Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Leaderboard Polskich Graczy
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3
Yoyo800
kurde czasem jak czytam to forum to sie zastanawiam czy niektorzy tutaj lecza kompleksy tudziez cwicza trudna sztuke hujowej polemiki:D wezta sie ludzie ogarnijcie i nie pjerdolcie o pjerdolach jak mozna pozytywnie i do przodu
B0CZEK
Pytanie mam do CichegoGrzmota... ;p Piszesz ciągle ze cod4 lepszy jest i dlaczego.. ok, podoba ci się graj... ale po ząb cichego którego stracił kilka lat tamu piszesz o tym w dziale o serii halo ?
CichyGrzmot
CYTAT(Flaha @ 5 01 2008, 16:49) *
CYTAT(CichyGrzmot @ 5 01 2008, 15:34) *
No to wszystko zależy od listy jaką posiadamy, lol. U mnie jest średnio 1-3 Halo graczy, kiedy z CODA mam 30-40. I nie chce tym przykładem pokazać że w CODA gra więcej ludzi...
Pokaże to tym przykładem... Od 2-3 tygodni w CODA grywa 250k-350k. Myślałem że to już max i trudno będzie o lepszą frekwencję, ale jak teraz spojrzałem na playlisty, to mnie zatkało... 390k o tj godzinie ohmy.gif
Dla nieogarniających temat- W H3 o godzinie w której teoretycznie powinno grać najwięcej ludu, było 200k... a teraz 40k
COD OWNZ

Wczoraj jak gralismy tsy to online bylo ok 450 k hmm wiec nie jest tak zle jest z kim grac wink.gif

No ja już nawet pomijam fakt, że bungie chyba troszke oszukuje z tymi wynikami. Na Bungie.net pisze coś innego niż na playlistach. Ba, kiedy mój brat był u mnie i grał z kumplem z wodzisławia , to na jego playlistach była inna liczba graczy niż na playlistach kumpla... WTF?? huh.gif
Właśnie spojrzałam na playlisty- jest 96k, podczas gdy na bungie net jest 41.5k No tak połowa mniej , to przecież nic.

Do Boczka- sorry, czy moje posty nie zawierają treści związanej z Halo?? huh.gif

Raptor
Takie pytania to na PRV - nie ciagnij tego tutaj. Bez zbednych komentarzy prosze.
Zimol
CYTAT(Saiyan @ 5 01 2008, 14:15) *
Zimol Widze Ze Podwazasz Jego Osiagniecia Jak Tylko Mozesz A Co Powiesz Na To Ze Wygral Wszystkie Turnieje W H3 Jakie Byly W 2007 Roku !! Pewnie Tez Napiszesz Ze Bys Wygral PGA Jakbys Gral Z Kims Lepszym hehe Niektorzy Juz Tak To Maja Znam to ze Sceny CS'a Nie Dygaj Ryslaw Nocnik Jest Blisko !!

Z całym szacunkiem dla Goldiego z którym grałem, ale uważam, że tego Guardiana z kimś z kim gram w klanie bym lepiej zagrał, tym bardziej, żę Strażnik mi "leży". Nie mów, że zlepiony, na miejscu turnieju, skład ma szanse z stałym klanem w CS? Wiem, że w CSie takich sytuacji nawet nie ma, no ale pytam hipotetycznie.
A o PGA moja odpowiedź brzmi:
Tak, wygralibyśmy gdybym grał na pewno z Bobkiem lub Boczkiem.
I to nie dlatego, że czuje się jakiś megaboski, ale na tamten czas (gdy obywało się PGA) Fil&Flaha grali bardzo słabo jak na swoje możliwości i w moim odczuciu nie zasługiwali na zwycięstwo, tylko że byli tego dnia najmocniejszą personalnie parą, a w H3 najbardziej liczy się z wszystkich części teamfire (dublowanie z BR to przesada aż). Zapytam czy taka definicja jest zła?

Spoko Kwiatas, teraz GLD rezygnuje z gry w H3, więc jeśli AT nie podejmie wyzwania, albo nie wyskoczy nikt inny lub nowy (a liczę, że ludzie zaczną się wybijać smile.gif ) to PDT nie będzie miało zbytnich wyzwań by dopisywać kolejne "sukcesy" jakimi będą chyba tylko turnieje online, bo byłem w paru miejscach i jak widzę, jak do tego podchodzą to mnie mdli - wszystko jest pięknie do momentu kiedy trzeba przestać gadać, a zacząć robić. Dlatego nie przewiduje wielu wypasowych turniejów w H3 w Polsce. Osobiście cieszę się, że wygrałem parę turniejów z moim klanem, a kilka razy byłem tego bardzo blisko, kiedy scena była w największym rozkwicie i kiedy istniało pojęcie konkurencji;)

Wczoraj zagrałem po 3 miesiącach LANa w Halo: CE NTSC i powiem, jedno - ta gra się w ogóle nie postarzała, miodność rozgrywki multiplayer przyciąga na tyle, że nawet uszkodzone pady nie zniechęcają do gry. Te trójki z pistola, snipa, kontrola spawnów power up i rakiet, genialny system, wiem o tej grze chyba wszystko co można wiedzieć na tym poziomie gry (tak jak wiele innych osób na scenie kiss.gif ), ale cieszyłem się jak dziecko robiąc zwykłego dabla z pistola, rzucając bułkę na respawnie na Prisonerze, zrzucając kamo na Dammy, ginąc z kampy na Czil ałcie. O czym my tu mówimy patrząc na Halo3? Jest fajne, ale się nie umywa do pierwowzoru. Dałbym z ręką na sercu 9, za grywalny multiplayer i ciekawą kampanię z interesującymi bataliami (abordaż Scaraba<3), ale ni e ma mowy o rewolucyjności jak przy Halo: CE. Pierwowzór to gra-legenda i wzór, coś czym jest Quake i CS na PC. Żeby zaraz nie wyszło, że nie podoba mi się Halo i gra jest lipna (bo już widzę Grzmota rzucającego moje cytaty - jeżdżącego po wszystkim co H3 i chwalący wszystko co COD4, pamiętaj Grzmot, COD4 może Halo1 buty czyścić pod względem "replayability" cool.gif ). Podsumuję, moje przemyślenia, które wrzucam tak mimochodem do tematu (na pożegnanie), Halo3 to dobra gra, ale jedna z wielu dziś. Halo1 było ponad wszystkimi innymi produkcjami w momencie wyjścia (i w świadomości wielu tak jest do dziś smile.gif )

Jak to jest z WCG w Quake3? Nadal grają w niego bo jest genialny, a Q4 został olany? Bo się dobrze gra, bo to ponadczasowa produkcja i dodatku miała "szczęście" wyjść na PC, a nie na konsolę, której skończy się support.
KarCzoH
Wy na prawdę nie macie co robić tylko pisać takie bzdury confused.gif Grzmot ... a Acivision nie ściemnia z ilością graczy online question.gif
Zimol ... nie wiem po co piszesz o takich oczywistych sprawach laugh.gif Przecież każdy ... no prawie każdy wie o tym smile.gif Przecież teraz nikt po tych pięknych słowach nie przeskoczy na H1 .... widzę że dużo takich osób jest tutaj na forum, które nie zdają sobie z tego sprawy.

H1 było jest i będzie, ale teraz jest H3
B0CZEK
CYTAT(FiL4 @ 5 01 2008, 09:40) *
Boczek próbuje nabić 50 od kilku miesięcy i brakuje mu pewnie jeszcze z 20-30 wygranych pod rząd

No i dzisiaj sie udalo cool.gif z bobem zownowalismy double teamy 9h0
Dziobak_
GG polski OG1 cool.gif
Raptor
Wielkie gratz Boczek biggrin.gif Jak Bobkowi poszlo? Rowniez dobil? smile.gif.
Bieniu
CYTAT(B0CZEK @ 7 01 2008, 17:17) *
Boczek próbuje nabić 50 od kilku miesięcy i brakuje mu pewnie jeszcze z 20-30 wygranych pod rząd

Ostatni mecz wygrana z brytyjska elita 9h0

GZ Ziooooom, szkoła Rzepa, keep it up !! Jak tylko skończy mi się zaliczeniowy zapie**** to siądę do mojego TSa wink.gif Da się? da się !
B0CZEK
CYTAT(Raptor @ 7 01 2008, 17:50) *
Wielkie gratz Boczek biggrin.gif Jak Bobkowi poszlo? Rowniez dobil? smile.gif .

Bobek na 49 sie zatrzymal chwilowo cool.gif
KarCzoH
CYTAT(B0CZEK @ 7 01 2008, 19:27) *
CYTAT(Raptor @ 7 01 2008, 17:50) *
Wielkie gratz Boczek biggrin.gif Jak Bobkowi poszlo? Rowniez dobil? smile.gif .

Bobek na 49 sie zatrzymal chwilowo cool.gif

Nice Boczek smile.gif Jednak pękło ... co jakiś czas patrzyłem jaki LVL macie i ciągle widziałem 49 laugh.gif A tu jednak pękło fifty cool.gif
Ja mam biedne 40 bo nie ma z kim dobić coś wyżej, a z random player wiadomo jak się gra sad.gif Ktoś chętny na wspinaczkę ku 50 2v2 question.gif PM me
Raptor
KarCzoH: Nie ma sprawy, jak bede mial konsole spowrotem to sie przysiadzie wink.gif.
Zobaczy sie jak daleko uda sie zajsc wink.gif.
_Bobek_
No to jest nas trzech z fifty 9h0
Jędrek
Gratuluje ;-)
CichyGrzmot
Zawsze wiedziałem że Polak potrafi smile.gif kongratulejszons
KarCzoH
CYTAT(Raptor @ 7 01 2008, 21:17) *
KarCzoH: Nie ma sprawy, jak bede mial konsole spowrotem to sie przysiadzie wink.gif.
Zobaczy sie jak daleko uda sie zajsc wink.gif.

Czekam z Tobą na Twojego Xa smile.gif Myślę, że będzie GIT laugh.gif

Dzisiaj na 8 gier miałem 7 razy hosta w 2v2 smile.gif
Dziobak_
Boczku, a masz zamiar nabić 50lvl na swoim starym koncie?
B0CZEK
Moje stare konto sie z(pipi)alo i dlatego zalozylem nowe ;]

a teraz link do pro gry;] http://www.bungie.net/Stats/GameStatsHalo3...er=GLD%20Bartek popatrzcie na tool of destruction xD
Zimol
CYTAT(B0CZEK @ 7 01 2008, 17:17) *

Gratuluję Boczek i Bobek, udało wam się dokonać niemożliwego zdaniem niektórych, ale zapamiętajcie sobie na zawsze. Wasza 50tka nie jest tak za(pipi)ista i taka wyjątkowa i zasłużona jak u innych. Bo w Double Team, nawet największe nooby mogą sobie nabić 50lvl, nie to co w TSie! Pamiętajcie o tym, howgh!
Uzny
Dokladnie, skoordynowanie timplejowe nie wymaga takiego poziomu skilla jak przy cztery fau cztery, wasze "taktiki" sa po prostu za slabe na ten boski tryb, dlatego tez zdecydowaliscie sie zapewne na malo skillowe, i co tu duzo mowic, nubowskie 2v2 dla pedryli. No ale nie ma totamto, level 50 nabity, fejm +500 i -20 do zapachu skarpetek, a o to chyba chodzilo. Gratulacje!
mr pablo
W TSie jest trudniej nabić 50tkę tylko dlatego, bo jest większe prawdopodobieństwo, że dostaniesz jakiegoś nuba do teamu ;p .
Goldi69-PL-
CYTAT(mr pablo @ 16 01 2008, 11:21) *
W TSie jest trudniej nabić 50tkę tylko dlatego, bo jest większe prawdopodobieństwo, że dostaniesz jakiegoś nuba do teamu ;p .

jakim cudem jak 99,9% ludzi nabija 50lv grajac swoja ekipa (czyt. nikogo Ci nie dolosowywuje)
_Bobek_
Have 50 in second account, easy.
B0CZEK
a bo tylko ty.... tongue.gif
Uzny
mama uznego: ty robert nie graj tyle w ta gre bo cie sie oczy popsuja.
barth
uzny, wiemy że i tak kochasz swoją mame wink.gif
matek_79
Macie kolejnego generala, Insiak sie wczoraj dochrapal 50, gratulowac chytry_.gif
Jędrek
Kazdy polski kid moze miec 50lvl ;-) Niezle.
Ja tez mialem, ale tata gral i mi spadl wink.gif
B0CZEK
grats Insiaku no ;] ale kurde szkoda tej belki pod orzełkiem sad.gif
_Bobek_
Orzełek na gałązce...Bedzie mi go brakowac ;D
Bieniu
gratulacje dla Insa i jego generała smile.gif
Flaha
boczek kazal napisac ze mam 50, nie wiem po co.
barth
Żebyśmy mogli ci pogratulować, to już chyba całe PDT jest generalicją w tym momencie, oszuści jedni wink.gif
B0CZEK
CYTAT(barth @ 19 03 2008, 10:07) *
Żebyśmy mogli ci pogratulować, to już chyba całe PDT jest generalicją w tym momencie, oszuści jedni wink.gif

Jakie PDT ? huh.gif
miniu
Heh moze zara Onyx was dogoni tylko 3 50siatki jeszcze tongue.gif
Ins
No jasne, ze tak - tylko wez sie Miniu do roboty, no chyba ze chcesz miec belke pod orzelkiem na kolejnym koncie XD
miniu
Cicho juz by byla pewnie 50siatka ale nagle od 5 dni nie dostajemy hosta wogule... 5 dni off host juz sie w(pipi)....
barth
Leaderboard i grupa zupdateowane o nowych graczy(usunięto też kilku), zapraszam do obczajenia.
miniu
Witam dawno nikt sie nie chwalil wiec ja sie pochwale tongue.gif
Udalo mi sie wreszcie nabic 50 lvl ^^
Jeszcze 2 osoby z Team Onyx potrzebuja dobic ale to juz nie zajmie dlugo.
Ins
CYTAT(miniu @ 14 04 2008, 21:53) *

Poprawka ;] Zostala juz tylko jedna osoba tongue.gif Kerlo wlasnie zgarnal 50tke w Team Slayerze biggrin.gif
miniu
CYTAT(Ins @ 15 04 2008, 18:19) *
CYTAT(miniu @ 14 04 2008, 21:53) *

Poprawka ;] Zostala juz tylko jedna osoba tongue.gif Kerlo wlasnie zgarnal 50tke w Team Slayerze biggrin.gif

Z karczohem tera bedzie ciezko bo konto mu sie skonczylo ale jak tylko wykupi abo to juz 50 sie mu wbije tongue.gif
Bieniu
Grałem, grałem aż ugrałem... mam 50 w Timslejerze wink.gif

Miniu, Karczoh, Graniu :*
_Bobek_
No wreszcie ;D Graaaaaaaaaaaaaaaaaatz Krzysztof wink.gif
barth
kongratulejszyns bracie biggrin.gif
B0CZEK
Nie no Krzysztof.... czyli teraz już nigdy nie usłyszę na xbl twoich wywodów na temat wyrzucania halo3 przez okno z powodu mm sad.gif papa.gif
No a tak poza tym to Gratz 4000 th300isthis.gif dance.gif

To czyli mamy już 8 generałów na forum nerd.gif
Bieniu
CYTAT(B0CZEK @ 28 05 2008, 01:36) *
Nie no Krzysztof.... czyli teraz już nigdy nie usłyszę na xbl twoich wywodów na temat wyrzucania halo3 przez okno z powodu mm sad.gif papa.gif
No a tak poza tym to Gratz 4000 th300isthis.gif dance.gif

To czyli mamy już 8 generałów na forum nerd.gif

9, Pan Marcin właśnie pochwalił mi sie generałem ohmy.gif

GZ biggrin.gif
Raz
Wiecie, jak ktoś zechce mi lekko pomóc na mojej drodze przez ciernie, to się nie obrażę wink.gif

Wzamian będzie do wyboru: ciastko, albo orzeszek.

Ale ostrzegam, że moje połączenie ssie.
mr pablo
Chętnie bym pomógł i przy okazji sobie dobił do orzełka, ale obecnie mam tak s(pipi)y net, że szkoda gadać. Admin obiecywał, że od lipca będzie poprawa, a tu ciągle ten sam shit. W(pipi)ić się można. Nie pamiętam kiedy ostatnio grałem online bez "czerwonego pinga" i lagów co 4 sekundy D:
KILa
Dobra kupilem Golda kto pomoze dobic do 50.
Na ta chwile TS mam 45 w team doubles 36.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.