Gdy nagrywam płyty to mimo tego iz na innych kompach dzialaja, to na moim nie. WTF? Uzywam Nero 7 Essential, na Nero 6 bylo to samo. Jak plyta juz zastartuje to komp widzi ja jako pusta. Sprawdzalem wiele rodzaji dvdikow i cdekow i caly czas jest tak samo... Wszystkie inne plyty odtwarza normalnie...
Dobra po reinstalu nagrywa na Nero6. Ale dividika na x6 nagrywa 15-16 minut, a x8 z 12-13. Wiec mulasto. To ze niektorych plyt nie nagrywa to juz wiadomy szajs, jak to z nagrywaniem. Jak temu zapobiec System Aspi zainstalować? A i lead in i out zajmuja potworna ilosc czasu. Pomoze ktos?
Też mam problem z nagrywarką. W ogóle nie czyta plyt. Wkładam czystą płytke, kreci pare minut, co kilkanascie sekund jest takie "tyk tyk tyk" a potem przestaje kręcic i dupa. Help?
Zainstalowalem ForceASPI 1.7. I tak nagrywalem dzisiaj dividiaka, zajelo mojej nagrywarce to na speedzie x8 16 minut. Z tym ze moj wlasny naped w llaptoku tego co nagral nie mogl odczytac. Da rade cos zrobic, czy tylko reklamacja? Jak nagrywam to winamp strasznie mi muli (DMA powlanczane).
Firekage
20 03 2008, 14:13
Wedlug mnie naped Ci siada. Mialem podobnie , z tym ze u mnie plyty po nagraniu byly widzialne , ale wybierajac x4 (czyli kolo 20 minut) nagrywal mi nadalajac plyte ledwo 8 minut. Swoja droga , kiedys w TEAC WD540E mialem dokladnie to samo. Po nagraniu plyty nie dalo sie odczytac , pozniej nie moglem w ogole nagrywac CD , az wreszcie jedyna plyta nagrywalna byla CDRW...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.