Otóż w kwietniu 2007 zakupiłem PSTwo, po paru miesiącach się zarejestrowałem na stosownej stronie, aby grac online, nie otrzymywałem Network Access Disc, w związku z czym zakupiłem stosowny na serwisie aukcyjnym. Korzystam z usług lokalnego dostawcy internetu (tzw. łacze osiedlowe), charakteryzuje się ono tym, iż nie wymaga żadnych ustawień, aby korzystać z internetu, tzn. po prostu podłączam kabel do kary sieciowej i już mam internet, nic nie muszę ustawiać, co prawda aby przeglądarka internetowa działała szybciej należy ustawić serwer proxy, ale akurat to nie jest konieczne, by w ogole korzystać z internetu.
Mój problem wygląda następująco: Podłaczam kabel do konsoli, wkładam płytę, podczas konfiguracji wszystko ustawiam tak, jak jest mi to wiadome, czyli brak wymaganego loginu i hasła, brak osobistego adresu IP i brak serwerów DNS, wszystko to jest pozyskiwane automatycznie, ale niestety po zapisaniu ustawień na karcie pamięci podczas testowania ustawień wyskakuje błąd, który informuje, że zostałem odłączony od sieci. W tym momencie praktycznie jestem w kropce i nie mam pojęcia co jeszcze mogę zrobić, wydałem na sam Network Access Disc 38 zł z przesyłką, to troche dużo, chciałbym chociaż raz zagrać w Hardware Arena..
Proszę pomóżcie mi jakoś, podaję stronę mojego ISP, może to coś pomoże: http://e-wab.pl
PS. Chciałbym zaznaczyć, że moja konsola jest nieprzerobiona i mam same oryginalne gry