Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Dofuf
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Uszy
No wiec na poczatku ostrzegam wzrkowcow dla ktorych grafika jest wazniejsza od dobrej zabawy ze fajerwerkow w stylu WoW tu nie znajdziecie.Aleee tak tragicznie jak w Tibi nie jest biggrin.gif Cala gra jest zrobiona we flashu co nie zmienia faktu ze jest estetyczna i mila dla oka.
Moze na tym forum znajda sie jacys ludzie ktorzy w to juz pogrywali smile.gif Gra wazy jakies 120 MB wiec to nieduzo.Co jeszcze??Moze cos o systemie gry.Mamy rozne klasy do wyboru od lucznikow do medykow, wiadomo standarciki. MOze cos o walce bo tu jest calkiem inne rozwiazanie.Mianowicie walki odbywaja sie w turach, co osobisce uwazam ze duzy plus. Nie ma zamieszania i mozna zaplanowac swoj ruch.Kazda postac ma na poczatku 3 punkty ruchu i 6 pkt akcji. Oczywiscie co to byla by za gra jezeli nie mozna bylo by tego zwiekszyc wink.gif

Polecam gre;)

Z tej stronki mozna sciagnac gre i zrobic konto.

http://www.dofus.co.uk/

Niestety jedyny bezplatny serwer od listopada jest platny. Jest jeszcze niemieski serwer (bezplatny) ale zeby sie na niego dostac trzeba przestawic jezyk w grze na niemiecki oczywiscie wink.gif

Ps. Teraz widze ze mam literowke w temacie gra nazywa sie DOFUS nie Dofuf tongue.gif Z gory przepraszam wink.gif
stona
Wygląda sympatycznie ale skoro jest płatna to raczej odpada. A nie można zrobić myku z zamianą plików językowych? Tzn podmieniasz po prostu nazwę w katalogu z np. " english.lng " na " german.lng " i po zmianie na german dale będzie po angelsku? Ofkoz strzelam bo nie widziałem nawet plików tej gry na oczy wink.gif
Velius
Dziwia mnie ludzie ktory przeczytaja "platna" i uciekaja.Tak do wiadomosci,to "platne" to okolo 6 dolcow miesiecznie.Zaleznie od kursu euro/dolara mozna czasami zaplacic 15zl za miech,mysle ze to rozsadna cena.
Jest mozliwosc pogrania za free na dowolnym servie i wyprobowania tego i owego,jako ze pierwsze tereny nie sa platne.

Sama gra jest we flashu,ale ma ciekawe rozwiazania graficzne i ogolnie jest ladna.System bardzo podobny do Final fantasy tactics,hoshigami itd,czyli turowe walki,rozne klasy i umiejetnosci a to wszystko wcisniete w swiat mmorpg.Bardzo dobry pomysl i przyznaje ze osobiscie gre uwazam za bardzo udana,ale jak w przypadku kazdego mmorpg,srednio sie gra samemu tak wiec lepiej sciagnac jakis kumpli lub znalezc dobra gildie zeby czerpac przyjemnosc z gry.

Ankama rozpoczela prace nad Wakfu,ulepszona wersja dofusa,dlatego uwazam ze nie ma sensu teraz zaczynac i lepiej poczekac na nowa gre.

Uszy
Wakfu zapowiada sie bardzo dobrze smile.gif Ja narazie zostaje przy Dofusie. Co do plikow jezykowych to nie mam pojecia bo umiem i niemiecki i angielski wiec sie nei bawilem w zamiany tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.