Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gry na PSN
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Memory
StarDust HD - gra wymiata i wciąga strasznie

Sub-Rub-a-Dub - sprawdź sie pobawic Sixaxisem smile.gif
Łebi
Miejmy nadzieję że w raz z premierą polskiego ps store w PE zaczną opisywać gierki wzorem gierek z xbox arcade.

Na razie jak dla mnie wymiata demo Super Puzzle Fighter 2 Turbo smile.gif. Nie wie ktoś z Was czy w polskim ps store mają się pojawić wszystkie tytuły z np PS UK ?? Najbardziej brakuje mi u nas MK II i właśnie SPF2T w którego wyżej wymienoine demo zagrywam się z dziewczyną (zakochała się w "kryształkach" smile.gif
Katana
Najlepsza gra z PSS to Super Stardust HD smile.gif Można grać, grać i grać smile.gif Prawie sie nie nudzi smile.gif
drk2
Everyday Shooter teraz rzadzi do czasu wyjscia Wipeouta.
VascoDa
warhawk - ..zartowalem wink.gif
pyiotama - (my wife jest nie do pokonania, wiec darujcie sobie ta gre odrazu wink.gif )
super stardust - czysta przyjemnosc bez konca.
super rub a dub - wbrew recenzjom to gra w ktorej naprawde wszystko zalezy od tego jak zwinne masz rece. nie ma takiej drugiej narazie. czekam na cos ala Mercury z psp. (Nightrunner wykosil mnie z pierwszych miejsc razem z Emielem wink.gif )

Burth
Blast Factor - baardzo sympatyczna strzelaninka, chce sie do niej wracać
Loco Roco Coccorecho - świetna, szkoda że na max 2 godziny
Tekken 5 DR Online - lagi torche przeszkadzaja w grze, stosunkowo szybko mi sie znudzila ale ja nie przepadam za tekkenem
Pixeljunk Racer - nie polecam nuuda
Gripshift - mozna zagrac ale bez rewelacji
nightrunner
CYTAT(VascoDa @ 18 11 2007, 20:25) *
(Nightrunner wykosil mnie z pierwszych miejsc razem z Emielem wink.gif )

oj uwierz, że było ciężko wink.gif czasem to aż chciało się padem o ścianę rzucić (brak kabelka dodatkowo ku temu skłania ;P ), ale o dziwo z przyjemnością wracam czasami pobić swój lub nie swój rekord smile.gif
YETI
Kupił ktoś Calling All Cars?
Ural
Tak - świetna gra - zdecydowanie polecam, moim zadniem najlepsza z PSN.
da$io
A takie słabe noty zebrała wink.gif Tez się nad nią zastanawiam!
VascoDa
CYTAT(Ural @ 19 11 2007, 10:55) *
Tak - świetna gra - zdecydowanie polecam, moim zadniem najlepsza z PSN.

Mam ja, gralem sporo ale niestety nie moge polecic. Bardzo fajny design i klimat ktory w samej grze niestety przeklada sie na chaos. Meczace odglosy i nie do konca wyczuty patent na rozgrywke powoduja ze sam dosc szybko odlozylem ta gre. Moj syn podobnie. Goscie tez nie chcieli dluzej grac.
Moze gdyby byl tryb wyscigu albo jakies inne pomysly..byloby super, bo ta gra jest pieknie wymyslona wizualnie i wole ja 100x od ToyCars..
Wroce do niej jeszcze pewnie czasem ale to nie jest must have.
Emiel
CYTAT(VascoDa @ 18 11 2007, 23:25) *
warhawk - ..zartowalem wink.gif
pyiotama - (my wife jest nie do pokonania, wiec darujcie sobie ta gre odrazu wink.gif )
super stardust - czysta przyjemnosc bez konca.
super rub a dub - wbrew recenzjom to gra w ktorej naprawde wszystko zalezy od tego jak zwinne masz rece. nie ma takiej drugiej narazie. czekam na cos ala Mercury z psp. (Nightrunner wykosil mnie z pierwszych miejsc razem z Emielem wink.gif )

Zdecydowanie polecam ten zestaw.

Oczywiście nie są to gry dla wszystkich, ale super rub a dub to czysty fun i choć może nie jest to hit to po prostu czasem się tak chcę poskakać kaczuchą.

Piyotama kosztuje grosze i jest trochę uboga, ale wciąga jako chwilowy relaksator.

Super Stardust zdecydowanie 'czysta przyjemność', jak lubisz takie gry to kupuj w ciemno.

Za niedługo Everyday Shooter, którego już teraz mogę wam polecić. To jest dopiero gra.

Co do Calling All Cars coś w tej grze nie zagrało moim zdaniem. Znaczy się jak grasz z ekipą, którzy nie odstają to rywalizacja przyciąga jak magnez, ale w każdym innym wypadku jest chaos i mayhem, ale ludzie szybko się nudzą, albo nie dają rady powalczyć i nie chcą grać. Single jest jak dla mnie słabiutki - jakby go nie było. W sumie to nie poleciłbym jej każdemu, ale dla pewnej grupy ludzi to must-play.

Tyle ode mnie.

No zawsze mnie przeraża ten wynik co Ty tam masz tongue.gif.

(Nightrunner wykosil mnie z pierwszych miejsc razem z Emielem wink.gif )

Kurcze gdyby nie studia to bym już podkręcał wyniki, a tak to nie ma na nic czasu, ale na weekend mam plan coś nie coś zawalczyć smile.gif.
killdante
"Super Stardust HD" to jest mój konik, uwielbiam tego typu gry i ją polecam tym którzy kochaja takie klimaty gra jest naprawde wciagajaca i wbrew pozorom czasochłonna.

"Mortal Kombat 2" stara ale jara polecam głownie online mało ludzi gra ale przewaznie fani i poziom jest wysoki.

"Super Puzzle Fighter" gra potrafi wciagnac o ile lubicie takie gry ukladanie gemów a pozniej ich rozwalanie daje małą satysfakcje, szczegolnie podoba sie mojej lasce (dziewczyny lubia takie gry)

"Caling All Cars" dla mnie gra jest przecietna i dosys szybko nudzi jezeli masz nadmiar kapusty to sam sprawdz...
VascoDa
GripShift - ta gra opiera sie na swietnym patencie i wszystko jest w niej super a mimo to nie znalazla wielu fanow smile.gif Brakuje splitscreena, ale spokojnie moge polecic ja mlodziezy i tym ktorzy lubia rywalizacje w rankingach. Setki leveli, masa wyzwan. Najpierw zciagnalem GS na lewo a teraz jednak postanowilem go kupic. To jest dowodem na grywalnosc tej gry.
PicelJunk - mi sie podoba patent na taka gre. Na pewno poweru dostaje przy kliku graczach. Jest tez tona trybow gry. Ale bez full hd chyba nie ma co tego odpalac.
Loco Roco Coccorecho - niezle wariactwo smile.gif fakt ze krotkie ale ja do tej pory nie zdobylem wszystkich glutuf... jest troche do pokombinowania. Jakby jeszcze napisali do tego pare fajnych kawalkow muzycznych jak to bylo na psp..
BlastFactor - niech ktos wiecej napisze o tym... czy w multiplayerze gra sie fajniej niz w stardust (w stardust myla sie kolory playerow). Czy ta gra ma duzo leveli?
Musiolik
Z tych co grałem to:

- Loco Roco Coccorecho
- Super Stardust HD
Memory
Loco Roco Coccorecho - straszna nuuuda! dry.gif
quill
CYTAT(killdante @ 20 11 2007, 08:20) *
"Mortal Kombat 2" stara ale jara polecam głownie online mało ludzi gra ale przewaznie fani i poziom jest wysoki.

Em a gdzie ty widzisz mk2? Bo ja przeszukalem psn i cos nie moge znalesc sad.gif
Chyba ze czegos nie wiem icon_cry3.gif
killdante
nie jestem pewien ale chyba kupiłem na USA
Memory
Ktoś grał PAIN? Fajna gra?
Styku
Crash Team Racing - good old shit dla wielu graczy , poecam choc grafika troche razi , ale gameplay masakra:)
Zeratul
ten Pain to ma tylko multi offline?
Gierka jak burnout, ale IMO zrypali troche challenge...
tak czy inaczej warta $10
Memory
Nowa gra - tytuł "Monster Madness"

Everyone here at Q-Games loves real-time strategy games, from Warcraft through to Command & Conquer and Company Of Heroes...

Więcej info i screeny - http://blog.us.playstation.com/2007/12/05/monster-madness/

Łebi
Mam małe pytanko, czy dodatek do Flow na US Store będzie kompatybilny z Flow z europejskiego store ??
Może głupie pytanie ale wolę się upewnić.

Ps. Ściągnął już sobie ktoś PAINa ?? Warto wydać kaskę ??
drk2
CYTAT(Łebi @ 8 12 2007, 01:02) *
Mam małe pytanko, czy dodatek do Flow na US Store będzie kompatybilny z Flow z europejskiego store ??
Może głupie pytanie ale wolę się upewnić.

Ps. Ściągnął już sobie ktoś PAINa ?? Warto wydać kaskę ??

Co do Flowa -nie jest kompatybilny
Łebi
CYTAT(drk2 @ 7 12 2007, 21:40) *
Przed chwila sciagnalem dodatek do flowa palowego i nie dziala wiec lipa .Trzeba czekac .
This is livi..tfu waiting

Kuźwa, szkoda, pozostaje jedynie czekać na wersje euro sad.gif.
Co ci amerykańce mają a my nie mamy, że mają wszystko predzej ?!?! icon_evil.gif   - pyt. retoryczne...
drk2
CYTAT(Łebi @ 8 12 2007, 01:55) *
CYTAT(drk2 @ 7 12 2007, 21:40) *
Przed chwila sciagnalem dodatek do flowa palowego i nie dziala wiec lipa .Trzeba czekac .
This is livi..tfu waiting

Kuźwa, szkoda, pozostaje jedynie czekać na wersje euro sad.gif.
Co ci amerykańce mają a my nie mamy, że mają wszystko predzej ?!?! icon_evil.gif   - pyt. retoryczne...

Jest ich wiecej i maja wiecej $$$$$
A mieszkajac w Europie czuje sie jak bym mieszkal w Afryce
albz74
PAIN jest świetny smile.gif

Sporo trybów rozgrywki, na razie jeden obszar ale z mnóstwem miejsc w które można 'przycelować' i sporo secretów.
blantman
PAIN <-- kocham takie chore gry smile.gif
Pierwsza gra od czasów tekkena dark ressurection i warhawka w którą warto zainwestować na PS store smile.gif
VascoDa
hej.amigos.. ma juz ktos Bowling z PSN ? Moze jakas mini recenzja?
Memory
CYTAT(VascoDa @ 9 12 2007, 01:25) *
hej.amigos.. ma juz ktos Bowling z PSN ? Moze jakas mini recenzja?

Proszę bardzo.
http://www.ripten.com/2007/12/06/review-hi...locity-bowling/

Overall, it’s a good little package. High Velocity Bowling isn’t brimming with content, and its micro-transaction posturing is only a tad less annoying than it is in Pain (there’s an option on the main menu to “Buy Characters”), but the core game itself is infinitely replayable. Leaderboards are certainly a nice touch, but features similar to Wii Sports’ stat tracking are sorely missed. Likewise, character choices are dull and samey; some customization would’ve gone a long way to making the experience more enjoyable.

In terms of capturing the pedigree and mechanics of the original game, High Velocity arguably works a lot better, but it’s little touches like these that makes Nintendo’s “clean slate” approach to casual sports so compelling in the first place.

Ocena - 8.3

PAIN - recenzja
Ocena - 9.0

http://www.gamesradar.com/us/ps3/game/revi...130161853937081

Emiel
Zastanawiam się właśnie czy Bowling czy PAIN. Zobaczę i może coś wybiorę smile.gif.
VascoDa
dzieki memory, ale mialem na mysli recenzje kogos z forum. opinie spoza znam.
Memory
Wieści z Famitsu. Bomberman będzie na PSN.

Piixel Junk Monsters
Trailer - http://www.youtube.com/watch?v=etObynb6xDQ

Więcej info - http://blog.us.playstation.com/2007/12/05/monster-madness/
villain
Gra ktos moze w Gauntlet 2 ?
Nie ma to jak przypomniec sobie stare dobre czasy Atari smile.gif

Trudne to cholerstwo - pamietam, ze na Atarynce docieralem duuuuzo dalej...
Mam 973miejsce w rankingu ale celuje w podium smile.gif

A Piyotama jeszcze gracie ?
Łebi
CYTAT(villain @ 16 12 2007, 12:19) *
Nie znalazlem innego topicu, w ktorym moglbym zapytac wiec pytam tu:

Gra ktos moze w Gauntlet 2 ?
Nie ma to jak przypomniec sobie stare dobre czasy Atari smile.gif

Trudne to cholerstwo - pamietam, ze na Atarynce docieralem duuuuzo dalej...
Mam 973miejsce w rankingu ale celuje w podium smile.gif

A Piyotama jeszcze gracie ?

Ad1) A można grać w G2 w co-opie ??

Ad2) Gramy gramy, szczególnie moja druga połowa okupuje konsole i "trzęsie moimi jajami" hehe wink.gif
YETI
Super Stardust HD - tajemna aktualizacja.
Jeśli zakupiłeś Super Stardust HD w polskim sklepie lub innym z regionu EU to mam dla ciebie dobrą wiadomość. Prawdopodobnie jeśli skasujesz grę i skorzystasz opcji ponownego ściągnięcia gry z PSS (zakupioną grę można ściągnąć 5 razy) otrzymasz nową zaktualizowaną wersję SSHD. A w niej:

* Custom soundtrack.
* Integracja z PS Store, w celu ułatwienia zakupu dodatków.

oraz

* Nowy dokładniejszy tutorial na początku gry.
* Zmieniono sposób pokazywania siatki otaczającej planetę.
* Między każdą fazą gry siatka znika żeby pokazać planetę.
* Statek gracza jest lepiej widoczny.
* Zmieniono niektóre efekty dźwiękowe.
* Pociski wrogów są lepiej widoczne.
* Gra zajmuje o połowę mniej miejsca niż poprzednio. zamiast 299 MB tylko 148 MB.

Sam zakupiłem SSHD w sklepie US więc nie mogę potwierdzić tych rewelacji.

http://www.ps3site.pl/super-stardust-hd-tajemna-aktualizacja
villain
CYTAT(Łebi @ 16 12 2007, 13:39) *
Ad1) A można grać w G2 w co-opie ??

Mozna, ale wtedy oczywiscie ilosc pkt dzieli sie przez 2 (przy wpisie do rankingu) i przez ilosc "zetonow".
villain
Lebi to gramy cos w Gauntlet 2 ? Bo solo to ciezka sprawa - na razie mam 27 000 pkt = 47 miejsce na swiecie i ciezko jak cholera...
Mialem 800zycia w 5 lvlu i wszystko mi "sciagneli" confused.gif
Kto grywal w Gauntlet ten bedzie wiedzial ile to 800 zycia tongue.gif
Powoli przypominam sobie "zasady" rzadzace tym tytulem - a mianowicie - trzeba sie nauczyc na pamiec kazdego poziomu, wiedziec gdzie dac sie zatrzymac przez pole silowe, wiedziec ile kluczy oszczedzic itd, nie mowie, ze wszystkie patenty sobie przypomnialem - jedynie wiem,ze trzeba je bedzie sobie poprzypominac...
Ficuś
grał ktoś w populous z PSN? to port wersji z psx czy ładnie wygładzona gra przygotowana specjalnie na ps3?jak się w nią gra,kiedyś zagrywałem się w to na
pc i mi się bardzo podobała smile.gif

Druga sprawa to puzzle fighter 2 turbo kupione z amerykańskiego ps store.Czy Wam też w trybie online ta gra tak mocno laguje i zwalnia(nawet przy wyborze postaci)?przecież prawie staje się nie grywalna-chyba tylko dwa razy w życiu trafiłem na mecz ,w którym wszystko chodziło płynnie
Faranell
CYTAT(Ficuś @ 27 12 2007, 20:30) *
grał ktoś w populous z PSN? to port wersji z psx czy ładnie wygładzona gra przygotowana specjalnie na ps3?jak się w nią gra,kiedyś zagrywałem się w to na

Te wszystkie gry z PSX,wygladaja tak samo,nie sa w zaden sposob zmieniane,wygladzane,upgrejdowane etc.
Polecam Populous'a smile.gif
YETI
CYTAT(Faranell @ 28 12 2007, 02:04) *
CYTAT(Ficuś @ 27 12 2007, 20:30) *

Te wszystkie gry z PSX,wygladaja tak samo,nie sa w zaden sposob zmieniane,wygladzane,upgrejdowane etc.
Polecam Populous'a smile.gif

Również polecam, w świeta tylko w to się zagrywałem. Ale jeżeli masz PSP, bo na duzym tv gry z PSX wyglądają... brzydko.
Co innego na PSP.
Musiolik
Ma ktoś może Super Stardust HD z US Store? Czy po ponownym ściągnięciu gry, macie jakby inny wygląd? Czy to tylko absencja związana z grą tak działa na mnie wink.gif Bo na dniach ma ukazać się patch do gry i tak się zastanawiam, czy mógł być jakiś wyciek.
zajman
Giera superstardust HD rządzi !! To demko jest równie zywotne jak demko skate(w które gram od kiedy się pojawiło) niesądziłem że może się pojawić tak świeży pomysł na giere a do tego tak fenomenalnie wykonany!! Polecam naprawde polecam.
ArturNOW
No daścik to jest to ;d cool.gif
CELL7777
mam pytanie czy capcom planuje wydac w europie super street fighter2 puzlle??
Musiolik
CYTAT(CELL7777 @ 19 01 2008, 21:52) *
mam pytanie czy capcom planuje wydac w europie super street fighter2 puzlle??

To już zależy od Sony, na jedne gry trzeba było czekać ponad pół roku, może wydają
diolek
CYTAT(zajman666 @ 14 01 2008, 08:55) *
Giera superstardust HD rządzi !! To demko jest równie zywotne jak demko skate(w które gram od kiedy się pojawiło) niesądziłem że może się pojawić tak świeży pomysł na giere a do tego tak fenomenalnie wykonany!! Polecam naprawde polecam.

akorat stardust do swiezych pomyslow nie nalezy tongue.gif , gra w orginale ma jakies 14 lat (oj te czasy amigi rolleyes.gif ), to jest wersja z lepsza grafika itp.
Memory
Pixel Junk Monster demo jest na jap PStore i waży 60MB.
Katana
CYTAT(Musiolik @ 3 01 2008, 20:20) *
Ma ktoś może Super Stardust HD z US Store? Czy po ponownym ściągnięciu gry, macie jakby inny wygląd? Czy to tylko absencja związana z grą tak działa na mnie wink.gif Bo na dniach ma ukazać się patch do gry i tak się zastanawiam, czy mógł być jakiś wyciek.

Widzę, że nikt Ci nie odpowiedział tongue.gif

Tak, to jest nowa wersja w stosunku do tego co było niedawno na PSS US.
NA PSS EU nowa wersja pojawiła się wcześniej, ciekawi mnie czym było spowodowane to dziwne zjawisko tongue.gif
albz74
CYTAT(Katana @ 22 01 2008, 22:23) *
NA PSS EU nowa wersja pojawiła się wcześniej, ciekawi mnie czym było spowodowane to dziwne zjawisko tongue.gif

Bo to chyba SCEE nadzorowało a i devsi są z Europy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.