Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Potrzebuje adobe illustratora
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
zajman
Generalnie potrzebny mi na zajęcia z grafiki - tylko że mam p2p zablokowane i jedynie rapidshare mnie ratuje a program znajduje się w pakiecie cs3 który 'waży' 25 linków do rapidshare - nie mam 2 tygodni czasu - dlatego proszę kogo¶ o wrzucenie samego illustratora na jaki¶ serwer do uploadu tongue.gif

P.s szukałem w dziale pc tematu poszukuje ale nie było nic o programach dlatego zwracam się z moj± pro¶b± tutaj .
2razyjot
CYTAT(zajman666 @ 19 11 2007, 15:46) *
Generalnie potrzebny mi na zajęcia z grafiki - tylko że mam p2p zablokowane i jedynie rapidshare mnie ratuje a program znajduje się w pakiecie cs3 który 'waży' 25 linków do rapidshare - nie mam 2 tygodni czasu - dlatego proszę kogo¶ o wrzucenie samego illustratora na jaki¶ serwer do uploadu tongue.gif

P.s szukałem w dziale pc tematu poszukuje ale nie było nic o programach dlatego zwracam się z moj± pro¶b± tutaj .

Jestes bystry jak woda w klozecie, bez kitu.

Podpowiem ci - zobacz no do jakich wersji AI znajduja sie dopalacze, sciagnij wersje z jakiejs www i zarzuc jej pigule jak nie masz p2p.

EOT.
stona
I proponowałbym zastanowić się przed kolejnym postem w którym prosisz o pirata O_o
zajman
ku.r.wa
CYTAT
I proponowałbym zastanowić się przed kolejnym postem w którym prosisz o pirata O_o

To ja jako jedyny prosze tu o pirata ?? weĽ lepiej zobqacz tematy poszukuje w muzyce i tam co¶ takiego napisz!!

signap
od czego ma sie kolegow?
DaN3000
A po co ci pirat? Przecież Adobe udostępnia wersję trial za free.
stona
CYTAT(zajman666 @ 20 11 2007, 10:37) *
ku.r.wa
CYTAT

To ja jako jedyny prosze tu o pirata ?? weĽ lepiej zobqacz tematy poszukuje w muzyce i tam co¶ takiego napisz!!

W pompce mam tematy których nie przegl±dam. Gdybym je przegl±dał to napisałbym to samo. Chcesz piracić? Zapraszamy do 34all wink.gif

I nie (pipi) na mnie bo to się Ľle dla Ciebie skończy dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.