Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Final Fantasy Crisis Core:) OST
Forum PSX Extreme > Kąciki > Muzyka Gracza
enoer
Jak dla mnie miazga!! to co Takeharu Ishimoto zrobił na On the Verge of the Assault (from FFVII ''Those Who Fight'') przechodzi ludzkie pojęcie:) calość http://www.ffdream.com/?cat=downld&rub=ostff7cc Jeśli ma robić muzyke w XIII to o część muzyczną sie już nie boje:)
Pan Pieczarka
Crisis Core soundtrack > all. Bezapelacyjnie.

Świetny mix klasycznych utworów z bardziej rockowymi (metalowymi?!) brzmieniami. Wariacje utworów z protoplasty zrywa łeb. Po prostu genialna produkcja, tylko szkoda, że w Polsce nigdy nie będzie dostępna. :|
skyblue
soudtrack do Crisis core... to beznadzieja, klapa jakich mało, aranzacjom z FF7AC nawet do pięt nie podskoczy.
Dr.Czekolada
Początkowo miałem dokładnie podobne zdanie co skyblue, jednak z czasem jak wysłuchałem raz jeszcze te kawałki..... naprawde mi się spodobały.
Po prostu te utwory w czasie walki (,,Encounter", ,,Battle" itp itd) są zasadniczo podobne do siebie (te same brzmienia po prostu). Ale teraz polubiłem te gitary tongue.gif, sam OST oceniłbym teraz na 8/10, jest troche kawałków które omijam i nawet nie chce słuchać, mimo wszystko OST który można spróbować.

BTW: ten utwór z Sephirothem w FF VII CC to jakiś szit (do AC nie ma co porównywać).
Shen87
ost taki sobie, chociaz pasuje do gry.

ale jeden kawalek to mistrzostwo swiata, od 4 dni slucham go bez przerwy "The Price of Freedom"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.