Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Fifa Street 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
t3xz
Platformy: Xbox 360, Playstation 3 i ... Nintendo DS. Premiera: gdzieś w 2008 roku.
A teraz fotosy, jak to będzie się wszystko prezentować (skojarzenia z Team Fortress 2 są mile widziane).

1 2 3

4 5 6

7 8 9
Szabla8
Mi się z trailerów nie podoba sad.gif Za bardzo karykaturowa. Widać że już nie mieli pomysłu na 3 i diametralnie zmienili grafike.
Litwin25
Słaba grafa,a ja biedny po prostu się łudziłem że oddają lepiej uliczny styl.Na plaży więcej piasku"interaktywnego",na ulicach więcej kurzu,więcej ruchu ludzi,masakra jak to skiepszczyli
Raiven2
Boże co za grafika, tak jakby to rysowali w paincie i użyli jakiegoś słabego programu do obróbki. Kompletna klapa.....
ryanpl
gra wyjdzie w lutym
Michael7
Dla mnie to będzie przeciętniak ze słabą grafą, chłopaki z EA się nie postarali...
Brolly PL
Grał ktoś już w demo? jak tam wrazenia?
Pelipe
Mój boże, ale krzywe mordy!
Nie daruję! Jak mogli z(pipi)a* Villę! Kuna jego mać.
Jeżeli jednak gra będzie pod względem Gameplayu genialna, może przemyślę zakup tej gry.
maciucha
Demko zassałem i co nieco pograłem smile.gif. Jako wielki fan serii (w fife street 2 cioram dzień w dzień) spodziewalem się przedewszystkim miodnego gameplay'u, grafika to dla mnie w tej produkcji sprawa drugorzędna.
Gdy tylko zobaczyłem komunikat z informacją, że demko już wylądowało w całości na dysku myślałem, że nie wytrzymam i mnie od środka wysadzi wink.gif.
Przebrnąłem przez bardzo fajne menusy i załadowałem mecz. Pierwse rozczarowanie - kamera! Do tej produkcji jakoś nie pasuje mi kamer z boku boiska a la fifa, zdecydowanie bardziej wolę tą z poprzednej części - za plecami. Jednak gdy zacząłem robić fikołki Kaką i kłaść na glebę kolejnych obrońców to cały się rozpromieniłem i przestałem myśleć o głupiej kamerze. Bardzo fajnie rozwiązano gamebraker, który w poprzedniej części znikał po strzeleniu gola lub upływie jakiegoś tam czasu. W trójce trwa jakiś czas, nawet jak strzelimy gola, dla mnie duuuzy plus, ale jak kto woli wink.gif. Wiele osób narzekało na grafikę ale tu tworzy ona fajny klimat, taki wesoły a la Joga Bonito a nie ciut przyciężkawy jak to było w dwójce smile.gif. Ogólnie dla mnie absolutny must have smile.gif.
Afroman
Wygląda to jak sraka. Najszybciej wykasowane(wykastrowane?) demo w historii mojej konsoli. No chyba ze jesteś fanem jak kolega wyżej...
polaki899
CYTAT(Afroman @ 18 01 2008, 00:06) *
Wygląda to jak sraka. Najszybciej wykasowane(wykastrowane?) demo w historii mojej konsoli. No chyba ze jesteś fanem jak kolega wyżej...

Mogłeś sobie zmienić kamere z daleszj perspektywy nie z takiego bliska. Grajac na medium ciezko brame strzelić.
Na plus jest naładowany pasek który sie kurczy przy dobrej grze mozna wtedy strzelić 2-3 bramy. Gra sie miło ale nie ma tego czegoś co moim zdaniem było w 2. Demo nie zrobiło na mnie takiego mocnego wrażenia jak demo barnauta ale moze pełna bedzie lepsza i jak stanieje gierka to sobie kupie smile.gif
z2djtkose
O ile w NBA street homecourt fajnie mi się pykało , tutaj niestety nie..jakoś ten styl nie pasuje mi kompletnie do piłki nożnej . Ogólnie traktuje to jako ciekawostkę bo kompletnie to nie trafiło do mnie smile.gif
sinner
Pierwsze wrażenie - szok.
Grafika jak na PS2 z wygładzaniem, piłkarze jak patyki ważące 30kg, animacja postaci w stylu "FIFY" no i te wślizgi... Mortal Kombat powrócił tongue.gif

Ale po kilku partyjkach już nie zwraca się na to wszystko uwagi i da się grać wink.gif
Valeq
Gra odrzuciła mnie po 2min meczu. Ludziki wygladające jak z komiksu, a system tricków dużo bardziej podobał mi sie w Fifie 08. Napewno FS 3 nie kupie, bo wole pograć w NBA Street Homecourt, czy nawet pierwszą Fife street
Jakuza
A mi tytuł bardzo przypadł do gustu. Grafika w stylu tf2, bardzo fprzyjemna dla oka i moim zdaniem idealnie pasuje do takiego tytułu jak FS3. Poza tym bardzo fajny system i Gamebreaker który trwa kilkanaście sekund ( a nie jak w jedynce tylko przy strzale ). Grę na pewno sobie sprawię ale jak stanieje do gdzieś 100zł.
B0dz1o
Grafika jest całkiem wporzo, ale animacja to masakra jest jakaś! Ogólnie gameplay zchrzanili totalnie względem 1 i 2. Odbiór piłki jest zupełnie przypadkowy, do tej pory się też zastanawiam, co właściwie daje nam Gamebreaker, bo zauważyłem tylko jeden(sic!) nowy trik. Porażka
elsaint360
Grajac w demo myslełem, ze sie ze.sram i wy.rzygam. OCHYDA. te postacie. Model gry. FU!!!. Na pewno nie kupie tego czegoś.
Marsi
gra jest ponizej czegokolwiek nie warta kupna modele strasznie popsute wogule grafika nie za ladna fifa 07 jest lepsza !
orion50
Dla mnie gra jest na 8. Przyjemna grafika, fajne karykatry, prosty niewymagający gameplay, wciąga, online bez lagów. później napiszę coś więcej gdyż muszę lecieć, ale polecam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.