Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ergo Proxy
Forum PSX Extreme > Inne > Japonia > MANGA&ANIME
Figaro
Słyszałem o tym anime trochę, toteż ściągnąłem 1 odcinek. Mam mieszane uczucia, co sądzicie o tym anime, później jest lepiej?
Grigori
Lepiej. A jak chcesz coś więcej do poszukaj w moich postach bo nie chce mi sie w trzecim temacie tego samego pisać twisted.gif
Zarathustra
Ściągaj dalej, na pewno się nie zawiedziesz bo potem jest bardzo ciekawie, Ergo Proxy to naprawdę dobra seria warta obejrzenia.
drgiro
jestem za a nawet przeciw
Pomimo skrajnych gustow , opini , komenatarzy itp itd
nawet jesli mialbys sie troche zawiesc ( dla mnie c00l ) , to i tak jest to warto je znac bo do pretensjonalnych nie nalezy
Kami-kaze
Dla fanów Sci-fi i oczytanych w tych klimatach(nawiązania m.in.do powieści PHILIPA K.Dick`a) Polecam
Divine
Spodoba ci się pod warunkiem że nie nastawiasz się na kolejną bezmyślną, hellsingową siekę i stado kolorowych Digimonów. EP jest mroczne, rozwija się bardzo powoli i ma głęboką fabułę. Dla mnie rewela, ale nie każdemu przypadnie do gustu takie powolne, zmuszające nieraz do wytężenia szarych komórek anime.
Figaro
CYTAT(Divine @ 14 12 2007, 09:51) *
Spodoba ci się pod warunkiem że nie nastawiasz się na kolejną bezmyślną, hellsingową siekę i stado kolorowych Digimonów.

Przekonałeś mnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.