Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: MetallicA
Forum PSX Extreme > Niezależni > UNDERGROUND > Rock
YETI
http://www.metallica.com/page.asp?id=13367

BILETY
http://livenation.pl/koncerty.php

Można nie lubić ich nowych płyt, ale usłyszeć na żywo Mastera, Blackened czy Creeping Death lub zaśpiewał Nothing razem z 50tyś ludźmi... ehh cos wspaniałego.

METAL UP YOUR ASS!!!
Colio
no i?
nightrunner
Łał!!!! Super:)

Ostatnio na stadionie śląskim było świetnie, więc i w tym roku sie wybiorę! biggrin.gif

Cholerka, a jeszcze w sierpniu Ironi grają tongue.gif W takim wypadku na 100% jadę na Metallikę i zobaczę czy kaski styknie mi na Ironów smile.gif
_Milan_
Coz , niektorym niewiele trzeba ;]
Grzehoo
Do tematu z koncertami z tym ścierwem, a nie.
YETI
CYTAT(nightrunner @ 17 12 2007, 19:11) *
Ostatnio na stadionie śląskim było świetnie, więc i w tym roku sie wybiorę! biggrin.gif

Także byłem, niezapomniane widowisko. Byłem na wielu koncertach (Slipknot, Sepultura, Korn), ale takie show jakie dała Metallica w 2004r... MIAZGA biggrin.gif
Oczywiscie tak jak w 2004 bore bilecik na płytę i ogień icon_twisted.gif
nightrunner
CYTAT(YETI @ 17 12 2007, 17:19) *
CYTAT(nightrunner @ 17 12 2007, 19:11) *

Także byłem, niezapomniane widowisko. Byłem na wielu koncertach (Slipknot, Sepultura, Korn), ale takie show jakie dała Metallica w 2004r... MIAZGA biggrin.gif
Oczywiscie tak jak w 2004 bore bilecik na płytę i ogień icon_twisted.gif

Oczywiście tylko i wyłącznie płyta diablo.gif smile.gif
_Milan_
Dawno nie bylo tyle emotek w underze.

Iron
[...] Ironi heheh laugh.gif

Metallica to wyjątkowy zespół to trzeba zobaczyć choć raz w życiu. To taka Mekka dla każdej osoby interesującej się muzyką,. tongue.gif

Jednym słowem Legenda !
Obsolete
Jest juz odpowiednie info w temacie o koncertach.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.