No wlasnie, jak wiadomo w MM od dlugiego juz czasu sa kosze pelne tanich niewiadomej produkcji gier, temat jest o tym czy daliscie rade wylowic jakies perełki? Osobiscie w takim koszu znalazłem np Defiance (ktorego nikomu nie musze opisywać ) oraz Ruch oporu.
Taki bardzo sredni Fpp ale w sumie mozna pograc ( za 10 zl da rade

) grafa wiadomo nienajlepsza ale chodzi o rajcownoscia a z nia nie jest tak najgorzej, fabulka przyznam ze jak na taka gre ciekawa ( toczy sie ciagle 1 wojna swiatowa az do 50 ktoregos ) sporo broni, dosc ciekawe lokacje (okopy, miasta, jakie laboratoria) Za 10 polecam Xd
kupisz 5 "crapow" to wyniesie cie tyle co jakas lepsza gierka jak ETQW czy WiC na allegro (sa za polowe ceny sklepowej)
Dr.Czekolada
18 12 2007, 23:11
Takie ,,koszyczki" są od dawna chociażby w sieciach Geant, Real itp (chociażby w markecie, Centrum Galaxy w Szczecinie o-o). Są tam of course budżetówki, gry które dawno staniały do śmiesznych cen (np wymieniony Defiance).
CYTAT(Dr.Czekolada @ 18 12 2007, 23:11)

Są tam of course budżetówki, gry które dawno staniały do śmiesznych cen.
Raczej, ktore nigdy tych smiesznych cen nie mialy zamiaru przekroczyc hehe.
Dr.Czekolada
19 12 2007, 17:22
Nie, po wyrazie ,,budżetówki" dałem przecinek, miałem na myśli też gry które nie są .. tzw do (_(_) tylko takie które można dotknąć bez obrzydzenia (vide Defiance

)

.
ostatnio w MM widzialem star wars racer ep 1 za ..................... 40 zl O_O, obok Doom3 za 20-30zl
Najlepiej poczaic sie na jakies promocje, bo jesli chodzi o gry na PC, to np. w takim Saturnie, czy MM mozna czasem trafic na cos ciekawego za smieszne pieniadze. Na poczatku tego roku w Saturnie byla promocja - zestawy 3 gier za 9,90zl. Wsrod gier byly np. Mafia, antologia Myth, antologia Myst, Dungeon Siege, FarCry, Syberia 1 i 2. Normalnie kosztuja 24,90zl. Jakies 3 miesiace temu znowu byla podobna promocja, tyle, ze nie bylo zestawow, a pojedyncze gry w cenie 3-4zl. Gry byly rownie atrakcyjne, jak poprzednio - byl np. Splinter Cell: Pandora Tomorrow, Serious Sam i Operation Flashpoint. Jeszcze innym razem bylo sporo gier za 5 zl, np. Legacy of Kain: Defiance, Tomb Raider: AoD i Carmageddon TDR 2000.
RoL - nic mi nie mów. Ja się powieszę, nie ma w Poznaniu Saturna. Pozostają mi tylko "promocje" w MM. Chociaż czasem tam się udało nabyć niezłą gierkę za śmieszne pieniądze. Jakieś 3-4 lata temu była promocja na gierki na PC, były za circa 3zł. Evil Islands, Etherlords, takie bajery. Ale wtedy to nie były jakieś starocie jeszcze. Pamiętam, że kupiłem każdą grę z tej promocji po sztuce i w sumie nie żałowałem, bo w każdą zagrałem chociaż trochę. No ale takich bajerów, jak w Saturnie, to nie uświadczysz. Co do budżetówek - grał ktoś w Terrorist Takedown 2? Jest reklama w TV, wygląda dobrze, chcę wiedzieć, jak to się w gameplayu prezentuje.
Dr.Czekolada
22 12 2007, 15:04
CYTAT
Co do budżetówek - grał ktoś w Terrorist Takedown 2? Jest reklama w TV, wygląda dobrze, chcę wiedzieć, jak to się w gameplayu prezentuje.
Nic dziwnego, przyciąga grafiką, a pomyśleć że to kontynuacja budżetówki

(w końcu to engine na którym hula FEAR), ponoć sama gra niezła (no jak na tą cene

!! - z drugiej strony kto by się skusił gdyby toto kosztowało ok 100 pln , gdy w dobie mamy COD4 ?) tylko że koszmarnie zoptymalizowana, lepiej jest mieć mocniejszego PC-a niż podany na wymaganiach

.
BTW - recka w
gram pl
to wszystko tlumaczy czemu ma takie duze wymagania (silnik feara bo nawet na c2d 1,8, 1gb ram, 8600gt mimo ze gra ma 2 lata i posidam kompa 2x lepszego od zalecanego to i tak nie moge grac tak jak w COD4, CSS,itd na duzych ustawieniach w dobrym fps tutaj trzeba pobawic sie ustawieniami (mi wyszlo ze mialem medium ale byly czasami dropy) to samo jest w fear combat
Szakal v_1
28 12 2007, 10:13
kopa---- Ja ci polecam Tetrisa.Napewno się nie zawiedziesz(przecież to klasyk sam w sobie jest)a ta grywalność przebija takie tytuły jak Crisis,czy Gears of war.
ostatnio w pier.donce było mnóstwo gier za 10 zeta. min. herlaki 3, painkiller, delta force xtreme, enter the matrix itp.
same wersje big pudełkowe, miła niespodzianka
wlasnie mam 2 gry z biedronky
- hirołs 3
- tactical ops wojna z terrorem
za 9,99 xD i wszystko tak jak napisał specu ;] Duże boxy, ładnie sie to prezentuje xD
Jakiś czas temu kupilem w biedronce Fallout Saga (f1,f2,tactics,patche,dodatki,ebooki,gra planszowa,soundtracki itp) z 10zl ofkorz wersja pudelkowa. Falloutów mam juz z 10, ale grzech było nie kupić x]
Mendrek
31 12 2007, 01:45
Defiance nie jest budżetówką, to dziwne że kosztuje tak tanio. Gierka jest warta wiele więcej. Jest bardzo dobrą częścią z sagi ze scenariuszem dość ambitnym, choć zawiłym. Co jednak najważniejsze, łączy w jedną całość wszystkie nieścisłości (np. Blood Omen 2 z resztą części) i kontynuuje wydarzenia z Soul Reaver 2

Ma ciekawy system walki i elementy platformówki. Niestety, ale panowie z CD mieli kiedyś trochę problemów z zagadkami, otóż robili je... zbyt łatwe. Tak więc gra nie sprawia zbyt dużego wyzwania, ale przez to miło się ją przechodzi
Terrorist Takedown 2 , to taka bodajże niby budżetówka o fajnej grafie i można powalczyć Polakami.
w kazdej biedronce za gierki za 10zl?
Dr.Czekolada
31 12 2007, 15:25
CYTAT
Defiance nie jest budżetówką
OF COURSE że nie jest !!, pamiętam jak kupiłem edycje premierową za 129 pln bodaj (to była dopiero podnieta

). W sumie mogłaby wyjść w serii podobnej do PoP Piaski Czasu (to był SuperSeller ? już nie pamiętam).
Nie wiem czy ta promocja obejmuje wszystkie sklepy Auchan ale w oddziale na warszawskiej Woli maja promocje na gry komputerowe (gra za 5 zl). Oto kilka tytulow ktore sa objete promocja: Prey, Splinter Cell Double Agent, Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter, Gun, Glory of the Roman Empire, Serious Sam II, Dreamfall.
EDIT:
Przedstawiciel Cenegi zabral wiekszosc tytulow. Okazalo sie, ze czesc z tych gier jest dostepna (od dzisiaj) w serii Super$eller i dlatego byla taka promocja. Szkoda tylko, ze Auchan zapomnialo poinformowac Cenege o swojej promocji xD I chlopaki z Cenegi sie wkurzyli, ze ich gry sprzedawane sa za tak male pieniadze. Wyslali wiec swojego przedstawiciela ktory zakonczyl promocje.
Najlepiej kupować na allegro gry.
Ostatnio za 5 dych dostałem Call of duty 4.
firana140
16 02 2008, 12:46
może nie za 10 ale za 20
Blitzkrieg: Antologia
miazga.
Dzis kupilem w Saturnie "Chris Sawyer's Locomotion" za 5,90. Jakby ktos nie wiedzial to ten typ jest tworca Transport Tycoon.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.