Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Desperate Housewives
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale
Sztajniec
Właśnie, ogląda ktoś właściwie Gotowe na Wszystko? Imho to naprawdę świetny serial, ale jak powiedział mój kolega z innego board'u, porównywanie Desperate Housewives do Jericho/Lost/Supernatural etc. nie ma sensu, bo to są zupełnie różne 'typy' seriali, i ja się z tym zgadzam. Osobiście oglądałem poszczególne odcinki na Polsacie (to były bodajże 3 sezony), ale teraz mam zamiar ściągnąć z 6 odcinków i obejrzeć sobie wszystkie jednego dnia ;]
Divine
Ten serial (notabene bardzo dobry i inny niż wszytskie) skończył się po drugim sezonie, trzeci to zwykłe odcinanie kuponów. Przydałoby się więcej zmian, nowych bohaterów, czegokolwiek bo zaczyna wiać nudą, poszczególne wątki bohaterek nie są już tak ciekawe, a niektóre motywy są ciągnięte w usraną nieskończoność. No i poziom śmieszności drastycznie padł na morde.
Kornolio
No nie wiem, 4 sezon naprawdę daję radę szczególnie ostatni odcinek, kiedy przeszło tornado na Wisteria Lane (jak źle napisałem przepraszam tongue.gif ) Świetne efekty specjalne parę zabitych osób i chaos po tornadzie..masakra.
Yap
Zacny serialik prawda? Ostatni ep pozamiatał cool.gif . Ja tam oglądam dla rozluźnienia i jakoś mi nie przeszkadza odcinanie kuponów jak w każdym amerykańskim show.
MichAelis
Oczywiscie ogladam, skonczylem na 3 sezonie, bo ten wyemitowal polsat. I niestety musze zabrac sie za sciaganie confused.gif
Ivi nie zyje? sad.gif
Guts
CYTAT(MichAelis @ 25 12 2007, 22:18) *
Ivi nie zyje? sad.gif

Chyba Edie. Spokojnie, odpowiedź uzyskasz już w pierwszym odcinku czwartego sezonu. Nie chcę niepotrzebnie spoilerowac, bo jeszcze mnie za to zabijesz wink.gif
Marcin$
Małe info. W najbliższą niedzielę tj. 6 stycznia, na abc będzie wyemitowany nowy odcinek IV sezonu, co wiąże się z tym, że w poniedziałek będzie można już zassać go happy.gif
Salwacha
Jesli ktos ma ochote na malego sneak peek thumbsup.gif co bedzie w kolejnym odcinku to znajdzie to tu http://abc.go.com/primetime/desperate/index?pn=index
mlodziak1993
A wiadomo kiedy będzie 11?Bo słyszałem,że na razie skończą emisje na 10 i będzie przerwa(rzecz jasna chodzi o 4 sezon)
M4c
Końcówka finałowego epa tego sezonu to niezły zonk biggrin.gif
Yap
No taki troszkę. Mam nadzieję, że rozwiną wątek w ciekawy sposób...
liquid
Zdecydowanie najlepszy serial jaki oglądałem, Lost , serial uznany przez wielu jako najlepszy EVER nie umywa się jednak do niego.
Szkoda że w czwartki leci teraz tylko jeden odcinek mellow.gif
andertejker
skąd akurat porównanie do LOST? przecież to 2 różne bajki.
liquid
CYTAT(andertejker @ 13 10 2008, 19:09) *
skąd akurat porównanie do LOST? przecież to 2 różne bajki.

Ponieważ oba seriale są dość zawiłe , gdyż trzeba znać powiązania , wcześniejsze odcinki, powiązać niektóre wątki itd.
Ale jeśli chodzi o ogólne wrażenia po zakończonych seriach to widze że jednak ''Gotowe'' kończą się w niezawiły, mocny, oraz posiadający przesłanie sposób...nie mam się do czego przyczepić po raz pierwszy w moim krótkim i niezbyt miłym życiu.
Lost jest dobry, nawet bardzo, ale... mówiąc w prosty sposób czułem się trochę jak po zakończeniu MGS2. Lekki niedosyt.
PS. To że napisałem że gotowe''Desperatki są lepsze'' to tylko moja opinia . Są gusta i guściki. Nie chce ''wojny serialowej''jaka się rozegrała kilka m-cy temu na jakimś forum.
andertejker
CYTAT
Lost jest dobry, nawet bardzo, ale... mówiąc w prosty sposób czułem się trochę jak po zakończeniu MGS2. Lekki niedosyt.

LOL, przecież LOST się jeszcze nie skończył więc o czym ty gadasz?

za 2 i pół roku będzie mozna osądzać czy został jakis niedosyt. a to trochę czasu jest.
Tori
Desperatki jak były wcześniej to oglądałem, teraz mi się nie chce czasu na to poświęcać, bo w późnych godzinach puszczają.

Ale te 2 czy 3 sezony do tej port obejrzałem wszystkie, najlepszy serial, jaki oglądałem tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.