Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Sezon 3
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Heroes
laki
Mam nadzieję, że trzeci sezon przyniesie coś nowego. Po drugim mam mieszane uczucia i powiem, że jestem zawiedziony... Oby się coś poprawiło.
Masorz
co za paradox ze topic o 3im sezonie zalozyl gosciu,
ktory zbesztal i zmieszal z blotem
koncowke 2go, o ty bandyto wink.gif
Lipa
Jakieś info ? Kiedy mniej więcej ma być itp. ?
Hela
CYTAT(Lipa @ 5 12 2007, 07:08) *
Jakieś info ? Kiedy mniej więcej ma być itp. ?

Pewnie na jesień, jeśli do tego czasu skończy się ten (pipi)y strajk scenarzystów...
signap
przez ten strajk musieli skrocic serial do 12 czy 11 odcinkow bo s1 mial 2x. Szykuje sie alternatywne zakonczenie sezonu

Trzecie seria Heroes zatytułowana 'Villains' będzie drugą częścią sezonu drugiego , który został zakończony na skutek strajków scenarzystów w USA
laki
CYTAT(Masorz @ 4 12 2007, 21:00) *
co za paradox ze topic o 3im sezonie zalozyl gosciu,
ktory zbesztal i zmieszal z blotem
koncowke 2go, o ty bandyto wink.gif

Mam nadzieję, że 3 będzie zdecydowanie lepszy whistling.gif
Marcin$
CYTAT
Co nowego w Heroes ? Stacja NBC podała dokładną datę premiery 3 sezonu Heroes - 15 Wrzesień 2008 będzie to premierowy 2 godzinny odcinek!
Brainiac
CYTAT
A o to i tytuły pierwszych czterech odcinków 3 sezonu serialu Heroes Herosi !

* Odcinek 3x01: "The Butterfly Effect" (15.09.2008)

* Odcinek 3x02: "Dreamtime

* Odcinek 3x03: "One of Us, One of Them"

* Odcinek 3x04: "The Year of Our Lord"

CYTAT
David Anders , odtwórca roli Adama w serialu Heroes , w finale 2 sezonu został 'pogrzebany' , jednak potwierdziły się informacje o jego powrocie w 3 sezonie , i jak informuje nasze źródło pojawi się on w przynajmniej jednym odcinku z pierwszych sześciu.

"Normalnie , gdy ludzi się pochowywani , zostają pochowani.Na szczęście Takezo Kensei nie jest jak większość ludzi"

-Wierzę w to, o tak.Mam nadzieje.Wiem , że pojawie się w jednym z 6 pierwszych odc... - powiedział Ander w rozmowie z redaktorem portalu SyFy.

Źródło: http://heroes.seriale24.pl

Pozdrawiam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.