Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ratchet and Clank Size Matters
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Masher
Właśnie przeczytałem, że na 12/02/08 (US&A biggrin.gif) zapowiedziana jest premiera Ratchet and Clank Size Matters na PS2.
kotlet_schabowy
Jeżeli to fakt, to dla mnie to najlepszy news odnośnie PS2 w tym roku biggrin.gif. Brakowało mi Ratcheta, bo skończyłem 1-3 po kilka razy, a Gladiator to już nie to (nawet nie kupiłem), więc w miarę tradycyjna część, dobrze oceniana na dodatek, to fajna sprawa.
raven_raven
Ja to chętnie łyknę, podobno dobre, a po sprzedaniu Ratcheta 1 brakuje mi tej gry. Tylko oby była dopracowana, lepsze tekstury, większy obszar widzenia, szybsze loadingi... w końcu PS2 jest mocniejsze od PSP wink.gif.
Ale z drugiej strony, troszkę słabo już z PS2 jak wychodzą na nią konwersję z PSP... Wcześniej było na odwrót confused.gif
Re
CYTAT
Ale z drugiej strony, troszkę słabo już z PS2 jak wychodzą na nią konwersję z PSP... Wcześniej było na odwrót
Hhehehe to i tak fajnie bo gdyby Sony robiło tak jak Microsoft to byśmy mogli ps2 pomachać w dniu premiery PS3:D:D:D:D

Kurde aż się ciesze, że wreszcie co będzie w klimacie 3 pierwszych Raczetów, z naciskiem na 1:D:D:D:D:D
wiki1993
CYTAT(raven_raven @ 19 12 2007, 07:57) *
Ja to chętnie łyknę, podobno dobre, a po sprzedaniu Ratcheta 1 brakuje mi tej gry.

Łyknij drugą i trzecią część, skoro Ci brakuje Ratcheta wink.gif IMO obie są kozackie (szczególnie trójka), a pierwszy R&C nie przypadł mi do gustu wink.gif

Ale z drugiej strony, troszkę słabo już z PS2 jak wychodzą na nią konwersję z PSP... Wcześniej było na odwrót confused.gif

Ja tam się nie pogniewam za jeszcze kilka konwersji z PSP, np. God of War: Chains of Olympus czy FF7: Crisis Core tongue.gif
Berion
Ja to chętnie łyknę, podobno dobre, a po sprzedaniu Ratcheta 1 brakuje mi tej gry. Tylko oby była dopracowana, lepsze tekstury, większy obszar widzenia, szybsze loadingi... w końcu PS2 jest mocniejsze od PSP wink.gif. [...]

Na to to ja bym na Twoim miejscu nie liczył. Wątpię, aby developer zrobił 'coś więcej' jak 'zwykły port'.

"Nowy" Ratchet na PS2? Ja tam się cieszę, tym bardziej że nie posiadam PSP. Tyle, że to IMO będzie konwersja w stylu GTA-LCS. Modlę się aby nie była gorsza he he.
kotlet_schabowy
Oby framerate i czas loadingów trzymały poziom wersji z PS2, no i proporcje na ekranie PSP też jakieś takie nietypowe były (widziałem tylko filmiki, konkretnie wideo recenzję). Ciekawe, co z Daxterem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.