Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Tomb Raider: Underworld
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Lord Tidek
CYTAT
... wiadomo, że akcja będzie toczyć się po wydarzeniach znanych z Tomb Raider: Legend. Producent zachwala zmiany w silniku gry, na którym powstaje Underwold.

Przede wszystkim, twórcy mają zamiar poprawić animację głównej bohaterki. Zmianom ulegną także efekty świetlne. Producent chce też skupić się na detalach. Mają one zwiększyć realizm zabawy...

No i pokazało się info o nowym Tomb raiderze tongue.gif

Tutaj macie link do informacji

A tutaj obok informacji kilka screenow
Fab3r
Hmm ostatni Tomb był niczego sobie, ciekawe co będzie tym razem smile.gif

- Crystal Dynamics obiecują nam niespotykany dotąd grę światła i cieni --- Hmm niespotykany? Ciekawe co po Crysisie może być niespotykane?
- W grze zawarto zmienne warunki atmosferyczne, co znaczy, że po ulewnym deszczu za chmur wyjdzie słońce --- Trudno żeby było inaczej smile.gif
- Naszymi wrogami będą zwierzęta, ludzie, jak i różne stwory --- Hmm nic nowego... Oby nie trzeba było biednych misiów i tygrysków wyżynać...
- Otoczenie będzie można zniszczyć - w pewnym stopniu --- ciekawe w jak pewnym, może coś a'la Soldier of Fortune ohmy.gif
Lord Tidek
No ja sam jestem ciekaw co mają na myśli przez "niespotykane", a co do zniszczen to oby to się nie skonczylo na skryptach i kilku beczkach.
WildFirePL
no ja czekam z niecierpliwością, od seri the last revelaction przechodzę każdą kolejną odsłonę pani archeolog.
the_m
Skany pierwszego poziomu:http://www.pro-gamers.fr/index.php/News/La...-ces-scans.html
Z ciekawostek z tego preview:
- Lara dostanie bron usypiająca (będzie tez harpun)
- zamiast QTE będzie "matrixowe" zwolnienie czasu żeby w odpowiedni sposób można było zareagować
- gra ponoć będzie wypośrodkowana pomiędzy Legend a pierwszymi częściami serii
MasterShake
wyglada poki co swietnie, premiera na listopad?
the_m
Daty brak. Wiadomo tylko ze bedzie to koncowka roku.
Znajac zycie listopad/grudzien
TomisH
2 nowe, hi-resowe screenshoty z gry.
Fab3r
No no, nienajgorzej. Trochę bardziej... komiksowo? I czy mi się wydaje, czy Lara ma mniejsze cycki?
Kalafior
Ja bym powiedział że ma akurat pirate.gif

Fab3r
faktycznie, w sam raz smile.gif

fap fap fap
the_m
nowe info:
http://www.360sync.com/2008/06/20/tomb-rai...erworld-details

For generations, stories have been told of the fearsome weapon of the Norse god Thor. Legend holds that he who wields the hammer has the power to smash mountains into valleys and the strength to destroy even the gods. For more than a thousand years it has existed only as a myth…until now.

In an ancient ruin on the floor of the Mediterranean Sea, Lara Croft uncovers proof of the Norse underworld and the mythical hammer. As she attempts to unravel the secrets behind these myths, Lara’s perilous journey leads her toward a forgotten power that, if unleashed, could lay waste to all civilization.

In this new title, Tomb Raider: Underworld, Lara Croft explore exotic locations around the world. The title has a release date for November 2008. Check out some of the features below…
the_m
Lara na starość dorobiła się cellulitisu tongue.gif

reszta obrazków
TomisH
Tutaj te same shoty w lepszej jakości + screeny podwodne.
Dakki
No, no. Czekam z niecierpliwością na TRU, trailer i gameplay wyglądają ciekawie. Zapowiada się kolejna dobra część przygód panny Croft. Mam nadzieję, że twórcy wyrobią się na końcówkę roku ^^
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.