Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ważne!
Forum PSX Extreme > Platforma > Pchli targ
Danilo1972
W związku z notorycznym łamaniem regulaminu działu Pchli targ i wielu prób obejścia tegoż, potrzebne są środki zapobiegawcze.
W tym celu nastąpi dokładniejsza kontrola tematów.
Proszę o przestrzeganie tych punktów:

- podbijanie tematu w czasie krótszym niż 24h, będzie skutkowało warnem. Niestety słowne ostrzeżenia nie dawały rezultatów, więc może w ten sposób wyeliminuje się ten problem.

- podawanie linka (bądź nicka) do trwającej aukcji w serwisach (nie tylko allegro), będzie karane warnem bez ostrzeżenia i usunięciem tematu.

- nie podanie ceny przy sprzedaży, poskutkuje natychmiastowym zamknięciem wątku.

- spam i głupie komentarze będą karane warnami.

Zanim napiszesz ogłoszenia dokładnie poczytaj regulamin!

Obowiązuje od teraz, więc proszę nie tłumaczyć się, że "nie przeczytałem" itp.
Bojan_Zaw
Musi być te 24h, czy mogę te 30min przed minięciem 24h podbić temat?
ghost.
może byc i po 18 godzinach, i po 14 nawet, tylko chodzi o to, żeby było to maksymalnie raz dziennie
Danilo1972
Właśnie chodzi o to żeby było raz na 24h.
Godzina w tą czy w tą nie robi wielkiej różnicy, ale już za trzy godziny, na ten przykład, będę upominał ostrzeżeniami.
Po pierwsze, tak przewiduje regulamin, a po drugie, trzeba utemperować paru userów, którzy zasyfiają PT.
Owiec
To moge sie dalej bawic ,ze daje codziennie wieczorem ,czy musze trzymac ta godzine roznicy max?
ghost.
człowiek jednak uczy sie całe zycie - dzieki, Daniel, za poprawienie mnie ;]
Danilo1972
Owiec - najlepiej byłoby gdybyś jednak trzymał się tych 24h (+/- 1h), żeby nie było, że jednych traktuję lepiej, a drugich gorzej.
Myślę że po niedługim czasie wrócimy do jednego upa dziennie i nie będę tak rygorystycznie sprawdzał godzin.
Musi jednak nastąpić poprawa zachowania i dobrze byłoby, gdyby sami userzy zwracali uwagę recydywistom.
Mam ograniczony czas i nie zawsze mogę wszystkiego dopilnować, a porządek w PT musi być smile.gif
MichAelis
stosowac sie grzecznie, bo wprowadzimy 10 upow na miesiac i bedzie hyh.gif
puppets
ja bym był za jeszcze jakims małym usprawnieniem, bo mozna co 24h, ale co z tego, skoro co post, mimo 24 godzinn widzi sie "up", i tak całą strone... Temat nie ma zadnego zainteresowania a gosciu napiera co 24 godziny z dokładnoscia co do minuty a nikt i tak mu tam nic nie pisze... . Kazdy chyba lubi byc na pierwszej stronie, ale bez przesady.
RoL
Czy az tak Cie to boli? Jak ktos chce cos sprzedac, to chyba logiczne, ze stara sie, aby temat odwiedzilo jak najwiecej osob. Zauwaz, ze nie kazdy siedzi codziennie na forum, wiec czesto wlasnie dzieki odswiezaniu tematu dochodzi do transakcji. Skoro nie lamie sie w ten sposob regulaminu, to nie widze zadnego problemu. Najlepiej niech kazdy sie martwi o swoje tematy i bedzie OK.
Owiec
Co najwyzej dac mozliwosc userowi ,wykasowywania swoich upow, zeby nie zasmiecac tym calego topica, kiedys pisalem z tym do Mastaha ,ale mowil ,ze jest dobrze jak jest.
BQG
Jak mogę odszukać mój post w temacie, który ma ponad 160 stron. question.gif
Nie pamiętam komu dałem komentarz, ani kiedy.
W profilu wyświetla się tylko 5 ostatnich postów.
maciucha
CYTAT(BQG @ 15 01 2008, 15:27) *
Jak mogę odszukać mój post w temacie, który ma ponad 160 stron. question.gif
Nie pamiętam komu dałem komentarz, ani kiedy.
W profilu wyświetla się tylko 5 ostatnich postów.

Wpisujesz tam na dole po lewej stronie nick tego kogoś, kogo nie wiesz cyz mu wystawiłeś komentarz. Wyświetlą ci się wszystkie posty w tym temacie z tym nikciem, wystarczy patrzeć czy ty tam czasami mu nie wystawiłeś komentarza wink.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.