CYTAT(Mikes @ 15 12 2007, 20:04)

btw. z tego co widze mozna wchodzic w multi, da sie jakos pograc we dwóch?
tylko jesli wgrasz sobie IR Shell 3.81, wowczas bedzie mozliwa gra two players, nie wiem nie testowalem bo okazalo sie ze moj fat ma z(pipi)aną wifi i nie moglem nic zagrac a chcialem z bratem puzzle fighter albo tekkena 3.
dla mnie najwieksza frajda to
Syphon Filter 1,2,3kupilem 1 bo chcialem odswiezyc serie, w mojej opinii solid snake co (pipi)ka a gabe logana zawsze stawialem wyzej, gra tradycyjnie podzielona jest na misje z filmowymi przerywnikami, nie jestem fanem błąkania sie po zimnokrwistej bazie gdzie spoczywają głowice jądrowe

anyway gre kupilem poniewaz chcialem zagrac jak czlowiek w logans shadow ale nie gralem w dark mirror, wiec najlepsze wyjscie to zaczac od poczatku czyli od zrodla. juz nie pamietam oco chodzilo w syphonie i jaka byla cala otoczka misji ale powoli dochodze do konca serii. Jedyneczka miala klimat ze hoho, misje gdzie wrzucaja mnie w sam srodek wojny, szukam cial wszyscy napierdalają dookoła do siebie, nie dbam oto do kogo strzelam, kaazdy jest moim potęcjalnym morderca wiec trzeba sie bronic waląc do wszystkich.
Potem przyszla kolej na sf2, czizes jaka ta gra jest za(pipi)iscie dluuuga, misje są tak samo jak 1'ce urozmaicone, nie sposob sie nudzic, to jakies gory, to pociąg, miejsce katastrofy lotniczej, czy wlam, infliltracja a nastepnie ucieczka z laboratorium, szok

długa długa długa giera,
No i na sam koniec sf3, szkoda ze w agonii konczylem te gre bo za krotka jest, najkrótsza z calej serii, bardzo mnie to boli, ale znow misje wciągają. No i nie moge oczywiscie zapomniec o bossach w kazdej z trzech gier, na samym koncu trzeba bylo znalesc sposob na drania, nie dalo sie ich zwyczajnie polozyc serią z karabinu, brawa ogromne za inwencje autorom.
Jak na dzis dzien grafika baaaardzo uboga i kolorystycznie i w wykonaniu ale nie oto chodzi bowiem sama historia tak wkręca jak powinna dobra szpiegowska gra, jestem bardzo zadowolony ze przetrwała próbe czaasu, sons of liberty i sneak eater mogą sie schowac, jedynie wykonanie stoii na najwyzszym poziomi i mazy mi sie taki sami syphon filter, obecnie gram w dark mirror i jestem wrecz zachwycony, a przedemną logans shadow, podobno NAJLEPSZA CZĘŚĆ w co nie dowierzam ale kazdego kogo zapytam o wrazenia z logans shadow jednoglosnie potwierdza ze to jest szczyt pomyslowosci jaki wykorzystano w syphon filter. Nic sie nie powtarza nie ma nic odgrzewanego, nic czego bym wczesniej nie widzial w syphonach na psx;a wiec wierze ze najlepsze przedemną.
I najgorsze oczywiscie, Omega Strain. W to na ps2 nie gralem a ludzie wieszali na niej psy, szkoda ale obadam za niedlugi czas jak skoncze serie.
Dalej obowiązkowo nosze ze sobą wipeout 3 special edition. bez tego zwyczajnie nie moge zyc.