Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Kupno odtwarzacza DVD
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
Hubi.
Chciałbym kupić odtwarzacz DVD i oje wymagania są takie, żeby miało port USB i czytalo jak najwiecej formatow (divix, mp3 itp.).
Polecacie jakies firmy lub konkretne modele? Myslalem nad Mantą.
Kubaa__
manta bedzie dobra, przystepna cena i wszystko czyta
ja mam sony i nic nie moge obejrzec
wilku00034
ja mam wiwe i nie narzekam, choć ponoć strasznie się psują dry.gif
manta jest ok biggrin.gif
Owiec
Za mante dajesz 150zl ,masz odtwarzacz do wszystkiego, czytnik usb ,czytnik kart i inne smieci.
Hubi.
A polecacie jakiś konkretny model?
Owiec
Najnowszy biggrin.gif Ma najbardziej zaktualiozwane baze formatow jakie da sie odtwarzac, ale kazda sie nada do wszystkiego, tyle ze nie kazda ma czytniki itd i jakis tam format moze nie byc czytany.
2razyjot
CYTAT(Owiec @ 10 12 2007, 20:44) *
Najnowszy biggrin.gif Ma najbardziej zaktualiozwane baze formatow jakie da sie odtwarzac, ale kazda sie nada do wszystkiego, tyle ze nie kazda ma czytniki itd i jakis tam format moze nie byc czytany.

Manta jest ok, a o aktualizacji formatow itp. gadasz bzdury - z ich sajtu sciaga sie nowe kodeki, pali na cd-r i heja.
Hubi.
A co sądzicie o odtwarzaczach Fergusona? Na innym forum większość polecała mi właśnie tą firmę.
Owiec
Po co wymyslac, skoro masz wszystko w mancie za 100pare zlotych.
Hubi.
Myślałem, że może jakiś jeszcze lepszy, skoro go tak polecają.
signap
uzywalem kiedys odtwarzacza KISS ale wiecej bylo z nim problemow
- kopiowanie na dysk lecialo bardzo powoli (dysk to alternatywa ale musial byc 2,5')
- brak polskich czcionek
- dosc drogi sprzet - mial duze mozliwosci lecz Xbox1 zjadal bo na sniadanie - 0 problemow, ciagle aktualizowany, szybki transfer,itd)

jesli kupowalbym jakiegos divx playera to tylko X1 - cena, mozliwosci (XBMC), odtwarza chyba wszystko procz swf tongue.gif, 0 problemow, sprzet mozna uszkodzic tylko przez wlasna glupote
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.