Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: NFS: Pro Street - problem z livem
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
2razyjot
Mam problem. Dzisiaj odwiedzil mnie kumpel z oryginalnym NFSem zeby pokazac mi moc tego tytulu bo sie zajaral jak glupi. Wlaczamy, wszystko spoko, jest nawet jezyk polski do wyboru i... Wywala blad ze trzeba sie zalogowac do Live! O_O Nie zaloguje sie bo nie mam jak podlaczyc boxa do netu. Pytanie: da sie w ta gre zagrac offline nie bedac zalogowanym do xboxlive?

Probowalismy z 20 razy - za kazdym razem to samo! sad.gif
dx36
może masz starszy soft w konsoli ? musisz spróbwać u kumpla jakiegoś podłaczyć i zaaktualizować softa (dashboard)
2razyjot
CYTAT(dx36 @ 29 11 2007, 18:59) *
może masz starszy soft w konsoli ? musisz spróbwać u kumpla jakiegoś podłaczyć i zaaktualizować softa (dashboard)

Nie da sie tego sciagnac na cd i zaktualizowac?
Owiec
Da ,poszukaj gdzies na oficjalnej stronie albo na torrentach, podobno nagrywasz i odrazu dziala normalnie z CD.
2razyjot
CYTAT(Owiec @ 29 11 2007, 21:00) *
Da ,poszukaj gdzies na oficjalnej stronie albo na torrentach, podobno nagrywasz i odrazu dziala normalnie z CD.

Moze ktos pomoc w szukaniu i napisac na PW co znalazl? Na oficjalnej stronie nic nie widze a o torrentach nie miejsce na rozmowe chociaz to chyba legalne...

Pomocy. Chce aktualizowac dasha a nie moge online - musze offline. sad.gif
signap
a czemu nie mozesz wziasc Xa podpiac przez kabel tylko sobie utrudniasz? Boisz sie bana chytry_.gif. W sumie to gra powinna posiadac update (X1). Wydaje mi sie ze nie ma mozliwosci sciagnieca updateu jest jedynie aktualizacja do emulatora
2razyjot
CYTAT(signap @ 29 11 2007, 21:15) *
a czemu nie mozesz wziasc Xa podpiac przez kabel tylko sobie utrudniasz? Boisz sie bana chytry_.gif. W sumie to gra powinna posiadac update (X1). Wydaje mi sie ze nie ma mozliwosci sciagnieca updateu jest jedynie aktualizacja do emulatora

a). nie chce wylapac bana a zastanawiam sie powaznie nad xboxlive
b). mam w domu windowsa 98 i nie umiem podlaczyc jak bym sie nie staral

Any1 moze pomoc i wie skad to sciagnac? sad.gif
ping
Wujaszku, z tego co pamiętam potrzebne update'y zawiera każda gra i po prostu monituje o automatyczny update, jak nie ruszy to klops, przynajmniej tak mi się wydaje. Zawsze jednak możesz spróbować z tym:
http://www.xbox.com/en-US/support/systemus...stemupdates.htm
akapit Burn a DVD or CD wink.gif
2razyjot
CYTAT(ping @ 29 11 2007, 23:09) *
Wujaszku, z tego co pamiętam potrzebne update'y zawiera każda gra i po prostu monituje o automatyczny update, jak nie ruszy to klops, przynajmniej tak mi się wydaje. Zawsze jednak możesz spróbować z tym:
http://www.xbox.com/en-US/support/systemus...stemupdates.htm
akapit Burn a DVD or CD wink.gif

Ten update zajmuje 6,5 mb, nie jest datowany, nie wiem czy to aktualna wersja i nie wiem czy to normalny update jaki sciagacie z live-a Panowie?
ping
Na stronie microsoftu są zawsze najświeższe update'y wink.gif albo zrób tak jak Lucek Ci doradzał - skasuj w zakładce memory w menu konsoli wszystko co dotyczy NFS:PS
2razyjot
Sciagnalem ten update, zmarnowalem 3 plyty i dalej konsola tego nie lapie. Rozpakowuje, wrzucam na cd i pale, widzi to jako plyte o wielu materialach multimedialnych i koniec.

Jak to wypalic? sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.