Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Co mnie trzyma przy PS2 i dlaczego nie mam jeszcze PS3
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2
malin1976
Dziwny temat ale może się przyjmie . Osobiście mógłbym już dawno mieć PS3 , bo to nie problem wziąść na raty bez wpłaty ale ... no właśnie małe ale . Coś mnie jeszcze trzyma przy czarnulce . Kilka razy myślałem już nawet o sprzedaży dwójeczki i gier , kupieniu trójki lecz tak myślę po co mi to ? Wolę przejść trzeci raz Blacka , Popykać w PESa 5 , czy odświerzyć sobie jedynkę Devila . Patrząc na tytuły wydawane obecnie na PS3 nie mogę znaleźć nic dla siebie . Nawet PESa 2008 skopali a GT 5 nie ma wogóle . Więc po co mi ten cały next gen w tej chwili ? A jakie Wy macie powody że trójeczka nie stoi koło waszego telewizora ?
Figaro
CYTAT(malin1976 @ 18 11 2007, 17:22) *
A jakie Wy macie powody że trójeczka nie stoi koło waszego telewizora ?

Coś mi się wydaje, że tym powodem są pieniądze, albo inaczej - ich brak.
Divine
Ja po prostu wole czarne i smukłe wub.gif .
Emet
Przede wszystkim fundusze. O ile zakup samego PS3 to nie jest jakiś wielki problem, o tyle zakup TV LCD (27-32") to juz wiekszy orzech do zgryzienia (w połączeniu z PS3). Niestety jestem wymagajacy w pewnych sprawach i jak będę kupował PS3 to odrazu z TV, a marki TV to SONY lub Samsung (inne na 99% odpadają, chyba, ze przetestuje jakis TV innej marki i poczytam o nim.. i jakby okazał sie dobry i w konkurencyjnej cenie to tak) i to taki dosyć dobrej jakości.
Poza tym o ile kiedyś PSX'a sprzedałem (kasa m.in. na GT3), o tyle teraz, przy zakupie PS3 pewnie PS2 pozostanie "przy mnie" (wink.gif). Będzie mi szkoda sprzedawać (dałem przy zakupie ok 1300zł + dodatki = ok 1800zł a za jakis czas dostanę za nią ile? ze 400zł (w porywach 500)).

Ps. Nawias w nawiasie wink.gif
jaroz
prawda jest taka ze na ps3 nie ma gier,za to czarnula trzyma sie dobrze i ma przeogromna baze tytulow.
Coati
3 powody:
-kasa
-brak czasu na granie
-nie ma jeszcze MGS4 xD
Konar$ky
A styknie taki powód że wole x360?

A serio mówiąc, to duża cena gier, a będąc CAŁKOWICIE szczerym to brak przeróbki PS3. Tak, powód to piractwo. Możecie mnie już zlinczować smile_viking.gif
baniek
Niezaliczone tytuły i brak funduszy - krótko i zwięźle, ale na temat.
Mejm
Gry na 6h grania i po 200zl.

EDIT: oczywiscie mowa o ps3
Ficuś
-brak kasy
-brak tv lcd
-brak dobrego jrpg
-brak wogole must - have jak dla mnie na chwilę obecną(Uncharted mnie nie kręci)
-brak czasu na granie
-brak rozbudowanych gier single player
FLooK
Ja mam już PS3, ale i tak na PS2 gram więcej. Nie skończyłem, żadnego DMC (biorę się za 3 teraz) i wiele, wiele innych choćby
RE4, Silent Hill 4, Fajnale i takie tam. Brak funduszy na gry chętnie bym kupił HS, CoD4, Uncharted, Rachet, ale wole poczekać na takie tytuły jak: GT5, Killzone 2, MGS4, GTA 4). StarterPack rula! confused.gif
raven_raven
To, że PS3 jest za droga, nieładna, nie ma gier, które przykują na więcej jak 10h, brak jej killerów

I w ogóle wolę PS2, ładniejszy desing i gigantyczna biblioteka gier. Killerów najwyższej klasy.
Hide999
klimat...brak funduszy na ps3...i kilka wielkich gier:)
kotlet_schabowy
Nie mam Playstation 3 i w najbliższym czasie (conajmniej dwa lata pewnie) nie zamierzam kupować, ponieważ, przede wszystkim, nie mam zupełnie problemu ze znalezieniem sobie zajęcia w tej chwili. Ciągle mam coś do roboty, w kwestiach growych mam mnóstwo zaległości na Playstation 2 (w sumie zaległości to dziwne słowo : po prostu nie skończyłem jeszcze wielu gier, które zamierzam skończyć), przynajmniej kilka gierek na PC, wiele filmów, książek i tak dalej. W skrócie : mam na tyle dużo innych rozrywek, że nie mam potrzeby wydawać tyle kasy na nową konsolę. Przyniosłaby ona ze sobą kolejne dylematy w kwestii gier, kolejne duże wydatki (nie mówię o TV, bo nie zamierzam go nigdy zmieniać "pod konsolę"). Wogóle teraz już nie mam tak dużej zajawki na granie, PS3 zresztą nie oferuje dla mnie za dużo świetnych gierek, właściwie patrząc w przyszłość to dla siebie widzę tylko MGS 4, GTA 4, Ratcheta, The Getaway i kontynuacje tych gier. Tyle.
malin1976
Jak już kilka osób pisało denerwujące jest też to że kupując PS3 musisz kupić też telewizor LCD . A przecież telewizji w wysokiej rozdzielczości nie ma ( no jakieś tam Discovery niby jest ) . Jest jeszcze parę tytułów na PS2 w które nie grałem np Prince of Persia czy God of War 2 ( czekam na wyjście platyny ) . Dzięki temu że gry na PS2 są takie tanie mogę mieć co tylko zapragnę . Wchodzę na Pchli targ a tam ceny za hiciory 30 - 40 zeta . A i dzięki temu w pół roku dorobiłem się niezłej kolekcji filmów na DVD ( też ceny poleciały więc kupuję oryginały , mam już ze 30 ) To że kupię PS3 jest pewne ( jeśli zrobią coś z awaryjnością X360 to się będę zastanawiał ) , lecz kiedy to nastąpi sam jeszcze nie wiem .
Siwy_
sporo gier ktorych nie przeszedlem (nie liczac juz tego ze do kilku tych ktore przeszedlem mam ochote wrocic) co przy czasie ktory mam ostatnio na granie (niestety malo) jeszcze przez rok nie bede narzekal na brak gier.
ps3 w sumie moglbym na upartego kupic ale nie ma na nia zadnej gry ktora by mnie jakos szczegolnie interesowala no i cena troche za wysoka. pewnie zaczne sie nad tym zastanawiac dopiero po premierach mgs4, re5, gta4, killzone'a 2 (pokladam wielkie nadzieje w wyje,bisty multiplayer po sieci! smile.gif ) itp smile.gif
Yap
CYTAT(Ficuś @ 18 11 2007, 19:50) *
-brak rozbudowanych gier single player
To jedyny powód, który jest w jakimś stopniu znaczący. Gry są za krótkie i tyle. Po wyjściu MGS4 zbiorę kaskę i już.
Danilo1972
-brak kasy
-kupiłem PSP, więc patrz pkt 1
-jest jeszcze za droga
-mam kilkadziesiąt gier, których jeszcze nie skończyłem, a na PS3 nie wszystko działa poprawnie
-kiedyś kupię, ale teraz patrz pkt 1 wink.gif
Marlon
Jedyne powody to:

- brak kasy
- brak przyzwoitego tv
w.w.w
po :
1. Teraz w kolejce jest psp zebym mial co robic na wykladach.
2. Dopiero od nie dawna mam ps2 i jeszcze bardzo DUZO tytulow do przejscia
3. Cena gier 200zl ohmy.gif za gierke na 6 godzin to zart, a na ps2 za 5 dyszek juz moge miec cos fajnego.
4. Brak kasy na konsole i tv.
Meanthord
Ja dla odmiany napisze, ze sprzedalem juz PS3 smile.gif. Gier malo, nie ma w co grac, smieszny on-line i w ogole wieje lipa. Gram sobie spokojnie na 360 i PS2, to idealne polaczenie wedlug mnie smile.gif.
Kozera
CYTAT(Meanthord @ 19 11 2007, 20:03) *
Ja dla odmiany napisze, ze sprzedalem juz PS3 smile.gif. Gier malo, nie ma w co grac, smieszny on-line i w ogole wieje lipa. Gram sobie spokojnie na 360 i PS2, to idealne polaczenie wedlug mnie smile.gif.

Te dwie+ Dreamcast. Jak dla mnie ; )
Nexus-6
Chyba prawie wszystkie argumenty już były. Osobiście miałem zamiar poczekać na PS3 z dużą biblioteką gier, w tzw. międzyczasie dogrywając tytuły na PS2 i grając na X360. Czas mijał, wielu gier jak nie było tak nadal nie ma, a na X360 zebrało się na półce już chyba 15, a to jeszcze przed świątecznym wysypem hitów na tą konsolkę. No i zosatje jeszcze całkeim sporo tytułów na PS2 za śmieszne pieniądze. Co więcej są to gry które braki w oprawie graficznej nadrabiają czasem gry i różnorodnością i to z nawiązką.

Co gorsza, planowałem nawet kupić PS3 w ciągu paru miesięcy, ale jak się okazuje za ten czas mogę być skazany już tylko na wersje 40 giga która mnie kompletnie nie interesuje.

Tak, są zapowiedzi, sam bardzo bym chciał zobaczyć nowego Wipeouta ale moim zdaniem prawda jest taka że i starsza siostra PS3, czyli PS2 oraz konkurent X360 po prostu oferuje każda osobno o wiele więcej niż nowy sprzęcik SONY. Dla mnie to przykre ale SONY imho dało ciała tej generacji zapominając że konsole są do grania nie do odtwarzania filmów czy bawienia się Linuxem. Tyle.
Dante
wyciśnięcie wszystkich soków z gier w które chciałem zagrać a nie było czasu
no i od momentu w którym jestem studentem znacznie mniej czasu w domu i to że gram raczej "mobilnie" (psp)
Sizzzu
Powody typu brak kasy na PS3+LCD sa naprawde nie do przyjecia dla mnie, po co komu LCD odrazu przeciez to mozna kupic z czasem, a narazie cieszyc sie grami na zwyklym TV(tak jak ja tongue.gif)... Naprawde nawet na zwyklym TV gry z PS3 wygladaja swietnie i daja mase radochy. Naprawde czuc Next genowosc na kazdym kroku, grafika, sterowanie(Motion sensor) no i Online!! Ktore zamiata mna po ziemi do tej pory!!! Partyjka w Resistance z kolegami, kazdy ma Headset i siedzi sobie wygodnie u sibie w domu w fotelu, a jednak mozemy sie porozumiec, pobluzgac i podocinac sobie nawzajem!! Naprawde nie potrzeba jakiegos LCD (aha widzialem jak gry wygladaja na LCD, zeby nie bylo) zeby bylo cudownie, ze niby singiel malo rozbudowany i na 6h... To jest prawda ale mnie nowe gry rajcuja tak mocno ze i tak przechodze je po kilka razy!!
Sunderland
Bo ni ma kasy ni telewizorka HD.Bo na PS2 jest sporo gier, których nie mam czasu ukończyć, a wiele z nich to pozycje z pierwszej półki (ot GoW2).Bo z dnia na dzień mam coraz mniej powodów by to PS3, a nie Xbox360 stanął pod moim telewizorkiem.
Meanthord
CYTAT(Sizzzu @ 20 11 2007, 12:27) *
Powody typu brak kasy na PS3+LCD sa naprawde nie do przyjecia dla mnie, po co komu LCD

Ano po to, iz "next-genowosc" gier na obecne konsole (PS3 i 360) przejawia sie w oprawie, a bez TV LCD nie bedziesz w stanie jej doswiadczyc. Innymi slowy mozesz sobie mowic, ze grasz w next-genowe gry, ale tak naprawde takimi beda tylko z nazwy na zwyklym CRT. Wiec po co pisanie bzdur w rodzaju "po co komu LCD" - przekonywac na sile Cie nie zamierzam, w koncu to Ty tracisz na odbiorze gier. Najtanszy i najbardziej gowniany monitor (ot, np. jakis "Funai" za 1500 zl) bedzie lepszy od najbardziej wypasionego CRT - czy trzeba cos dodawac?
Sorry za OT, ale reagowac na herezje trzeba smile.gif.
WooshaQ
Niech ta fotografia posluzy za odpowiedz:

Heh, tak malo czasu a gier jeszcze hu hu.... Niemniej kupie PS3 z premiera GTA4 bo kasa to akurat nie problem (patrz zdjecie tongue.gif)
beks
Przy PS2 trzyma mnie to, że gier jest masa btw tak samo trzyma mnie przy PSX. A PS3 chyba długo nie kupie, mimo, że jestem wielkim fanem PlayStation. Gier naprawde za mało, ciągłe problemy ze wszystkim i cena, ale znając życie gdy zobaczę Metala i inne gierki bede mial na PS3 ochote biggrin.gif .
Tigro
Nie jest dla mnie problemem ani cena PS3 (fundusze na któregoś z next-genów są już jakiś czas gotowe), ani konieczność posiadania telewizora LCD (kupiłem w wakacje, właśnie pod kątem któregoś z next-genów), ale ceny gier.. Co z tego, że dorwę PS3, załóżmy, za 1600zł, skoro każda kolejna gra będzie mnie kosztować 200 i żeby jako-tako przebadać aktualną bibliotekę gier na PS3, ich cena wyniesie mnie przynajmniej tyle, co koszt kupna drugiej konsoli. Już wolę przeznaczyć "next-genowe" pieniądze na nowy komputer, żeby nie dusić się z obecną wysłużoną maszynką i pograć w coś na nim, a tymczasem odrabiać zaległości na PS2 i ciągle zajmować się nowinkami na NDS'a smile.gif Taka smutna rzeczywistość, póki nie będzie skutecznego sposobu korzystania z piratów, w Polsce PS3 nie zajmie tronu - bo przypuszczam, że gdy uda się odpalać "kopie zapasowe", to ludzie już wysupłają te pieniądze na PS3 ze świadomością, że przynajmniej gry będą niejako "za darmo" tongue.gif
mlodziak1993
Przy ps2 trzyma mnie to samo co wszystkich czyli:
-Kasa
-Brak tv lcd
-Mało gier na Ps3
-Kupuje psp patrz pkt.1
-Mało czasu
-Dużo gier do ukończenia na Ps2
-Ceny gier na Ps3
Jednak mam zamiar kupić Ps3 ale nie w najbliższym czasie;)
Machel
Posiadam ps3 (Tekken DR) co nie zmienia faktu, ze na ps2 gram w te wszystkie gry, ktorych z tysiaca powodow nie dalem rady skonczyc. Sporo jeszcze musze nadrobic, a z czasem bywa roznie smile.gif

PS. Ceny gier na ps3 to nie problem, sa porownywalne do cen nowych tytulow na ps2. Oczywiscie allegro, sklepy internetowe a nie empik wink.gif
Yahoosh
Gry na ps2 są teraz tanie/b tanie, PS2 się nie opłaca wogóle sprzedawać, a nawet chować do pudełka. Nawet jak sie offline'owe gry znudza i ludzie z online'ówek zrezygnuje zawsze będziemy mieli świetne Party Games jak Singstar, EyeToy, wszelkie Tekkeny, Soul Calibury czy nawet MicroMachines (4 osoby grają na raz na 2ch padach). PS3 kupują ludzie z kasą na jakby-nie-nazywać drogą konsole, drogie gry w niestety wciąż niewystarczających ilościach, ale za 0,5-1-2 lata sie to zmieni... może gdy ps2 pójdzie u developer'ów kompletnie w odstawke nastapi zmartwychwstanie PS3 ? Oby Sony tego dożyło, PSP i PS2 podtrzymują jej życie, a na kazdym ps3 traca kapkę krwi.
Iron
Ha to ja napiszę, że jestem fanem PS2 super sprzętu który służył mi wiele lat i jest jeszcze wiele gier do przejścia, i wiele przyjemności czarnulka może mi jeszcze dać i nie zamienił bym ją za nic w świecie na jakiegoś tam X boxa the 900 czy jak to sie zwie, a na PS3 przesiądę się gdy przyjdzie odpowiednia pora....

Tak myśli zapewne pewna część osób poniekąd ze mną włącznie jednak realia są całkowicie inne ....

Na PS2 musiałem harować jak idiota w fast foodach i przy jakiś owocach by pozwolić sobie na sprzęt marzeń od tego czasu ciągle jest ze mną i z przyjemnością postawił bym przy niej starszego brata chlebaka gdyby nie fakt, że jestem zwykłym studentem który nie ma na picie, a co dopiero PS3. Jak będę pracował, albo skończę studia to sobie zakupie, a na razie są inne priorytety np. zarywanie panienek na imprezach smile.gif
Re
-brak kasy
-brak tv lcd
-brak wogole must - have jak dla mnie na chwilę obecną
-brak rozbudowanych gier jakichkolwiek. 6-8h gry to kpina, nawet jak ma się w.y(pipi)aną grafę.
- a przede wszystkim nie przeszedłem większośći gier na ps2;D raptem jakieś ze dwadzieścia gierek przelazłem, na tysiące fajnych tyułów:D
Felippe
Zamaist pakować kasę w bezsensowny upgrade blaszaka - moja kochana żona dała zielone światło na zakup PS2.

PS3 jest jak narazie poza moim zasięgiem finansowym - aż tak dobrze jeszcze nie zarabiam. Jeszcze tongue.gif

Przy tak ogromnej liczbie naprawdę dobrych tytułów na PS2 o "trójce" pewno pomyślę za jakieś 2-3 lata.

A traz idę posiekać wrogów z pomocą Kratosa tongue.gif
Zarzykzgr
Hej! To mój pierwszy post dlatego majpierw się przywitam, więc witam wszystkich!
Co mnie trzyma przy PS2:
1. Setki gier do ukończenia
2. Mało gier na PS3 i do tego za drogie
3. W przyszłym roku dostaję bilet na 9-miesięczną wycieczkę
a tak poza tym brak czasu na granie, brak kasy, itepe, itede...
Paliodor
Dobre pytanie, TV HD już mam ale jakoś żal się żegnać z czarnulką, więc postanowiłem, że jeszcze tak przez 2-3 miesiące będę katował tylko ją, a później będzie dzierżyć tron wraz z PS3. Będę kupował klasyki z PS2 i sprawiał sobie raz na 2 miesiące jakieś killery na PS3,myślę, że nie jest to takie złe rozwiązanie happy.gif
artex
Przy ps2 trzyma mnie ilość gier których nie skończyłem. Mam zamiar kupić ps3, tylko że wersja 40Gb jest pozbawiona wstecznej kompatybilności to raczej nie pozbędę się szybko PS2. A powodem dla którego chcę kupić PS3 jest na pewno God Of War 3 biggrin.gif
Super Big Boss
Mam jeszcze mase niezaliczonych gier na ps2 a poza tym mam X360 na którego jest więcej gier niż na ps3 i do tego są lepsze- ps3 kiedyś kupie ale najwcześniej za 2 lata albo jak wygram w totka wink.gif
Danilo1972
Swoje trzy grosze dołożę - byłem przygotowany na kupno PS3, ale Sony jak zwykle pięknie dowaliło.
Nie chcę składować konsol, więc chciałem kupić 60GB, a tu zonk.
Ta wersja jest praktycznie niedostępna, 40tka nie emuluje PS2, więc pozostanę przy wysłużonej czarnulce, dopóki ktoś mądry wprowadzi na rynek wersję z kompatybilnością wsteczną.
Na pohybel polityce Sony!
Maciomaniak
Ja miałem PS3, lecz je sprzedałem, teraz mam ponownie i przyznam, że - chcę kupić PS2, a PS3 pójdzie w odstawkę...

Jak słowo daję, te wszystkie nowe gry jakoś mnie aż tak nie rajcują, jak stare, wspaniałe tytuły. Do dziś zagrywam się w 14 letnie Transport Tycoon - uwielbiam te grę...
Pablos235
Jak dlamnie(i zreszta jak dla wielu) na ps2 jest bardzo duza biblioteka gier, dlatego wole pograc na czarnulii we wszystkie gry w ktore niemialem jeszcze okazja zagrac i jeszcze troche poczekac az ps3 sie jeszcze bardziej rozkreci i moze jeszcze troche stanieje i tak samo gry na nia.
Olsen
CYTAT(Maciomaniak @ 21 01 2008, 02:32) *
Jak słowo daję, te wszystkie nowe gry jakoś mnie aż tak nie rajcują, jak stare, wspaniałe tytuły. Do dziś zagrywam się w 14 letnie Transport Tycoon - uwielbiam te grę...

ja też ją uwielbiam! piwo.gif

Ja obecnie uzupełniam sobie biblioteczkę gier na PS2 smile.gif Jako, że mieszkam w USA mam ułatwione zadanie smile.gif

Zakup PS3 planuje przy premierze GTA4, oczywiście wersja 80GB abym mógł odpalać gry z PS2.
Kwapi
Trzymają mnie gry no i kasa. Nie ukrywam, że to główny powód. Z checią pograłbym w UT3 i Burnouta Paradise.
PS3 kupie (może) po wakacjach lub na wakacjach. Trzeba przekonać starszych itp ;D
pawel_k
Mnie trzyma ogromna moc gier z ps2. Po czasach psx'a miałem kilka ładnych lat przerwy i dokładnie rok temu kupiłem ps2 (z czego od wakacji do świąt pożyczyłem ją bratu).

Teraz nadrabiam ogromne zaległości. Od stycznia przybyło w mojej kolekcji 14 gier wink.gif Na taką ilość gier do ps3 czy x360 to by mi było jednak szkoda kasy, bo jakoś nie wyobrażam sobie płacić 200zł za kilka/kilkanaście godzin zabawy, a tak to mam gry w granicach 30-40zł za używane i ok. 50-60zł za nowe (tylko za używane SotC i ICO dałem po ponad 100zł wink.gif ). Do tego gram teraz głównie w przygodówki i platformówki a z tym na nextgenach raczej słabo, a zastępy gier ftp mnie nie interesują za bardzo...

i pomyśleć że jeszcze w grudniu, tydzień przed odebraniem konsoli przymierzałem się do zakupu x360 wink.gif nawet wymieniłem tv na lcd wink.gif myślałem że kupię te 3 gry które chcę zagrać i zmienię na next-gena, ale zrobiłem sobie listę gier i zaczęły się masowe zakupy wink.gif teraz to widzę że grania w gry które kupiłem tylko w styczniu mam na pół roku, a lista gier do kupienia przewiduje jeszcze ok 10 pozycji (nie licząc kontynuacji tych gier które mam teraz a które jeszcze nie grałem), więc grania mam na rok spokojnie smile.gif a to w sumie i dobrze bo za rok wyjdzie Gran Turismo 5 i będę mógł spokojnie zmienić konsolę, a ceny gier również powinny spaść (nie nowych, ale tych co są teraz, takie gry jak motorstorm, uncharted, heavelny sword czy ratchet powinny chodzić sporo poniżej 100zł), a do tego czasu nadrobię większość z 8 lat zaległości które namnożyły się jak nie posiadałem konsoli...
ghost.
W tej chwili juz nic mnie nie trzyma, zagrałem we wszystko co chcialem zagrać na PS2 i konsola lezy zapakowana i nieużywana gdzieś od 2-3 miesiecy, w najbliszym czasie pojdzie na sprzedaż...

A z PS3 jeszcze poczekam, kwestia finansów to jedno, a kwestia zblizajacej sie obrony magisterki oraz podjęcia kilku ważnych decyzji w życiu, narazie powoduje ze nie planuje znajdowac sobie dodatkowych odwracających uwagę zajęć - jak juz uporam sie ze wszystkim, czyli pewnie w okolicy wrzesnia najpoźniej, przesiadam sie na nastepna generacje.
are91
Główną kwestią w moim przypadku jest kwestia finansowa, nie chodzi jednak o samo PS3 tylko o brak odpowiedniego tv, bez którego uważam ten zakup za bezsensowny. Sam go nie kupię, muszę więc czekać aż zdecydują się na to rodzice.
Ponadto nie czuję jakiejś ogromnej ku temu potrzeby, owszem chętnie zagrałbym w Obliviona, czy nowego Burnouta, ale do czasu premiery MGS4 i FFXIII wątpię by jakiś tytuł naprawdę zmobilizowałby mnie do kupienia PS3.
Nad X360 już nawet nie myślę. Jak dla mnie jedyną jego zaletą jest niska cena. Brakuje mu gier takich jak dwie powyższe, większość produkcji wychodzi też na PC i PS3 i ogólnie prym wiodą strzelanki (fajnie tylko, że przy okazji, a nie jako główna atrakcja).
Dodatkowo jest jest jeszcze parę gier do przejścia na PS2. Nie skończyłem jeszcze FFXII, GoWII nawet nie kupiłem, po za tym starsze gry (mam ogromne zaległości jeśli chodzi o Silenty, tyle że ciężko je za przyzwoitą cenę dostać). Jest tego sporo.
Ficuś
A ja mam ps3 i i 90% czasu przy niej spędzam grając na zwyklym tv crt(28cali jvc) ,bo crt hd mają rodzice w pokoju i nie rozumiem tych co piszą ,że kupowanie ps3 bez posiadania odbiornika hd jest bezsensowne.Różnica w odbiorze jest spora ale da się grać i każda gra wygląda o wiele lepiej niż np tytuły z ps2.
are91
CYTAT(Ficuś @ 18 02 2008, 13:35) *
A ja mam ps3 i i 90% czasu przy niej spędzam grając na zwyklym tv crt(28cali jvc) ,bo crt hd mają rodzice w pokoju i nie rozumiem tych co piszą ,że kupowanie ps3 bez posiadania odbiornika hd jest bezsensowne.Różnica w odbiorze jest spora ale da się grać i każda gra wygląda o wiele lepiej niż np tytuły z ps2.

Mając PS3 chcę grać w gry wyglądające "bardzo wiele" lepiej niż na ps2. Na razie nie widzę gier, w które koniecznie chciałbym zagrać, w których liczyłby się głównie gameplay i fabuła, a nie grafika. Może jak wyjdzie MGS4 to się skuszę na razie nie mam większej potrzeby.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.