Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co gracie teraz online?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2 > Online
juni8
Tak jak w temacie. Czyli w co gracie i dobrze by był gdyby były informacje czy jest tam dużo grających i jak z lagami.
Temat powstał w celu ułatwienia graczom wyboru gier sieciowych.
SZKD
Tekken 5 DR Online smile.gif - Nie doswiadzylem zadnych lagow...ale moze dlatego, ze mam 16Mb/s smile.gif
CoD4,
Pro Street,
Smackdown vs. RAW 2008,
PES2008 (Nie ciekawie z zakladaniem gry- czesto sie wiesza)
Motorstorm (zero problemow)
szarakps
CYTAT(SZKD @ 28 11 2007, 14:47) *
Tekken 5 DR Online smile.gif - Nie doswiadzylem zadnych lagow...ale moze dlatego, ze mam 16Mb/s smile.gif
CoD4,
Pro Street,
Smackdown vs. RAW 2008,
PES2008 (Nie ciekawie z zakladaniem gry- czesto sie wiesza)
Motorstorm (zero problemow)

SZKD on pyta o gry online na PS2 a nie PS3!!!.

Ja gram obecnie online w PES 2008 , Battlefield 2 Modern Combat gra jeszcze dużo osób a także w Test Drive Unlimited i czasem Killzone i Fifa 07. Moje gg to 7882693 i nick w grach to przeważnie szarak.
SZKD
OOOooo My bad !
juni8
Ja sprawdzałem ostatnio WRC 4 i nikogo nie ma na serwerach. Natomiast w Midnight club Dub edition Remix jest dużo osób i nie zauwarzyłem lagów. Mam łącze 512kb.
Nick w Grach Sony to junior pol
natomiast w midnight club to juni8
bolekps3
może wejde na hardware online arena bo lubiłem te gierke
]pamietam ze juz dawno grałem w wrc4 i juz w tedy były pustki na serwerach

szarak grają jeszcze jacyś polacy online w killa ???
Burgund
Także gram. Mój nick to przeważnie - Burgund lub Lolman
Gry: Area 51, Call of Duty2, WRC 4, Medal of Honor: Rising Sun, Jak X: Combat Racing, Hardware Online Arena, Pro Evolution Soccer 2008.
Zastanawiam się nad jakimś Socomem jeszcze.

GG: 9600427
bolekps3
moh pa nie pamietam aby wyszedł na ps2 icon_puk.gif
sonix
Jeszcze w tym miesiacu powinienem dostac w swoje rece network adaptera wiec mam pytanie: w co mozna jeszcze pograc online nie liczac najnowszch gier jak PES 2008 itd. jak jest dzisiaj z np. Burnout Revenge, MGS 3 Substitence, Killzone, Ratchet Gladiator działaja jeszcze serwery, sa chetni do gry?
Burgund
CYTAT(bolekps3 @ 8 12 2007, 17:59) *
moh pa nie pamietam aby wyszedł na ps2 icon_puk.gif

Sorry, popieprzyło mi się z Rising Sunem...
Za dużo tych podtytułów confused.gif
Mathiu
Online na PS2 jeszcze żyje? Jeśli tak, to w jakich grach można spotkać więcej osób?
szarakps
Jasne sam gram jeszcze online , to tak co ostatnio widziałem , w Fifa 08 koło 300 , w PES 2008 około 250 , w Battlefield 2 Modern Combat koło 200 , W Test Drive Unlimited koło 50 gra , Midnight Club 3 koło 20 i Toca Race Driver 3 koło 20 , to średnia osób ilu ostattnio widzę w tych grach no i jeszcze Socom 3 czasem koło 100 jest , mam nadzieję że ci pomogłem i może zagrasz ze mną kiedyś.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.