Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: DS2 vs. pad do X0
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
Sebas
Poradźcie co lepiej zakupić- przejściówkę USB do Dual Shocka (i najlepiej jaką) czy moze pada przewodowego do ixi 360? smile.gif
Interesuje mnie przede wszystkim czy wybór tego 2 da mi coś np w takich gearsach.
stona
No girsy są robione pod pada do X0 . Ja osobiście nigdy się do niego nie przyzwyczaiłem i wolę DS'a. Jeśli jesteś burżuj i kupujesz pada pod jedną grę / masz x0 w domu/ grasz na x0 u kolegi , to kup pada od X'a. Jak nie to jednak polecam przejściówkę ( nie podam konkretnej )
signap
a co maja dac gearsy? Wiem ze Kane and Lynch PC by grac w coop potrzebuje pada od 360 i chyba bedzie mozna wtedy pograc na splita na PC ale glowy niedam nie nie posiadam pada by sprawdzic ale pojawil sie taki komunikat by podlaczyc pada 360
Sebas
Ale można w te girsy grać normalnie dualem? Tzn obłożyć identycznie przyciski tak jak to jest na x0, czy moze jednak brak trigerów przeszkadza? Jeżeli ktoś korzysta z jakieś przejściówki i uważa, że jest warta polecenia to śmiało pisać smile.gif. Dostane takie coś w MM czy zostaje mi tylko allegro?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.