Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Dobre giery z MM za 10 zl
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
kopaa
No wlasnie, jak wiadomo w MM od dlugiego juz czasu sa kosze pelne tanich niewiadomej produkcji gier, temat jest o tym czy daliscie rade wylowic jakies perełki? Osobiscie w takim koszu znalazłem np Defiance (ktorego nikomu nie musze opisywać ) oraz Ruch oporu.
Taki bardzo sredni Fpp ale w sumie mozna pograc ( za 10 zl da rade smile.gif) grafa wiadomo nienajlepsza ale chodzi o rajcownoscia a z nia nie jest tak najgorzej, fabulka przyznam ze jak na taka gre ciekawa ( toczy sie ciagle 1 wojna swiatowa az do 50 ktoregos ) sporo broni, dosc ciekawe lokacje (okopy, miasta, jakie laboratoria) Za 10 polecam Xd
signap
kupisz 5 "crapow" to wyniesie cie tyle co jakas lepsza gierka jak ETQW czy WiC na allegro (sa za polowe ceny sklepowej)
Dr.Czekolada
Takie ,,koszyczki" są od dawna chociażby w sieciach Geant, Real itp (chociażby w markecie, Centrum Galaxy w Szczecinie o-o). Są tam of course budżetówki, gry które dawno staniały do śmiesznych cen (np wymieniony Defiance).
Mejm
CYTAT(Dr.Czekolada @ 18 12 2007, 23:11) *
Są tam of course budżetówki, gry które dawno staniały do śmiesznych cen.

Raczej, ktore nigdy tych smiesznych cen nie mialy zamiaru przekroczyc hehe.
Dr.Czekolada
Nie, po wyrazie ,,budżetówki" dałem przecinek, miałem na myśli też gry które nie są .. tzw do (_(_) tylko takie które można dotknąć bez obrzydzenia (vide Defiance tongue.gif) tongue.gif.
signap
ostatnio w MM widzialem star wars racer ep 1 za ..................... 40 zl O_O, obok Doom3 za 20-30zl
RoL
Najlepiej poczaic sie na jakies promocje, bo jesli chodzi o gry na PC, to np. w takim Saturnie, czy MM mozna czasem trafic na cos ciekawego za smieszne pieniadze. Na poczatku tego roku w Saturnie byla promocja - zestawy 3 gier za 9,90zl. Wsrod gier byly np. Mafia, antologia Myth, antologia Myst, Dungeon Siege, FarCry, Syberia 1 i 2. Normalnie kosztuja 24,90zl. Jakies 3 miesiace temu znowu byla podobna promocja, tyle, ze nie bylo zestawow, a pojedyncze gry w cenie 3-4zl. Gry byly rownie atrakcyjne, jak poprzednio - byl np. Splinter Cell: Pandora Tomorrow, Serious Sam i Operation Flashpoint. Jeszcze innym razem bylo sporo gier za 5 zl, np. Legacy of Kain: Defiance, Tomb Raider: AoD i Carmageddon TDR 2000.
Linek
RoL - nic mi nie mów. Ja się powieszę, nie ma w Poznaniu Saturna. Pozostają mi tylko "promocje" w MM. Chociaż czasem tam się udało nabyć niezłą gierkę za śmieszne pieniądze. Jakieś 3-4 lata temu była promocja na gierki na PC, były za circa 3zł. Evil Islands, Etherlords, takie bajery. Ale wtedy to nie były jakieś starocie jeszcze. Pamiętam, że kupiłem każdą grę z tej promocji po sztuce i w sumie nie żałowałem, bo w każdą zagrałem chociaż trochę. No ale takich bajerów, jak w Saturnie, to nie uświadczysz. Co do budżetówek - grał ktoś w Terrorist Takedown 2? Jest reklama w TV, wygląda dobrze, chcę wiedzieć, jak to się w gameplayu prezentuje.
Dr.Czekolada
CYTAT
Co do budżetówek - grał ktoś w Terrorist Takedown 2? Jest reklama w TV, wygląda dobrze, chcę wiedzieć, jak to się w gameplayu prezentuje.

Nic dziwnego, przyciąga grafiką, a pomyśleć że to kontynuacja budżetówki smile.gif (w końcu to engine na którym hula FEAR), ponoć sama gra niezła (no jak na tą cene tongue.gif !! - z drugiej strony kto by się skusił gdyby toto kosztowało ok 100 pln , gdy w dobie mamy COD4 ?) tylko że koszmarnie zoptymalizowana, lepiej jest mieć mocniejszego PC-a niż podany na wymaganiach tongue.gif.

BTW - recka w gram pl
signap
to wszystko tlumaczy czemu ma takie duze wymagania (silnik feara bo nawet na c2d 1,8, 1gb ram, 8600gt mimo ze gra ma 2 lata i posidam kompa 2x lepszego od zalecanego to i tak nie moge grac tak jak w COD4, CSS,itd na duzych ustawieniach w dobrym fps tutaj trzeba pobawic sie ustawieniami (mi wyszlo ze mialem medium ale byly czasami dropy) to samo jest w fear combat
Szakal v_1
kopa---- Ja ci polecam Tetrisa.Napewno się nie zawiedziesz(przecież to klasyk sam w sobie jest)a ta grywalność przebija takie tytuły jak Crisis,czy Gears of war. happy.gif
Specu
ostatnio w pier.donce było mnóstwo gier za 10 zeta. min. herlaki 3, painkiller, delta force xtreme, enter the matrix itp.
same wersje big pudełkowe, miła niespodzianka smile.gif
bajej
wlasnie mam 2 gry z biedronky
- hirołs 3
- tactical ops wojna z terrorem

za 9,99 xD i wszystko tak jak napisał specu ;] Duże boxy, ładnie sie to prezentuje xD
Pajda
Jakiś czas temu kupilem w biedronce Fallout Saga (f1,f2,tactics,patche,dodatki,ebooki,gra planszowa,soundtracki itp) z 10zl ofkorz wersja pudelkowa. Falloutów mam juz z 10, ale grzech było nie kupić x]
Mendrek
Defiance nie jest budżetówką, to dziwne że kosztuje tak tanio. Gierka jest warta wiele więcej. Jest bardzo dobrą częścią z sagi ze scenariuszem dość ambitnym, choć zawiłym. Co jednak najważniejsze, łączy w jedną całość wszystkie nieścisłości (np. Blood Omen 2 z resztą części) i kontynuuje wydarzenia z Soul Reaver 2 smile.gif Ma ciekawy system walki i elementy platformówki. Niestety, ale panowie z CD mieli kiedyś trochę problemów z zagadkami, otóż robili je... zbyt łatwe. Tak więc gra nie sprawia zbyt dużego wyzwania, ale przez to miło się ją przechodzi smile.gif

Terrorist Takedown 2 , to taka bodajże niby budżetówka o fajnej grafie i można powalczyć Polakami.
signap
w kazdej biedronce za gierki za 10zl?
Dr.Czekolada
CYTAT
Defiance nie jest budżetówką

OF COURSE że nie jest !!, pamiętam jak kupiłem edycje premierową za 129 pln bodaj (to była dopiero podnieta smile.gif). W sumie mogłaby wyjść w serii podobnej do PoP Piaski Czasu (to był SuperSeller ? już nie pamiętam).
kubicz
Nie wiem czy ta promocja obejmuje wszystkie sklepy Auchan ale w oddziale na warszawskiej Woli maja promocje na gry komputerowe (gra za 5 zl). Oto kilka tytulow ktore sa objete promocja: Prey, Splinter Cell Double Agent, Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter, Gun, Glory of the Roman Empire, Serious Sam II, Dreamfall.

EDIT:
Przedstawiciel Cenegi zabral wiekszosc tytulow. Okazalo sie, ze czesc z tych gier jest dostepna (od dzisiaj) w serii Super$eller i dlatego byla taka promocja. Szkoda tylko, ze Auchan zapomnialo poinformowac Cenege o swojej promocji xD I chlopaki z Cenegi sie wkurzyli, ze ich gry sprzedawane sa za tak male pieniadze. Wyslali wiec swojego przedstawiciela ktory zakonczyl promocje.
mackal
Najlepiej kupować na allegro gry.
Ostatnio za 5 dych dostałem Call of duty 4.
firana140
może nie za 10 ale za 20

Blitzkrieg: Antologia

miazga.
Mejm
Dzis kupilem w Saturnie "Chris Sawyer's Locomotion" za 5,90. Jakby ktos nie wiedzial to ten typ jest tworca Transport Tycoon.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.