci co juz maja to dopoki karta wazna to moga nie ?)
mord00k
Jaram się w sumie.
O ile będzie w nim oczywiście Punisherowa brutalność ;]
Shakeawake
Jakie wrażenie MegaMan9?
Skotnik
Jest na polski ps store ten Burnout ?
boski_karol
Na Polskim Storze nie ma Burnout'a... Ciekawe jakie jest wytłumaczenie tych różnic pomiędzy naszym sklepem a np. UKStore?
Hysz
Ja tylko dodam, jakby ktoś chciał zakupić Megamana 9: Jeśli nie jesteś true hardcore to nawet nie bierz tej gry. osiągnięcia do odblokowania są po prostu masakryczne. np przechodzić grę codziennie przez 3 dni. lub 5x jednego dnia, ewentualnie poniżej godziny, bez straty energii itp. Kocham te serię, ale MM9 okazał się trochę za trudny xD.
Dr.Czekolada
Mówisz że poziom wyśrubowany jak w poprzedniczkach ? ^^. A jak z Bossami ?, pomysłowe roboty, czy znowu popłuczyny ?.
Hysz
Jedna WOMAN! xD Bosski są OK, schematyczne jak na NES'a, ale ciekawie się je zwalcza. Same plansze są powiedzmy 'lekko' przegięte, za jednym razem nie da się przejść biggrin.gif tu się skoczy, tu coś z dziury wyskoczy i kolejne życie od początku levela... Mimo wszystko warto, feeling 8 bit jest czymś niezapomnianym, znowu poczułem się jak dziecko ^^', tylko teraz wyrywam sobie włosy przechodząc MM9 [nie tylko na głowie xD]
Dr.Czekolada
W ogule jak gra rościąga się na HD ?, w jakiej roździelczości pracuje ?.
Hysz
full HD, ale gra się niejako w boxie. aspect jest 4:3, no i u góry i na dole są paski również xD. Ale gra jest płynniejsza niż na NES'ie, nawet jak jest duża zadyma, to nie rwie [ciekawe czemu xD]
Deadeye
CYTAT(Hysz @ 26 09 2008, 15:24) *
Ale gra jest płynniejsza niż na NES'ie, nawet jak jest duża zadyma, to nie rwie [ciekawe czemu xD]

moc cella WRESZCIE została wykorzystana wink.gif
Dr.Czekolada
CYTAT
moc cella WRESZCIE została wykorzystana

.... Wy żartujecie, prawda ?.
Jakim
Panowie mam pytako- nie orientuje się ktoś czy Burnout P z USstore jest podzielny na 5 konsol jak w przypadku Wipeouta?
Hysz
Deadeye użył ironii xD.
boski_karol
CYTAT(Jakim @ 26 09 2008, 16:47) *
Panowie mam pytako- nie orientuje się ktoś czy Burnout P z USstore jest podzielny na 5 konsol jak w przypadku Wipeouta?

Nie ma blokady, sprawdzone na własnej skórze wink.gif
Zeratul

Linger in Shadow...

nikt nie wie co to jest... dzieki temu mozna przypuszczac ze bedzie klawe...
Nie jest to gra, raczej abstrakcja... interaktywne doswiadczenie? PSN wersja HEAVY RAIN?

http://ps3trophies.er.pl/ <- Trophies
Shakeawake
PixelJunk Eden art and music: Baiyon Interview
http://www.siliconera.com/2008/09/27/pixel...iyon-interview/
YETI
Bomberman na PS Store!
http://www.ps3site.pl/bomberman-na-ps-store/
Łebi
CYTAT(YETI @ 1 10 2008, 21:35) *

OOOO Ku..wa mać !!! Za(pipi)iście !!! To jest jeden z nielicznych tytułów których zazdrościłem iXowi. Piszę absolutnie poważnie. Jedna z gier wszechczasów, na imprezki niezastąpiona ! Na kompie się w to grało nocami, 2 na jednej klawie i 2 zlinkowanePCty hehe.

ArturNOW
Wie ktoś coś na temat tej gry Sheep?
Jakim
A co byś chciał wiedzieć.
Dr.Czekolada
Pamiętam Sheep, grałem kiedyś na PSX smile.gif, sterujemy farmerem i zapędzamy owieczki do ciężarówki unikając przy tym różne przeszkody, dawne czasy... , ale generalnie nie wiem czy gra warta świeczki ,dla zwykłych graczy, to raczej tytuł dla osób które się zagrywały raczej, dla innych polecam poszukać innych tytułów.
ArturNOW
W sumie zauważyłem, że ten Sheep to Classic. Ale pamiętam, że miał wyjść jakiś nowy. Co z nim?
Ficuś
Co w temacie taka cisza?przecież w czwartek na US Store pojawił się Puzzle Quest-gra w niektórych kręgach uważana za kultową i rewelacyjną.Najprawdziwszy rpg z walkami w stylu puzzli.Nie wierzę,że ja jedyny na tym forum ją kupiłem(btw szkoda,że nie ma do niej trofeów)
Dr.Czekolada
A może po prostu wszyscy tak się zagrywają że na forum nawet czasu nie mają ? tongue.gif.
Tak w ogule dzisiaj poniedziałek smile.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.