Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakie gry na start ?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
i_am_so_lame
Zamierzam sobie sprawić prezent na mikołajki wink.gif
Wybieram się do M_M po PSTwo i moje zapytanie kieruję do was, a mianowicie jakie 2 gry na start polecacie?smile.gif Oczywiście mam ograniczone fundusze (120zł max).
Widziałem dzisiaj w MM gry po 50-60zł typu GoW, DMC1, DMC2, GT4,Tekken5, i szczerze nie wiem na co mam się zdecydować... =/// W każda bym naprawdę chętnie pograł od razu smile.gif Help me!
Ofeck
bez sensu, jak kazdy zacznie Ci doradzac to i tak nie bedziesz wiedział
i_am_so_lame
CYTAT(Ofeck @ 5 12 2007, 19:44) *
bez sensu, jak kazdy zacznie Ci doradzac to i tak nie bedziesz wiedział

No ale chciałbym coś kupić zebym mógł pograć z do świąt, przed świętami wyprawa do MM znowu po jakieś 2 tytuły smile.gif
Olsen
jesli masz z kim grac i bedziesz mial dwa pady to bierz tekkena

GoW to pozycja obowiązkowa

zreszta co ja będe Ci radził...

jaki typ gier preferujesz?
Yahoosh
W zależoności jakie gry lubisz i ile chcesz na nie wydać (najdroższe z tego wszyskiego jest GH(płacisz za gitarkę), reszta jest w cenie - tańsze 20-50, droższe 50-100?-różniście) :

RODZAJ | Tańsze | Droższe
Strzelanki | Killzone | Black
RPG | Final Fantasy X | Final Fantasy XII
Platformer | Jak&Daxter I/II | -----------------
Ratchett&Clank Glad. | -----------------
Wyścigi Arcade | Burnout Revange | Burnout Dominator
Akcja | MGS3//DMC3/GoW | MGS3:S//DMC3:SE/GoWII | | | + wszelkie Hitman'y, Prince Of Persja, Splinter Cell'e
Party Games | Singstar ! Wszelkie/Eye Toy | -----------
Bijatyki | Tekken 5/Soul Calibur 2/3 | ------------------
Muzyczne | Amplitude | Guitar Hero 1/2/3
INNE

. . .pełno pełno pełno innych świetnych gier, to są przykłady najczęsciej wałkowanych i wymienianych jako najlepsze, jednak ze względu ze każdy ma inny gust to zaznacze że sam uważam te tytuły za świetne i warte każdej słotówki. Prócz Eyetoy'a który za szybko się nudzi, chyba ze chcesz stracić z 10 kilo i jestes zawzięty (przygotuj stos koszulek na wymianę) albo graj w bokserkach (zasłoń żaluzje).

Osobiście polecam Single Player wszysko, a na multi - Singstar, karaoke w domu za naprawde niską cenę, przygotuj napoje wyskokowe niektórzy na trzeźwo uważają ze nie mają głosu albo talentu.

PS: ceny moga być zaniżone bo z przyzwyczajenia podałem zestaw gier kupnych w takich cenach na allegro/na forach (patrze > Pchli Targ > Sprzedam na tym forum). W sklepach tańsze gry są po ok. 60-80 zł, nowsze/droższe 100-120-więcej.
AiszA
A jeśli lubisz się bać, to koniecznie Silent Hill- bezcenne... z podanych GoW i DMC- naprawdę warto rolleyes.gif
Guardian19
nie znam twojego miasta i nie wiem czy jest tam jakiś sklep z grami na konsole tzw "specjalistyczny"(choć nie zawsze jak wynika z mojego doświadczenia) i pomyśl o grach używanych wtedy za tą samą cenę możesz mieć jakieś dwa nowsze ale używane tytuły.

Z tych co podałeś GoW akurat do świąt zaliczysz na 100% i Tekken5(wiadomo dlaczego to mówię).

Pozdro
i_am_so_lame
Wiec tak DMC grałem daaaawno temu u kolegi - miód smile.gif Musze przejść dmc1,2,3.
Sh - Jestem wielkim fanem bez konsoli smile.gif Chyba kupię sobie pod choinkę Sh Antologię smile.gif U kumpla na PSX sh1 ukończyliśmy 5 razy, Sh2 na ps2 2 razy i 4 razy na PC skończyłem - różne endingi smile.gif Tekken'a 5 ma kumpel który mieszka kilka domów dalej, a nie mam z kim grać tak normalnie (jedynak) GoW - grałem troszke u kolegi i też zamierzam przejść smile.gif Gow 1 & 2 OFC smile.gif
Wiec decyduje sie na GT4 i Ratchett&Clank Glad ///// Final Fantasy X smile.gif :PPP

Jutro napisze smile.gif A moze dostane od mikołaja jutro jakieś 20zł i kupie 3 gry :PPP
raven_raven
Eh, znam to. Nie będziesz mógł wszystkiego od razu zaliczyć, na wszystko przyjdzie czas. Ja polecam na początek jakiegoś finala(ze wskazaniem na X) i Gran Turismo 4 czy Tekken 5.

Looknij do tematu o wyborze gier, tam takich pytań było już masę, przeglądnij znajdziesz sporo odpowiedzi co zrobić z stówką wink.gif.
Yano
jesli chociaz troeche lubisz wyscigi to GT4 potrafi zajac duuuuzo czasu i bez problemu starczy do swiąt

gow jest fajny ale po 20 godiznach raczej sie znudzi jak przejdziesz 2 razy wiec do swiat nie starczy

tekken jesli masz z kim grac to obowiązek
Tiglatpilesar
Ratchet: Gladiator? Szkoda kasy, lepiej kupić jedną z wcześniejszych cześci.
raven_raven
Jak już to zacznij od Ratchet and Clank 1, mega-miód.
Sunderland
Na pewno FFX bo to pozycja obowiązek, a cena na dzień dzisiejszy nie powinna stanowić problemu.Do tego dokupiłbym na Twoim miejscu Tekkena 5.Jeśli, któraś z tych nie jest w Twoim klimacie to możesz też zachaczyć o Ratchety.To tak na początek co byś się na konsoli rozgrzał smile.gif
Cikul
GTA San Andreas, Seria Splinter Cell, God of War, Metal Gear Solid 2 i 3 diablo.gif

Stary jak ja Tobie zazdroszczę że dopiero będziesz grał w te wszystkie tytuły sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.