Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy to normalny problem...
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
BRY@N
Kupiłem niedawno Xbox-a i normalnie momentami już nie wytrzymuje z tym napędem.
Czy to normalne że oryginalną grę(nie porysowaną), czyta tak jakby była rysa na rysie, potrafi się też w czasie grania zaciąć na amen i wtedy to już tylko muszę wyjąć płytę i włączać od nowa.
Mam napęd thomsona. Czy zmiana napędu pomoże?
Dud.ek
Jak masz 360 to oddaj na gwarancje, natomiast jeśli piszesz o pierwszym klocku to wymiana chyba nieunikniona smile.gif
BRY@N
mówię o pierwszym xbox-ie
BRY@N
Jaki napęd jest najlepszy? Chodzi mi głównie oczytanie oryginałów. Można gdzieś dostać Samsunga bo Philipsa i Thomsona widziałem.
Berion
LG oryg. lub ten z PC. Podobno jeszcze Samsungi.

Tak czy siak, to każdy napęd będzie dobrze czytać oryg. nośniki.
BRY@N
no nie wiem czy każdy bo mój THOMSON ma problemy, niby przeczyta wszystkie ale podczas grania lubi się zaciąć.
Berion
Dlatego go wyp*l. To jakiś syf, a nie napęd. Chyba nie myślisz, że MS montowałby szmelc nie zdolny do odczytu gier? wink.gif
ejcu
Jeśli chodzi o iksboksa, to nie musisz się martwić. Tak, to normalny problem. Iksboksy tak mają, spokojnie, bez nerwów.
2razyjot
CYTAT(Berion @ 29 11 2007, 19:44) *
LG oryg. lub ten z PC. Podobno jeszcze Samsungi.

Tak czy siak, to każdy napęd będzie dobrze czytać oryg. nośniki.

No naped z PC jak wsadzisz to oryginalnych gier nie rusza.
Berion
CYTAT
Czy to normalne że oryginalną grę(nie porysowaną), czyta tak jakby była rysa na rysie, potrafi się też w czasie grania zaciąć na amen

Zależy który. Jak Zdumpujesz fw ze swojego LG i wgrasz do tego PCowego to będzie. ;] W każdym razie mowa jest o Xbox'owym napędzie.

CYTAT
Tak, to normalny problem. Iksboksy tak mają, spokojnie, bez nerwów.

Tak, rzeczywiście. MS montuje napędy, które nie radzą sobie z oryg. nośnikami... -_-
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.