Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PSP czy PS2 Slim ?
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
Bezelek126
Pomozcie tongue.gif mam dylemat niewiem co wybrac czy ps2 slim czy psp (albo fat albo slim).
Napiszcie mi jakies plusy minusy tongue.gif Ile kosztuje przerobka psp??
Za pomoc dzieki tongue.gif
Sztajniec
Jeśli jesteś bardzo często w trasie, to bierz PSP, ale jak masz zamiar grać w domu, to ja bym wybrał na Twoim miejscu konsolkę stacjonarną (czyli PS2). Zawsze będziesz wyciągał z gry większą przyjemność grając na jakimś (stosunkowo) dużym ekranie. Poza tym, na PS2 wyszła już cała masa hitów, w które musisz zagrać, więc na pewno nie będziesz się nudził ;]
Coati
zrob sobie zestawienie gier w ktore chcialbys zagrac/przejsc/zaliczyc.... znajac zycie to przy wypisywaniu gier na ps2 wyjdzie ci okolo 25-30 tytulow na start, a przy psp max 10.... kup ps2 jesli wczesniej nie miales
Yano
tez bym wybrał ps2 , chyba ze serio bardzo czesto jestes poza domem i masz czas wtedy grac

no i tak jak mowili inni - obczaj w jakie gry chcial bys pograc i na ktora konsole jest ich wiecej
rastafuraj
Maly quiz dla Ciebie smile.gif

1) Jezdzisz autobusami
- Tak - PSP
- nie jezdze swoim autem - PS2

2) Moja praca wymaga ode mnie
- max skupienia - PS2
- moge sie opierd$#% - PSP
- ucze sie w liceum - PS2 (mniej osob w sali, nauczyciele obcinaja)
- studiuje - PSP smile.gif (sale wykladowcze duze mozna grac)

3) Ze znajomymi spotykam sie
- u siebie - PS2
- poza domem - PSP

Pozdro
Owiec
Bulszyt z 2-gim ,ja jestem w LO ,a pograc na przerwie albo na lekcjach typu religia, godzina wychowawacza i pare innych ,ktore mozna olac i nic sie nie straci jak sie je przepisze to nie problem.
rastafuraj
CYTAT(Owiec @ 15 12 2007, 13:55) *
Bulszyt z 2-gim ,ja jestem w LO ,a pograc na przerwie albo na lekcjach typu religia, godzina wychowawacza i pare innych ,ktore mozna olac i nic sie nie straci jak sie je przepisze to nie problem.

bulszyt??

poczekaj az pojdziesz na studia wtedy zweryfikujesz swoje zdanie które jest błędne.
Ile masz tych lekcji do olania?? 1 dziennie?? to się nawet nie opłaca brać psp...a słyszałem żę chuliganów jest dużo i kradną dzieciaków z liceum smile.gif
Natomiast na studiach jak nie robisz notatek to masz do 8 godzin dziennie takiej religii smile.gif smile.gif

nadal bulszyt?
Owiec
Nawet jak mam 1 do olania, to mam ponad 1,5h w drodze do szkoly i praktycznie kazda przerwe, a co do chuliganow - a na studiach to ich nie ma? Wszedzie sa, jak ktos glupi i lazi z psp na widoku ,jak wie ze cos moze byc nie tak, to jego sprawa.
rastafuraj
CYTAT(Owiec @ 15 12 2007, 20:24) *
Nawet jak mam 1 do olania, to mam ponad 1,5h w drodze do szkoly i praktycznie kazda przerwe, a co do chuliganow - a na studiach to ich nie ma? Wszedzie sa, jak ktos glupi i lazi z psp na widoku ,jak wie ze cos moze byc nie tak, to jego sprawa.

Widzisz, szanuje twoje zdanie a takie bulszyt to nie kulturalne jest confused.gif
p.s chuliganow nie ma na studiach wink.gif Tam sa juz ludzie ktorym burza hormonow minela, a ci co byli chuliganami w liceum sie po prostu na studia nie dostali tylko gdzies teraz albo siedza albo robia za 900 pln miesiecznie fizycznie smile.gif

ALe sorry za offtopic.

@autor i na co sie zdecydowales?
Bezelek126
Na Ps2 slim , ktore zakupie pod koniec grudnia lub na poczatku stycznia:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.