CYTAT(VascoDa @ 18 11 2007, 23:25)

warhawk - ..zartowalem
pyiotama - (my wife jest nie do pokonania, wiec darujcie sobie ta gre odrazu

)
super stardust - czysta przyjemnosc bez konca.
super rub a dub - wbrew recenzjom to gra w ktorej naprawde wszystko zalezy od tego jak zwinne masz rece. nie ma takiej drugiej narazie. czekam na cos ala Mercury z psp. (Nightrunner wykosil mnie z pierwszych miejsc razem z Emielem

)
Zdecydowanie polecam ten zestaw.
Oczywiście nie są to gry dla wszystkich, ale
super rub a dub to czysty fun i choć może nie jest to hit to po prostu czasem się tak chcę poskakać kaczuchą.
Piyotama kosztuje grosze i jest trochę uboga, ale wciąga jako chwilowy relaksator.
Super Stardust zdecydowanie 'czysta przyjemność', jak lubisz takie gry to kupuj w ciemno.
Za niedługo
Everyday Shooter, którego już teraz mogę wam polecić. To jest dopiero gra.
Co do
Calling All Cars coś w tej grze nie zagrało moim zdaniem. Znaczy się jak grasz z ekipą, którzy nie odstają to rywalizacja przyciąga jak magnez, ale w każdym innym wypadku jest chaos i mayhem, ale ludzie szybko się nudzą, albo nie dają rady powalczyć i nie chcą grać. Single jest jak dla mnie słabiutki - jakby go nie było. W sumie to nie poleciłbym jej każdemu, ale dla pewnej grupy ludzi to must-play.
Tyle ode mnie.

pyiotama - (my wife jest nie do pokonania, wiec darujcie sobie ta gre odrazu

)
No zawsze mnie przeraża ten wynik co Ty tam masz

.

(Nightrunner wykosil mnie z pierwszych miejsc razem z Emielem

)
Kurcze gdyby nie studia to bym już podkręcał wyniki, a tak to nie ma na nic czasu, ale na weekend mam plan coś nie coś zawalczyć

.