Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gears of War 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
Fab3r
Nawet niezły ten kowboj. Tatuś Marcusa hyh.gif ?
Velius
Kowboj jest spoko,juz go polubilem.Jesli jeszcze bedzie sadzil tekstami jak Cole to mam drugiego ulubienca.
A co do lokacji,prze ZARABISTE
signap
kalboj mi przypomina Lemmego z Motorhead

Kiler8888
CYTAT(Zeratul @ 10 04 2008, 17:20) *
ta zona doma chyba slepa je, ze poslubila faceta z takim ryjem...

liczy się wnętrze... icon_wink.gif

Gridlock daje radę (a co się zmieniło : O ?)
Fab3r
CYTAT(Kiler8888 @ 23 04 2008, 13:48) *
Gridlock daje radę (a co się zmieniło : O ?)

Najprościej mówiąc, to mapka się postarzała...
Salwador
9 maja wyłącznie na gametrailers.com będzie pokazany pierwszy gameplay z GoW2 ;]
qb3k
Trochę gameplayowa fotka:

A chatycka na prawyj mańce tako śliczno że HEEEJ!
Master_Lukas
http://www.n4g.com/xbox360/News-143154.aspx
signap
na GT jest licznik i od 7.40 zostalo jeszcze niecale 18h
Lupinator
Na GT skończyło się odliczanie i pod banner GOWa jest podlinkowany materiał o Brothers in Arms...
walek
CYTAT(Lupinator @ 10 05 2008, 02:38) *
Na GT skończyło się odliczanie i pod banner GOWa jest podlinkowany materiał o Brothers in Arms...

Na GT nadal jest licznik. 40 minut zostalo... jaki banner biA????
cichy_
W PL odliczanie się zakończyło, a w UK zostało 40min smile.gif Także Polacy muszą czekać jeszcze te niecałe trzy kwadranse, bo jak na razie można obejrzeć tylko BiA.
wrog
Dodaj sobie do wyznaczonej godziny dziewięć i będziesz miał właściwą porę... Ten zegar Gametrailers patrzy na Twój czas na kompie i nie bierze pod uwagę różnicy w strefach czasowych. Chodzi o 01:30 PST. Wyśpij się, o 8:00 sobie trailer zobaczysz na spokojnie.
Zeratul
JUZ JEST

O KORWA

http://www.gametrailers.com/player/33780.html
ShtaS
uaaa, gameplay mi się podoba. Jest dynamicznie, widać, że dorzucono parę nowych zagrań (wspomniana "bitwa" na piły, czy branie zakładników) no i to wrażenie otwartej przestrzeni. Totalnie pozamiatał mną moment, jak w pewnym momencie biegło to stadko Locustów. No i ten Burmac... Składam pre ordera.
Zeratul
brumac mna pozamiatal, ale to stadko nie... jezeli nie zaimplementuja tego do rozgrywki, ze np. mozna ich zabijac, to do bani... bo co mi z widoku setki ruszajaacych sie locustow jak nie mozna z nimi nic zrobic.

Ogolnie bedzie lepiej... ale juz nie powoduje opadu szczeny

acha podoba mi sie rozcinanie przeciwnikow... ech... po tym pojedynku na pily jak plat locusta odpada...dodali by jeszcze bluzgajaca krew i byloby bosko...
ShtaS
mam głęboką nadzieję, że będzie możliwość/misja z odpieraniem takiego zmasowanego ataku Locustów.

Fajnie, że dodali "nową animację" przy rozcinaniu, bo Marcus zaczyna ciąć Locusta od dołu do góry, a z tego co pamiętam w I części zawsze robił to na odwrót xD
Maciomaniak
Szkoda, że graficznie jest ten sam poziom, a co do gameplayu, to po prostu stare, dobre Gears of War i nie dostrzegam tutaj większych zmian, oprócz dodania kilku nowych zagrywek (chwycenie Locusta i używanie go jako tarczy, a później skręcenie mu karku - niezłe, niezłe).

Generalnie - oczekiwałem czegoś więcej, może nawet czegoś, co zmusi moją szczękę do opadu, ale - szkoda, że nic takiego nie miało miejsca sad.gif.
Ficuś
Nie no graficznie jest bardzo dobrze,choć faktycznie wygląda jak jedynka z tym ,że jak widać podrasowany UE3 poszedł w kierunku większej ilości wszystkiego na ekranie i co za tym idzie nadania walką jeszcze większej epickości i to mi się podoba smile.gif.Rewolucji nie ma ale jest po prostu więcej tego samego smile.gif
Keymaker
To nie ma być zupełnie nowa jakość, tylko "bigger, better...". I tak też jest, jak widzimy na filmiku. Bardziej epickie walki, w postaci kilkudziesięciu przeciwników, uważam za pewniak. Fizyka też skopie zadek, chociaż tutaj nie zaprezentowano szumnie zapowiedzianego systemu interakcji z otoczeniem, a na to liczyłem najbardziej. Za to mamy urywającą co nieco przy kroczu scenę anihilacji Brumaka biggrin.gif
hooki
prezentuje się obiecująco.
Salwador
Wykonałem pare screenów a oto one:)
Wojna:

Masa(nie doliczyłem 100locuw):

Nowy system robienia tarcz:

Zachodzenie przeciwnika od tyłu:

Walka(wygląda na typowy cunter(walka na piły):

Jak dla mnie się zapowiada świetnie!!Dla tych którzy narzekają na grafe,przecie powiedziano pisano nawet pokazano już dawno temu że to tylko polepszony silnik Unreala!!Ale i tak wygląda bosko..Cieniowanie jak widać ma spore znaczenie bo naprawdę widać różnice..
Ale mnie osobiście najmniej interesuje kampania..Multi teraz jest jak dla mnie wymogiem cool.gif..
Sztajniec
To jest dokladnie to na co liczylem hyh.gif Co-op dla czworki graczy bedzie masakrowal, czekamy na premiere.
maciucha
Oj, rozgrywka moim zdaniem nabrała dynamiki. To nie to co w jedynce, 3 locusty i duzo mniej emocji. Czekamy, byleby do listopada wink.gif (a jak nie zrabią GoWa 2 region free to nie wiem co im zrobie)
signap
Mam wrazenie ze GOW powiniem byc standarowym tytulem na 360 niz takie HALO3 wiele halasu o nie, obiecanki ze bedzie wygladal znacznie lepiej a calosc przezentowala sie powzgledem graficznym mozna by powiedziec dosc "dobrze" (choc serwisy dawaly 9 za grafike...)

Mam nadzieje ze zgrupowania Locustow nie beda do extrerminacji tylko za pomoca Troiki... Ja czekam ale kupie jak stanieje wink.gif
Slupek88
Ja tylko napisze OMFG, filmik mnie rozwalił na maksa. Po prostu masakra... To się nazywa sequel.
Konar$ky
W życiu nie grałem w girsy, ale dwójeczka już trafiła na listę must-have'ów tego roku smile.gif Musze tylko kur.wa zdobyć jedynkę przed listopadem dry.gif
konrado0905
gameplay wyku****ty biggrin.gif kochalem jedyneczke, a dla 2 czescie znowu zakupie Xo, tylko jakos mi nie podchodzi ten motyw z robieniem tarczy z Locusta dry.gif
Brolly PL
Kto Ci każe chwytać locusta?! Mnie rozwalają chłopaki w dziale Killzone2 xD
Sandking
Albo mi się zdawało, albo pokazali dwie nowe spluwy. Jedna to tak jakby automatyczny shotgun, a drugie mini uzi na miejsce broni krótkiej.

Mashowanie przycisku przy używaniu piły, yeah, będzie emocjonująco w krytycznych momentach. wink.gif
Bojan_Zaw
Eeee... Co to ja miałem napisać? blink.gif Geez, ta gra to będzie masakrator biggrin.gif Albo mi się zdaje, albo jakieś lepsze animacje są... Dużo akcji jak na tak krótką pokazówkę i to mi się podoba ^^ Btw. Marcus chyba się szkolił u Kratosa (łamanie karków itp tongue.gif)
Zeratul
Ej jeszcze jedno... pamietacie ten tekst, ze w dwojce beda tacy bossowie, ze przy nich brumac bedzie wygladal niewinnie? No to ladnie sie bedzie dzialo...
Hela
Ciekawe czy zrezygnowali z curb stompa na rzecz łapania Locustów jako żywe tarcze, bo na to by wyglądało z tego gameplayu.
Maciomaniak
Tak Swoją drogą, to chwytanie Locustów, faktycznie nie jest chyba najlepszym pomysłem, po co komu coś takiego? Pamiętam, że z chęcią łamałem kark poprzez Curb Stompa, gdy wróg leżał na Ziemi, a teraz mam ich chwytać? Nie pasuje mi to.

Fakt, obiło mi się o uszy, że Brumak będzie teraz malutką bestyjką przy prawdziwych bossach. Nie mogę się doczekać. Dla tej gry chyba wykosztuje się na X360 (pierwszą część przeszedłem na PC).
DaBig
Pójdę zmienić gacie... z wrażenia biggrin.gif Coś pięknego. Lucast, jako żywa tarcza kończący ze skręconym karkiem. Walka na piły i wejście w Lucasta od tylca... piłą biggrin.gif No i ten make up facjaty Brumaka. Miodnie. Must have jak babcię kocham.
Bojan_Zaw
CYTAT(Maciomaniak @ 10 05 2008, 19:10) *
Tak Swoją drogą, to chwytanie Locustów, faktycznie nie jest chyba najlepszym pomysłem, po co komu coś takiego? Pamiętam, że z chęcią łamałem kark poprzez Curb Stompa, gdy wróg leżał na Ziemi, a teraz mam ich chwytać? Nie pasuje mi to.

Być może dadzą nam wybór między chwytaniem, a wykończeniem go. To by było bardzo dobre smile.gif
Hela
CYTAT(DaBig @ 10 05 2008, 19:30) *
Pójdę zmienić gacie... z wrażenia biggrin.gif Coś pięknego. Lucast, jako żywa tarcza kończący ze skręconym karkiem. Walka na piły i wejście w Lucasta od tylca... piłą biggrin.gif No i ten make up facjaty Brumaka. Miodnie. Must have jak babcię kocham.

Akurat to wejście piłą w plecy, to trochę im nie wyszło. Widać, że wbił ją po środku i przeciągnął, a Locustowi odpadła ręką. Ale nie to żebym się czepiał.
qb3k
Co do curb stompa- pamiętacie przecież, że robimy go przyciskiem X, zaś 'tarczowanie' oznaczone było A na tym gameplay'u. Może zostawili stompa wink.gif.

Co do broni- na GT jest filmik opisujący wszystkie nowości. Bronie też są wspomniane. Jest też o Brumaku- piszą coś tam, że widzimy go jako normalne stworzenie w armii, a nie jakąś super-hiper-bosso-kreaturę.
walek
Chetnie kupilbym dla tej gierki x360, bo jest kapitalna!! Jednak inwestowac w sprzet, aby pograc w kampanie kilka godzin, jak dla mnie, nie ma sensu. Online mnie nie interesuje (placanie za granie przez neta dwa razy uwazam za czysty debilizm)

Ps. Pozyczcie m X360 smile.gif
wiiboxstation
Wyje****a w kosmos gierka i must have dla każdego kto ma x'a mam nadzieję że te nowe postacie nie będą dodane na siłę ps: double chainsaw rządzi
signap
az boje myslec co bedzie w 3...
maciucha
CYTAT(signap @ 10 05 2008, 20:53) *
az boje myslec co bedzie w 3...

Ludzie jeszcze dwójka nie doszła a wy już myślicie o tym co będzie w trójce... Bez przesady....
Ficuś
Jedyna gra ,której w pełni zazdroszczę posiadaczom x360.
Ciekaw jestem jak prezentować się będzie zniszczalne otoczenie i wielkie tereny bo choć jako taki występuje w tym fragmencie to jest on cholernie oszukańczy smile.gif Bo cały zakres terenu działań w tym gameplayu ogranicza się do powierzchni 4m2 (czyli terenu na aucie) a cała reszta otoczenia,postacie,horyzont itp jest doczytywany z konsoli-podobnie było w jedynce w pociągu,można to też porównać do sekcji strzelanych w chociażby ostatnim etapie CoD4,jazdy jeepem przez dżuglę w Uncharted itp.Tak skonstruowany gameplay jaki nam pokazano nie daje jeszcze gwarancji ,że dane nam będzie wbić się w walkę z tyloma postaciami na ekranie i zwiedzać bardzo rozległe lokacje.Ogółem poziom to taki GoW1 z podrasowaniem pod epickość(a to w takiego typu gierkach lubię najbardziej)
z2djtkose
Racja , grafa grafiką ale licze bardzo na to ze będa to duże bitwy które zostaną w pamięci przez długo.Kto to wie co tam sie szykuje , po tym gameplayu mysle ze jest to mozliwe do otrzymania
Tommo
Mam nadzieje, ze nie bedzie spotkan z berserkerem smile.gif
konrado0905
CYTAT(Tommo @ 11 05 2008, 16:03) *
Mam nadzieje, ze nie bedzie spotkan z berserkerem smile.gif

czemu? to byl fajny motyw wink.gif ; "Stefan, wal w niego, a ja zapie****m do wyjscia" wink.gif co-op ROX biggrin.gif
Yaxa
Oj berserk musi byc. Walka z nim an co-opie to faktycznie bylo mistrzostwo. U mnie byly teksty pokroju "Ku...a downie nie idz do niego tylem!... Spie....aj! ... Game Over" biggrin.gif
GhettoKingSas
berserker to ona wink.gif

ten kawalek kamani z gow2 to masakra! z grafy zdecydowanie swiatlo i cienie lepsze sa smile.gif
Mastah27
4 screeny:

http://www.gamersyde.com/news_6465_en.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.