Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: TOP 10 na PSXa !!!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Stron: 1, 2, 3
coopa
Metal Gear Solid - moim zdaniem najlepszy MGS
Silent Hill - nie dość, że straszny, to jeszcze ta fabuła i atmosfera...
Harvest Moon - w tę grę grałem chyba najdłużej ze wszystkich, najlepszy HM (a może nawet i gra)
Tony Hawk's...3 - to jest czad - ogromna grywalność, świetne multi i ta muza...
Front Mission 3 - niby nic specjalnego, ale klimat ma świetny, a gra sie bardzo przyjemnie
ISS2 - to chyba najlepsza gra w multi (w single mi się nie chciało grać, jakoś nudno)
Breath of Fire 4 - jak dla mnie najlepszy RPG ever
WWF2 - wspaniały wrestling ,dobry zarówno dla jednego (choć zbyt łatwy) jak i dla wielu graczy
Ace Combat 3 - wypas i tyle
Sheep, dog 'n Wolf (czy jakoś tak) - rewelacja - wymaga zarówno zręczności jak i porządnego myślenia, w dodatku nieźle można się uśmiać

Kolejność przypadkowa, pomiędzy niektórymi tytułami byłoby niezwykle ciężko mi wybrać mojego faworyta. Ale na pierwszym miejscu raczej stawiam HM.
barcelona fan
1.METAL GEAR SOLID-Jedno słowo--Ponadczasowość song.gif
2.TEKKEN 3-Jedyny fighter przy którym spędziłem tyle czasu.. tongue.gif
3.Resident Evil 2-Nie zapomne jak z kumplem przechodziłem cała grę bez karty pamięci.Matka nas wyganiała na dwór co by odpocząć od konsoli a my zostawialiśmy konsole włączoną..tongue.gif.Jedyna gra przy której miałem konsole prawie 24h włączoną..tongue.gif
4.Crash Team Racing-Ehhh...Ta gra jest świetna...xD.
5.Crash Bandicoot 3:Warped-Obok Tekkena 3 jedna z 1 gier które zobaczyłem na PSX.Zakochałem się.smile.gif
6.Spyro 2:Gateway to Glimmer-Po RE 2 gra przy której spedziłem najwięcej czasu non stop:P
7.Resident Evil 3:Nemesis-NEMESIS!!!.I Wszystko jasne...xD.Pamiętam gwiazdke 2000 z RE3..xD.
8.Tony Hawk's pro Skater 2-Przez tą grę jeżdziłem na desce...smile.gif
9.Final Fantasy VIII-Piękna gra.smile.gif.Niestety jedyny FF w jakiego grałem.tongue.gif
10.Silent Hill-Całe 5 zakończeń w okresie kryzysu jaki przeżywałem(Grać mi się nie chciało... dry.gif ).Tylko SH był wtedy w stanie przyciągnąć mnie do konsoli naszczęście te czasy mineły..smile.gif

Liste zrobiłem wg gier które pozostawiły najlepsze wspomnienia po sobie w moim sercu..smile.gif
kamil
1. Crash 1
2. Crash 2
3. Crash Bash
4. Barbie Explorer
5. Spyro Dragon
6. FIFA 1999
7. Tekken 1
8. Resident Evil 1
9. Gran Tourismo 1
10. NHL 2001
elrubio
1. MGS
2. ISS Pro Evolution 1- 2
3. Suikoden 1 -2
4. Tekken 3
5. Gran Turismo 1 - 2
6. Front Mission 3
7. Tony Hawk 2
8. Harvest Moon BTN
9. Crash Bandicoot (seria + CTR)
10. Final Fantasy IX
Równie na ostatnie 10 miejsce mółbym wpakować:
Silent Hill
Syphon Filter
Chrono Cross
Resident Evil
Soul Blade
LMA Menager

jersey bean
witam wszystkich,z ta konsola spedzilem wiele niezapomnianych chwil moja czolowka na ps1
iss pro evolution
parasite eve 1&2-to naprawde mega gra
civilization
medal of
honour
gran turismo
Młody
1. Vagrant Story
2. Final Fantasy VII
3. Tekken 3
4. Crash Team Racing
5. Gran Turismo 2
6. ISS Pro Evo 2
7. Tony Hawk's Pro Skater 3
8. Ape Escape
9. V-Rally 2
10 Driver

ale było jeszcze wiele gier które mi się podobały np. MTV Sports Snowboaring, Dragon Valor, Brave Fencer Musashi i jeszcze rózne wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.