no halo, dzisiaj przyjalem sromotnego zonka zwiazanego z psp-jakis tydzien temu, sciagnalem i wgralem soft 3.71 Firmware i spoko. Wszystko zrobilem jak bylo napisane-0 problemow. Sciagnalem sobie gierke, Syphon Filter z ps store-a w srodku bylo umd (oczywiscie wyciagnalem je na okres inst. nowego softu) itak sobie gralem w kratke-raz w jedno, raz w drugie... jade dzisiaj do sklepu, siedze sobie gram, to chcialem zrobic glosniej-nic-volume na maxa a nic nie slychac-reset konsoli-nie chce sie zresetowac-dioda tylko w kolko sie swieci-wyciagnalem baterie-ekran sie zatrzymal na niebieskim tle-zanim zaladowalo menu-znowu wyciagnalem batiere-gdy pojawil sie ekran z napisem sony ent.. cos tam wcisnalem i menu sie zaladowalo-dalej glosu nie bylo, chcialem zresetowac zeby sie upewnic - znowu to samo.... pomocy? co jest nie tak ? da sie cos zrobic?
nigdy nie wyciagaj baterii z psp zeby je zresetowac [!] mozesz tylko pogorszyc sprawe... musisz trzymac power swith'a tak dlugo az psp wygasnie... ja raz trzymalem jakies 3min i sie wylaczylo.
masz oryginalny soft tak? jesli tak to to ogranicza troche zakres mozliwosci naprawy.
3.71 Firmware to jest oryginal? jesli tak to zaraz na gwarancje zaniose-jesli nie-to np jaka akcja bedzie w sklepie, kiedy przyniose angolowi psp, powiem ze to i to i ze tak i ze siak-wezma, zobacza ze soft jakis badziewny i co? zostawia i nie zrobia czy beda chcieli mnie skasowac iles tak funtow?
Zapłacisz za serwis, a gwarancja przepadnie ot i co.
W d*e z serwisem. Znajdź kogoś z pandorą (lub kup) i wgraj sobie CFW. Szkoda czasu, nerwów.
to bedzie raczej trudne-siedze w Anglii, jedyny ziom ktorego znam z psp to moj kuzyn (tak samo zielony w temacie jak ja) wiec serwis to nie taki glupi pomysl...chyba
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.