Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z nagrywarką
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
Psyko
Gdy nagrywam płyty to mimo tego iz na innych kompach dzialaja, to na moim nie. WTF? Uzywam Nero 7 Essential, na Nero 6 bylo to samo. Jak plyta juz zastartuje to komp widzi ja jako pusta. Sprawdzalem wiele rodzaji dvdikow i cdekow i caly czas jest tak samo... Wszystkie inne plyty odtwarza normalnie...
Psyko
Dobra po reinstalu nagrywa na Nero6. Ale dividika na x6 nagrywa 15-16 minut, a x8 z 12-13. Wiec mulasto. To ze niektorych plyt nie nagrywa to juz wiadomy szajs, jak to z nagrywaniem. Jak temu zapobiec System Aspi zainstalować? A i lead in i out zajmuja potworna ilosc czasu. Pomoze ktos?
stona
Weź tutaj zajrzyj KLIK
Mikes
Też mam problem z nagrywarką. W ogóle nie czyta plyt. Wkładam czystą płytke, kreci pare minut, co kilkanascie sekund jest takie "tyk tyk tyk" a potem przestaje kręcic i dupa. Help?
Psyko
Zainstalowalem ForceASPI 1.7. I tak nagrywalem dzisiaj dividiaka, zajelo mojej nagrywarce to na speedzie x8 16 minut. Z tym ze moj wlasny naped w llaptoku tego co nagral nie mogl odczytac. Da rade cos zrobic, czy tylko reklamacja? Jak nagrywam to winamp strasznie mi muli (DMA powlanczane).
Firekage
Wedlug mnie naped Ci siada. Mialem podobnie , z tym ze u mnie plyty po nagraniu byly widzialne , ale wybierajac x4 (czyli kolo 20 minut) nagrywal mi nadalajac plyte ledwo 8 minut. Swoja droga , kiedys w TEAC WD540E mialem dokladnie to samo. Po nagraniu plyty nie dalo sie odczytac , pozniej nie moglem w ogole nagrywac CD , az wreszcie jedyna plyta nagrywalna byla CDRW...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.