Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Half-life2-problem
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Szakal v_1
Gra pięknie się instaluje ale pod koniec wywala mi jakiś błąd.Ignoruje go i idze dalej.Póżniej okazuje się że nie zainstalowała się najważniejsza rzecz w HL2. Launcher.exe dzięki któremu odpalamy gre.O dziwo na komputerze(u babci) pięknie śmiga,żadnych błędów nie wywala.Domyślacie się co może być tego przyczyną? sad.gif

Pozdro
signap
jakis blad to nieduzo mowi
Linek
Może kup oryginał.
Dr.Czekolada
Ale rozumiem że próbowałeś reinstalować ?.

CYTAT
O dziwo na komputerze(u babci) pięknie śmiga

ROTFL o_O biggrin.gif.
Szakal v_1
Nie zrozumicie mnie źle xD Moja babcia nie gra na kompie tlyko u niej 2 komputer mam bo czesto tam przebywam ;D Reinstalować niby co???
Linek
Zainstalować grę od nowa. Razem ze ściągnięciem wszystkich update'ów ze Steama to trwa trochę czasu, ale powinno pomóc.
alienator
no i chuuuuj, w Episode Two, niedługo po rozpoczęciu, podczas rozmowy Alyx ze starym i tym doktorkiem mam zwis :<

Za każdym razem jest po tym, jak doktorki dziwią się, że Combine wysyłali duże ilości danych do jądra.

raz przyczaiłem treść komunikatu i brzmiała mniej więcej tak:

"funkcja "fxsa010" odnosi się do pamięci "fx901729a", która nie może być "read", aplikacja zostanie zamknięta" :<

edit:

release DETONATiON sorcerer.gif na bitsoupie czytałem o jakimś późniejszym błędzie, o podobnej treści, ale to nie ten moment co u mnie ;[

eny ajdijas? HL2, Episode One i Portal zaliczone bez problemu ;/

o, dokładnie jak na tym filmiku:
stona
Ja tu miałem taki zonk że Alyx nie umiała wejść do pomieszczenia ( nie wiem czy ja tam dobrze wszedłem czy przypadkiem nie przez jakieś "inne", nie zamierzone przez autorów wejście.) W każdym bądź razie po chwili TELEPORTOWAŁA SIĘ do mnie ( po prostu pojawiła się przed nosem) i akcja poszła dalej. A takiej zwiechy nie miałem. Może wgraj wcześniejszy stan gry i spróbuj wejść jakoś inaczej XD
alienator
ale to nie przy wchodzeniu się zawiesza, tylko przy tej rozmowie.

jak doktorek w białym zaczyna mówić o combine portal to mam ten błąd =]

może masz pięć minut żeby dojść do tego momentu i zrobić sejwa po tej wideorozmowie? xD

robiłem już restarty, reinstalki, nawet jakiegoś fixa znalazłem, ale wszystko na nic :<
stona
Wiesz, niedawno wy(pipi)ałem H/L z dysku sad.gif Sorry sad.gif
alienator
;[
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.