Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mistrzostwa Europy 2008
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Kroolik
Ktoś wie co z Ribery'm ? Bo minę miał nie tęgą.
Szkoda żabojadów, bo w pełnych składach mógł być bardzo zacięty mecz, a tak silniczek napędowy odpadł, czerwień dla Abidala w 24 minucie i było po meczu.
Makarony jak szkopy, zawsze się jakoś prześlizgną...
Jędrek
Ladnie Holandia smile.gif Jednak tez liczylem, ze sie podloza. Teoria o Makaronach w finale wcale nie jest przesadzona. Nic nie graja, ale podczas 20 min moga ustalic wynik meczu. Jedna, dwoma akcjami.

Stekelenburg pogral i dobrze, niech gra, przeciez Holandia musi miec na eliminacje bramkarza. wink.gif
Mordechay
Włosi nic nie grają na tym turnieju, nie mogę uwierzyć, ze 2 lata temu zdobyli mistrzostwo.
Gdyby nie pech Francuzów (kontuzja Ribery, stopa Henry) i cwaniactwo Toniego, tak jak 4 lata temu pożegnaliby się z turniejem już w fazie grupowej.

Na pewno w żadnym meczu nie będę im kibicował, nawet jesli zagrają z serdelkami.
Stranger
Grają słabiej niż na Mundialu w Niemczech, ale że nic to przesada. Z Holendrami zabrakło skuteczności, która Oranje mieli, a czego nie można było powiedzieć o Włochach. Sama gra była wyrównana, ale wynik raczej tego nie oddaje.

Z Rumunami mogło pojsc lepiej, gdyby nieuznany gol Toniego do szatni, choć Zambro dał d.upy niczym z Man Utd i mógł posłać swoich do domu. Karnego jestem w stanie przełknąć, bo mimo wszystko Panucci faulował, akcje z Webbem i jego decyzją są dla mnie przesadzone. Tutaj też moim zdaniem tak było.

Z Francją szczęscie się odwróciło w strone Azzurrich, osłabienie przez kontuzje Riberyego, zasłużony karniak i kontrolowanie gry przez Włochów udokumentowane golem De Rossiego (thx Henry)

Ogólnie to Włosi maja problem, żeby grać na stałym, wysokim poziomie przez cały mecz. Grają w kratke, albo inicjatywa wychodzi z ich strony i gol wydaje się być kwestią czasu lub przeciwnikowi pozwalają na ZBYT wiele . Na tym Ojro często kończy się to bramką dla rywala mimo wcześniejszego kontrolowania gry. No i skuteczność mogliby poprawić.

Enyłej, greetz dla Oranje, że nie przeszli obok meczu i wygrali z Rumunami.
Obsolete
Wlosi to maja problem, by skompletowac staly, pierwszy sklad. Ja mam wrazenie ze Donadoni sam nie wie co robi. Mial koncepcje w pierwszy meczu, ktora szybko poszla sie chrzanic, wiec w meczu z Rumunami dokonal korekt, przemeblowujac zespol. Ten tez sie nie do konca sprawdzil i w trzecim meczu znowu doszlo do roszad.
Jak dla mnie to trener nie ma konceptu jak powinna wygladac ta najlepsza jedenastka, ciagle cos miesza i to najlepiej nie wychodzi, a teraz ponadto znowu musi zmieniac zawodnikow, bo nie zagra Pirlo oraz Gattuso. Stad to granie w kratke.
Wyso
Szkoda Francji, ale po rzucie karnym i czerwieni dla Abidala na 80% wiadomo było kto wygra. Później bramka po rykoszecie od Henry'ego i nie było już żadnych wątpliwości.

CYTAT(Kroolik @ 18 06 2008, 09:59) *
Ktoś wie co z Ribery'm ? Bo minę miał nie tęgą.

Ribery ma skręconą kostkę i coś z kolanem.

http://euro2008.wp.pl/kat,94284,wid,100680...ml?ticaid=16178
Stranger
CYTAT(Obsolete @ 18 06 2008, 15:53) *
Wlosi to maja problem, by skompletowac staly, pierwszy sklad. Ja mam wrazenie ze Donadoni sam nie wie co robi. Mial koncepcje w pierwszy meczu, ktora szybko poszla sie chrzanic, wiec w meczu z Rumunami dokonal korekt, przemeblowujac zespol. Ten tez sie nie do konca sprawdzil i w trzecim meczu znowu doszlo do roszad.
Jak dla mnie to trener nie ma konceptu jak powinna wygladac ta najlepsza jedenastka, ciagle cos miesza i to najlepiej nie wychodzi, a teraz ponadto znowu musi zmieniac zawodnikow, bo nie zagra Pirlo oraz Gattuso. Stad to granie w kratke.

Jeśli chodzi o pomoc to Donadoni rzeczywiście mota tym składem na wszelkie możliwe sposoby próbując niemal każdy wariant. Z obroną zmiany były uzasadnione, bo Barzagli, a tym bardziej Materazzi zbyt dobrego wrażenia nie pozostawili, więc zmiany były konieczne.

A co do gry w kratkę, to albo Donadoni każe im grać bez piłki i czyhać na kontrę lub sami zawodnicy mają jakieś tendencje ku temu, żeby tak grać. Bo z obecną, średnią formą ich defensywy najlepiej jest mieć piłkę u nogi i to jak najdalej od własnej bramki.

ogqozo
Hahaha, no nie wiem czemu, ale strasznie mnie cieszy ten mecz. Może dlatego, że masa ludzi widzi w Portugalii nie wiadomo co, a ja tego nie widzę. Może dlatego, że tam gra Ronaldo. Nie wiem. Ale śmieję się na głos, że już jest po meczu. Biedne chłopaczki Scolariego za godzinę jadą do domu.
Cris
Jeszcze godzina meczu.
Teraz stawiam na 2:2.
golab
CYTAT(ogqozo @ 19 06 2008, 21:14) *
Hahaha, no nie wiem czemu, ale strasznie mnie cieszy ten mecz. Może dlatego, że masa ludzi widzi w Portugalii nie wiadomo co, a ja tego nie widzę. Może dlatego, że tam gra Ronaldo. Nie wiem. Ale śmieję się na głos, że już jest po meczu. Biedne chłopaczki Scolariego za godzinę jadą do domu.

po prostu chcemy, żeby ssmany sobie poszły, jeszcze jest szansa hy hy hy
luk_ash
dokładnie. pamiętam na mś, nikt nie kibicował argentynie, ale wszyscy byli przeciwko niemiaszkom.

zagrali swoje i pewnie będą w finale...
dr_hakenbusz
Hehs, no piękna gra Portugalii i mordercza skuteczność Niemców. Mamy pierwszy ćwierćfinał wypaczony przez sędziego, gdyż bramka Ballacka po ewidentnym faulu. Trudno winić bramkarza za te gole, ale prawda jest taka, że każdemu mógł zapobiec wychodząc z bramki. Ale cóż, ten placek Ricardo umie tylko Anglikom karne bronić... wink.gif Pedaldo - kilka podań, próby wymuszenia faulu, niewykorzystana sytuacja 1-on-1, podobnie jak Zahorski... Jeżeli to jest najlepszy piłkarz świata, to co powiedzieć o Ballacku, który miał swój udział przy wszystkich bramkach. Kibicowałem Portugalii (choć ich nie cierpię), ale Niemcy wypadli bardzo dobrze, zwłaszcza, że Portugalczycy odpoczywali od zeszłej środy, a Niemcy 3 dni temu grali o awans...
Do jutra smile.gif
Mathiu
No i Krystyna zostaje bez Złotej Piłki. Kto teraz faworytem? Villa? Poldi? wink.gif
Obsolete
CYTAT(dr_hakenbusz @ 19 06 2008, 23:24) *
Trudno winić bramkarza za te gole, ale prawda jest taka, że każdemu mógł zapobiec wychodząc z bramki

No jak dla mnie to wlasnie bramki numer 2 i 3 padly po ewidentnych bledach Ricardo, ktory jak panienka wybiegal do pilki. Malo zdecydowania. Kazda z tych pilek powinna byc przez niego zdecydowanie chwycona, a jesli nie czul sie pewnie, to powinien zostac w bramce.

Niemcy zgodnie z planem przechodza dalej. W ten sam sposob prawdziwa sile druzyny w turnieju pokaza Wlosi jak mniemam.
ogqozo
Niemcy oczywiście zmiażdżyli Portugalczyków, co znowu potwierdza, że ich Teamgeist ma swą mityczną moc. Niniejszym, w turnieju ostała się już tylko jedna drużyna, która grała w 1/4 finału na ostatnim Euro - Holandia. Oni bronią medalu, a 6 pozostałych ekip w 2004 r. nie wyszło nawet z grupy. To świadczy o tym, że jednak nie jest tak, że zawsze wygrywają ci sami i różnorodność na kontynencie jest duża. Bardzo ładnie gra chociażby Rosja, która potwierdza, że kto ma kasę, ten zatrudnia Guusa Hiddinka, a Beenhakker to przy nim taki towar z wyprzedaży. Turcji nie można lekceważyć po tym, co zrobiła w meczu z Czechami. Również może zdobyć medal.

Wracając do meczu. Przeczytałem statystyki i jeszcze lepiej widać po nich, jak bardzo Lukas Podolski zmiażdżył Cristiano Ronaldo. Ten drugi wypadł przy Podolskim niemal jak patałach. A przecież w piłce klubowej ich pozycja jest nieporównywalna.

http://www.sport.pl/sport/1,89363,5331473,...kad=widget_euro
Mordechay
Wczorajszy mecz skomentuję cytując słowa mamy i siostry:"Jaka szkoda, że Ronaldo przegrał".

Portugalczycy wczoraj nic nie pokazali.Dryblowali, czarowali, ale nie potrafili przejść solidnej germańskiej obrony.Po wczorajszym meczu odnoszę wrażenie, że przeciwko takim Niemcom nie mamy szans w bezpośrednim starciu.Az dziw bierze, że tak nisko z nimi przegraliśmy.
Kroolik
W pewnym momencie meczu jakiś niemiec nadepnął na nogę C."ała, panie sędzio"Ronaldo na nogę. Wyglądało na celowe zagranie i wg. mnie powinna być czerwień. Co wy na to.
Fakt, byłem w stanie wskazującym więc pewności co do tego co widziałem nie ma xD
Mordechay
QUOTE(Kroolik @ 20 06 2008, 10:55) *
W pewnym momencie meczu jakiś niemiec nadepnął na nogę C."ała, panie sędzio"Ronaldo na nogę. Wyglądało na celowe zagranie i wg. mnie powinna być czerwień. Co wy na to.
Fakt, byłem w stanie wskazującym więc pewności co do tego co widziałem nie ma xD

Wygladało groźnie, ale Ronaldoę pipa przyaktorzył bo miotał się jakby mu co najmniej tę nogę amputowano.
CHINDOOS
Ja mam pytanie odnośnie dobierania par w rundzie pucharowej. IMO powinno być tak że drużyny z tej samej grupy mogą się spotkać dopiero w finale (i tak było 4 lata temu). A teraz co zrobili? Niemcy będą mogli się spotkać z Chorwacją a Holandia z Włochami już w półfinale! Jak dla mnie bez sensu. To jest jakoś losowane czy po prostu ktoś nie pomyślał?
luk_ash
CYTAT(CHINDOOS @ 20 06 2008, 13:34) *
Ja mam pytanie odnośnie dobierania par w rundzie pucharowej. IMO powinno być tak że drużyny z tej samej grupy mogą się spotkać dopiero w finale (i tak było 4 lata temu). A teraz co zrobili? Niemcy będą mogli się spotkać z Chorwacją a Holandia z Włochami już w półfinale! Jak dla mnie bez sensu. To jest jakoś losowane czy po prostu ktoś nie pomyślał?

tak było 4,8 i 12 lat temu (czyli zawsze od kiedy są 4 grupy=16 drużyn na me). nie wiem czemu to zrobili, bezsensu to jest, ale wątpię żeby to było przez losowanie.
pewnie się chłopakom z uefa nudziło i coś musieli zmienić...
Mendrek
No to chyba lepiej, po co komu w finale rewanż za fazę grupową. Po tym jak Grecy dwa razy ograli Portugalię, to chyba lepiej jak zmierzą się inne drużyny smile.gif
lukasz
CYTAT(dr_hakenbusz @ 19 06 2008, 23:24) *
Hehs, no piękna gra Portugalii i mordercza skuteczność Niemców. Mamy pierwszy ćwierćfinał wypaczony przez sędziego, gdyż bramka Ballacka po ewidentnym faulu. Trudno winić bramkarza za te gole, ale prawda jest taka, że każdemu mógł zapobiec wychodząc z bramki. Ale cóż, ten placek Ricardo umie tylko Anglikom karne bronić... wink.gif Pedaldo - kilka podań, próby wymuszenia faulu, niewykorzystana sytuacja 1-on-1, podobnie jak Zahorski... Jeżeli to jest najlepszy piłkarz świata, to co powiedzieć o Ballacku, który miał swój udział przy wszystkich bramkach. Kibicowałem Portugalii (choć ich nie cierpię), ale Niemcy wypadli bardzo dobrze, zwłaszcza, że Portugalczycy odpoczywali od zeszłej środy, a Niemcy 3 dni temu grali o awans...
Do jutra smile.gif

gdzie Ty miałeś piękną grę Portugalii ? o_______O

Chyba nie w pierwszych 30 minutach i nie później kiedy próbowali , ale za bardzo niewiedzieli jak.17 czy ileś strzałów z czego 90% z 30 metrów wysoko nad bramką to przeciez styl a`la Polska czyli pełna bezradność.
Portugalczycy to jedna z bardziej przerekalmowanych drużyn na świecie , bez napadu (nuno gomes od 40 lat i skrzydłowy sabrosa wołający o pomste do nieba). Ronaldo wczoraj potwierdził czy zasługuje na tytuł najlepszego gracza świata , wątpliwości rozwiał na negatyw. MU powinno go szybko sprzedać , bo w Nanim większy potencjał drzemie.
Zwyrodnialec
Tak, Nani był wczoraj zdecydowanie lepszy, niż Pedaldo. A tak przy okazji, to zastanawiający był dla mnie brak Rycha Quaresmy.
dr_hakenbusz
Cóż, mnie się podobały szybkie podania na jeden kontakt, skuteczne dryblingi, prostopadłe piłki.. a że to wszystko kończyło się 30m przed bramką Lehmana...
Kmiot
Już wielokrotnie to powtarzano, ale Ronaldo rzeczywiście nie istnieje w spotkaniach o stawkę większą niż zwykłe punkty i z drużynami lepszymi niż średniaki Premierszip. Wczoraj równie dobrze mogłoby go nie być.
A co do rozstawienia par ćwierćfinałowych i półfinałowych to jak dla mnie chybiony pomysł, bo już po losowaniu grup było wiadomo, że np. Włosi nie mogą zagrać finału z Holandią, czy Hiszpanią. Masa kombinacji od razu odpadła. Jakoś ubogo się zrobiło w możliwości.
Obsolete
Niemcy raczej nie narzekaja, latwa drabinka. No chyba, ze przeszkodza im Chorwaci;] To tak jak w NBA. Na Zachodzie masa swietnych druzyn, ktore sie nawzajem wyniszczaja w play-offach w wejsciu o final, podczas gdy spokojnie moglyby rozwalic wiekszosc teamow ze Wschodu i powalczyc przynajmniej o final konferencji.

Moze UEFA chciala koniecznie, zeby w finale spotkaly sie druzyny, ktore w turnieju beda grac po raz pierwszy (ominiecie przypadku Grecja - Portugalia). Najpierw byly ustalenia co do drabinki w kazdym razie. To, ze potem tak sie wylosowaly grupy to juz sprawa przypadku.
ogqozo
UEFA chciała, żeby obaj rywale odpoczywali tyle samo w fazie pucharowej. Bo ostatnio ktoś tam na to narzekał. Wiadomo, że dla turnieju to raczej gorzej, no ale tutaj więcej złego i tak wyrządza zawsze losowanie i system rozstawiania, niż sama drabinka.
Mendrek
Allah dziś oglądał Euro 2008 wink.gif

Turcja to mistrz końcówek ostatnio, chociażby zostawało małe okienko czasowe i tak walną bramkę wink.gif Cóż, no to będzie "bratobójczy" pojedynek między Niemcami a krajem który i tak częściowo mieszka u nich smile.gif Cieszy mnie to, bo Turcy to prawdziwi wojownicy i nieźle own'ują drużyny, które już myślą że przejdą dalej, a tu zonk smile.gif
ogqozo
No i proszę. Turcja, niby nie taki potentat, nigdy się ich nie stawia wśród faworytów... a znowu, po 2002 r., zdobywają medal wielkiej imprezy. Mistrzowie końcówek.

Mimo takiego a nie innego zakończenia dogrywki, mecz strasznie nudny. Zwłaszcza jak na to, że grali tam czołowi do tej pory napastnicy turnieju - Nihat i Petrić, bo razili oni bezradnością. Myślę, że Niemcy już spokojnie są w finale. Trochę mnie to cieszy, bo przed mistrzostwami postawiłem pewną sumkę na to, że zdobędą tytuł. Obecnie kurs jest na nich już ponad dwukrotnie niższy.

Niemcy 2,65
Holandia 4,25
Hiszpania 5,50
Włochy 6,50
Turcja 10,00
Rosja 15,00

Oczywiście nie znaczy to, że nie trzymam kciuków za Holendrów. Oni do tej pory grali na turnieju milion razy lepiej, niż Portugalia, więc nie ma powodu, by Niemców nie pokonali. Zobaczymy, jak to będzie. Faworytów do zwycięstwa jest czterech, ale są też dwa czarne konie. Że nie mają one szans? Grecja 4 lata temu też nie miała szans...
lukasz
Najpierw dwie godziny totalnej nudy , z chaosu wyłania się bramka Chorwatów w 120 minucie. Turcy, zaczynający grę dopiero od straty gola, chwile później oddają chyba pierwszy strzał celny na bramkę Pletikosy , oczywiście zakończony golem i już wiadomo ,że są silniejsi psychicznie a karne będa należeć do nich. Generalnie tylko Bilicia mi szkoda ,bo go lubie.
CHINDOOS
Niezłe jaja. Cały mecz nudny ale końcówka to zrekompensowała.
Lain
oglądałam co prawda tylko końcówkę meczu. już mówię ch.j będą karne, a tu nagle Chorwacja się zebrała w sobie i wygrała. tongue.gif tak jak obstawiłam biggrin.gif bardzo emocjonujące zakończenie, domyślam się, że trenerzy to ciśnienia tak wysokiego dawno nie mieli tongue.gif reasumując, ogromnie się cieszę, że Chorwaci zagrają z Niemcami tongue.gif
ogqozo
CYTAT(Lain @ 20 06 2008, 23:43) *
oglądałam co prawda tylko końcówkę meczu. już mówię ch.j będą karne, a tu nagle Chorwacja się zebrała w sobie i wygrała. tongue.gif tak jak obstawiłam biggrin.gif bardzo emocjonujące zakończenie, domyślam się, że trenerzy to ciśnienia tak wysokiego dawno nie mieli tongue.gif reasumując, ogromnie się cieszę, że Chorwaci zagrają z Niemcami tongue.gif

??

Ironia?
Lain
ej. chyba coś przegapiłam jak poszłam do łazienki laugh.gif ucieszyłam się z bramki Chorwacji i odeszłam od TV xD
Obsolete
Jak na razie faworyci po meczach grupowych jada do domu. Mam nadzieje, ze jednak ta jedna druzyna, ktora dobrze punktowala w grupie, czyli Holandia, przejdzie dalej, bo na Hiszpanie i tak nie licze, a po dzisiejszym i wczorajszy meczu, licze jeszcze mniej (chociaz polfinal Hol - Esp bylby arcyciekawy).
Turcy tak sie zasymilowali z Niemiaszkami, ze zaczynaja grac do konca, jak oni kiedys. Nawet teoretycznie bardzo nudny mecz potrafil przerodzic sie w ciekawe widowisko. Bardzo udane mistrzostwa.
Kubaa__
na przykladzie Czechow i Chorwacji widze, ze nie mamy co marudzic na Hołarda, to co robi Turcja z przeciwnikami przebija nawet naszego karniaka O_o
przyjechalem do domu pod koniec drugiej polowy, w sumie niewiele mnie ominelo, a koncowka porownywalna chyba tylko do finalu LM z 99'.
szkoda tylko, ze Turcja juz raczej nie da rady szkopom i final juz chociazby z tego wzgledu bedzie mierny.
Sep
Osobiście byłem za Chorwacją, no ale Turków należy pochwalić za walkę do końca w kolejnym meczu. No ale wypadło im przed następnym meczem 3 piłkarzy przez kartki, do tego grali dzisiaj jak dla mnie bardzo słabo, żeby żadnego strzału nie oddać w drugiej połowie meczu... Raczej Niemcy spokojnie mogą sie widzieć w finale sad.gif , bo Turcy będą bardziej zmęczeni, osłabieni, a do tego z taką gra nie mają szans z Niemcami, no chyba że znowu będą mieli wystrzałową końcówkę i załatwią Niemców, co by było miłą niespodzianką. wink.gif
golab
chorwaci mogli rozstrzygnąć mecz w regulaminowym czasie gry, nie zrobili tego i ich pokarało, karne były w ich wykonaniu tragiczne, wystarczyło strzelać w środek, bramkarz zawsze w którąś stronę zrobi ruch

jedyne czego pragnę, to to, ażeby ssmany nie zdobyły mistrzostwa, niech na(pipi)ią im nawet włoskie panienki-aktorki

ament
Obsolete
CYTAT(Kubaa__ @ 20 06 2008, 23:54) *
na przykladzie Czechow i Chorwacji widze, ze nie mamy co marudzic na Hołarda, to co robi Turcja z przeciwnikami przebija nawet naszego karniaka O_o

Ale o co chodzi? Wyraznie byla doliczona jedna minuta dogrywki, padl gol i sedzia doliczyl dodatkowe sekundy za to, ze Chorwaci wbiegli na boisko uniemozliwiajac rozpoczecie gry przez Turkow. Trzeba bylo:

a) nie wybiegac jak idiota na boisko, gdy jeszcze trwa mecz, bo czas za taka przerwe bedzie doliczony
b) trzeba bylo (pipi) nie byc de bilem i nie stracic w takiej sytuacji golaxDDD no sorry, trzeba byc naprawde ofiara, by przegrac taki mecz

Niestety nie spelnily sie marzenia polskich kibicow, ktorzy po latach mogliby mowic, ze odpadlismy, bo mielismy najmocniejsza grupe (dwoch medalistow ME).

Brechtam z Chorwatow jak glupixDDD
Kubaa__
nie, chodzi po prostu o tragedie narodu : ). my tu beczymy z powodu jakiegos karnego, ktory i tak by nic nie zminil, a Czesi i Chorwaci zostali wyruchani bez mydła w ostatnich minutach przez nic nie grajacych niemal cały mecz brudasów z Turcji xD.
a podpunkty, ktore wymieniles w swojej eksperckiej wypowiedzi sa jak najbardziej niepodwazalne, drogi Obso closedeyes.gif .
Zwyrodnialec
Turcja kopiuje dokładnie ten sam styl, dzięki któremu Grecja wygrała w 2004. Mam nadzieję, że Niemcom nie dadzą rady.
Obsolete
CYTAT(Kubaa__ @ 21 06 2008, 00:24) *
nie, chodzi po prostu o tragedie narodu : ). my tu beczymy z powodu jakiegos karnego, ktory i tak by nic nie zminil, a Czesi i Chorwaci zostali wyruchani bez mydła w ostatnich minutach przez nic nie grajacych niemal cały mecz brudasów z Turcji xD.
a podpunkty, ktore wymieniles w swojej eksperckiej wypowiedzi sa jak najbardziej niepodwazalne, drogi Obso closedeyes.gif .

aaa no przeczytalem na szybkensa cos tam o Webbie i zle zrozumialem wypowiedz;] No wlasnie to jest zabawne, ze doszli dalej, a bedzie ich to Euro duuuuzo bardziej bolalo;]]]]
dr_hakenbusz
Myślę, że przyrównywanie ich do Greków to przesada. Wiadomo że wirtuozów piłkarskich nie mają, nadrabiają ambicją i zaangażowaniem. Poza tym, Chorwaci zagrali pierwszy kwadrans w nieprawdopodobnie szybkim tempie, a Turki dotrzymywali im kroku. Zresztą Chorwaci jakby przeszli obok tego meczu, im dalej tym więcej long-ball'i a mniej przemyślanych akcji.
seb.maz
Czy myślicie,że może się powtórzyc scenariusz z ostatnich mistrzostw?Turcy wygrywają mecze w których mówi się "już po meczu",jeszcze dwa takie cuda....... Chociaż ja myślę,że w finale zagrają Niemcy z Holandią,szkoda że tak zakręcili,bo chętnie bym obejrzał w tym spotkaniu Hiszpanów(oczywiście z pomarańczowymi)
Mordechay
Mimo, że nie chcę widzieć brudasów w finale, bo futbol jaki grają popsuje cale widowisko jak 4 lata temu Grecja, to zobaczyć miny zownedowanych niemców przez Turków w półfinale (albo Holandię w finale)-bezcenne.Tylko na to czekam.
lukasz
CYTAT(Zwyrodnialec @ 21 06 2008, 00:24) *
Turcja kopiuje dokładnie ten sam styl, dzięki któremu Grecja wygrała w 2004. Mam nadzieję, że Niemcom nie dadzą rady.

bez sęsu

Turcy grają mało atrakcyjnie tylko do straty bramki. Później grają arcyofensywnie i bardzo fajnie dla oka.
zajman
Oby kontuzja kebaba nihata nie była poważna bo to serce drużyny(sos czosnkowy ?tongue.gif) i chce więcej takich goli jak strzelił z pepikami!!
Manor
ej, ale serio dla was Turcy tak słabo grali? Co prawda większość drugiej połowy lukałem na mecz jednym okiem, drugim wkuwając, ale imo obie drużyny fajnie grały i mecz dla mnie jak najbardziej ok. Dużo szybkich akcji, gra w ofensywie obu stron. Może ja inny mecz oglądałem ;]. Hamit Altintop bardzo ładnie momentami grał, Rustu zaliczył piękne interwencje.

W sumie wisiało mi kto wygra, bo obie drużyny dosyć lubię i obu byłoby mi żal po odpadnięciu (Chorwaci może by jeszcze coś namieszali na turnieju), ale po tym jak Turcy strzelili gola byłem za nimi, należało im się zwycięstwo w karnych.
Wiolku
Dziś się piękny meczyk szykuje. Jeśli Holandia kolejny mecz zagra tak genialnie to mamy Mistrza Europy. Finał będzie Holandia - Niemcy i znając życie oraz "turniejowość" tych zespołów wygrają szkopy co w moim przypadku oznacza moralne samobójstwo.
Ficuś
ja tylko się modlę by w finale nie było meczu Niemcy-Włochy.To są dwie znienawidzone przeze mnie drużyny i jeśli one spotkają się w finale to chyba przestane wierzyć w futbol tongue.gif

Żal mi Chorwacji bo to był mój cichy faworyt Euro ,ale już przed karnymi było widać ,ze oni ten mecz przegrali w 123 minucie i już nie potrafili się skupić nad jedenastkami.Jedyny plus z tego meczu taki,ze pierwszy raz i ostatni w studio był Red-raper psycho fan Chorwacji-normalnie przegięcie z tym "gościem"

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.