Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Leaderboard Polskich Graczy
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3
barth
LPG, czyli Leaderboard Polskich Graczy(a nie gaz ziemny jak niektórzy niesłusznie sądzą) to sposób na sprawdzenie swoich umiejętności, porównania siebie z innymi i obczajenie większej ilości statsów. Możecie go znaleźć pod tym adresem: http://statsreloaded.com/SRNET/halo3/halo3...oard.php?id=627.
Niema was w nim? To nie powód do płaczu, sposoby na dostanie się na listę są dwa:
  • Jeśli posiadacie profil na Bungie.net wystarczy zapisać się do TEJ GRUPY
  • Wysłać mi PM, albo mejl ze swoim GamerTagiem, dodani zostaniecie w ciągu 24h

I to by było na tyle, zapraszam bo warto.
Posty z GamerTagami zostaną usunięte, nie chce robić syfu w temacie.
Yoyo800
Wiesci roznosze bo sie nudze o 6 rano. Z ostatniej chwili: FiL MA 50 LVL w tsie w mm. W afryce dalej nie ma co jesc za to Wietnam dobrze rozwija sie gospodarczo. superfajnie a halo 3 jest hujowe. grajcie w tetris evolution
FiL4
CYTAT(Yoyo800 @ 12 12 2007, 06:16) *
Wiesci roznosze bo sie nudze o 6 rano. Z ostatniej chwili: FiL MA 50 LVL w tsie w mm. W afryce dalej nie ma co jesc za to Wietnam dobrze rozwija sie gospodarczo. superfajnie a halo 3 jest hujowe. grajcie w tetris evolution
Fil = BEST Polish MM Player? I think so mellow.gif

ps. Teraz dopiero się zacznie prawdziwa dyskusja w tym temacie haha.
Uzny
Trella nie ma nic do dodania?
Yoyo800
no ten post Uznego to troche jak by jego adwersarz obudzil sie na granacie trzech pociskach z pistoletu tudziez rakiecie. 50 raz. na prisonerze... rejp?
Maiden
CYTAT(Uzny @ 2 01 2008, 16:37) *
Trella nie ma nic do dodania?

Nie ale ponoć Sayan tak blush.gif
Saiyan
Szybka I Kródka Odp. Na To Pytanie !!!

FiL4 = BEST Polish MM Player

Takie Sa Fakty Czy Tego Chcecie Czy NIE !!!
Raptor
Prosze o darowanie sobie zbednych komentarzy (takich jak Uznego).
Gratulacje dla Fila za 50, reszcie zycze powodzenai w drodze (jesli chca dobic) dobicia 50ki.
Maiden
CYTAT(Saiyan @ 2 01 2008, 20:08) *
Szybka I Kródka Odp. Na To Pytanie !!!

FiL4 = BEST Polish MM Player

Takie Sa Fakty Czy Tego Chcecie Czy NIE !!!

blink.gif Ale ja o nic nie pytałem wub.gif

Jestem tak mądry że wiem wszystko hyh.gif

Raptor: Dziękuję za życzenia, wszyscy tego chcemy, codziennie z naszymi przyjaciółmi zza wielkiej wody skutecznie nad tym pracujemy blush.gif
Goldi69-PL-
no tak ale H3 to nie Halo gdzie polska obok angli i francji byla the best poza USA

garjac na live czesto gram z typami takimi ze Filipa by zjedli na sniadanie, ciekawy jestem jak np Filip by sobie poradzil w tej lidze Niemieckiej 1vs1 na ich zasadach

ja z zawodnikami z drugiej dziesiatki do 15:1 na off hoscie potrafie dostac

dodam ze tam zadko kto nie ma 50LV
Bukkake Na Resach^Zielony
Ja tylko od siebie chciałem dodać, że Fil4-Rapes-Megaownz-Pwnzor-3000 ala Mega jednostka luminancji w międzynarodowym układzie jednostek miar ma fajnie, też bym tak chciał, ale nie umiem:(. Jesteś bogiem halo Filip, naprawde, a ten post to nie jakaś zwała (ani nagonka Filipa w stylu "napisz jaki jestem fajny to ci kupie banana" jak pewnie podejrzewałby niejeden pluszak) tylko ja tak naprawdę uważam.

Kocham cię za to co robisz.
B0CZEK
CYTAT(Goldi69-PL- @ 3 01 2008, 14:56) *
bla bla

bo maja lepsze lacza niz polacy i graja 80% meczy na hoscie ?
Saiyan
CYTAT(Bukkake Na Resach^Zielony @ 3 01 2008, 17:18) *
Ja tylko od siebie chciałem dodać, że Fil4-Rapes-Megaownz-Pwnzor-3000 ala Mega jednostka luminancji w międzynarodowym układzie jednostek miar ma fajnie, też bym tak chciał, ale nie umiem:(. Jesteś bogiem halo Filip, naprawde, a ten post to nie jakaś zwała (ani nagonka Filipa w stylu "napisz jaki jestem fajny to ci kupie banana" jak pewnie podejrzewałby niejeden pluszak) tylko ja tak naprawdę uważam.

Kocham cię za to co robisz.

banana to moze tobie tata daje a ja pisze to co mysle i mysle ze ty chyba dostales bananka !!!
barth
może zamiast tryskać zazdrosnym jadem na lewo i prawo zabierzcie się za nabicie tej (pipi)ej 50'tki. Udowodnijcie że to nie takie trudne czynami, a nie strzępieniem sobie języka!
FiL4
CYTAT(B0CZEK @ 3 01 2008, 17:44) *
CYTAT(Goldi69-PL- @ 3 01 2008, 14:56) *
bla bla

bo maja lepsze lacza niz polacy i graja 80% meczy na hoscie ?
101% tak jest jak pisze Bartek. Ja żeby wejść z 48 na 50 lv potrzebowałem około 55 wygranych przy 5 porażkach, dlatego nie sądzę żeby jakikolwiek inny Polak tego dokonał (może jakby miał hosta w 99% grach... ale i tak miałby problem żeby wygrać tyle meczów pod rząd z innymi 50s). Aha i 100% tych gier zagrałem na off hoście aka 95% amerykańskich hostów.
Co do tego co pisze Goldi to mogę przytoczyć jeden fakt - GrAnIu miał 4th miejsce w tej niemieckiej lidze przed tym jak sie wycofał, a ja potrafiłem go pokonać 1v1 na tych zasadach CSL 1.2, więc chyba to mówi samo za siebie...
Zimol
Fil, tylko zapomniałeś dodać, że grałeś z bdb graczami z USA (których nikt w Polsce poza Tobą nie zna), którzy mieli 95% meczy hosta i sami w sobie na swoim hoście robili ładną rozpierduchę co też w pewien sposób pomaga wygrywaćrolleyes.gif, dlatego podkreślanie tego, że grałeś na Amerykańskim hoście jest co najmniej dziwne skoro i tak jako team mieliście ogromną przewagę połączenia;) Nie mam racji? Co nie zmienia faktu że 50lvl fajnie wygląda...
Goldi69-PL-
Graniu z tego co widze codziennie gra w lidze wiec raczej sie nie wycofal, a osanie wyniki to przegrane i remisy z tego co widzialem.

Nie twierdze ze latwo jest zdobyc 50LV ale jak sie gra z ludzmi ktrzy ogarniaja i jest jakas komunikacja to wszystko jest do zrobienia, ja grajac sam z przypadkowymi typami do 44LV doszedlem. Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze od 44 do 50 jest ogromna przepasc. Zreszta LV nijak nie oddaje skilla, nie raz grajac z cegla czy z kamsnem jechalismy typow co mieli 50lv bez wiekszych problemow
GrAnIu
CYTAT(Goldi69-PL- @ 4 01 2008, 11:38) *
Graniu z tego co widze codziennie gra w lidze wiec raczej sie nie wycofal, a osanie wyniki to przegrane i remisy z tego co widzialem.

Nie twierdze ze latwo jest zdobyc 50LV ale jak sie gra z ludzmi ktrzy ogarniaja i jest jakas komunikacja to wszystko jest do zrobienia, ja grajac sam z przypadkowymi typami do 44LV doszedlem. Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze od 44 do 50 jest ogromna przepasc. Zreszta LV nijak nie oddaje skilla, nie raz grajac z cegla czy z kamsnem jechalismy typow co mieli 50lv bez wiekszych problemow

Oj Filu zapomniales dodać ze to była nasza 5 gra (4 poprzednie wygralem) zaś w tej nie chcialem juz ponizyć Cie do końca cool.gif rozluźniłem sie bo myslalem ze bedzie to kolejny taki pojedynek jednak sie spiołeś.W ogóle nie ma o czym gadac bo to bylo 4fun Jezeli to byłoby "o coś" moja gra wyglądałaby zupełnie inaczej wink.gif

Goldi co do tych porazek to oddałem walkowery musiałem na jakiś czas wycofac się z ligi. A te remisy no cóż. Słabo zagrałem fakt ale oni naprawde nie są źli
Wojtass
Dżizys jak będę już po maturach to wbije 51 lvl bez hosta i żadnego problemu więc nie wiem po co te spory wink.gif
FiL4
CYTAT(Zimol @ 4 01 2008, 07:52) *
Fil, tylko zapomniałeś dodać, że grałeś z bdb graczami z USA (których nikt w Polsce poza Tobą nie zna), którzy mieli 95% meczy hosta i sami w sobie na swoim hoście robili ładną rozpierduchę co też w pewien sposób pomaga wygrywaćrolleyes.gif, dlatego podkreślanie tego, że grałeś na Amerykańskim hoście jest co najmniej dziwne skoro i tak jako team mieliście ogromną przewagę połączenia;) Nie mam racji? Co nie zmienia faktu że 50lvl fajnie wygląda...
Mieli hosta? Może w co 3 grze, ale JAKIE to ma znaczenie? Przecież graliśmy z innymi Amerykanami i średni ping nie przekraczał 50 ms (nie licząc mojego 200 ms huh). Śmieszny jesteś Zimol, bo chyba zapomniałeś jak grając z tobą na POLSKIM (często nawet twoim LOL) hoście potrafiliśmy przegrywać z ludźmi, z którymi ja później wygrywałem 50-25 i niżej. Jeszcze w 90% grach na przeważnie z(pipi)anych hostach byłem na plusie, więc TAK, Molo PL mógłby tylko pomarzyć o 50...

CYTAT(GrAnIu @ 4 01 2008, 13:02) *
Oj Filu zapomniales dodać ze to była nasza 5 gra (4 poprzednie wygralem) zaś w tej nie chcialem juz ponizyć Cie do końca cool.gif rozluźniłem sie bo myslalem ze bedzie to kolejny taki pojedynek jednak sie spiołeś.W ogóle nie ma o czym gadac bo to bylo 4fun Jezeli to byłoby "o coś" moja gra wyglądałaby zupełnie inaczej wink.gif
Zapewne wyglądałaby inaczej, bo normalnie sie nie gra po to żeby tylko wygrywać plus nie pamiętasz pewnie, ale ktoś był wtedy po nieprzespanej nocy, ale przecież to bez znaczenia. Ja nie chciałem poprzednim postem udowodnić, że fil > graniu, ale po prostu dać Goldiemu konkretny argument, który pokaże jak grubo się myli... Aha i fajnie, że dałeś mi wygrać w trybie, który grałem 5 razy w swoim życiu... TNX!
Uzny
CYTAT(FiL4 @ 5 01 2008, 01:15) *
Mieli hosta? Może w co 3 grze, ale JAKIE to ma znaczenie? Przecież graliśmy z innymi Amerykanami i średni ping nie przekraczał 50 ms (nie licząc mojego 200 ms huh). Śmieszny jesteś Zimol, bo chyba zapomniałeś jak grając z tobą na POLSKIM (często nawet twoim LOL) hoście potrafiliśmy przegrywać z ludźmi, z którymi ja później wygrywałem 50-25 i niżej. Jeszcze w 90% grach na przeważnie z(pipi)anych hostach byłem na plusie, więc TAK, Molo PL mógłby tylko pomarzyć o 50...
Zapewne wyglądałaby inaczej, bo normalnie sie nie gra po to żeby tylko wygrywać plus nie pamiętasz pewnie, ale ktoś był wtedy po nieprzespanej nocy, ale przecież to bez znaczenia. Ja nie chciałem poprzednim postem udowodnić, że fil > graniu, ale po prostu dać Goldiemu konkretny argument, który pokaże jak grubo się myli... Aha i fajnie, że dałeś mi wygrać w trybie, który grałem 5 razy w swoim życiu... TNX!

reasumujac, molo jest hujowy a graniu jest gorszy od fila.
Yoyo800
Ja bym ogolnie podsumowal nastepujaco: przerost subiektywizmu nad trescia. Ktos ma faktycznie argument a ktos nie, a niektorzy po prostu sobie zartujom. Dzisiaj jadlem nalesniki. Dobre byly
Zeratul
jak to w bydgoskim kietrzu stare gorale powiodoli... kto sie czubi ten sie lubi...

ZERATUL ROX!! RESZTA SSIE!!!
Zimol
Wiesz Fil, nie będę się z Tobą kłócił o jakieś tam punkciki ale ja też mógłbym powiedzieć, że jednego wieczorku jak byliśmy w Krk i nie miałem hostów, miałem całkiem udany wieczorek gdzie grając z Tobą, Boczkiem i Bieniem chyba nie wygraliśmy bodajże żadnego meczu powyżej mojego 45lvl, a na 4-5 meczach pod rząd byłem jako jedyny na plusie (2x nawet +6 co, przy ok. 30 fragach drużyny było zauważalne). Kierując się takim tokiem myślenia mógłbym stwierdzić, że byłem zbyt za(pipi)isty na nasze party i w ogóle to mi trzeba do lobby dać jakiś Hamburgerskich wymiataczy żebym sobie nabił 50lvl.
Tylko, że mam odrobinę samokrytyki, pokory, no i najważniejsze mam to w d**ie czy nabije te 50lvl i takim myśleniem się nie kieruje, bo tak jak podkreślał Goldi, wielu graczy na 50lvl to czopy, które nie potrafią nic grać - ale mają nieraz mocarną przewagę połączenia, co miałem parę razy okazję sam doświadczyć (rapes na graczach z 50tką, na ich hostach).
I nie zrozumiałeś mnie w jednym, wiem mniej więcej z kim grałeś do 50tki (bungie.net stats) i w Polsce widzę z 6-8 osób, które równie dobrze mogłyby w tym towarzystwie dobić do "namber fifti". Oczywiście chwała Ci za to, że to masz i jeśli cieszysz się z tego to się ciesz.
Co do marzeń... to uwierz mi, Molo ma mniej wirtualne marzenia niż 50lvl na XBL w Halo3.

CYTAT
Śmieszny jesteś Zimol, bo chyba zapomniałeś jak grając z tobą na POLSKIM (często nawet twoim LOL) hoście potrafiliśmy przegrywać z ludźmi, z którymi ja później wygrywałem 50-25 i niżej.

Taaaaaaa, wyszedłeś z lobby naszego, włączyłeś TS i w proch ich rozniosłeś, tych samych ludzi, te same nicki... K/D ratio +45.
Pozwolę sobie zauważyć pewną metodę retoryki jaką uprawiasz, zwróć uwagę na zwroty "potrafiliśmy przegrywać" vs "później wygrywałem". Tak było odkąd Cię poznałem Filu, pamiętaj wygrywa team i przegrywa team choćbyś miał +30, a wyniki byłby 50:49 dla was. To drużyna wygrywa mecz. Bo bez nich byś tylu punktów nie utłukł. Grałem z wieloma losowymi Polakami, którzy zaczynali grać Halo3 i dziękowałem im za asysty, oraz za to, że pilnowali mi pleców i wlotów, kiedy ja beztrosko waliłem przeciwnika ze snajpy. I gdyby nie oni, nie sądze bym nabił np. K/D +16 na Guardianie (w 4vs4, K/D 17:1). Zawsze jest drużyna, warto o tym pamiętać i chwalić tych dzięki którym ma się tyle punktów, a nie tylko narzekać. Taka słabsza osoba, nawet jak sama będzie miała ujemny bilans, a powiesz jej że taktycznie dobrze zagrała to posiedzi dłużej nad grą, a tego scenie ponoć potrzeba...
FiL4
Jedna jaskółka wiosny nie czyni... Na moje obojętnie czy miałbyś w (pipi)e nabicie 50 lv czy też byłby to twój życiowy cel to nie dokonałbyś tego. Czemu? Prosty przykład - Boczek próbuje nabić 50 od kilku miesięcy i brakuje mu pewnie jeszcze z 20-30 wygranych pod rząd (a większość meczów i tak gra na francuskim hoście vs USA, więc teoretycznie ma łatwiej niż np: ja miałem), a jak wszyscy wiemy jest on dużo LEPSZYM graczem w H3 niż ty. Ahh i dzięki za wykład, naprawdę wzruszyła mnie twoja nubowska historia o +16. Na pewno zaraz dostaniesz f/r od Zyosa!!

ps. Sprzedałeś już x'a?
Zimol
Noobowska historia mówi o tym, czego Ty ewidentnie nie robisz, tym się różnimy, że ja nie zadzieram nosa ani nie gwiazduje, bo to głupie, niedojrzałe i świadczy o chęci uleczenia jakiś kompleksów na innym polu. Co więcej pokazujesz też brak szacunku dla wszystkich osób, których może i nie znasz, i nie grałeś, ale powinieneś mieć do nich szacunek, a wyśmiewając mnie w moim przykładzie, poniżasz też ich. Pamiętaj tylko, że kiedyś też tak ktoś może Cię potraktować poza "wirtualnym" światem sceny Halo w codziennej sytuacji, ale jak chcesz to nadal patrz na wszystkich z góry.
Myśli tak więcej osób niż ja, tylko jak zwykle ten co powie parę słów prawdy to moja osoba, więc jak zwykle pójdzie na mnie flame i zostanę uznany za awanturnika. I nie oczekuje jakiś słów poparcia w tym temacie, bo nie chciałem zaczynać jakiejś kłótni. Szkoda, że nie wolno niczego co jest związane z Twoją postacią poddać nawet delikatnej, merytorycznej krytyce. Twój skill to nie jest żaden religijny dogmat i ludzie mogą poddawać to w wątpliwość/krytykę/żartować, bo to żaden poważny temat, żeby od razu szukać powodu do zaczepki.

Co do innych osób, wali mnie to - mimo wszystko uważam, że Twoja Amerykańska Ekipa > Ekipa Songriota (sam Songo ownz). Poza tym zadziwiające jest jak ty zawsze nie masz hosta z amerykanami, a inni z Francuzami/Anglikami/Masajami mają. Oj, biedny, nieszczęśliwy...
Co do Boczka, to g,ówno mnie obchodzi jak poszczególne osoby sobie radzą, ale jestem przekonany i kilka osób zna dostatecznie swoją wartość, że gdyby z Boczkiem/Bobkiem/Flahą Twoi znajomi zagrali 60 meczy to też mieli by oni 50tkę. Czy to tak boli Fil, że inni też mogą (albo raczej mogliby)?
Dlaczego nie zdobyłeś 50lvl jako te pro-boskie PDT? Graniu i Juan mają za często hosta? laugh.gif

Następna sprawa.
Boczek jest lepszym graczem, no i co? Nawet jeśliby to nie była prawda to żal mi d.upy nie ściska, nie widzę powodu do atakowania Boczka (może dlatego że Boczek się nie obnosi jak święta krowa z tym że jest lepszy - musiałem to napisać happy.gif ), nie widzę powodu, żeby atakować nikogo za to, że gra dobrze.

Konsolę sprzedaje, powody są moimi prywatnymi sprawami, chociaż pewnie już sam sobie dorobiłeś historyjkę z wątkiem jaki Ty to jesteś boski i ludzie aż rezygnują żeby nie zbierać lania. Możesz sobie tak myśleć, mi to...

Aha, a co do Zyosa to przekaż mu, że wolę mieć prawdziwego przyjaciela w realnym świecie, z którym mogę pogadać o wszystkim, mogę oczekiwać pomocy trudnej życiowej sytuacji, niż "zioma" na MSN/AIM/ICQ/XBL, któremu 6 lat liże pupcie tongue.gif

Cheers! sorcerer.gif
FiL4
CYTAT(Zimol @ 5 01 2008, 10:44) *
Noobowska historia mówi o tym, czego Ty ewidentnie nie robisz, tym się różnimy, że ja nie zadzieram nosa ani nie gwiazduje, bo to głupie, niedojrzałe i świadczy o chęci uleczenia jakiś kompleksów na innym polu. Co więcej pokazujesz też brak szacunku dla wszystkich osób, których może i nie znasz, i nie grałeś, ale powinieneś mieć do nich szacunek, a wyśmiewając mnie w moim przykładzie, poniżasz też ich. Pamiętaj tylko, że kiedyś też tak ktoś może Cię potraktować poza "wirtualnym" światem sceny Halo w codziennej sytuacji, ale jak chcesz to nadal patrz na wszystkich z góry.
Oh tak wszystkich traktuję z góry, bo nie chcę mieć na swojej Friend Liście 100 nubów z Polski jak Molo PL. Tu mnie masz!!

CYTAT
Myśli tak więcej osób niż ja, tylko jak zwykle ten co powie parę słów prawdy to moja osoba, więc jak zwykle pójdzie na mnie flame i zostanę uznany za awanturnika. I nie oczekuje jakiś słów poparcia w tym temacie, bo nie chciałem zaczynać jakiejś kłótni.
Myślisz, że ja o tym nie wiem? Przecież większość osób ze sceny jest dwulicowa i zakłamana. Chcą być twoimi kumplami i niby życzą ci żebyś wygrał turniej, a tak naprawdę cieszą się każdą twoją nawet najmniejszą porażką <- 101% TRUE DAT i nikt mi nie powie, że tak nie jest... znam to z autopsji.

CYTAT
Szkoda, że nie wolno niczego co jest związane z Twoją postacią poddać nawet delikatnej, merytorycznej krytyce. Twój skill to nie jest żaden religijny dogmat i ludzie mogą poddawać to w wątpliwość/krytykę/żartować, bo to żaden poważny temat, żeby od razu szukać powodu do zaczepki.
Taaaaaa, nikt nigdy ze mnie nie żartował i nie krytykował.... BTW ty już mój "skill" poddawałeś pod wątpliwość nieraz i powiedz nam wszystkim zgromadzonym jak na tym wyszedłeś? 40 zł w plecy jeśli dobrze pamiętam? RAPE.

CYTAT
Co do innych osób, wali mnie to - mimo wszystko uważam, że Twoja Amerykańska Ekipa > Ekipa Songriota (sam Songo ownz). Poza tym zadziwiające jest jak ty zawsze nie masz hosta z amerykanami, a inni z Francuzami/Anglikami/Masajami mają. Oj, biedny, nieszczęśliwy...
Jesteś, aż taki głupi czy tylko udajesz? Jak Amerykanie grają z innymi Amerykanami Matchmaking to host nie ma, aż takiego dużego znaczenia, bo nikt nie ma powyżej 100 ms.

CYTAT
Co do Boczka, to g,ówno mnie obchodzi jak poszczególne osoby sobie radzą, ale jestem przekonany i kilka osób zna dostatecznie swoją wartość, że gdyby z Boczkiem/Bobkiem/Flahą Twoi znajomi zagrali 60 meczy to też mieli by oni 50tkę. Czy to tak boli Fil, że inni też mogą (albo raczej mogliby)?
Bez hosta na pewno nie mieliby i byłbym skłonny nawet o to się założyć.

CYTAT
Dlaczego nie zdobyłeś 50lvl jako te pro-boskie PDT? Graniu i Juan mają za często hosta? laugh.gif
Flaha nienawidzi grać MM plus team, z którym nabijałem 50 jest lepszy niż PDT co nie zmienia faktu, ze PDT > GLD w H3 ez.

CYTAT
Następna sprawa.
Boczek jest lepszym graczem, no i co? Nawet jeśliby to nie była prawda to żal mi d.upy nie ściska, nie widzę powodu do atakowania Boczka (może dlatego że Boczek się nie obnosi jak święta krowa z tym że jest lepszy - musiałem to napisać happy.gif ), nie widzę powodu, żeby atakować nikogo za to, że gra dobrze.
I nikt go nie atakuje przecież...

CYTAT
Konsolę sprzedaje, powody są moimi prywatnymi sprawami, chociaż pewnie już sam sobie dorobiłeś historyjkę z wątkiem jaki Ty to jesteś boski i ludzie aż rezygnują żeby nie zbierać lania. Możesz sobie tak myśleć, mi to...
No mam już kilka historyjek - chcesz posłuchać jakąś? Molo doszedł do wniosku, ze i tak z GLD nie wygra Ligi TDM (już nie mówiąc o WCG), więc kończy z Halo 3, bo je gorsze od Halo 1 i w ogóle ch,ujowe. Podoba sie? To mogę następną tej!

CYTAT
Aha, a co do Zyosa to przekaż mu, że wolę mieć prawdziwego przyjaciela w realnym świecie, z którym mogę pogadać o wszystkim, mogę oczekiwać pomocy trudnej życiowej sytuacji, niż "zioma" na MSN/AIM/ICQ/XBL, któremu 6 lat liże pupcie tongue.gif

Cheers! sorcerer.gif
Zazdrość? Spox, niekażdy może mieć graczy typu Zyos/OGRE 2/Rippon/Strangepurple/Commando/LegendPimps/11/Sycthe/Killer N na swojej liście. IMO lepiej mieć 90% ludzi z końcówkami PL niż elitę amerykańską i pwnować ich 50-5 w każdym meczu, bo wtedy jesteś 1337 i prO.
qwerty_91
CYTAT(FiL4 @ 5 01 2008, 11:41) *
Oh tak wszystkich traktuję z góry, bo nie chcę mieć na swojej Friend Liście 100 nubów z Polski jak Molo PL. Tu mnie masz!!

I źle robisz jak chcecie rozwijać scene (a chyba chcecie) to powinieneś grac z takimi ludźmi, naucza sie coś od ciebie spodoba im sie ta gra a kiedyś będą w to dobrzy.

Ps. Kłócicie sie jak dzieci smile.gif pifpaf.gif baby.gif
Prude
CYTAT(FiL4 @ 5 01 2008, 11:41) *

Straciłem szacunek dla najlepsiejszego gracza H3 w Polsce...
FiL4
CYTAT(Prude @ 5 01 2008, 12:01) *
Straciłem szacunek dla najlepsiejszego gracza H3 w Polsce...
Jak ktoś nie wie co to ironia to trudno, nie będę płakał.

Poza tym Krzyś myślisz po co zakładałem drugie konto? Tak, po to żeby pograć MM czy customy nawet z tymi słabszymi Polakami, ale w/e... I'm done with this shit.
Zimol
Ad1. Pamiętaj, że jednym z tych nubów jesteś Ty;> Masz coś do ludzi własnej narodowości ta BTW, mogą sobie być noobikami?

Ad2. Znam wielu, którzy nie są zakłamani na bank, a ich to razi w oczy. Wiemy, że myślisz tylko o Maidenie, ale poza forum to nie odezwałem się do niego z 1miesiąc, więc nie masz powodów by upatrywać jakiś spisków na Twoje pro-zapędy. sorcerer.gif

Ad3. Money match przegrałem, potrafisz strasznie przeżywać, ale skill jest nie tylko na money matches. Przegrało Ci się parę turniejów, "dostałeś parę klapsów" jakby to powiedzieli niektórzy, zawsze miałeś na to jakieś sensowne wytłumaczenie - nic pokory. Wiem, ze pewnie dostanę milion bluzgów za to, ale szkoda, że unikałeś turniejów typu THC, którego sam organizowałem, w którym mogłeś udowodnić swoją dominację na polskiej scenie (w Twoim mniemaniu). Pamiętam, że poszło o timery i to był fakt, że to była zła decyzja, ale tak naprawdę z perspektywy czasu, nie miałeś wtedy możliwości by zebrać się do 4vs4, 2vs2, w 1vs1 trząsłeś dupą o pierwszy przegrany turniej bo już Flaha szalał na Wizie 1vs1, a w Halo3 Boczek, Uzny i Siwy się umówili na swój team. Fajnie mówić, że jest się niepokonanym, zwłaszcza jak się olewało zawody jak się nie było "the shit" itp.
40zł... Mówisz jakbyś mi zabrał cały mój życiowy dobytek xD

Ad4.
Raz... Twoja Amerykańska Ekipa > Ekipa Songriota
Dwa... Poza tym zadziwiające jest jak ty zawsze nie masz hosta z amerykanami, a inni z Francuzami/Anglikami/Masajami mają. Oj, biedny, nieszczęśliwy...

Ad5.
CYTAT
Bez hosta na pewno nie mieliby i byłbym skłonny nawet o to się założyć.

Nie doceniasz czołowych polskich graczy albo jesteś zbyt pewny siebie mellow.gif

Ad6.
Właśnie o tym mówię, w "polskich" warunkach nie jest tak łatwo nabić 50lvl. Fajnie, że masz znajomych z USA, którzy Ci w tym pomogli.
O tym mówi, mój pierwszy post (z odrobiną ironii), który zaczął caaaaaaaaałą tą dyskusje. Czytanie ze zrozumieniem się kłania? shifty.gif
Poza tym gratsy za to, że Wyśniony Polski Team nawet jeśli jest lepszy to o tylko o ciut i to w składzie:
-Uzny (olał Halo3 po 3tygodniach)
-Boczek (gra z pełnym zaangażowaniem od premiery)
-Bobek (nie grał przez ponad 2 miesiące z 3 od wyjścia gry)
-Molo (grał nieco ponad 1,5 miesiąca - początkowo okazyjnie, później u siebie i rezygnuje)
Gratuluję talentów który pozwala Ci nieznacznie z nami wygrywać, jak już zwyciężasz takich napaleńców i Halo3 freaków to WCG światowe jest Twoje winner_first_h4h.gif

Ad7.
Bo jak ja napiszę Boczkowi, że jest ch*jowy to powie mi, że ja też i się razem pośmiejemy, a w BDG to najchętniej to by się za takie coś chłostało biggrin.gif

Ad8.
Nie trafiłeś! Zgaduj dalej! sorcerer.gif

Ad9.
W Polsce to ja mogę być sobie pro w counterstrike'a (10 tysiączków + premie, takie panowie mają pensję za grę/miesiąc), bo tam są zarobki i warunki. Ciekawe ile zajmie Ci dobicie do takiej pensji w Polsce, albo nawet poza granicami naszego kraju. No ale Ty już wiesz, że jesteś Pro. Gratsy...

Cheers!! sorcerer.gif
Jędrek
Wiele osob zrezygnowalo z Halo3 nie dlatego, ze gra jest taka, a nie inna. Dlatego, ze znowu zaczelo sie roz/walanie sceny przez tego, ktory najwiecej o nia walczyl... by powstala.

Wojtass - w maju matura, jak przygotowania ? xD
B0CZEK
CYTAT(Zimol @ 5 01 2008, 12:25) *
Poza tym gratsy za to, że Wyśniony Polski Team nawet jeśli jest lepszy to o tylko o ciut i to w składzie:
-Uzny (olał Halo3 po 3tygodniach)
-Boczek (gra z pełnym zaangażowaniem od premiery)
-Bobek (nie grał przez ponad 2 miesiące z 3 od wyjścia gry)
-Molo (grał nieco ponad 1,5 miesiąca - początkowo okazyjnie, później u siebie i rezygnuje)
Gratuluję talentów który pozwala Ci nieznacznie z nami wygrywać, jak już zwyciężasz takich napaleńców i Halo3 freaków to WCG światowe jest Twoje winner_first_h4h.gif

Mateusz gra mm to nie jest granie i trening z pelnym zaangazowaniem...
Saiyan
CYTAT(Zimol @ 5 01 2008, 12:25) *
Ad3. Money match przegrałem, potrafisz strasznie przeżywać, ale skill jest nie tylko na money matches. Przegrało Ci się parę turniejów, "dostałeś parę klapsów" jakby to powiedzieli niektórzy, zawsze miałeś na to jakieś sensowne wytłumaczenie - nic pokory. Wiem, ze pewnie dostanę milion bluzgów za to, ale szkoda, że unikałeś turniejów typu THC, którego sam organizowałem, w którym mogłeś udowodnić swoją dominację na polskiej scenie (w Twoim mniemaniu). Pamiętam, że poszło o timery i to był fakt, że to była zła decyzja, ale tak naprawdę z perspektywy czasu, nie miałeś wtedy możliwości by zebrać się do 4vs4, 2vs2, w 1vs1 trząsłeś dupą o pierwszy przegrany turniej bo już Flaha szalał na Wizie 1vs1, a w Halo3 Boczek, Uzny i Siwy się umówili na swój team. Fajnie mówić, że jest się niepokonanym, zwłaszcza jak się olewało zawody jak się nie było "the shit" itp.

Nie Mam Nic Do Ciebie Zimol Ale

Nie Wiem Jak To Sie Tam Liczy W arenie Halo Ale Wydaje Mi Sie Ze Chodzi O Wygrane Turnieje A Nie Mecze

22 Wygrane turnieje nic dodac nic ujac !! whistling.gif

A co do cs'a to raczej bys mial ciezko z przebiciem sie przez tylu graczy i wskoczeniem na scene to nie jest gra co ma arene skladajaca sie z 200 graczy polskich !!!
Pchela
JEDREK - jezeli ktos przestaje grac ze wzgledu na scene to jest longerem bo to wlasnie on tworzy scene i przestajac grac sam przyczynia sie do jej zanikniecia :) Mnostwo ludzi gra w swoim wlasnym gronie lejac na pro/elite. A i na tym forum i tak udziela sie moze 1/50 grajacych na live w h3.

Szkoda tylko ze niedlugo nie bedzie z kim grac i bedzie sie zmuszonym to ciupania z zagranica, i zapisywania sie do niemieckich lig :/ Czy haczy jest az tak zle? Moim zdaniem nie
Zimol
CYTAT(Saiyan @ 5 01 2008, 13:38) *
Nie Mam Nic Do Ciebie Zimol Ale

Nie Wiem Jak To Sie Tam Liczy W arenie Halo Ale Wydaje Mi Sie Ze Chodzi O Wygrane Turnieje A Nie Mecze

22 Wygrane turnieje nic dodac nic ujac !! whistling.gif

Wiem o co chodzi Kwiatas smile.gif, ale...
Fil wygrał z 7-8 zanim GLD wystąpiło w ogóle na jakimś turnieju + turnieje online, które dla mnie nic nie znaczą (tak jak dla wszystkich z czołowych graczy Halo, nie żebym sam się od siebie wciskał w to grono bo pewnie dziś jestem strasznym nubikiem).
Nikt mu nie odbieratych wygranych, ale na pewno większe znaczenie wygranie np PHN3 w 2vs2 z Flahą niż np. wygranie pierwszego Cyberlandu, kiedy nikt poza Filem nie wiedział o co biega tak dobrze (że o Double Melee, XXY i respach upów nie wspomnę) i grał dla solidnego funu, bo ta gra sama w sobie, bez jakiejś rywalizacji jest za(pipi)oska

CYTAT(Saiyan @ 5 01 2008, 13:38) *
A co do cs'a to raczej bys mial ciezko z przebiciem sie przez tylu graczy i wskoczeniem na scene to nie jest gra co ma arene skladajaca sie z 200 graczy polskich !!!

To było warunkowo, napisane wink.gif
Mam ciut pokory i wierzę, kiedy piszesz, że ciężko byłoby mi się przebić;] Chodziło mi o to że profesjonalny gracz spędza przy grze kilka godzin dziennie (np 8h jakby w pracy był) i zarabia. W Polsce to się da w CS, w Halo - nie.

Cheers!! sorcerer.gif

I taki mały offtop.
sorcerer.gif <-- ta buźka jest za(pipi)ista c,nie?;>

Dziobak_
CYTAT(Pchela @ 5 01 2008, 13:50) *
JEDREK - jezeli ktos przestaje grac ze wzgledu na scene to jest longerem bo to wlasnie on tworzy scene i przestajac grac sam przyczynia sie do jej zanikniecia smile.gif Mnostwo ludzi gra w swoim wlasnym gronie lejac na pro/elite. A i na tym forum i tak udziela sie moze 1/50 grajacych na live w h3.

Szkoda tylko ze niedlugo nie bedzie z kim grac i bedzie sie zmuszonym to ciupania z zagranica, i zapisywania sie do niemieckich lig confused.gif Czy haczy jest az tak zle? Moim zdaniem nie

Dokładnie. Jak wchodze na XBL, to 2 osoby na mojej liście grają w H3
Jędrek
Mi sie odechcialo grac w Halo3 bo cale te brednie z forum ludzie przenosili do lobby w grze. Juz taka akcja byla podczas Halo1, Fil sie obrazal. wkurzal itp. Bede wchodzi i gral dla przyjemnosci, ale w ligach juz nie.

Aha.
Swoje zrobilem.
ja i Yaxa tez pokonalismy Fila 2vs2, nie zapominajcie !! jestem pro!1
Flaha
CYTAT(Dziobak_ @ 5 01 2008, 13:52) *
CYTAT(Pchela @ 5 01 2008, 13:50) *
JEDREK - jezeli ktos przestaje grac ze wzgledu na scene to jest longerem bo to wlasnie on tworzy scene i przestajac grac sam przyczynia sie do jej zanikniecia smile.gif Mnostwo ludzi gra w swoim wlasnym gronie lejac na pro/elite. A i na tym forum i tak udziela sie moze 1/50 grajacych na live w h3.

Szkoda tylko ze niedlugo nie bedzie z kim grac i bedzie sie zmuszonym to ciupania z zagranica, i zapisywania sie do niemieckich lig confused.gif Czy haczy jest az tak zle? Moim zdaniem nie

Dokładnie. Jak wchodze na XBL, to 2 osoby na mojej liście grają w H3

Ja mam srednio 10-15 osob pod wieczor w 90% polacy. Wytlumaczcie mi to O_o
Dziobak_
Pod wieczor jak najbardziej, ale od 15 do 18 to ni ma nikogo
Saiyan
Zimol Widze Ze Podwazasz Jego Osiagniecia Jak Tylko Mozesz A Co Powiesz Na To Ze Wygral Wszystkie Turnieje W H3 Jakie Byly W 2007 Roku !! Pewnie Tez Napiszesz Ze Bys Wygral PGA Jakbys Gral Z Kims Lepszym hehe Niektorzy Juz Tak To Maja Znam to ze Sceny CS'a Nie Dygaj Ryslaw Nocnik Jest Blisko !!
Bieniu
Hej, a swoją drogą, abstrahując od tematu Saiyan, czy Ty grasz w ogóle w halo? halo2? halo3? halo 2 pc vista ? tongue.gif to tak z czystej ciekawości.
Saiyan
CYTAT(Bieniu @ 5 01 2008, 14:42) *
Hej, a swoją drogą, abstrahując od tematu Saiyan, czy Ty grasz w ogóle w halo? halo2? halo3? halo 2 pc vista ? tongue.gif to tak z czystej ciekawości.

pN Bydgoskiej elity w H1 znam kilka fajnych sztuczek !!! laugh.gif
Bieniu
To ja pozyskawszy tą cenną informację pragnę dodać, że chociaż grałem w Soul Calibura a Soul był w moim znajomym to nigdy nie mieszałem z błotem innych ludzi którzy na forum bijatyk na niego naskakiwali (Mashter etc.) A w SC też znam kilka sztuczek.

Co do reszty tej dyskusji to jak czytam to co piszą obydwie strony to rz***ć mi się chcę. Wychodzę z prostego założenia: zbliżają się inne turnieje (Delta Halo v2, zapraszam do topicu i zachęcam do zgłoszeń wink.gif ) czas i gra pokaże kto ile potrafi i jeśli PDT wygra po raz kolejny to chwała im za to. Jeśli wygra BVG to chwała im za to. Jeśli wygram ja to chcę ciasteczko. Tu nie ma co gadać, tu trzeba strzelać tongue.gif laugh.gif

Zachęcam, więc obie strony do zaprzestania licytacji, bo to do niczego nie prowadzi.

.edit (to że wymieniam tylko 3 teamy nie znaczy, że nie wierze w resztę, co to to nie ;p )
Raptor
CYTAT(Bieniu @ 5 01 2008, 14:56) *
Co do reszty tej dyskusji to jak czytam to co piszą obydwie strony to rz***ć mi się chcę. Wychodzę z prostego założenia: zbliżają się inne turnieje (Delta Halo v2, zapraszam do topicu i zachęcam do zgłoszeń wink.gif ) czas i gra pokaże kto ile potrafi i jeśli PDT wygra po raz kolejny to chwała im za to. Jeśli wygra BVG to chwała im za to. Jeśli wygram ja to chcę ciasteczko. Tu nie ma co gadać, tu trzeba strzelać tongue.gif laugh.gif

Nie wierze! Jeszcze ktos normalny! Gdzie mozna znalezc wiecej takich ludzi? smile.gif.

Anyway jak tylko MS laskawie odbierze odemnie moja konsole (jeszcze nie byl laskaw) i ja naprawi to wracam do grania, time to get owned! wink.gif.
CichyGrzmot
No to wszystko zależy od listy jaką posiadamy, lol. U mnie jest średnio 1-3 Halo graczy, kiedy z CODA mam 30-40. I nie chce tym przykładem pokazać że w CODA gra więcej ludzi...
Pokaże to tym przykładem... Od 2-3 tygodni w CODA grywa 250k-350k. Myślałem że to już max i trudno będzie o lepszą frekwencję, ale jak teraz spojrzałem na playlisty, to mnie zatkało... 390k o tj godzinie ohmy.gif
Dla nieogarniających temat- W H3 o godzinie w której teoretycznie powinno grać najwięcej ludu, było 200k... a teraz 40k
COD OWNZ
B0CZEK
bobku byly dni ze w h3 gralo ponad 1mln ;] wiec nie ma sie czym podniecac;]
CichyGrzmot
Oczywiście że były. Tyle że już odeszły, a że jesteś inteligentny, to wiem że zdajesz sobie z tego sprawę. Lepiej już dla H3 nie będzie. Będzie gorzej. Mamy nowego szeryfa i jest nim COD4.
Raptor
Przypominam, ze jest to temat o LEADERBOARDACH HALO3, a nie co jest lepsze (h3 czy cod4). Zara warny poleca.
Flaha
CYTAT(CichyGrzmot @ 5 01 2008, 15:34) *
No to wszystko zależy od listy jaką posiadamy, lol. U mnie jest średnio 1-3 Halo graczy, kiedy z CODA mam 30-40. I nie chce tym przykładem pokazać że w CODA gra więcej ludzi...
Pokaże to tym przykładem... Od 2-3 tygodni w CODA grywa 250k-350k. Myślałem że to już max i trudno będzie o lepszą frekwencję, ale jak teraz spojrzałem na playlisty, to mnie zatkało... 390k o tj godzinie ohmy.gif
Dla nieogarniających temat- W H3 o godzinie w której teoretycznie powinno grać najwięcej ludu, było 200k... a teraz 40k
COD OWNZ

Wczoraj jak gralismy tsy to online bylo ok 450 k hmm wiec nie jest tak zle jest z kim grac wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.