Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: GC + kabel s-video
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
jonasz81
Czołem.

Proszę o wskazówki w jaki sposób odpalić GC z wykorzystaniem kabla s-video?? (Jak uzyskać sygnał s-video na GC?).

Jakie opcje w menu Gacka trzeba przestawić?? (Obecnie mój Samsung CW29Z508T wyświetla komunikat o braku sygnału dry.gif ; przy czym na PS2, po przestawieniu w opcjach - połączenia component, wszystko działa o.k.).

Z góry thx za pomoc.

p.s. prosze o wytrozumiałość adminiatrcję na wypadek gdyby była potrzebna takowa tongue.gif (jednak za ch##a nie mogę znależć żądnych informacji w tym zakresie, a w menu GC też nie zauważam stosownej opcji).
JanzKijan
CYTAT(jonasz81 @ 7 12 2007, 16:57) *
Czołem.

Proszę o wskazówki w jaki sposób odpalić GC z wykorzystaniem kabla s-video?? (Jak uzyskać sygnał s-video na GC?).

Jakie opcje w menu Gacka trzeba przestawić?? (Obecnie mój Samsung CW29Z508T wyświetla komunikat o braku sygnału dry.gif ; przy czym na PS2, po przestawieniu w opcjach - połączenia component, wszystko działa o.k.).

Z góry thx za pomoc.

p.s. prosze o wytrozumiałość adminiatrcję na wypadek gdyby była potrzebna takowa tongue.gif (jednak za ch##a nie mogę znależć żądnych informacji w tym zakresie, a w menu GC też nie zauważam stosownej opcji).

Jedyna wskazówka jest taka, że konsola w wersji PAL nie obsługuje sygnału s-video, z tego powodu konfiguracja z poziomu ustawień nic tu nie da.

Poza tym kabel RGB to pono wyższy standard od s-video tongue.gif

Na componenta do GC nie ma już szans - nie do dostania wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.