Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Frontlines : Fuel of War
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
WildFirePL
Witam, po zagraniu w demo tej gry przychodzi mi na myśl każda kolejna odsłona gier w stylu jesteś na wojnie, wykonaj swoją misię żołnierzu, nie daj sie zabić !! to twoje główne cele, smaczkiem w tej grze są zabawki w stylu sterowany samochodzik wypchany po brzegi ładunkiem C4 czy helikopter odpalający rakietki i niszczący wszystko co napotka na swej przestrzeni powietrznej smile.gif niby coś nowego ale niestety wszystko po staremu... gra ma potencjał jeżeli chodzi o multi, tu wróżę jej spore szanse stać się naprawdę dobrym tytułem.
JacekW
Dla mnie generalnie kiszka, zreszta po cod4 ciezko bedzie zrobic cos takiego co temu stawi czolo.
Lord Tidek
Jedyne co mi się podobało to to ze w filmiku pojawił się napis "Poland" biggrin.gif i to wszystko bo reszta to kiszka dry.gif
Salwador
no również musze przyznac że zapowiadała sie dobrze..ale po demie zwątpiłem..
kiender
Mnie podoba sie idea że masz kilka celów misji na planszy i wykonujesz je w wybranej przez siebie kolejności. Oczywiście pojawiaja się tez zadania "liniowe". Ogólnie ponarzekam na przycinająca grafe i to że postać porusza się jak mucha w smole, brakuje wiekszej dynamiki ruchu.
Podobaja mi się fabularna otoczka przedstawiona w postaci malowanych i rysowanych obrazków, fajnie wprowadza w klimacik
Demo oceniam na +7/10
Brolly PL
MUlTI na 50 GRACZY!!!
http://xboxsite.pl/News/Frontlines-Fuel-of-War-szaleje.html
Salwador
pograłem 5min singla dema oraz troszke multi dema..ale generalnie stwierdzam że taka sobie ta gra..pewnie szybko graczom się znudzi..a szczególnie że już niedługo nowy Bad Company wychodzi..:)
Brolly PL
Bad Company niewiadomo kiedy wyjdzie :P Albo w wakacje albo na jesień więc troche sobie mozna poczekac. Chyba :)
yaczes
Warto zwrocic uwage na fakt, ze gra nie traci ostrosci przy rozgladaniu sie (porownajcie z COD4). Multi naprawde niezly, bez gownianego celowania z LT.
Cisek
Czy w grze jest tryb co-op dla kampanii do grania na jednej konsoli?
Soniak
W grę gram do wczoraj. Jak dla mnie jest dobrze, nawet bardzo. O ile główna fabuła i grafika są przeciętne, tak multiplayer bije na głowę wszystko co do tej pory wyszło. Jak dla mnie ta gra to czołówka online wraz z Battlefield 2 na Xboxa 360. Wkrótce postaram się napisać dla Was mini recenzje gdyż widzę że mało osób grą się interesuje. Pozdrawiam
Brolly PL
Soniak na pewno Cię to zadowoli jak lubisz tą grę.
http://xboxsite.pl/News/DLC-i-zmiany-do-Fr...W-w-drodze.html
raulos
Slyszalem opinie trzech osob na temat tej gry i zachwycali sie multi, dlaczego jednak malo osob w nia grA??
Soniak
CYTAT(raulos @ 2 06 2008, 00:38) *
Slyszalem opinie trzech osob na temat tej gry i zachwycali sie multi, dlaczego jednak malo osob w nia grA??

Cisza w temacie, nikt sie nie odzywa a na serwerach siedzi od zaje**nia osób.
DaBig
Osobiście gra przypadla mi do gustu. Nie jest to jakiś wielki hicior i nextgen, jednak multi mnie miło zaskoczył. Duży obszar walki, dostępność do wielu pojazdów mechanicznych np. można prowadzić czołg w dwie osoby, jedna kieruje, a druga wali z karabinka, władować się do śmigłowca/myśliwca, czy gazika. Pewnego razu wskakuję do czołgu i pruję na przeciwnika, w headsecie odzywa się głos, że ”będe cię osłaniał”, myśle sobie, kto mnie będzie w czołgu osłaniał i nagle wylewa się z góry potok serii z kartaczownicy Geatlinga czyszcząc mi droge z przeciwników smile.gif

Miniaturowe boty latające/pełzające. Fajne urozmaicenie. Nie jesteś pewnien, co jest za murkiem, to puszczasz bota na gąsienicach z granatnikiem i kamerką albo miniaturowy śmigłowiec również z kamerkę i z małymi wyrzutniami rakiet na pokładzie.

Trochę taktyki, trochę skradanki. Moja ogólna ocena to 7/10.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.