Gra pięknie się instaluje ale pod koniec wywala mi jakiś błąd.Ignoruje go i idze dalej.Póżniej okazuje się że nie zainstalowała się najważniejsza rzecz w HL2. Launcher.exe dzięki któremu odpalamy gre.O dziwo na komputerze(u babci) pięknie śmiga,żadnych błędów nie wywala.Domyślacie się co może być tego przyczyną?
Pozdro
signap
17 12 2007, 22:06
jakis blad to nieduzo mowi
Linek
17 12 2007, 22:49
Może kup oryginał.
Dr.Czekolada
18 12 2007, 23:21
Ale rozumiem że próbowałeś reinstalować ?.
CYTAT
O dziwo na komputerze(u babci) pięknie śmiga
ROTFL o_O .
Szakal v_1
19 12 2007, 13:53
Nie zrozumicie mnie źle xD Moja babcia nie gra na kompie tlyko u niej 2 komputer mam bo czesto tam przebywam ;D Reinstalować niby co???
Linek
19 12 2007, 20:32
Zainstalować grę od nowa. Razem ze ściągnięciem wszystkich update'ów ze Steama to trwa trochę czasu, ale powinno pomóc.
alienator
25 12 2007, 13:31
no i chuuuuj, w Episode Two, niedługo po rozpoczęciu, podczas rozmowy Alyx ze starym i tym doktorkiem mam zwis :<
Za każdym razem jest po tym, jak doktorki dziwią się, że Combine wysyłali duże ilości danych do jądra.
raz przyczaiłem treść komunikatu i brzmiała mniej więcej tak:
"funkcja "fxsa010" odnosi się do pamięci "fx901729a", która nie może być "read", aplikacja zostanie zamknięta" :<
edit:
release DETONATiON na bitsoupie czytałem o jakimś późniejszym błędzie, o podobnej treści, ale to nie ten moment co u mnie ;[
eny ajdijas? HL2, Episode One i Portal zaliczone bez problemu ;/
o, dokładnie jak na tym filmiku:
stona
25 12 2007, 17:09
Ja tu miałem taki zonk że Alyx nie umiała wejść do pomieszczenia ( nie wiem czy ja tam dobrze wszedłem czy przypadkiem nie przez jakieś "inne", nie zamierzone przez autorów wejście.) W każdym bądź razie po chwili TELEPORTOWAŁA SIĘ do mnie ( po prostu pojawiła się przed nosem) i akcja poszła dalej. A takiej zwiechy nie miałem. Może wgraj wcześniejszy stan gry i spróbuj wejść jakoś inaczej XD
alienator
25 12 2007, 17:13
ale to nie przy wchodzeniu się zawiesza, tylko przy tej rozmowie.
jak doktorek w białym zaczyna mówić o combine portal to mam ten błąd =]
może masz pięć minut żeby dojść do tego momentu i zrobić sejwa po tej wideorozmowie? xD
robiłem już restarty, reinstalki, nawet jakiegoś fixa znalazłem, ale wszystko na nic :<
stona
25 12 2007, 18:06
Wiesz, niedawno wy(pipi)ałem H/L z dysku Sorry
alienator
25 12 2007, 18:10
;[
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.